Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Καλά το ''The war ends now'' εμένα μου λέει ότι θα είναι άλλη μία τελευταία πατάτα σαν το 5 και το 6, δηλαδή καμία σχέση με τα πρώτα RE..
Phoenix7 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Για όποιον ενδιαφέρετε έχω ακόμα χωρίς να έχω ξύσει τον κωδικό (λήγει 31/12/2015) μιας 3μηνης συνδρομής PS+ κάρτας, που την δίνω στα 10 ευρώ αν ενδιαφέρετε κανείς, ας μου στείλει ένα μήνυμα
Millennium Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Quantic Dream Working on “AAA” PS4 Game With Real Time Hair and Cloth and Physically Based Materials 4
cortaN@ Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Καλά το ''The war ends now'' εμένα μου λέει ότι θα είναι άλλη μία τελευταία πατάτα σαν το 5 και το 6, δηλαδή καμία σχέση με τα πρώτα RE.. To 6 ηταν ακομα πιο πατατα απο το 5. Το 5 τουλαχιστον μπορεις να το θεωρησεις ως ενα καλο παιχνιδι. Σαν το RE 4 τιποτα παντως...αν και για το Revelations εχω ακουσει καλα λογια.
skanjos Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 θυμάμαι όταν βγήκε το 5 έκραζε ο κόσμος που δεν μπορούσες να τρέχεις και να πυροβολάς, συμπέρασμα? βγαίνει το 6 πιο action απο ποτέ, μποοουυυυ χαλάσατε το resident evi... ώρες ώρες οι αλλαγές που ζητάει ο κόσμος όταν τις υλοποιούν καταστρέφουν ένα παιχνίδι, τσεκάρετε τα final fantasy....
phanispal Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Μα πάντα έτσι ήταν τα RE. Άρα αυτοί που θα έκραζαν, θα ήταν αμύητοι στη σειρά.
ultralisk Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 μακράν το χειρότερο Resident Evil ήταν το 5...ο χαρακτήρας έστριβε σαν clark, ζόμπια μηχανόβια με σούζες, ντάλα μεσημέρι και άλλα τέτοια τραγελαφικά...στο 6 τουλάχιστον είχες το campaign του Leon που θύμιζε κλασσικό RE
AntiCambeR Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Το καλυτερο RE ειναι(η μαλλον ηταν) το 2.Με γριφους,ψαξιμο και αποτομες σκηνες και μουσικη μυστηριο.Ειχε καποιες σκηνες που σε τρομαζαν.Το ειχα τερματισει 4-5 φορες. Και το 3 ειναι καλο αλλα νομιζω οτι το 4 ειναι καλυτερο.Οσο για το 5 και το 6 σε σχεση στα 2 και 4 ειναι μαπα.Ακομα και σε σχεση με το 3.Βελτιωση μονο στα γραφικα,στις κινησεις και στο μενου εχουν και ειναι πιο πολυ adventure,δεν εχουν στοιχεια τρομου.Τα γραφικα δεν κανουν το καλο παιχνιδι. Μονο το RE 1 δεν εχω παιξει αν και ειχα διαβασει οτι ειχε τους καλυτερους γριφους.Καποια στιγμη θα παιξω το Revelations στο PC,ελπιζω να ειναι καλυτερο απο το 6.
p3tran Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 οχι και πολυ καλα νεα για το uncharted 4 http://uk.ign.com/articles/2014/04/21/star-wars-co-writer-todd-stashwick-recast-in-uncharted-ps4?utm_campaign=ign+main+twitter&utm_source=twitter&utm_medium=social ο todd ειναι πλεον συνεργατης και co-writer της πρωην δημιουργου της σειρας uncharted, amy henning, στο νεο starwars. το προβλημα δεν ειναι απλα οτι εφυγε και πηγε με την amy. το προβλημα ειναι οτι δηλωσε (και επιβεβαιωθηκε) οτι στη naughty dog για καποιο λογο (που δεν ξερουμε) αποφασισαν να κανουν recast το ρολο του. απο την αρχη. και αν κοιταξει κανεις το twitter του, θα δει οτι παλιοτερα -πριν να γινουν ολα αυτα- μιλουσε για πανω απο 6 μηνες motion cap δουλεια. με οτιδηποτε συνεπαγεται αυτο για το επομενο uncharted.. ειναι ο τυπος που μιλαγε στο uc4 teaser video για το ps4
SakafliaC Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Το άνοιξα σήμερα πρώτη μέρα και δεν υπάρχουν τα ελληνικά στην επιλογή γλώσσας, ενώ έχει τούρκικα και ότι άλλο απίθανο. Είναι οκ αυτό, δεν υπάρχουν σαν επιλογή τα ελληνικά ούτε σε σας?
skanjos Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 απότι κατάλαβα το θέμα με το Uncharted είναι οτι θέλανε να το κάνουν τύπου Spinoff, μάλλον με κάναν fransis drake σε παλιά εποχή και να μην το πουν Uncharted4, αλλα είδανε οτι το hype της κονσόλας σιγά σιγά μειώνεται και οτι δεν έχουν καιρό για spinoffs(μπορεί να είδανε και την ιστορία σαν τραγική) και λογικα αλλάξανε όλο το σενάριο και θα δούμε uncharted 4 με τον αγαπημένο nathan drake. καλύτερα έτσι , υποθέσεις κάνω πάντα.
Vole Maulder Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Αν είναι έτσι μάλλον χειρότερα θα είναι, αλλά κι αυτό υπόθεση είναι μόνο στην παρούσα φάση. Οπως και να έχει, όλα αυτά που γίνονται στη ND υποδεικνύουν πιθανώς κάποια αλλαγή στο franchise, μένει να δούμε τι θα είναι αυτή. Κουβέντα να γίνεται, τον πρώτο καιρό δεν είχε δώσει και κάτι hints ο North για την ύπαρξη νέου Uncharted; Αν ήταν να το πήγαιναν για spin-off χωρίς τον Νέιτ αρχικά τι δουλειά είχε ο Νορθ να το προμοτάρει; Θέλω να πω, βάσει αυτού μου φαίνεται πιο πιθανό να παίζει αντίστροφη αλλαγή, να πήγαινε αρχικά για sequel με το κλασικό καστ και να το άλλαξαν στην πορεία και να "τα έσπασαν" με τους επικεφαλής του πρότζεκτ.
p3tran Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 γενικα, πολλα πραγματα δεν τα ξερουμε. αυτο που ξερουμε ομως, ειναι οτι οταν αποφασιζεις σημερα να κανεις ενα βασικο ρολο απο την αρχη, αυτο σε μια παραγωγη οπως το uncharted, σημαινει απο μονο του πολλους μηνες δουλεια. δεν μιλαμε για voiceover, για διαλογους δηλαδη που απαγγελουνε μπροστα στα μικροφωνα.. ξερουμε οτι η amy εβαζε τους ηθοποιους και "επαιζαν" ολοκληρο το ρολο τους στο παιχνιδι, με φορεμενα mocap μηχανηματα, ωστε οχι απλα να λεγονται οι διαλογοι, αλλα και να καταγραφονται συγκεκριμενα animations αλλα και εκφρασεις του προσωπου κλπ, τα οποια εν συνεχεια επεξεργαζονται περεταιρω κλπ. αυτος ο τυπος σε αρκετα παλιοτερα tweets του εγραφε οτι ειχε ηδη κανει πανω απο 6 μηνες mocap δουλεια. η sony ειμαι 100% σιγουρος οτι θα δειξει καποιο/καποια τρεηλερ στην Ε3 σε ενα διμηνακι, αλλα αν κατσει να σκεφτει κανεις με ολα αυτα που εχουν συμβει ποτε προβλεπεται να βγει τελικα το παιχνιδι..................
xavier Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 ωραιο δειχνει το lords of the fallen, πετραν δεν υπαρχει λογος να μην χρησιμοποιησουν το mocap που λες με διαφορετικο voice over... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις