Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το προβλημα με της τελιτσες - articacts το ειχα και εγω (εμενα ηταν πρασινες) μετα που αναβαθμησα σε 1.70 firmware

και ειχα κλεισει το hdcp (η ανοιξει not sure) δεν δοκιμαζεις απο on σε off και τουμπαλιν?

δεν λεω οτι ειναι απαραιτητα το προβλημα που εχεις αλλα worths a try

Δημοσ.

Παιδια καθε φορα που βαζεις ενα παιχνιδι στο ps4 αυτο αυτοματα ξεκιναει και εγκαθιστατε στο δισκο ή το επιλεγεις εσυ αν θα εγκαθιστατε ή οχι?

Αν γινετε αυτοματα η εγκατασταση του παιχνιδιου στο δισκο του ps4 μπορεις με καποιο τροπο να το απενεργοποιησεις αυτο και να επιλεγεις ΕΣΥ ποιο παιχνιδι θελεις να εγκατασταθει στο δισκο και ποιο οχι?

Δημοσ.

αυτοματα γινεται!ακομα και αν δεν παιζεις το παιχνιδι και εχεις απλα το bluray του παιχνιδιου μεσα το πσ4 συνεχιζει να κανει εγκατασταση μεχρι να τελειωσει!

Δημοσ.

Νομίζω δε μπορείς να παίξεις κάποιο παιχνίδι χωρίς εγκατάσταση.

Δημοσ.

παιδιά μία ερώτηση / πρόβλημα. πάω να εγκαταστήσω το trine 2 από το ps plus και από day 1 κολάει στα 3,2mb περίπου (3200 κατεβάζει) και σταματάει εκεί. το προσπαθεί άλλες 5-10 φορές και τίποτα. το σβήνω, πάω από library να το κατεβάσω ξανά και πάλι τα ίδια. έχει κανείς καμία ιδέα / πετύχει το ίδιο πρόβλημα πως λύνεται? 

Δημοσ.

αυτοματα γινεται!ακομα και αν δεν παιζεις το παιχνιδι και εχεις απλα το bluray του παιχνιδιου μεσα το πσ4 συνεχιζει να κανει εγκατασταση μεχρι να τελειωσει!

Δεν ειναι βλακεια αυτο ομως?

Που ξερει για ποιο λογο εχω βαλει μεσα το καθε δισκακι?

Ειναι λογικο δηλαδη να κανει αμεσως εγκατασταση με το που βαλεις το δισκακι?

Δεν μπορει θα υπαρχει επιλογη να μην το κανει αυτοματα αλλα χειροκινητα σε οποια παιχνιδια θελεις.

Αν δεν υπαρχει η δυνατοτητα να γινει χειροκινητα τοτε καθε φορα που βαζεις ενα δισκακι και το βγαζεις μετα απο π.χ. 5 λεπτα θα εχει γραψει οτι εχει γραψει στο δισκο χωρις να ειναι ολοκληρο το παιχνιδι που χρειαζεται με αποτελεσμα σιγα - σιγα να γεμιζει ο δισκος.

Δεν εχω δικιο?

Ακριβως αυτο λεω αν δεν θελεις να παιξεις το παιχνιδι που μπορει να εβαλες και κατα λαθος στη κονσολα θα πρεπει υποχρεωτικα να εγκαθιστατε στο δισκο?

Δημοσ.

Ελα γρηγορη υπερβολικος.

Ειμαι σιγουρος οτι για αλλη μια φορα ηξερες την απαντηση και απλα ρωτησες για να σου δωθει πατημα να κραξεις.

Για ποιο λογω να βαλεις ενα παιχνιδι στην κονσολα αν δε θες να το παιξεις, για να τρολλαρεις το παιχνιδι ή την κονσολα, και αν πες οτι το εβαλες, γιατι δε το βγαζεις. Δεν παθαινει κατι ακομα και στη μεση να ειναι το install. Γινεται στο background και το παιχνιδι ξεκιναει ακομα και κατα την διαρκεια του install, αλλα και οτιδηποτε αλλο θες.

Και αν ας πουμε οντως εκανες μαλακια και το εβαλες, εχεις PS4 για να δεις ποση ωρα κανει, ειμαι σιγουρος οτι δεν εχεις.

Πνιγομαστε σε μια κουταλια νερο.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι βλακεια αυτο ομως?

Που ξερει για ποιο λογο εχω βαλει μεσα το καθε δισκακι?

Ειναι λογικο δηλαδη να κανει αμεσως εγκατασταση με το που βαλεις το δισκακι?

Δεν μπορει θα υπαρχει επιλογη να μην το κανει αυτοματα αλλα χειροκινητα σε οποια παιχνιδια θελεις.

Αν δεν υπαρχει η δυνατοτητα να γινει χειροκινητα τοτε καθε φορα που βαζεις ενα δισκακι και το βγαζεις μετα απο π.χ. 5 λεπτα θα εχει γραψει οτι εχει γραψει στο δισκο χωρις να ειναι ολοκληρο το παιχνιδι που χρειαζεται με αποτελεσμα σιγα - σιγα να γεμιζει ο δισκος.

Δεν εχω δικιο?

Ακριβως αυτο λεω αν δεν θελεις να παιξεις το παιχνιδι που μπορει να εβαλες και κατα λαθος στη κονσολα θα πρεπει υποχρεωτικα να εγκαθιστατε στο δισκο?

εγω πιο πολυ σαν διευκολυνση το βρηκα παρα σαν βλακεια!γλιτωνεις αρκετο χρονο!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...