Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 οσο σιγουροι ειναι οι αλλοι οτι δεν ειναι cgi αλλο τοσο εισαι εσυ οτι ειναι...τι κανει τι γνωμη σου ποιο σωστη απο τι δικη τους οτι το λες εσυ? η την δικη τους απο την δικη σου? δεν ξερουμε τη θα γινει we will see... η πολυ σιγουρια παντος φανερωνει... αγαθοτητα (sic) για αυτο ας μην προτρεχουμε Ιn game ειναι μην το ψαχνεις.Oχι 99% ,1000%. To παιχνιδι ειναι πλεον playable και παιχτηκε κανονικα στην Ε3. Χαιρομαι που δειχνει απιστευτα καλο για να ειναι αληθινο και CGI ποιοτητα για καποιους, γιατι ακουγαμε πολλα τελευταια για το τι γραφικα θα δουμε και ηρθε η ωρα να μπαινουν τα πραγματα στην θεση τους και εμεις οι ''τρελοι'' και ''ασχετοι'' να φανταζουμε περισσοτερο λογικοι απο ποτε. Η evolution συνηθιζει να βελτιωνει μεχρι τελευταια στιγμη τα παιχνιδια της.Το αποτελεσμα δεν θα αφησει κανεναν να εχει αμφιβολια.Θα ειναι και λιγο καλυτερο απο αυτο που ειδαμε.
spartan29gr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Παιδες, το καταλαβαινεται οτι ειναι CGI ετσι? Καθε φορα τα ιδια και τα ιδια. Τρελαινεστε με 2 CGI promo gifs που βλεπετε και τα καταπινετε αμασητα. Ειδαμε και το watchdogs, το nba14 κλπα παιχνιδια ποση σχεση ειχαν με τα gifakia τους. Αραξτε Καθαρο gameplay ειναι φιλε μου(δεν υπαρχει ιχνος CGI στο βιντεο που ανεβασαν) http://a.pomf.se/qzutfi.webm Υ.Γ Στο λινκ που παραθετω φαινεται καθαρα αυτο που σου αναφερω Ιn game ειναι μην το ψαχνεις.Oχι 99% ,1000%. To παιχνιδι ειναι πλεον playable και παιχτηκε κανονικα στην Ε3. Χαιρομαι που δειχνει απιστευτα καλο για να ειναι αληθινο και CGI ποιοτητα για καποιους, γιατι ακουγαμε πολλα τελευταια για το τι γραφικα θα δουμε και ηρθε η ωρα να μπαινουν τα πραγματα στην θεση τους και εμεις οι ''τρελοι'' και ''ασχετοι'' να φανταζουμε περισσοτερο λογικοι απο ποτε. Η evolution συνηθιζει να βελτιωνει μεχρι τελευταια στιγμη τα παιχνιδια της.Το αποτελεσμα δεν θα αφησει κανεναν να εχει αμφιβολια.Θα ειναι και λιγο καλυτερο απο αυτο που ειδαμε. Επιπλεον ενα σημαντικο γεγονος(που εχει περασει στα ψιλα σαν ειδηση)ειναι οτι στο δυναμικο της εταιριας εδω και περιπου ενα χρονο!!εχουν προστεθει και προγραμματιστες απο την σειρα PGR(project gotham racing) 2
Atzamestatos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 οσο σιγουροι ειναι οι αλλοι οτι δεν ειναι cgi αλλο τοσο εισαι εσυ οτι ειναι...τι κανει τι γνωμη σου ποιο σωστη απο τι δικη τους οτι το λες εσυ? η την δικη τους απο την δικη σου? δεν ξερουμε τη θα γινει we will see... η πολυ σιγουρια παντος φανερωνει... αγαθοτητα (sic) για αυτο ας μην προτρεχουμε Oτι το ιδιο ingame ηταν και τα video αλλων 10 παιχνιδιων, και τελικα οταν εφτασε το game στα χερια μας καμμια σχεση με αυτα που εδειχναν, και δε μιλαω για το watchdogs μονο. Θες να σου στειλω "ingame" gifakia απο nba2k14? Μπες στο thread του Insomnia και δες. Και μετα δες το παιχνιδι πως ειναι. Ιn game ειναι μην το ψαχνεις.Oχι 99% ,1000%. To παιχνιδι ειναι πλεον playable και παιχτηκε κανονικα στην Ε3. Χαιρομαι που δειχνει απιστευτα καλο για να ειναι αληθινο και CGI ποιοτητα για καποιους, γιατι ακουγαμε πολλα τελευταια για το τι γραφικα θα δουμε και ηρθε η ωρα να μπαινουν τα πραγματα στην θεση τους και εμεις οι ''τρελοι'' και ''ασχετοι'' να φανταζουμε περισσοτερο λογικοι απο ποτε. To "cgi" ποιοτητα ειναι vague. Εχω δει μουφα cgi και ομορφα, οποτε το να λεει καποιος οτι ειναι cgi, δεν σημαινει οτι το θεωρει καλο, σημαινει οτι δε θεωρει οτι ετσι θα ειναι το παιχνιδι. Και εδω θα ειμαστε να το δουμε! Ακομα και ingame να ειναι, θα φαει downgrade. Αν οχι, αγοραζω PS4 χωρις να περιμενω για το gran turismo
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 To ΝΒΑ2k ειναι ολοιδιο με το αρχικο βιντεο.Το οτι εδειχναν μονο replay(σκηνοθετικα εντυπωσιακο) για εντυπωσιασμο στην αρχη δεν σημαινει οτι ηταν διαφορετικο το παιχνιδι.Ειχε τα ιδια κορυφαια γραφικα και στην τελικη εκδοση.Κανεις και πουθενα δεν μιλησε για downgrade(κανε ενα search).Τα μοντελα ειναι ακριβως τα ιδια σε real time γραφικα σε zoom, απλα στην μακρινη καμερα του αγωνα δεν μπορεις να δεις την λεπτομερια τους. Τα παιχνιδι που εφαγε downgrade ειναι το WD και αυτο αν ειχαν κανα εξαμηνο-χρονο παραπανω θα το εβγαζαν οπως ειχαν στο μυαλο τους αρχικα. Οσο για το driveclub αρχισε να μαζευεις λεφτα γιατι ετσι θα ειναι ή καλυτερο. Στο GT θα μας πεσουν κι αλλο τα σαγονια αν δεν κανουν την μλκια να βγαλουν GT6 remastered, αλλα ενα GT7. ΥΓ.Προς το παρον και οσο θα υπαρχει λογικη στην κουβεντα αφηνω το ignore στην ακρη.
Atzamestatos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 To ΝΒΑ2k ειναι ολοιδιο με το αρχικο βιντεο.Το οτι εδειχναν μονο replay(σκηνοθετικα εντυπωσιακο) για εντυπωσιασμο στην αρχη δεν σημαινει οτι ηταν διαφορετικο το παιχνιδι.Ειχε τα ιδια κορυφαια γραφικα και στην τελικη εκδοση.Κανεις και πουθενα δεν μιλησε για downgrade(κανε ενα search).Τα μοντελα ειναι ακριβως τα ιδια σε real time γραφικα σε zoom, απλα στην μακρινη καμερα του αγωνα δεν μπορεις να δεις την λεπτομερια τους. Τα παιχνιδι που εφαγε downgrade ειναι το WD και αυτο αν ειχαν κανα εξαμηνο-χρονο παραπανω θα το εβγαζαν οπως ειχαν στο μυαλο τους αρχικα. Οσο για το driveclub αρχισε να μαζευεις λεφτα γιατι ετσι θα ειναι ή καλυτερο. Στο GT θα μας πεσουν κι αλλο τα σαγονια αν δεν κανουν την μλκια να βγαλουν GT6 remastered, αλλα ενα GT7. ΥΓ.Προς το παρον και οσο θα υπαρχει λογικη στην κουβεντα αφηνω το ignore στην ακρη. To nba ουδεμια εχει σχεση με τα αρχικα CGI, και δεν ειναι το zoom το θεμα. Τραβα ενα κοντινο την ωρα που παιζεις, και βαλε την εικονα διπλα στα gifakia. Καμμια σχεση μιλαμε. Στο GT κλασσικα, θα βγαλουν πρωτα μια παπαρια "promo" οπως κανουνε καθε φορα (φανταζομαι), ετσι για να μας ξενερωσουν. 1η φορα που σκεφτομαι να παω για xbone να δω το forza, δεν μπορω αλλο με κουρασε η αναμονη. Ενα παιχνιδι μαρεσει σε κονσολα, και με βαζουν να το περιμενω χρονια καθε φορα
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Oλοιδιο ηταν απλα σκηνοθετημενο εντυπωσιακα στο αρχικο βιντεο.Δεν αργει η στιγμη που θα παρω την κονσολα και θα σου κανω και την συγκριση αν θελεις Αλλα το εχω δει και απο κοντα(κοντινα στους παιχτες κτλ). Μην ανησυχεις αν ειχε γινει downgrade ευκαιρια ψαχνουν να γινει χαμος.Κανεις δεν ειπε ποτε κατι τετοιο. Ισως δεν πανε σε prologue GT τωρα θα δειξει. Γενικα παντως δεν προσπαθουν να κοροιδεψουν πλεον οπως παλια, γιατι πεφτει πολυ κραξιμο.Ακομα και η ubi δεν ξερω αν κοροιδεψε ή απλα δεν προλαβε.Προβλεπω αντι για απογοητευση να εχουμε θετικες εκπληξεις για τα γραφικα των ps4-one γενικοτερα.Στην προηγουμενη γενια ειχε πεσει τρελο downgrade,τωρα με ελαχιστο γινεται μακελειο.
mtifosi Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Καθαρο gameplay ειναι φιλε μου(δεν υπαρχει ιχνος CGI στο βιντεο που ανεβασαν) http://a.pomf.se/qzutfi.webm Υ.Γ Στο λινκ που παραθετω φαινεται καθαρα αυτο που σου αναφερω Επιπλεον ενα σημαντικο γεγονος(που εχει περασει στα ψιλα σαν ειδηση)ειναι οτι στο δυναμικο της εταιριας εδω και περιπου ενα χρονο!!εχουν προστεθει και προγραμματιστες απο την σειρα PGR(project gotham racing) Ποιο σημαντικο ισως ειναι οτι εργαζονται και καποιοι προγραμματιστες απο το PGR. Αν εχει αυτα τα γραφικα σε συνδυασμο με καλο gameplay οπως το PGR θα ειναι θετικη εκπληξη. 2
Anastazio Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Θα βάλω τα κλάματα αν τα physics του είναι επιπέδου burnout/need for speed,ας είναι κάτι σαν του horizon γιατί αλλιως τσάμπα ταβλωνουμε με τα γραφικά.
Atzamestatos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Ισως δεν πανε σε prologue GT τωρα θα δειξει. Γενικα παντως δεν προσπαθουν να κοροιδεψουν πλεον οπως παλια, γιατι πεφτει πολυ κραξιμο.Ακομα και η ubi δεν ξερω αν κοροιδεψε ή απλα δεν προλαβε.Προβλεπω αντι για απογοητευση να εχουμε θετικες εκπληξεις για τα γραφικα των ps4-one γενικοτερα.Στην προηγουμενη γενια ειχε πεσει τρελο downgrade,τωρα με ελαχιστο γινεται μακελειο. Kαι που πεφτει κραξιμο νομιζεις γινεται τιποτα? Το watchdogs ειχε τοσο hype καθαρα μονο λογω γραφικων. Οταν λοιπον ενα προιον σου ουσιαστικα το πλασαρεις για γραφικα, και τελικα βγενει μαπα το καρπουζι, μαλλον για κοροιδια πας. Δεν ξερω αν πουλησε καλα το παιχνιδι (δεν εχω κοιταξει), αλλα ξερω οτι οσο πουλησε το εκανε λογω hype γραφικων. Τεσπα, εχουμε φυγει off topic. Μακαρι τα video να ειναι oπως τα βλεπουμε, και εχω πουλησει το PC μου να παρω PS4. Aλλωστε το ιδιο ειχα γραψει για αυτο το παιχνιδι και αρκετες σελιδες πισω. Στο gameplay μονο μη στραβωσει και βγει τιποτα σαν το ΝFS Θα βάλω τα κλάματα αν τα physics του είναι επιπέδου burnout/need for speed,ας είναι κάτι σαν του horizon γιατί αλλιως τσάμπα ταβλωνουμε με τα γραφικά. ^Aυτο. NFS και burnout δεν τα θεωρω καν arcade racing, κατι σαν train simulation κανουν
HadesGR Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Kαι που πεφτει κραξιμο νομιζεις γινεται τιποτα? Το watchdogs ειχε τοσο hype καθαρα μονο λογω γραφικων. Οταν λοιπον ενα προιον σου ουσιαστικα το πλασαρεις για γραφικα, και τελικα βγενει μαπα το καρπουζι, μαλλον για κοροιδια πας. Δεν ξερω αν πουλησε καλα το παιχνιδι (δεν εχω κοιταξει), αλλα ξερω οτι οσο πουλησε το εκανε λογω hype γραφικων. Τεσπα, εχουμε φυγει off topic. Μακαρι τα video να ειναι oπως τα βλεπουμε, και εχω πουλησει το PC μου να παρω PS4. Aλλωστε το ιδιο ειχα γραψει για αυτο το παιχνιδι και αρκετες σελιδες πισω. Στο gameplay μονο μη στραβωσει και βγει τιποτα σαν το ΝFS ^Aυτο. NFS και burnout δεν τα θεωρω καν arcade racing, κατι σαν train simulation κανουν Mα πρέπει να βγαίνουν τέτοια γραφικά στις τωρινες κονσόλες για να μπορεί και το PC να έχει σωστό port και να πιάσει τόπο η 780ti που έχει αγοράσει ο κόσμος. Πλέον PC/κονσόλες είναι στην ίδια μοίρα και επιτέλους !!!!θα έλεγα
