Vole Maulder Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Εμενα δε με ενοχλει το γεγονος πως το κανουν remastered. Αν και φυσικα remastered ενος ετους, ειναι λιγο..σπανιο (για να μην πω μοναδικη περιπτωση). Το θεμα ειναι η τιμη στην οποια θα το δωσουν. Επρεπε να κοστιζει 29.99$ retail και 14.99$ για οσους το εχουν στο ps3 digital. edit: Και να προσθέσω εδώ πως το παιχνίδι όντως θα προσφέρει στη γκάμα των retail τίτλων του ps4 για αυτή τη χρονιά, γιατί το ps4 τους χρειάζεται. Υπάρχει περίπτωση να είναι ακόμα και Νο.1 selling game στο ps4 για φέτος. Εν μέρει συμφωνώ (στο ότι δε με ενοχλεί το remaster και στο ότι θα έπρεπε η τιμή να είναι διαφορετική για όσους το έχουν στο PS3, ακόμα και σε disc μορφή - με το ίδιο σύστημα που είχαν εφαρμόσει και στα upgrades στην αρχή της γενιάς για τα πρώτα παιχνίδια). Από την άλλη, όμως, αυτοί που δεν το είχαν αγοράσει γιατί να μην πληρώσουν κανονική τιμή, εφόσον έχει γίνει δουλειά σοβαρή για το port; Θέλω να πω, θα έλεγες το ίδιο και για το Witcher 2 στο 360; 1
spartan29gr Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Οσοι γκρινιαζουν για την remastered εκδοση του the last of us,να αναφερω οτι αρκετοι νεοι κατοχοι ps4 προερχονται και απο microsoft μερια(βλεπε 360)Οπωτε θα ειναι πολυ καλο να πιασουν στα χερια τους!!!και να παιξουν αυτο το επος(οπως και εγω φυσικα )με βελτιωμενα γραφικα και με μεγαλυτερη αναλυση. 4
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Θέλω να πω, θα έλεγες το ίδιο και για το Witcher 2 στο 360; Τι εννοείς με αυτό;
Vole Maulder Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Τι εννοείς με αυτό; Port περσινού (τότε) παιχνιδιού δεν ήταν κι αυτό;
anamenos Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 παιχνιδάρα ναι μεν, 60αράκι όμως??? και μην προσπαθείτε να τους δικαιολογήσετε... 1
xavier Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Εμενα δε με ενοχλει το γεγονος πως το κανουν remastered. Αν και φυσικα remastered ενος ετους, ειναι λιγο..σπανιο (για να μην πω μοναδικη περιπτωση). Το θεμα ειναι η τιμη στην οποια θα το δωσουν. Επρεπε να κοστιζει 29.99$ retail και 14.99$ για οσους το εχουν στο ps3 digital. edit: Και να προσθέσω εδώ πως το παιχνίδι όντως θα προσφέρει στη γκάμα των retail τίτλων του ps4 για αυτή τη χρονιά, γιατί το ps4 τους χρειάζεται. Υπάρχει περίπτωση να είναι ακόμα και Νο.1 selling game στο ps4 για φέτος. tomb raider definitive edition και μαλιστα με καλες πωλησεις...λογικα ανοιξε τις ορεξεις σε πολλους...και ενταξει αν δεν αρμεξουν απο τα goty απο που θα αρμεξουν?
hollow_83 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 ΓΙα το 60αρι θα πρεπει ειτε να ανακοινωσουν ειτε να δουμε feed απο αλλου. Το yt μεχρι 30 δειχνει.
anamenos Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 ΓΙα το 60αρι θα πρεπει ειτε να ανακοινωσουν ειτε να δουμε feed απο αλλου. Το yt μεχρι 30 δειχνει. για την τιμή λέω
navi Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Kαλησπερα εχω αγορασει το ps4 και εχω αγορασει απο το Ps plus το fifa 14...Σε περιπτωση πωλησης της κονσολας ο επομενος βαζοντας το email του και password θα μπορεσει να παιξει το παιχνιδι?
hollow_83 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Θεωρω οτι με αυτες τις τιμες στοχευουν στους τρελαμενους και στους χρηστες απο αλλες πλατφορμες. Θα επρεπε να υπαρχει ενας τροπος εξακριβωσης για οσους το εχουν και στο PS3 για να το παιρνουν με χαμηλοτερη τιμη. Για καποιον που δε το εχει αγορασει ποτε τα λεφτα ειναι κομπλε. 2
mtzs Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Θεωρω οτι με αυτες τις τιμες στοχευουν στους τρελαμενους και στους χρηστες απο αλλες πλατφορμες. Θα επρεπε να υπαρχει ενας τροπος εξακριβωσης για οσους το εχουν και στο PS3 για να το παιρνουν με χαμηλοτερη τιμη. Υπαρχει ηδη "δεδικασμενο" και γινεται, οπως ειχε γινει με τα COD, BF4, AC4 κλπ που κατεβαζες την αναβαθμιση με 10 ευρω. Τωρα ομως αποκλειουν ολους εμας που το εχουμε στο ΠΣ3 και θα θελαμε να το δουμε στο ΠΣ4. Αν το καλοσκεφτεις ειναι ενα ειδος τιμωριας. 2
broxopios Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Αν το είχε το πολύ μέχρι 30€, θα έμπαινα στη διαδικασία να το αγοράσω μιας και δεν πρόλαβα να το παίξω στο ps3. Αλλά 60€ δε νομίζω...
vfragos Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Θεωρω οτι με αυτες τις τιμες στοχευουν στους τρελαμενους και στους χρηστες απο αλλες πλατφορμες. Θα επρεπε να υπαρχει ενας τροπος εξακριβωσης για οσους το εχουν και στο PS3 για να το παιρνουν με χαμηλοτερη τιμη. Για καποιον που δε το εχει αγορασει ποτε τα λεφτα ειναι κομπλε. Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει κάτι για όσους έχουν την ps3 έκδοση.
xavier Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 εγω παλι πιστευω οτι ολα τα hd ρεμεικς αφορουν χρηστες που δεν εχουν παιξει καποιο παιχνιδι παρα νοσταλγους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις