Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το touchpad μου άρεσε η χρήση του στο killzone , ήταν καλή φάση, αλλα στην τελική είναι άχρηστο gimmick, δεν θα ήθελα να υπάρχει καθόλου, ούτε να ήταν lcd touchscreen γιατί θα χάλαγε το immersion γκούχου wii u γκούχου. 

Δημοσ.

Γκιμικια το touchpad. Θα μπορουσαμε και χωρις αυτο. Οσοι first party το ενσωματωνουν, εχει βεβαια την πλακα του π.χ στο Shadowfall γινεται καλη χρηση του, αλλά μεχρι εκει.

• Moderators
Δημοσ.

Άρα εν ολίγης, δεν θα γίνεται να χρησιμοποιηθεί ούτε το X360 controller στο PS4, όπως κάνω τώρα στο PS3 μου (με ανταπτοράκι).

Σωστά;

Δημοσ.

Άρα εν ολίγης, δεν θα γίνεται να χρησιμοποιηθεί ούτε το X360 controller στο PS4, όπως κάνω τώρα στο PS3 μου (με ανταπτοράκι).

Σωστά;

(μεχρι στιγμης) σωστα. και δεν ειναι απλα οτι "χανεις λειτουργικοτητα". πχ στο killzone κολλαει και ανοιγει συνεχεια το παραθυρακι για το owl εαν δεν εχεις ds4.

κατι αλλο στο joypad του ps4, το οποιο περισσοτερο πηρα χαμπαρι τελευταια, ειναι οτι δε μου αρεσουν καθολου τοσο οι θεσεις των δυο νεων κουμπιων, (options και share) οπως επισης το σχημα τους και ο τροπος που πατιουνται. αρκετες φορες (την ωρα που παιζεις) εαν δεν προσεχεις καταληγεις να μην πατησεις καθολου, ή και να πατησεις το touchpad αντι αυτων.

δεδομενου οτι παραπονεθηκα οτι στο χειριστηριο του xbone δε μου αρεσαν το πως πατιουνται τα αντιστοιχα δυο κουμπια (τα τετραγωνακια και οι γραμμουλες), να πω οτι εδω ισχυει αυτο Χ10.

Δημοσ.

(μεχρι στιγμης) σωστα. και δεν ειναι απλα οτι "χανεις λειτουργικοτητα". πχ στο killzone κολλαει και ανοιγει συνεχεια το παραθυρακι για το owl εαν δεν εχεις ds4.

κατι αλλο στο joypad του ps4, το οποιο περισσοτερο πηρα χαμπαρι τελευταια, ειναι οτι δε μου αρεσουν καθολου τοσο οι θεσεις των δυο νεων κουμπιων, (options και share) οπως επισης το σχημα τους και ο τροπος που πατιουνται. αρκετες φορες (την ωρα που παιζεις) εαν δεν προσεχεις καταληγεις να μην πατησεις καθολου, ή και να πατησεις το touchpad αντι αυτων.

δεδομενου οτι παραπονεθηκα οτι στο χειριστηριο του xbone δε μου αρεσαν το πως πατιουνται τα αντιστοιχα δυο κουμπια (τα τετραγωνακια και οι γραμμουλες), να πω οτι εδω ισχυει αυτο Χ10.

Πες το πιο σωστά, μην ντρέπεσαι. Για να πατήσεις το Option και το Share, τα αντίστοιχα δηλαδή Start και Select, πρέπει να αυτοσυγκεντρωθείς και ίσως πάλι δεν τα καταφέρεις. :)

Στο Metal Gear Solid V Ground Zeroes το Start και το Select είναι πάνω στο touchpad ευτυχώς. Ανάλογα που πατήσεις. Φαντάζομαι ότι πολλά παιχνίδια θα υιοθετήσουν  αυτόν τον τρόπο.

• Like 1
Δημοσ.

Πες το πιο σωστά, μην ντρέπεσαι. Για να πατήσεις το Option και το Share, τα αντίστοιχα δηλαδή Start και Select, πρέπει να αυτοσυγκεντρωθείς και ίσως πάλι δεν τα καταφέρεις. :)

γενικα οταν γραφω για το playstation ειμαι πολυ προσεχτικος στις διατυπωσεις μου. αν διαβασεις λιγο τα καθεκαστα, θα καταλαβεις γιατι...

το ground zero αρνουμαι να το δοκιμασω(αγορασω), οποτε δεν ηξερα καθολου για αυτη την ωραια λυση σε αυτο το ε-χεμ προβλημα

Δημοσ.

Δεν είναι κακό να πούμε ότι η SONY έβγαλε προβληματικά χειριστήρια για το PS4 (κολλάνε τα κουμπιά L1 R1 και φεύγει το υλικό πάνω από τους αναλογικούς μοχλούς). Επίσης δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα στο PSN ακόμα και αν είσαι Plus Member.

Το θέμα είναι ότι ο κόσμος δεν καταλαβαίνει. Όταν το iPad 3 είχε πρόβλημα στην εναλλαγή από WiFi σε Cellular λίγοι το είχαν πάρει χαμπάρι και αυτό γιατί όπως προκύπτει δεν τα δουλεύαν εκτός σπιτιού. Θέλω να πω ότι κάποιος λέει ότι δεν έχει φθορά το χειριστήριο μου, αλλά μάλλον δεν έχει παίξει αρκετά ή ακόμα αν έχει δεν το βλέπει σαν πρόβλημα. Εδώ λένε ότι για το κόλλημα των κουμπιών φταίνε οι χρήστες που έχουν βρόμικα χέρια. Χμμμ, τι μου θυμίζει αυτό;;; Πως πρέπει να κρατάς το κινητό (εποχές iPhone 4;). Αν ήταν η Apple που είχε κάνει τέτοια πατάτα, θα είχε γίνει πόλεμος στα Fora.

Τόσο τραγικό αυτό με τα χειριστήρια που προκαλεί γέλιο. 

• Like 1
Δημοσ.

Η αξία του touchpad θα φανεί σε RPG περισσότερο και όταν βγουν παιχνίδια που θα το έχουν πάρει υπόψη περισσότερο. Ως τώρα μόνο για χαζομάρες έχει χρησιμοποιηθεί. Και όταν λέω χαζομάρες, δεν εννοώ απαραίτητα προβληματική χρήση. Ας πούμε, δεν έχω τίποτα εναντίον της χρήσης του στο Ground Zeroes ούτε στο Tomb Raider, απλώς δεν είναι και τίποτα το ουσιαστικό που αν δεν υπήρχε το touchpad θα "έλειπε" κάτι από το παιχνίδι. Σε top down view στο combat του Dragon Age όμως μια χαρά χρήσιμο θα είναι, για παράδειγμα.

Για τα άλλα δύο κουμπιά, share και options, δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα. Οτι δεν τα βρίσκετε ή ότι δεν πατιούνται καλά; Επειδή και τα δύο θέμα συνήθειας είναι, καθώς μιλάμε για νέο χειριστήριο και νέα τοποθέτηση κουμπιών. Δεδομένου του μικρού μεγέθους του, εγώ τα πατάω συνήθως με τον δείκτη, ειδικά το share όταν τραβάω συχνά screenshots. 

• Like 1
Δημοσ.

Για τα άλλα δύο κουμπιά, share και options, δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα. Οτι δεν τα βρίσκετε ή ότι δεν πατιούνται καλά; Επειδή και τα δύο θέμα συνήθειας είναι, καθώς μιλάμε για νέο χειριστήριο και νέα τοποθέτηση κουμπιών. Δεδομένου του μικρού μεγέθους του, εγώ τα πατάω συνήθως με τον δείκτη, ειδικά το share όταν τραβάω συχνά screenshots. 

ε, οταν το κουμπι που ειναι βαση θεσης για τον αντιχειρα, καταληγεις να το πατας με το δεικτη (που εχει εντελως αλλη θεση κανονικα),

τοτε κατι-καπου στην εργονομια δεν ειναι πολυ σωστο ;)

Δημοσ.

ε, οταν το κουμπι που ειναι βαση θεσης για τον αντιχειρα, καταληγεις να το πατας με το δεικτη (που εχει εντελως αλλη θεση κανονικα),

τοτε κατι-καπου στην εργονομια δεν ειναι πολυ σωστο ;)

Το θέμα είναι ότι δεν αλλάζω θέση στον δείκτη ιδιαίτερα. Από τη φυσιολογική του θέση πάνω στο L1 το πατάω το share με την άκρη του δείκτη. Γενικά, πατάω λίγο ανορθόδοξα τα κουμπιά. Στο 360 τα ABXY πολύ συχνά τα πατάω με τον δείκτη, ειδικά το Α όταν είναι για τρέξιμο/get in or out of cover, για να μη σηκώνω τον αντίχειρα από το μοχλό, και το RB/RT τα πατάω με μέσο και παράμεσο αντίστοιχα. Αυτό είναι σχεδόν αδύνατο να το κάνω στο DS (στο 4 λιγότερο από ό,τι στο 3, αλλά και πάλι) και μου τη σπάει άσχημα. Ανετα το μεγαλύτερο μειονέκτημα του dualshock για μένα.

Δημοσ.

WELL DONE !!!!

Ζηλεψα τωρα !!!

Θα βαλω και γω μπροστα αλλα δεν εχω χρονο

Platinum 

4 days, 2 hours, 18 minutes

4 μέρες έχει που το αγόρασα :P Το papertrail τα σπαει περιμενω το part3 και τωρα ηρθε η ωρα του cole's legacy.. :D

Δημοσ.

Το λέω μεταξύ σοβαρού και αστείου.

Θέμα συνήθειας είναι φυσικά. :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...