p3tran Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Γενικά, πατάω λίγο ανορθόδοξα τα κουμπιά. Στο 360 τα ABXY πολύ συχνά τα πατάω με τον δείκτη, ειδικά το Α όταν είναι για τρέξιμο/get in or out of cover, για να μη σηκώνω τον αντίχειρα από το μοχλό, και το RB/RT τα πατάω με μέσο και παράμεσο αντίστοιχα. Αυτό είναι σχεδόν αδύνατο να το κάνω στο DS (στο 4 λιγότερο από ό,τι στο 3, αλλά και πάλι) και μου τη σπάει άσχημα. Ανετα το μεγαλύτερο μειονέκτημα του dualshock για μένα.!!!! φανταζομαι πως ολα τελικα ειναι θεμα συνηθειας, αλλα ρε συ το να πατησω το Α με το δεικτη (την ωρα που παιζω εννοειται), μου ειναι τοσο ευκολο και ευχαριστο οσο να φαω καρμποναρα με τα παρακατω (παντως εδω που τα λεμε, και τα δυο κουμπια αυτα ειναι σχεδιασμενα να πατιουνται με τους αντιχειρες, και οχι με αλλα δαχτυλα) 1
Vole Maulder Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Με ένα γρήγορο γούγλισμα, πάντως, φαίνεται πως δεν είμαι ο μόνος (και είναι πιο εύκολο απ' ό,τι μπορεί να ακούγεται)
p3tran Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 ...το εκανα δοκιμη πριν να γραψω ρε συ, γιαυτο εβαλα και τη φωτο με τα τσοπστικς. δε βλεπεις την ομοιοτητα?
Millennium Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 inFAMOUS: Second Son at #1 on UK Sales Charts for Second Week, Stays Just Ahead of MGSV: Ground Zeroes and Titanfall
Vole Maulder Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 το εκανα δοκιμη πριν να γραψω ρε συ, γιαυτο εβαλα και τη φωτο με τα τσοπστικς. δε βλεπεις την ομοιοτητα? Λες να ξέρω σχεδόν να τρώω έτσι και να μην το ξέρω; Του Infamous καλά του έκατσε η ξηρασία στο PS4, βλέπω.
kia pro ceed Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 παιδια πως μπορω να δω ποσο καιρο μου απομενει απο την συνδρομη που εχω κανει στο plus πως μπορω να δω ποσες μερες μου απομενουν μπορω να το δω απο καπου
mythoc Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 παιδια πως μπορω να δω ποσο καιρο μου απομενει απο την συνδρομη που εχω κανει στο plus πως μπορω να δω ποσες μερες μου απομενουν μπορω να το δω απο καπου easy way, πατα options σε ενα ps plus game, μετα Information, και κατω κατω θα σου λεει Remaining Days. (στο resogun πχ)
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Watch_Dogs’ Creative Director Claims That The Game Does Not Maximize PS4, Unsure Of PC Specific GFX 1
Heatspreader Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Τα γνωστά... Μία κονσόλα έχει περίπου 3 "αναβαθμίσεις". Άλλα πράγματα βλέπεις στην αρχή της ζωής της, λίγο αργότερα το πράμα λίγο αλλάζει και προς το τέλος ούτε οι ίδιοι πιστεύουν τι κατάφεραν να απεικονίσουν... Ας αρχίσουν να βάζουν TressFX και ας αφήσουν τα ψόφια. Ναι, για το Metal Gear λέω...
Vole Maulder Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Θες να βλέπεις τη χαίτη του Σνέικ να ανεμίζει, ε; Δεν έχει και πολύ νόημα το Tress FX όσο είναι ακόμα τόσο βαρύ για παιχνίδι που στοχεύει τα 60 fps και στο οποίο ελάχιστα θα φαίνεται, δεδομένης της κόμης του πρωταγωνιστή, κατ' εμέ. Καλό θα είναι να αρχίσουμε να το βλέπουμε σιγά σιγά πάντως και να το εξελίσσουν.
Millennium Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Second Son Update Incoming: Change Time of Day, HUD Off, 30FPS Option 1
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Second Son Update Incoming: Change Time of Day, HUD Off, 30FPS Option Ενδιαφέρον το να μπορείς να επέμβεις στα γραφικά σε console game. Θα ήταν ακόμα πιο super να μπορείς να επιλέξεις και ανάλυση. Π.χ. 900p με καρφωμένα 60 fps θα ήταν το ιδανικό για μένα. 1
mythoc Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Ενδιαφέρον το να μπορείς να επέμβεις στα γραφικά σε console game. Θα ήταν ακόμα πιο super να μπορείς να επιλέξεις και ανάλυση. Π.χ. 900p με καρφωμένα 60 fps θα ήταν το ιδανικό για μένα. Δεν επαιξες στο beta του Final Fantasy ε? Κυριολεκτικα κάνεις οτι θες. Τελειο PORT.
D.Luffy Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Second Son Update Incoming: Change Time of Day, HUD Off, 30FPS Option Έλαβα ένα update εχθές αλλά δεν είδα πουθενά την επιλογή για 30fps lock. Διάβασα ότι η εναλλαγή μέρας/νύχτας γίνεται διαθέσιμη αφού το έχεις τελειώσει μια φορά αλλά τι γίνεται με τις υπόλοιπες? Επίσης δεν μου εμφανίζει changelog του τελευταίου patch...
Προτεινόμενες αναρτήσεις