Alex21121988 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Ειδικα για το dualshock 4 εχουμε αναφερθει ξανα, δυστυχως ενω δειχνει να ειναι ενα χειριστηριο που με το που το πιανεις στα χερια σου πραγματικα το αισθανεσαι να καθετα πολυ καλα , μετα απο λιγες ωρες καταλαβαινεις οτι η φθορα ερχεται αρκετα γρηγορα. Κυριο προβλημα ειναι στο υλικο πανω στα αναλογικα που αν ιδρωνεις κιολας, στο τελος δεν θα εχει μεινει τιποτα. Απο εκει και περα και τα triggers εχουν θεμα και μετα απο καποιες ωρες κανουν θορυβο σαν πορτα απο θριλερ. Αυτο το ελυσα με ενα σπρει.Αλλοι το ανοιγουν και λυνεται το θεμα. Η μεγαλη απογοητευση ειναι η μπαταρια του ομως..Απαραδεκτα μικρη. 4 ωρες παιχνιδιου στο περιπου. 1
JUST-GAMER Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μαλλον λετε αυτο(Το ατομο ειναι πολυ αξιοπιστο σε αυτο που κανει unboxing και δεν παιζει να λεει οτι λεει για να χαντακωσει τη sony.) Λιγο να το ψαξετε στο youtube θα δειτε απειρα βιντεος με αυτο το προβλημα. Και ναι ισχυει το εχουν πολλα χειρηστηρια ps4 και δεν ξερω αν ηταν μονο η πρωτη παρτιδα ή αν συνεχιζεται το προβλημα. Παντως αν πας πισω το μοχλο στην αντιπροσωπεια της sony στον αντικαθιστα με καινουργιο. Και υπαρχει και αυτη η λυση αν δεν θελετε να τρεχετε για αντικατασταση μοχλου. 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μαλλον λετε αυτο(Το ατομο ειναι πολυ αξιοπιστο σε αυτο που κανει unboxing και δεν παιζει να λεει οτι λεει για να χαντακωσει τη sony.) Λιγο να το ψαξετε στο youtube θα δειτε απειρα βιντεος με αυτο το προβλημα. Και ναι ισχυει το εχουν πολλα χειρηστηρια ps4 και δεν ξερω αν ηταν μονο η πρωτη παρτιδα ή αν συνεχιζεται το προβλημα. Παντως αν πας πισω το μοχλο στην αντιπροσωπεια της sony στον αντικαθιστα με καινουργιο. Και υπαρχει και αυτη η λυση αν δεν θελετε να τρεχετε για αντικατασταση μοχλου. Ισχυει δεν το εχω παθει εγω ακομη αλλα του φιλου μου εχει γινει ετσι..
rouxlas86 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Σκοπεύω να αγοράσω ένα ps4 τέλος Αυγούστου και έχω μια απορία προς το παρόν. Έχω συνδεδεμένο στο pc μου σαν δεύτερη οθόνη, μια τηλεόραση. Το pc είναι συνδεδεμένο με έναν κλασσικό στέρεο ενισχυτή για ήχο , οπότε το σήμα φεύγει από το pc με καλώδιο καρφί και συνδέεται απευθείας στο auxiliary του ενισχυτή. Όταν βάλω δεύτερο hdmi για να συνδέσω το ps 4 τι μπορώ να κάνω για να έχω παράλληλα ήχο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Vole Maulder Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Η τηλεόραση πιθανότατα θα έχει line out και θα μπορείς να πάρεις από εκεί ήχο προς τον ενισχυτή. Αν δεν έχει, τότε, μάλλον η φτηνότερη λύση είναι μια κάρτα ήχου με optical in, αν δεν έχεις ήδη.
Donacgreece Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Παιδιά έχω την εξής απορία. Ας πούμε ότι αγοράζω το Call of duty απο ΤΟ μάρκετ. Μάτα πάω στη κονσόλα του αδερφού μου συνδέομαι με το δικό μου account και το κατεβάζω και εκεί. Μετά θα μπορεί να το παίξει αυτός με το δικό του προφίλ; και εγώ ταυτόχρονα Εννοείται. Και αν γίνεται μπορώ να το κάνω και σε Τρίτη κονσόλα φίλου;
Fotis13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Μαλλον λετε αυτο(Το ατομο ειναι πολυ αξιοπιστο σε αυτο που κανει unboxing και δεν παιζει να λεει οτι λεει για να χαντακωσει τη sony.) Λιγο να το ψαξετε στο youtube θα δειτε απειρα βιντεος με αυτο το προβλημα. Και ναι ισχυει το εχουν πολλα χειρηστηρια ps4 και δεν ξερω αν ηταν μονο η πρωτη παρτιδα ή αν συνεχιζεται το προβλημα. Παντως αν πας πισω το μοχλο στην αντιπροσωπεια της sony στον αντικαθιστα με καινουργιο. Και υπαρχει και αυτη η λυση αν δεν θελετε να τρεχετε για αντικατασταση μοχλου. Και μενα ετσι ακριβως εχει γινει με λιγες ωρες χρησης.Που ακριβως παμε στην Sony για αλλαγη υπαρχει διευθυνση ?Εκτος απο την αποδειξη αγορας θελει και τιποτα αλλο ?Στο αντικαθιστα αυθημερον η' περιμενεις καποιες μερες?
Vole Maulder Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Παιδιά έχω την εξής απορία. Ας πούμε ότι αγοράζω το Call of duty απο ΤΟ μάρκετ. Μάτα πάω στη κονσόλα του αδερφού μου συνδέομαι με το δικό μου account και το κατεβάζω και εκεί. Μετά θα μπορεί να το παίξει αυτός με το δικό του προφίλ; και εγώ ταυτόχρονα Εννοείται. Και αν γίνεται μπορώ να το κάνω και σε Τρίτη κονσόλα φίλου; Για να μπορούν άλλα προφίλ στην κονσόλα να παίξουν τα παιχνίδια σου θα πρέπει να έχεις κάνει activate as primary την κονσόλα στο προφίλ σου. Αυτό μπορείς να το κάνεις μόνο σε μία κονσόλα. Αυτό που θα μπορούσες να κάνεις είναι να κάνεις activate την κονσόλα του αδερφού σου στο προφίλ σου, ώστε ό,τι αγοράζεις να μπορεί να το παίζει κι αυτός (και μπορείτε να παίζετε και ταυτόχρονα το ίδιο παιχνίδι). Το catch της υπόθεσης είναι πως για να παίξεις εσύ μετά τα παιχνίδια σου στη δική σου κονσόλα (ή οποιαδήποτε άλλη κονσόλα) θα πρέπει να είσαι online. Αυτό είναι αναστρέψιμο, φυσικά, οπότε δεν κάνεις commit σε κάτι και τέλος. Απλώς, νομίζω, μπορείς να αλλάζεις activation κάθε 6μηνο μόνο.
evo481 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 σε 3η κονσολα και να παιζετε ταυτοχρονα γιοκ! 2 ατομα σε 2 κονσολες μπορουν να παιζουν ταυτοχρονα ονλαιν το παιχνιδι που αγορασε ο ενας! θα πρεπει να ασχοληθεις με το set as primary
Millennium Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Natural Doctrine trailer. VizionEck gameplay reveal.
epipolaios Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 οσο χαρμοσυνο ηταν το psnow τοσο απογοητευση ειναι τιμες προς ενοικιαση σε αρκτετα games π.χ 4$ η ωρα? ουτε καν..η sony το παει υπερμετρα κερδοσκοπικα κ ουτε τοσο λειτουργικα γιατι και το ακριβοπληρωνεις και δεν εισαι σιγουρος οτι δεν θα laggαρεις,πρεπει ν αναθεωρησει εστω στις τιμες γι αρχη διοτι δεν αξιζει με τιποτα
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 οσο χαρμοσυνο ηταν το psnow τοσο απογοητευση ειναι τιμες προς ενοικιαση σε αρκτετα games π.χ 4$ η ωρα? ουτε καν..η sony το παει υπερμετρα κερδοσκοπικα κ ουτε τοσο λειτουργικα γιατι και το ακριβοπληρωνεις και δεν εισαι σιγουρος οτι δεν θα laggαρεις,πρεπει ν αναθεωρησει εστω στις τιμες γι αρχη διοτι δεν αξιζει με τιποτα Η ετήσια συνδρομή πόσο θα κοστίζει; Απ' ότι βλέπω το τρίμηνο πάει στα 30$, ενώ το αντίστοιχο PS+ τρίμηνο πάει στα 15$. Άρα αναλογικά να υπολογίζουμε 90-100$ για την ετήσια του PSnow (αφού το ετήσιο PS+ έχει 50$); Αν και θα μπορούν να το «παίξουν» στα 60-70 ευρώ, ακόμα και 90-100 ευρώ το χρόνο είναι fine by me, εάν μπορώ να παίζω όλη τη βιβλιοθήκη των PS1, PS2, PS3, PSP (και γιατί όχι μελλοντικά PSV και PS4) στο κινητό μου, στο PC μου και στην τηλεόρασή μου (χωρίς αγορά κονσόλας). Είναι πάρα πολλά αυτά που προσφέρει σαν υπηρεσία και το τίμημα δεν είναι πολύ υψηλό, αν και σε γενικές γραμμές διαφωνώ με το συνδρομητικό μοντέλο. Θα προτιμούσα το μοντέλο του Steam στο PSnow, να ήταν free η υπηρεσία και να αγόραζα digital games, αλλά δε βαριέσαι, μόνο και μόνο η πληθώρα των PS2 games δικαιολογεί τα λεφτά. Μιλάμε για άπειρα παιχνίδια. Σε κάθε περίπτωση πριν αρχίσουμε να ασχολούμαστε με την τιμή, θα πρέπει να δούμε κατά πόσο θα είναι λειτουργικό το όλο concept και δεν θα καταλήξει σε ένα δεύτερο OnLive. 2
kajwbtfe Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Στο psnow απλα θα <<πατας κουμπι>> και θα παιζεις η θα χρειαζεται download και install το καθε παιχνιδι?Αν ειναι απλα κουμπι και φυγαμε αξιζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις