xristos97 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 παιδια ξερει κανεις απο εδω μηπως γινεται να χρησιμοποιησω καρτα ηχου στο πσ4 και να ακουω απο headphones? η καρτα ηχου συνδεεται με οπτικη ινα και usb
JUST-GAMER Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Αν στη κονσολα φτιαξουμε 3 profile 01. Ελληνικο - πρωτευων 02. Αμερικανικο 03. Ιαπωνικο θα μπορουμε να κατεβαζουμε dlc κ.τ.λ. απο αμερικανικα και γιαπωνεζικα παιχνιδια στους αντιστοιχους λογαριασμος αλλα να παιζουν κανονικα και στον ελληνικο(Παιχνιδια & dlc)? Και τα save τους πρεπει να γινουν στο αντιστοιχο profile ή και στο ελληνικο να ειναι δεν θα εχω καποιο προβλημα?
vfragos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Αν στη κονσολα φτιαξουμε 3 profile 01. Ελληνικο - πρωτευων 02. Αμερικανικο 03. Ιαπωνικο θα μπορουμε να κατεβαζουμε dlc κ.τ.λ. απο αμερικανικα και γιαπωνεζικα παιχνιδια στους αντιστοιχους λογαριασμος αλλα να παιζουν κανονικα και στον ελληνικο(Παιχνιδια & dlc)? Και τα save τους πρεπει να γινουν στο αντιστοιχο profile ή και στο ελληνικο να ειναι δεν θα εχω καποιο προβλημα? Όλα θα δουλεύουν και στον Ελληνικό λογαριασμό κανονικά.
JUST-GAMER Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Γρηγορη αγορασες ps4? Οχι ακομα αλλα ψηνετε και πιστευω σε λιγο καιρο θα το εχω. Όλα θα δουλεύουν και στον Ελληνικό λογαριασμό κανονικά. Ναι αλλα τα dlc θα πρεπει να τα κατεβαζω απο το αντιστοιχο profile σωστα? Π.χ. αν το παιχνιδι ειναι αμερικανικο θα πρεπει να κατεβασω οτι dlc εχει στο αμερικανικο profile οχι στο ελληνικο ή στο γιαπωνεζικο. Ετσι δεν ειναι? Απλα οτιδηποτε εχω κατεβασει στα αλλα 2 profile θα μπορω να το παιζω κανονικα και απο το πρωτευον ελληνικο profile μου σωστα? Ακομα και ενα παιχνιδι αν το εχω κατεβασει απο το αμερικανικο profile θα παιζει κανονικα στο ελληνικο profile?
Vole Maulder Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Τα DLC θα πρέπει να αγοραστούν από το αντίστοιχο marketplace από όπου αγοράστηκε το βασικό παιχνίδι. Ωστόσο, καλό θα ήταν να επιβεβαιώσει κάποιος ότι μοιράζονται κι αυτά μεταξύ λογαριασμών, για να είσαι 100% σίγουρος. Δυστυχώς, δεν έχει τύχει να πάρω κάποιο DLC ώς τώρα στο PS4 για να το τσεκάρω. Οσο για το αν θα μπορείς με το ελληνικό να παίζεις ό,τι κατεβάζουν τα άλλα προφίλ, ναι, αρκεί να τα έχεις κι εκείνα ως primary. Μπορείς να έχεις κάμποσα activated στην ίδια κονσόλα, οπότε αν μιλάμε μόνο για 3 δεν έχεις θέμα.
JUST-GAMER Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Απ' οτι ξερω μονο εναν λογαριασμο ανα κονσολα μπορεις να κανεις πρωτευον οχι παραπανω. Και δεν μιλαω για παιχνιδια που εχεις αγορασει μεσω marketplace αλλα απο εξωτερικο σε δισκακια αμερικανικα ή γιαπωνεζικα και απο που μπορεις να κατεβασεις τα αντιστοιχα dlc των παιχνιδιων.
Vole Maulder Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Οχι, αυτό που ισχύει είναι ότι ο κάθε λογαριασμός μπορεί να είναι primary σε μία κονσόλα. Η κάθε κονσόλα όμως μπορεί να έχει πολλούς. Την απορία σου δεν μπορώ να σου την απαντήσω με σιγουριά. Αν ισχύει ό,τι και στην προηγούμενη γενιά, ακόμα και δισκάκια να είναι, τα DLC θα πρέπει να αγοραστούν από το αντίστοιχο marketplace.
JUST-GAMER Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Ναι οκ κατεβαζωνται απο το αντιστοιχο marketplace αλλα μετα θα μπορουν να παιχτουν απο ολα? Επισης πρεπει σε καθε profile να δηλωσεις και διαφορετικο μειλ ή μπορεις σε ολα το ιδιο οπουτε λογικα θα ισχυει και σε ολα το psn+ που θα εχεις?
Vole Maulder Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 To Plus ισχύει, ούτως ή άλλως, για όλα τα προφίλ αν το έχει primary account στην κονσόλα. Δε χρειάζεται το ίδιο μέιλ. Για τα DLC θα πρέπει να σου απαντήσει άλλος, δε γνωρίζω.
Millennium Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Check Out 42 Leaked Screenshots From The Last of Us Remastered on PS4 1
roxyefti7 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 καλησπερα σας ενδιαφερομαι να αγορασω ενα ps4 και ηθελα να ρωτησω αν παρουσιασει καποιο προβλημα οπως το ps3 me to YLOD...ΥΓ: AN eνδιαφερεστε πωλειται ενα ps3 εχω ανεβασει και σχετικη αγγελιαευχαριστω εκ των προτερων επισης θα ηθελα να ηξερα αν εχει καποια ιδιαιτερη απαιτηση απο τηλεοραση δηλαδη σε μια 32' lcd θα παιξει κανονικα και θα αποδωσει το μαξιμουμ των γραφικων?
Vole Maulder Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Σε 32" και μια μέση απόσταση δε θα δεις διαφορές με το μάτι μεταξύ HD Ready τηλεόρασης και Full HD, αν αυτό ρωτάς. Οσον αφορά τα τεχνικά προβλήματα, η κονσόλα ώς τώρα δεν έχει παρουσιάσει κάτι το ανησυχητικό. Το μόνο θέμα που υπάρχει είναι με τη λαστιχένια επικάλυψη στους αναλογικούς μοχλούς του χειριστήριου, η οποία τείνει να φθείρεται σχετικά γρήγορα. Η Sony τα αλλάζει τα χειριστήρια, όμως, οπότε είσαι καλυμμένος αν σου συμβεί. Υπάρχουν και καλύμματα που μπορείς να βάλεις αν σε βολεύουν στους μοχλούς, ώστε να το αποφύγεις.
JUST-GAMER Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δεν γνωριζει να μου απαντηση καποιος τι ακριβως γινεται τελικα με τους λογαριασμους στο ps4 και πως δουλευουν ακριβως τα dlc που ρωταω και σε προηγουμενο ποστ μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις