Vole Maulder Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Το πρόβλημα με τα "HD" ports είναι πως δεν κάνουν διακρίσεις μεταξύ του αν είχες το παιχνίδι στην προηγούμενη κονσόλα ή όχι. Αν εφάρμοζαν ένα upgrade program σαν αυτό στην αρχή της γενιάς εγώ δε θα είχα κανένα θέμα να δώσω 10 ευρώ παραπάνω και να έχω τα παιχνίδια και στο PS4. Ετσι, και όσοι τα είχαν θα μπορούσαν να τα ξαναπαίξουν χωρίς να ξηλωθούν τελείως, και όσοι ήρθαν στο PS4 από άλλες κονσόλες ή είναι η πρώτη τους κονσόλα θα μπορούσαν να παίξουν τα διαμάντια που έχασαν. Πάντως, για το LoU δεν έχω δει κανέναν που να το έχει παίξει και να του άρεσε να παραπονιέται. Σε όποια αναφορά σε up-ports άλλων παιχνιδιών μόνο σχόλια "κάντε το Last of Us" έβλεπα από κάτω. Απ' ό,τι φαίνεται, το ήθελε ο κόσμος. Και υπάρχει και κόσμος που θέλει και τα Uncharted, οπότε ούτε αυτά θα μου φανεί περίεργο αν βγουν κάποια στιγμή. Το να χρεώνεις αδιακρίτως 60 ευρώ είναι το πρόβλημα. ΥΓ: Θα έκανα και μια εικασία ότι αυτά τα παιχνίδια θα αποτελέσουν και μια εύκολη και φτηνή λύση για το Plus, από την πλευρά της Sony, αλλά δεν έχω κάποιο στοιχείο να το βασίσω αυτό, καθαρά προσωπική άποψη είναι. Δε θα αγόραζα full price ούτε μόνος μου πάντως τέτοια ports στο πρώτο 6μηνο της κυκλοφορίας τους. 2
Moderators Malthador Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 ΤΠάντως, για το LoU δεν έχω δει κανέναν που να το έχει παίξει και να του άρεσε να παραπονιέται. Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ το TLoU, αλλά διαφωνώ κάθετα με την έκδοσή του στο PS4, για δύο λόγους: 1) Σπαταλούνται πόροι για να ξαναδούμε ένα γκέιμ που βγήκε πέρυσι. Ξαναγράφουν ολόκληρο κώδικα για ένα απλό resolution upgrade; Είναι εντελώς γελοίο. Να ήταν παιχνίδι 5-6 χρόνων, να το δεχόμουν να γίνει ριμέικ, όπως είχαν κάνει το Shadow of the Colossus. Αλλά να χαλάνε πόρους για περσινό port, ενώ θα μπορούσαν να τους χαλάσουν για καινούρια γκέιμς είναι τουλάχιστον γελοίο, κατά την ταπεινή μου άποψη. 2) Ακριβώς λόγω του ότι ο κώδικας γράφεται από την αρχή δεν θα μπορεί να υποστηριχθεί το price point των 20 ή των 30 ευρώ, όπως αναφέρεις κι εσύ. Θα μας το πλασάρουν στο 60ευρω και θα γλυκάνουν την καραμέλα λέγοντας ότι περιλαμβάνονται τα DLC's μέσα κλπ κλπ, πράγμα τραγικό για περσινό παιχνίδι. 3
Heatspreader Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ το TLoU, αλλά διαφωνώ κάθετα με την έκδοσή του στο PS4, για δύο λόγους: 1) Σπαταλούνται πόροι για να ξαναδούμε ένα γκέιμ που βγήκε πέρυσι. Ξαναγράφουν ολόκληρο κώδικα για ένα απλό resolution upgrade; Είναι εντελώς γελοίο. Να ήταν παιχνίδι 5-6 χρόνων, να το δεχόμουν να γίνει ριμέικ, όπως είχαν κάνει το Shadow of the Colossus. Αλλά να χαλάνε πόρους για περσινό port, ενώ θα μπορούσαν να τους χαλάσουν για καινούρια γκέιμς είναι τουλάχιστον γελοίο, κατά την ταπεινή μου άποψη. 2) Ακριβώς λόγω του ότι ο κώδικας γράφεται από την αρχή δεν θα μπορεί να υποστηριχθεί το price point των 20 ή των 30 ευρώ, όπως αναφέρεις κι εσύ. Θα μας το πλασάρουν στο 60ευρω και θα γλυκάνουν την καραμέλα λέγοντας ότι περιλαμβάνονται τα DLC's μέσα κλπ κλπ, πράγμα τραγικό για περσινό παιχνίδι. Έτσι ακριβώς. Αυτό το πράγμα με τα HD Remake δείχνει πόσο πολύ έχει στερέψει το πηγάδι. 1
Fulgore Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Εδω τολμησαν και εβγαλαν το Ground Zeroes με αυτη την διαρκεια σε αυτη την τιμη,αρα τιποτα δεν μου κανει εντυπωση 2
HarryGrey Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Αν εκανες το κοπο να διαβασεις 1-2 σελιδες πισω θα εβλεπες οτι το χαρακτηρισαν και ατομα που το εχουν παιξει Μαλιστα περισσοτεροι απο εναν. Αμα ειναι να πιανουμε να συγκρινουμε μηχανισμους που εχει ενα παιχνιδι open world και δεν εχει το αλλο βρισκουμε ενα σωρο. και γω μπορω να κατακρινω το GTA V επειδη δεν εχει civilian tracking η μηχανισμους να κρυβεσαι πισω απο αμαξια. οπως επισης να το ισοπεδωσουμε επειδη δεν μπορει να σκαρφαλωσει ο Trevor η ο Mike πανω στα κτιρια. Αυτο τι παει να πει;. Εγω αυτο που εχω να πω ειναι οτι το Infamous ειναι απλα εξαιρετικο και ευχαριστο. Ωραια σκηνικα, πολυ ομορφα χρωματα, art design θα ελεγα απο τα καλυτερα που εχω δει εδω και καιρο. Και το λεω αυτο σημειωνοντας πως το Infamous 2 το παρατησα Φίλε μου αυτό που κολλάει με αυτό που έγραψα; Αν τα έχετε "μαζεμένα" και θέλετε να τα πείτε κάπου να απαντάτε στα σωστά posts. εν τω μεταξυ περαν του infamous , το γεγονος οτι σχεδον επιβεβαιωθηκε οτι το the last of us θα βγει στο ps4 δεν ειναι απαραδεκτο?δλδ αλλου και αλλου τα κραζουμε και εδω τα αποθεωνουμε κιολας??? Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο, είπα ακριβώς το ίδιο πράγμα μερικές σελίδες νωρίτερα..
kostiger Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Το αστείο είναι άνθρωπος που έχει και τις δύο κονσόλες και έχει παίξει το παιχνίδι λέει την άποψη του, και άλλοι υπερασπίζονται παιχνίδι της μελλοντικής τους κονσόλας χωρίς να το έχουν παίξει. Το να εχει κανεις κ τις 2 κονσολες δεν αποτελει εχεγγυο αντικειμενικοτητας. Και δεν το γραφω για τον Πετραν. Γενικα το λεω. 2
xavier Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ το TLoU, αλλά διαφωνώ κάθετα με την έκδοσή του στο PS4, για δύο λόγους: 1) Σπαταλούνται πόροι για να ξαναδούμε ένα γκέιμ που βγήκε πέρυσι. Ξαναγράφουν ολόκληρο κώδικα για ένα απλό resolution upgrade; Είναι εντελώς γελοίο. Να ήταν παιχνίδι 5-6 χρόνων, να το δεχόμουν να γίνει ριμέικ, όπως είχαν κάνει το Shadow of the Colossus. Αλλά να χαλάνε πόρους για περσινό port, ενώ θα μπορούσαν να τους χαλάσουν για καινούρια γκέιμς είναι τουλάχιστον γελοίο, κατά την ταπεινή μου άποψη. 2) Ακριβώς λόγω του ότι ο κώδικας γράφεται από την αρχή δεν θα μπορεί να υποστηριχθεί το price point των 20 ή των 30 ευρώ, όπως αναφέρεις κι εσύ. Θα μας το πλασάρουν στο 60ευρω και θα γλυκάνουν την καραμέλα λέγοντας ότι περιλαμβάνονται τα DLC's μέσα κλπ κλπ, πράγμα τραγικό για περσινό παιχνίδι. αφου επιασε για το tomb raider λογικο ειναι να το κανουν και για το last of us που θα θελουν να το παιξουν και πολλοι xboxακιδες που το γυρισαν στη sony...
gkalas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Το να εχει κανεις κ τις 2 κονσολες δεν αποτελει εχεγγυο αντικειμενικοτητας. Και δεν το γραφω για τον Πετραν. Γενικα το λεω. Το εχω ξαναγραψει και αλλου,εχει στανταρ μεγαλυτερη βαρυτητα η γνωμη ενος που εχει και τις δυο κονσολες απο εναν που εχει μονο τη μια και την υπερασπιζεται λες και ειναι το παιδι του.Μη μουρλαθουμε τελειως,ισα και ομοια οι gamers που εχουν τα παντα με αυτους που παιρνουν μια κονσολα επειδη νομιζουν οτι ειναι το βασιλειο του gaming και οι αλλες σκουπιδια. 1
skanjos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 αφου επιασε για το tomb raider λογικο ειναι να το κανουν και για το last of us που θα θελουν να το παιξουν και πολλοι xboxακιδες που το γυρισαν στη sony... αυτό είναι όλο το ζουμί που δεν έπιασε κανένας πιο πίσω στα ποστς, πολύς κόσμος γύρισε στη σόνυ,δεν το έχουν παίξει το tlou και δεν έχει αυτή τη δυνατότητα, δυστυχώς ή ευτυχώς θα βγει στο 4 με αναβαθμισμένα γραφικά 60fps λογικά και θα είναι definite version + το dlc. και μετά απο αυτό θα δούμε σίγουρα και την τριλογία Uncharted σε ένα πακέτο για το ps4 ,και θα τα σκάσω για να την πάρω, αγαπάω naughty dog, θέλω τα παιχνίδια για συλλογή και όσο δυνατόν σε καλύτερη μορφή και πιο έυκολο να τα παίξω (να μην έχω 2 κονσόλες συνδεδεμένες) τόσο το καλύτερο θα με πείραζε αν δεν είχε ανακοινωθεί κανένα παιχνίδι ,αλλα πλέον έχουμε το Uncharted 4 οπότε δεν ανησυχώ ,κάποτε θα έρθει. λογικά αρχές 15. δεν με χαλάει, έτσι και αλλιώς ps4 θα πάρω πακέτο με το pes15,χωρίς ποδοσφαιράκι δεν παίρνω κονσόλα ,και επειδή έχω παίξει το Pes14 στο Pc ξέρω περίπου τι θα πάρω τουχρόνου στο ps4.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Το να εχει κανεις κ τις 2 κονσολες δεν αποτελει εχεγγυο αντικειμενικοτητας. Και δεν το γραφω για τον Πετραν. Γενικα το λεω. Πολυ σωστα φιλε...το σωστο ειναι να μην εχεις ΚΑΜΜΙΑ απο τις 2 κονσολες και παρολαυτα να εχεις αποψη. Και για να σοβαρευτουμε λιγακι...ο Πετραν ειπε απλα την αποψη του ειτε αυτη ειναι υποκειμενικη ειτε αντικειμενικη δεν εχει καμμια σημασια.Σημασια εχει οτι μπορει να εχει αποψη πρωτον γιατι εχει τη κονσολιτσα και δευτερον γιατι επαιξε το παιχνιδακι. Το τι επακολουθησε ειναι πλεον τυπικο,δυστυχως,εδω μεσα....αντιδρασεις νηπιαγωγειου που ουτε αυτοι που εφτιαξαν το παιχνιδι δεν θα κανανε ετσι.Και μαλιστα απο ατομα που ουτε καν εχουν τη κονσολα! Αλλα οταν προσπαθουμε σε μονιμη βαση να κανουμε τη τριχα τριχια και συμπεριφερομαστε σαν καμμενοι ποδοσφαιρικοι οπαδοι τοτε τι να περιμενεις;Εφυγε ο ταδε απο το στουντιο και ακολουθουν υπεραναλυσεις και προφητειες λες και δεν υπαρχουν δεκαδες προγραμματιστες εκει εξω και δεν μπορουν να αντικατασταθουν. Χαθηκε το ταδε exclusive παιχνιδι;Ζητω και πανηγυρια και μακαρι να καταστραφει ο αντιπαλος μας και να κλεισει γιατι ετσι θα ειναι καλυτερα για τη πολυαγαπημενη μας εταιρεια....αλλωστε μετοχοι δεν ειμαστε και βγαζουμε ποσοστα απο τη κερδοφορια τους ετσι δεν ειναι; Χαρειτε τα παιχνιδακια σας και αφηστε τους ανθρωπους να εχουν αποψη εστω και αν δεν συμφωνει με τη δικια σας χωρις να τους κανετε οργανωμενες επιθεσεις με 1000 χαρακτηρισμους....και βγαλτε τα οπαδικα γυαλια και κοιταξτε τι ειναι καλο για το gaming και οχι για την αγαπημενη σας εταιρειουλα που σας βλεπει ΜΟΝΟ σαν αγελαδες και θελει απλα να σας αρμεξει. 1
Heatspreader Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 αυτό είναι όλο το ζουμί που δεν έπιασε κανένας πιο πίσω στα ποστς, πολύς κόσμος γύρισε στη σόνυ,δεν το έχουν παίξει το tlou και δεν έχει αυτή τη δυνατότητα, δυστυχώς ή ευτυχώς θα βγει στο 4 με αναβαθμισμένα γραφικά 60fps λογικά και θα είναι definite version + το dlc. και μετά απο αυτό θα δούμε σίγουρα και την τριλογία Uncharted σε ένα πακέτο για το ps4 ,και θα τα σκάσω για να την πάρω, αγαπάω naughty dog, θέλω τα παιχνίδια για συλλογή και όσο δυνατόν σε καλύτερη μορφή και πιο έυκολο να τα παίξω (να μην έχω 2 κονσόλες συνδεδεμένες) τόσο το καλύτερο θα με πείραζε αν δεν είχε ανακοινωθεί κανένα παιχνίδι ,αλλα πλέον έχουμε το Uncharted 4 οπότε δεν ανησυχώ ,κάποτε θα έρθει. λογικά αρχές 15. δεν με χαλάει, έτσι και αλλιώς ps4 θα πάρω πακέτο με το pes15,χωρίς ποδοσφαιράκι δεν παίρνω κονσόλα ,και επειδή έχω παίξει το Pes14 στο Pc ξέρω περίπου τι θα πάρω τουχρόνου στο ps4. Δεν λέω ότι δεν ισχύει αυτό που λες, ίσως να είναι έτσι. Με τη λογική αυτή, γιατί δεν τα βγάζουν και στο PC και να τελειώνει η υπόθεση;
NickTG Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Το αστείο είναι άνθρωπος που έχει και τις δύο κονσόλες και έχει παίξει το παιχνίδι λέει την άποψη του, και άλλοι υπερασπίζονται παιχνίδι της μελλοντικής τους κονσόλας χωρίς να το έχουν παίξει. Το ακόμα πιο αστείο είναι ότι ο άνθρωπος αυτός είχε δηλώσει πριν ακόμα βγει το παιχνίδι πως δεν του αρέσει και πως μέσες άκρες είναι πατάτα. Σε κάνει να αναρωτιέσαι γιατί το αγόρασε.
ultralisk Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Το να εχει κανεις κ τις 2 κονσολες δεν αποτελει εχεγγυο αντικειμενικοτητας. Και δεν το γραφω για τον Πετραν. Γενικα το λεω. σίγουρα όμως η άποψη τους μετράει περισσότερο από αυτούς που δεν έχουν καμμία επίσης δεν νομίζω κανείς να πηγαίνει να σκάει 400 και 500 ευρώ για τον "αντίπαλο", ώστε να μπορεί να τον θάβει έχοντας σαν δικαιολογία την αγορά και των δύο, αλλά τα σκάει γιατί ενδιαφέρεται για GAMES και δεν τον ενδιαφέρει ποιος του τα δίνει αυτοί λοιπόν ασχέτως από το τι δείχνουν εδώ μεσα, έχουν πολύ περισσότερο ενδιαφέρον για το "άθλημα" που λέγεται gaming, από εκείνους που δεν απέκτησαν ποτέ PS3,360 ή δεν θα αποκτήσουν ποτέ PS4,XONE επειδή αναγράφεται το logo της μισητής MS ή SONY πάνω στις κονσόλες 1
kostiger Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Πολυ σωστα φιλε...το σωστο ειναι να μην εχεις ΚΑΜΜΙΑ απο τις 2 κονσολες και παρολαυτα να εχεις αποψη. Και για να σοβαρευτουμε λιγακι...ο Πετραν ειπε απλα την αποψη του ειτε αυτη ειναι υποκειμενικη ειτε αντικειμενικη δεν εχει καμμια σημασια.Σημασια εχει οτι μπορει να εχει αποψη πρωτον γιατι εχει τη κονσολιτσα και δευτερον γιατι επαιξε το παιχνιδακι. Το τι επακολουθησε ειναι πλεον τυπικο,δυστυχως,εδω μεσα....αντιδρασεις νηπιαγωγειου που ουτε αυτοι που εφτιαξαν το παιχνιδι δεν θα κανανε ετσι.Και μαλιστα απο ατομα που ουτε καν εχουν τη κονσολα! Αλλα οταν προσπαθουμε σε μονιμη βαση να κανουμε τη τριχα τριχια και συμπεριφερομαστε σαν καμμενοι ποδοσφαιρικοι οπαδοι τοτε τι να περιμενεις;Εφυγε ο ταδε απο το στουντιο και ακολουθουν υπεραναλυσεις και προφητειες λες και δεν υπαρχουν δεκαδες προγραμματιστες εκει εξω και δεν μπορουν να αντικατασταθουν. Χαθηκε το ταδε exclusive παιχνιδι;Ζητω και πανηγυρια και μακαρι να καταστραφει ο αντιπαλος μας και να κλεισει γιατι ετσι θα ειναι καλυτερα για τη πολυαγαπημενη μας εταιρεια....αλλωστε μετοχοι δεν ειμαστε και βγαζουμε ποσοστα απο τη κερδοφορια τους ετσι δεν ειναι; Χαρειτε τα παιχνιδακια σας και αφηστε τους ανθρωπους να εχουν αποψη εστω και αν δεν συμφωνει με τη δικια σας χωρις να τους κανετε οργανωμενες επιθεσεις με 1000 χαρακτηρισμους....και βγαλτε τα οπαδικα γυαλια και κοιταξτε τι ειναι καλο για το gaming και οχι για την αγαπημενη σας εταιρειουλα που σας βλεπει ΜΟΝΟ σαν αγελαδες και θελει απλα να σας αρμεξει. Να υποθεσω οτι οσα παρεθεσες τα εγραψες με αφορμη το σχολιο μου χωρις να με εντασσεις στην κατηγορια των ατομων που περιεγραψες;
p3tran Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Ουτως ή αλλως ανεξαρτητου κονσολας,ειναι πολυ δυσκολο στις μερες μας να βρεις παιχνιδι που να δικαιολογει πραγματικα 60 και 70ευρω.(καλα τα 70ευρω προσωπικα τα θεωρω απαραδεκτη τιμη για παιχνιδι) Για οσους επαιξαν τα προηγουμενα Infamous παιχνιδια,ειμαι σιγουρος οτι και αυτο θα τους αρεσει παρα πολυ(οπως πχ και σε μενα). σιγουρα,αλλα με τιποτα σε αυτη την τιμη. αυτο ακριβως λεω και εγω. το παιχνιδι ειναι καλο οφθαλμολουτρο, τουλαχιστον τις πρωτες 3-4 ωρες. και για αυτο το πραγμα, αξιζει να το δουνε ολοι. απο εκει και περα, δεδομενης της επαναληπτικοτητας του παιχνιδιου (φαε μπατσους, φαε κι αλλους μπατσους, ζωγραφισε την περιοχη, παρε τηλεφωνο. προχωρα στην επομενη περιοχη και κανε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια 13 φορες) και επισης δεδομενου του οτι ΣΑΝ SHOOTER, οπως αρκετοι εδω το αποκαλουν, η μηχανικη του δεν ειναι πολυ καλη (ειναι ολιγον "στο περιπου"), με συνεπεια το ιδιο το shooting να μην ειναι ικανο να τραβηξει (την πλειοψηφεια) πισω για να ξαναπαιξει. και δεδομενου οτι η διαρκεια του παιχνιδιου δεν ειναι πανω απο 10-12 ωρες (για να τα κανεις ΟΛΑ) προτεινα να το παιξουν ολοι μεν, αλλα καλα ειναι να το νοικιασουν πρωτα, γιατι για αρκετους θα παει ~70ε/10ωρες και τελος. αυτο ειπα, οσοι εχουν μυαλο καταλαβαινουν, οσοι δεν εχουν μυαλο φαινεται. επισης σκαντζε, αν εσυ το μονο που καταλαβαινεις οταν καποιος μιλαει για τακτικη σε third person shooter ειναι ...turn based shooting και microtransactions, sorry αλλα δεν εισαι να σε παιρνει κανεις και πολυ στα σοβαρα... σας εφερα και παραδειγμα, απο αλλο game που θα το παιξετε σε 2 μηνες το πολυ, και κανει τα ιδια πραγματα ΠΟΛΥ καλυτερα στο gameplay. μερικοι ομως προτιματε να τρολαρετε. ευτυχως δεν γραφω για εσας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις