Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε 32" και μια μέση απόσταση δε θα δεις διαφορές με το μάτι μεταξύ HD Ready τηλεόρασης και Full HD, αν αυτό ρωτάς. 

Μην το ξανανοίξουμε το κεφάλαιο. Και σε 20άρα θα δεις διαφορές.

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξερει κανεις καθε ποτε μπορουμε να μοιραζομαστε games με αλλο ατομο?Εχω ακουσει οτι απο την στιγμη που μοιρασεις καποιο game με καποιον πρεπει να περασει 1  6μηνο για να μπορεις να μοιραστεις παλι με καποιον αλλον.

Επισης μετραει η ημερομηνια που εγινε το share την 1η φορα σε καποιο game η η τελευταια φορα που μοιραστηκες καποιο αλλο game?

Δημοσ.

Δεν πάει με τα παιχνίδια. Ο περιορισμός τίθεται επειδή μόνο κάθε 6μηνο μπορείς να κάνεις re-activate το προφίλ σου σε διαφορετική κονσόλα. 

Το gamesharing λειτουργεί επειδή όταν έχεις activated μια κονσόλα ως primary όλα τα υπόλοιπα προφίλ στην κονσόλα μπορούν να παίξουν τα παιχνίδια σου, ενώ εσύ μπορείς να μπαίνεις από οποιαδήποτε άλλη κονσόλα να παίζεις εφόσον είσαι signed in στο PSN.

Δημοσ.

παιδια, σκεφτομαι να αγορασω ps4 αλλα επειδη χρησιμοποιω περισσοτερο ακουστικα αναρωτιεμαι αμα ο ηχος που ερχετε απο το ds4 ειναι καλος (εννοω οταν βαζω το καρφακι των ακουστικων στην υποδοχη το χειριστηρίου); οχι οτι αμα δεν ειναι δεν θα το παρω απλα με προβλιματιζει. 

Δημοσ.

παιδια, σκεφτομαι να αγορασω ps4 αλλα επειδη χρησιμοποιω περισσοτερο ακουστικα αναρωτιεμαι αμα ο ηχος που ερχετε απο το ds4 ειναι καλος (εννοω οταν βαζω το καρφακι των ακουστικων στην υποδοχη το χειριστηρίου); οχι οτι αμα δεν ειναι δεν θα το παρω απλα με προβλιματιζει.

Εγω χρησιμοποιω τα ακουστικα απο το κινητο μου (s4) και η αποδοση ειναι αρκετα καλη. Ειναι δυνατα και ειναι ετσι η ενταση που δεν παραμορφωνεται ο ηχος. Δουλευει και το mic και το αποτελεσμα ειναι επισης καλο σε καποιες εγγραφες που εκανα. Γενικα, ωραιο αυτο που εκαναν επιτελους με τα ακουστικα, για να βαζουμε και εμεις οτι θελουμε και οχι αυτο που θελουν να μας πουλησουν με το ζορι. Τελος δεν μου αρεσει που ακομα και αν εχεις headphones 7.1 στο ps4 δεν υφισταται δυστυχως.. Εγω δοκιμασα τα Razer kraken 7.1 και απογοητευτηκα... Επισης οταν ανοιγεις το mic μετα δεν κλεινει , παρα μονο αν κλεισεις/ανοιξεις την κονσολα ξανα..

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρα ειναι σε εμενα και με τα οριτζιναλ του βιτα και με τα sennheiser cx 300, αμφοτερα τυπου ψειρας...Δεν βλεπω το λογο να μην παιζουν και με καποια κλειστου τυπου, αρκει να μην απαιτουν πολυ ρευμα για να αποδωσουν.

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα εχω μια ερωτηση, ειμαι φοιτητης και θελω να αγορασω αμεσα ενα ps4, ειναι συμβατο με ολες τις τηλεορασεις?

ας πουμε εχω μια τηλεοραση 22 ιντσες με hdmi οπου το ps3 επαιζε τελεια θα μπορω να παιζω και με την καινουρια κονσολα σε αυτην την τηλεοραση?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...