Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sorry αν δεν το ξεκαθάρισα , εννοούσα καθαρά το watchdogs

Παιζεις και εσυ με τις λεξεις και μπερδευεις κοσμο εδω μεσα.χαχαχαχα :-D

Υ.Γ Τη αλλο να πουμε για το the order? απλα γραφικαρες.

Δημοσ.

Sorry αν δεν το ξεκαθάρισα , εννοούσα καθαρά το watchdogs

Περιμενες ενα παιχνιδι προοριζομενο για 6-7 πλατφορμες να εχει καλυτερα γραφικα ?

Οταν 2 ή τρεις αν βγει στο Wii U εχει τεχνολογια αρκετα ξεπερασμενη.

Δημοσ.

Koιτα δεν θα κατσω να κανω διαλογο σοβαρο με ατομο που δεν εχει παρει ποτε ps.

Λογικο ειναι να σου εχει βγει καπως ολο αυτο.

Το ποσο downgrade ευχεσαι να φαει(καθως φαινεται οτι πονεσες αρκετα και δεν υπηρχε και λογος) θα φανει στην πραξη. :)

Τουλαχιστον εμαθες σημερα οτι οι αριθμοι δεν μετρανε οσο νομιζες σε απευθειας συγκριση ,απο ενα ''ασχετο ''dev του metro.Θετικο προσιμο στην σημερινη ημερα λοιπον, :)

Ο dev του metro μιλησε για comparable hardware, δηλαδη για 7790..

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1ον Στο θαψιμο του ps4 επικεντρωθηκα.Μην αναμασας παλι ποστς αλλων, τα οποια εχουν ήδη απαντηθει.

2ον Μιλαω για ps4 στο σωστο thread, εσυ τι δουλεια εχεις εδω, εκτος απο flame?

Για οποια καρτα και να μιλησε το 2Χ ειναι γεγονος.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

λοιπόν εγώ έχω να πω οτι είμαι ευχαριστημένος απο το επίπεδο του Order για το Μικρό στουντιο που το έχει αναλάβει,τώρα αν έχει και σωστό σενάριο θα είναι καλό παιχνίδι , δεν το έκανα ποτέ Hype το παιχνίδι ,γύρω στο 7-8 περιμένω ,όχι να είναι AAA game. λίγες μέρες μέχρι να δούμε το Uncharted ... χρειαζόμαστε επικά countdown στο thread :P

Δημοσ.

2ον Μιλαω για ps4 στο σωστο thread, εσυ τι δουλεια εχεις εδω, εκτος απο flame?

Mε ειδες να κανω flame? Ειμαι εδω γιατι ειμαι gamer, οποτε συνηθιζω να συχναζω σε gaming forums...

Για οποια καρτα και να μιλησε το 2Χ ειναι γεγονος.

Η δηλωση του ηταν οτι ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ, μια κονσολα ΙΔΙΟΥ hardware με ενα PC , βγαζει 2x επιδοσεις λογω optimization. Πρακτικα ομως, κανενα multi δεν θα δεχτει optimization, η τουλαχιστον μεχρι στιγμης δεν εχουμε δει κατι τετοιο. Και ακομα και ετσι να ειναι, η μονη καρτα που ειναι ισοδυναμη του PS4, ειναι η 7770. Αν ειναι δηλαδη να ευελπιστουμε να γινουν optimized τα games μπας και πιασουμε επιδοσεις 2x της φτηνοτερης gaming καρτας που ειναι ηδη 3 ετων...εγω περιμενα κατι πολυ καλυτερο για να ειμαι ειλικρινης, και δεν μπορω να καταλαβω γιατι εκανε τετοια δηλωση. 

Μπορει να ηθελε να "υποστηριξει" το PS4, αλλα πραγματικα πιο πολυ σαν να το μειωνει μου φαινεται παρα οτιδηποτε αλλο. Με λιγα λογια, μας λεει οτι αν κατσουμε και φτιαξουμε ενα παιχνιδι μονο για το PS4, με σωστο optimization, θα τρεχει 2x απο το φτηνοτερο PC της προηγουμενης 4ετιας (γιατι τοσων ετων ειναι η εν λογω καρτα). 

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Παμε παρακατω.

Στο the order κατι με χαλαει.Ομορφα γραφικα αλλα χοντροκομμενο περιβαλλον στα πρωτα βιντεακια.Μακαρι να ειναι καλο.

Δημοσ.

Mας επεισες.

Απλα να ξερεις οτι σε εχω χωρισει ,δεν γυριζω πισω.Με θες το ξερω, αλλα εγω οχι. :D

Το ξερεις οτι για να χωρισεις καποιον, πρεπει αυτος να σε θελει πρωτα ετσι... :o

Λυπαμαι αλλα..ειμαι straight

• Like 1
Δημοσ.

Σε ό,τι αφορά το πσ4 και το πόσο μπορεί να αποδόσει ,θα φανεί στην πράξη .Το να λέμε ο καθένας ό,τι μας επιβάλει ο εγωισμός μας δεν οδηγεί πουθενά.

Δημοσ.

Σε ό,τι αφορά το πσ4 και το πόσο μπορεί να αποδόσει ,θα φανεί στην πράξη .Το να λέμε ο καθένας ό,τι μας επιβάλει ο εγωισμός μας δεν οδηγεί πουθενά.

Στον αλλο δεν γραφεις τα ιδια "φιλε μου" ομως...ασε να μαντεψω γιατι

Δημοσ.

Στον αλλο δεν γραφεις τα ιδια "φιλε μου" ομως...ασε να μαντεψω γιατι

Ό,τι ήταν να πω το είπα.Την επόμενη φορά θα κάνω αναφορά σε τέτοια ποστ.Βαρέθηκα να μπαίνω στο τοπικ που με ενδιαφέρει και να διαβάζω ασυναρτησίες.Έκλεισε το vs και το μεταφέρατε εδώ.

Δημοσ.

Ό,τι ήταν να πω το είπα.Την επόμενη φορά θα κάνω αναφορά σε τέτοια ποστ.Βαρέθηκα να μπαίνω στο τοπικ που με ενδιαφέρει και να διαβάζω ασυναρτησίες.Έκλεισε το vs και το μεταφέρατε εδώ.

Και τα δυο δικα σου posts offtopic ασυναρτησιες ειναι ομως. Και οπως ειδες, δεν ξεκινησα εγω να μιλαω για γκοεμενες αλλα ο pds. Παρολαυτα, την αναφορα σε μενα θα την κανεις...go ahead λοιπον

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...