cpttony Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Σκεφτομαι να παρω PS4, και εχω ερωτησεις 1) Χρειαζεται υποχρεωτικα να εχεις PS+ για να παιξεις multiplayer (οχι στα F2P, στα αγοραστα!)? ή το καταργησαν? 2)Γινεται να το συνδεσω με ΑVI καλωδιο (αυτο με το κιτρινο-κοκκινο-ασπρο βισμα), σετω και με μετατροπεα? 3)Το UI ειναι παρομοιο με του PS3/Vita? 4)PS4 controller αντεχει ή σαν του PS3 που στον ενα χρονο σταματησε να δουλευει (οι μοχλοι κουνουσαν, και μια στιγμη εκει που επαιζα η καμερα γυρνουσε εντελως αλλου) ο,τι αλλη ερωτηση μου δημιουργηθει θα το πω, ευχαριστω!
spacecowboy Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Σκεφτομαι να παρω PS4, και εχω ερωτησεις 1) Χρειαζεται υποχρεωτικα να εχεις PS+ για να παιξεις multiplayer (οχι στα F2P, στα αγοραστα!)? ή το καταργησαν? αναλογα το παιχνιδι(το final fantasy 14 πχ δεν χρειαζεται) αλλα ναι γενικα χρειαζεσαι 2)Γινεται να το συνδεσω με ΑVI καλωδιο (αυτο με το κιτρινο-κοκκινο-ασπρο βισμα), σετω και με μετατροπεα? δεν εχει composite το ps4 μονο hdmi δεν γινετε οχι εκτος αν με τον μετατροπεα εννοουμε κανενα που κανει 100+ euro χειαζεσαι tv/monitor με hdmi in 3)Το UI ειναι παρομοιο με του PS3/Vita? to ui μεταξυ του ps3 και του vita ειναι πολυ διαφορετικα και του ps4 διαφορετικο αυτον τον δυο,δε θα σε δυσκολεψει παντος απλο ευκολο και γρηγορο ειναι αν μη τι αλλο εγω θα το ηθελα με ποιο πολλες επιλογες προσωπικα 4)PS4 controller αντεχει ή σαν του PS3 που στον ενα χρονο σταματησε να δουλευει (οι μοχλοι κουνουσαν, και μια στιγμη εκει που επαιζα η καμερα γυρνουσε εντελως αλλου) αν με ενα πραγμα δεν ειμαι ευχαριστιμενος με το ps4 αυτο ειναι ο μοχλος του..οχι απο εργονομικης πλευρας εκει τον λατρευω,αλλα απο build quality δυστυχος πασχει ο,τι αλλη ερωτηση μου δημιουργηθει θα το πω, ευχαριστω! 2
cpttony Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Σκεφτομαι να παρω PS4, και εχω ερωτησεις 1) Χρειαζεται υποχρεωτικα να εχεις PS+ για να παιξεις multiplayer (οχι στα F2P, στα αγοραστα!)? ή το καταργησαν? αναλογα το παιχνιδι(το final fantasy 14 πχ δεν χρειαζεται) αλλα ναι γενικα χρειαζεσαι 2)Γινεται να το συνδεσω με ΑVI καλωδιο (αυτο με το κιτρινο-κοκκινο-ασπρο βισμα), σετω και με μετατροπεα? δεν εχει composite το ps4 μονο hdmi δεν γινετε οχι εκτος αν με τον μετατροπεα εννοουμε κανενα που κανει 100+ euro χειαζεσαι tv/monitor με hdmi in 3)Το UI ειναι παρομοιο με του PS3/Vita? to ui μεταξυ του ps3 και του vita ειναι πολυ διαφορετικα και του ps4 διαφορετικο αυτον τον δυο,δε θα σε δυσκολεψει παντος απλο ευκολο και γρηγορο ειναι αν μη τι αλλο εγω θα το ηθελα με ποιο πολλες επιλογες προσωπικα 4)PS4 controller αντεχει ή σαν του PS3 που στον ενα χρονο σταματησε να δουλευει (οι μοχλοι κουνουσαν, και μια στιγμη εκει που επαιζα η καμερα γυρνουσε εντελως αλλου) αν με ενα πραγμα δεν ειμαι ευχαριστιμενος με το ps4 αυτο ειναι ο μοχλος του..οχι απο εργονομικης πλευρας εκει τον λατρευω,αλλα απο build quality δυστυχος πασχει ο,τι αλλη ερωτηση μου δημιουργηθει θα το πω, ευχαριστω! Oποτε να αγορασω το παιχνιδι και δεν εχω PS+, μπορω να παιξω μονο το campaign/story/single player ή γενικα οτι αλλο ειναι offline? Θα το καταργησουν αυτο ποτε? γιατι το εβαλαν? Ο μοχλος ειναι χειροτερος απο κατασκευαστικη πλευρας χειροτερος απο αυτον του Χ1? Και καλυτερος απο αποψη εργονομικοτητας? Ξερω οτι δεν ειναι το καταλληλο μερος απλα ηθελα να ρωτησω το κλασσικο, που ακους τους τελευταιους μηνες! PS4 ή XO ????
Atzamestatos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Oποτε να αγορασω το παιχνιδι και δεν εχω PS+, μπορω να παιξω μονο το campaign/story/single player ή γενικα οτι αλλο ειναι offline? Θα το καταργησουν αυτο ποτε? γιατι το εβαλαν? Ο μοχλος ειναι χειροτερος απο κατασκευαστικη πλευρας χειροτερος απο αυτον του Χ1? Και καλυτερος απο αποψη εργονομικοτητας? Ξερω οτι δεν ειναι το καταλληλο μερος απλα ηθελα να ρωτησω το κλασσικο, που ακους τους τελευταιους μηνες! PS4 ή XO ???? Στο 1ο ναι. Οχι δεν θα το καταργησουν (αφου τωρα μπηκε). Το εβαλαν για να εχουν καλυτερη υποστηριξη στα online παιχνιδια, περισσοτερους server, λιγοτερο lag κλπα κλπα. Κυριως για να σου φανε τα λεφτα ομως. Αν ενδιαφερεσε για τα παιχνιδαι που δινει το ps+ καθε μηνα, τοτε βγαινεις κερδισμενος, μιας και παιρνεις "δωρο" το multiplayer. Aν δεν ενδιαφερεσαι, τοτε δυστηχως τα λευτα ειναι αρκετα. Οσο για το PS4 vs XO, αν δεν εχεις καποια προτιμηση στα exclusive του καθενο, τοτε πηγαινε στο PS4 που θα παιζει τα multi καλυτερα. Αλλα πρωτη προτεραιοτητα ειναι τα exclusive κατα τη γνωμη μου
d4ydr33m3r Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Oποτε να αγορασω το παιχνιδι και δεν εχω PS+, μπορω να παιξω μονο το campaign/story/single player ή γενικα οτι αλλο ειναι offline? Θα το καταργησουν αυτο ποτε? γιατι το εβαλαν? Ναι το campaign και οτιδηποτε ειναι offline δεν θα εχεις κανενα προβλημα να το παιξεις, αφορα μονο online περιεχομενο. Ο μοχλος ειναι χειροτερος απο κατασκευαστικη πλευρας χειροτερος απο αυτον του Χ1? Και καλυτερος απο αποψη εργονομικοτητας? Εγω παρατηρησα οτι φθειρονται γρηγορα οι αναλογικοι μοχλοι, οποτε ναι κατασκευαστικα χειροτερο και εργονομικα καλυτερο. Μην φανταστεις βεβαια χαλι μοχλο αλλα σιγουρα θα μπορουσε να ηταν καλυτερος σαν κατασκευη φαινεται οτι χαλαει πολυ πιο γρηγορα απο τα προηγουμενα DS. Ξερω οτι δεν ειναι το καταλληλο μερος απλα ηθελα να ρωτησω το κλασσικο, που ακους τους τελευταιους μηνες! PS4 ή XO ???? Σαν gamer που εχει και τις 2 θα σου πω.. Και τις 2. Καθε μια εχει τα αποκλειστικα της, την φιλοσοφια της και την μαγεια της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις