kostiger Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Ποσο αξιοπιστη ειναι η πηγη; Και τα σχολια των χρηστων εχουν ενδιαφερον. Γενικα αν και καποια πολυαναμενομενα φαινεται να αργουν , αν τα περιεχομενα της λιστας επαληθευθουν καλα θα ειμαστε..
Vole Maulder Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 ... Από τα λεγόμενά σου φαίνεται να είναι ακριβώς όπως τα προηγούμενα σε θέμα gameplay. Παιχνίδι για αϋπνίες δηλαδή Αναμονή για Plus λοιπόν. Πάντως, από τα βίντεο που έχω δει, φαίνεται να έχει μεγαλύτερη ποικιλία στις δυνάμεις και να είναι και πιο διασκεδαστική η κίνηση μέσα στην πόλη, ως αποτέλεσμα αυτών. Οχι ότι αυτό θα ήταν αρκετή βελτίωση για τα γούστα μου, αλλά στα προηγούμενα το parkour είχε καταφέρει να είναι πιο βαρετό ακόμα κι από τα Assassin's Creed. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Petran πεισθηκα Θα κατσω να παιξω το αψεγαδιαστο 6αρι. το ''sonygaf'', το ''sonydigitalfoundry'', και γενικα τα ''sonyφορουμς'',''sony sites'', το ''sonymetacritic'' και γενικα η ''sonyκοινη γνωμη'' τι να κλασουν, μπροστα στο ''δημοψηφισμα'' 2-3ων ατομων του ινσομνια(σε αυτη τη φαση ενος). Ακομα και ο gkalas συμφωνησε με αυτο που ελεγα εξαρχης(για το Infamous σε αλλα ποστς, γιατι τωρα μου τα χαλαει παλι), επειδη ειδε ο ανθρωπος την πραγματικοτητα και ειχε τα @@ να το πει. ΥΓ.Btw κοιτα να δεις που το digital foundry γραφει οτι ελεγαν οι ασχετοι PDS,vole και αλλοι και ο πρωτος χαρακτηριστηκε ασχετος και επικινδυνος στο pcvsconsole thread και διανοητικα καθυστερημενος σε αλλο. Μιλαω για αυτο το κομματι που ηταν παντα το βασικο και μοναδικο επιχειρημα μου: The power to deliver visuals of this calibre has existed for years on PC but freed from the shackles of last-gen (δλδ τεχνολογια 2005-6)console development,we can finally(δλδ τωρα ,οχι σε παιχνιδια που υπηρχαν πριν τις νεες κονσολες) see what this tech can deliver. ΥΓ2.Ακομα κραταω τα κηδειοχαρτα του ps2 το 2000 και του ps3 το 2005.Eιχαμε νεκροφανεια τελικα.Και μιλαω φυσικα για την καταστροφολογια για τα studios της sony.Ας περιμενουμε την πραξη μια τουλαχιστον φορα και μετα κανουμε οσες κηδειες θελετε.Μεσα και εγω, αν δικαιωθουν για πρω τη φορα οι haters..
mythoc Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 http://www.dualshockers.com/2014/03/28/the-last-of-us-for-ps4-is-real-according-to-insider-game-listed-in-gamestop-germanys-system/ “Tomb Raider Arbeitstitel” (Tomb Raider Working Title) ... instant pre-order... shut up and take my money.. and my life!
p3tran Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 @pds εσυ για να παιξεις, ακομα και Infamous second son, θα πρεπει πρωτα να ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ κατι... πχ κανα πλαυστεϊσιο οσο για αυτο που λες οτι συμφωνεις οτι αυτο το game ειναι <free from the shackles>, οταν με το καλο το παιξεις (στο ps+ ειμαι σιγουρος, γιατι κατα βαθος ΞΕΡΕΙΣ αν αξιζει 60-70ευρω), τοτε ελα να μου πεις κι εμενα σε τι ακριβως "ελευθερωθηκε απο τις αλυσιδες", μιας και σιγουρα δεν απελευθερωθηκε στο gameplay, στην συνθετοτητα του κοσμου (open world γαρ), ή πχ σε θεμα realtime φωτισμων, πραγμα που "ενοχλουσε" πολλους οταν το βλεπαμε στο xbox στα γραφικα? εσυ δε κραζεις το forza επειδη ειναι "prebaked"? το infamous τι νομιζεις οτι ειναι? και βαζεις και ειρωνικα το "6" μεσα παραπεμποντας στο ryse? εισαι σιγουρος οτι θες να πας εκει? τελος παντων.. οπως ειπα, οooοταν με το καλο.. **μην ξεχναμε, αυτο ειναι το πολυαναμενομενο first party exclusive game του playstation, ενα απο τα τρια για φετος, με το δευτερο απο τα τρια να ειναι το καθυστερημενο απο περσι driveclub... Από τα λεγόμενά σου φαίνεται να είναι ακριβώς όπως τα προηγούμενα σε θέμα gameplay. Παιχνίδι για αϋπνίες δηλαδή Αναμονή για Plus λοιπόν. Πάντως, από τα βίντεο που έχω δει, φαίνεται να έχει μεγαλύτερη ποικιλία στις δυνάμεις και να είναι και πιο διασκεδαστική η κίνηση μέσα στην πόλη, ως αποτέλεσμα αυτών. Οχι ότι αυτό θα ήταν αρκετή βελτίωση για τα γούστα μου, αλλά στα προηγούμενα το parkour είχε καταφέρει να είναι πιο βαρετό ακόμα κι από τα Assassin's Creed. αξιζει να το νοικιασεις vole. ειδικα τωρα που εισαι ps only. για μια περιηγηση ειναι πολυ καλο. στο plus θα καταληξει σιγουρα, αλλα δε νομιζω και τοσο γρηγορα...
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 πρωτον @pds εσυ δε κραζεις το forza επειδη ειναι "prebaked"? το infamous τι νομιζεις οτι ειναι? Παλι ψεμμα? Aυτο που εγραψα(ΜΙΑ φορα,οχι εγραφα,ουτε εκραζα) και επιτηδες ξεχνας(θυμασαι εξαιρετικα καλα βεβαια τις 2-3 τον χρονο φορες που μιλαω για xbox) ή δεν ξερω τι αλλο συμβαινει, ειναι οτι δεν μπορει να μιλας για ''prebaked'' ΜΟΝΟ σε παιχνιδια που θες να θαψεις(sony games), προσπερνωντας της μαμας MS.Εμενα δεν με νοιαζει αν ειναι ''prebaked'' το φορζα η ινφαμους, αυτο ειχα πει.Αυτο το εκανες ''ο pds ΚΡΑΖΕΙ το forza'',Το ασπρο μαυρο δλδ. Πρεπει να ειναι η 10η φορα που κανεις το ιδιο(γραφικα ryse κτλ). Και τελος δεν προκειται ποτε να μπω στην διαδικασια να αγορασω μια κονσολα που μισω(βσκ εγω δεν μισω καμια), απλα για να την θαβω στα φορουμς, με το επιχειρημα οτι την εχω.Αυτα δεν ειναι για μενα.Ουτε φυσικα θα αγορασω κονσολα που ειναι χειροτερη απο το ps3 μου(το ps4) για να λεω οτι αγορασα N-G κονσολα.Αν θελω την αγοραζω σημερα ,αλλα δεν ..και επισης προτιμω να εχουν διορθωσει το απαραδεκτο θεμα με το χειριστηριο πριν το κανω.
Donacgreece Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Πάντως εμένα που τα προηγούμενα δε μου άρεσαν καθόλου και δεν ασχολήθηκα πάνω από μια ώρα. Αυτό το παίζω πολύ ευχάριστα και είμαι περίπου στο 50%. 1
mtzs Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Ειτε το νοικιασει καποιος το Infamous ειτε οχι το παιχνιδι ειναι must play Οτι καλυτερο εχει παρουσιαστει σε γραφικα σε κονσολα καταρχας μεχρι στιγμης. Ειδικα οι εκφρασεις προσωπου δινουν ρεστα οπως οι βροχες, και τα τοπια. το παιχνιδι ειναι πολυ πιο ομορφο/ευχαριστο απο τα προηγουμενα (το 2 δεν το ειχα καν τερματισει ενω αυτο εδω προς το παρον μου αρεσει) Τωρα τον σχολιασμο του gameplay και τα DUP's το αφηνω κατα μερος γιατι ειναι κατι σχετικο. Καλλιστα μπορει καποιος να ισοπεδωσει τα παντα σε οτι αφορα το gameplay. To καθε παιχνιδι εχει το δικο του gameplay και υφος και ειναι καθαρα θεμα γουστου. Εδω εχει ισοπεδωθει το gameplay στο MGS και δε θα συμβει στο Infamous; Τι να λεμε τωρα. 5
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Ειτε το νοικιασει καποιος το Infamous ειτε οχι το παιχνιδι ειναι must play Πάντως εμένα που τα προηγούμενα δε μου άρεσαν καθόλου και δεν ασχολήθηκα πάνω από μια ώρα. Αυτό το παίζω πολύ ευχάριστα και είμαι περίπου στο 50%. Μπα ειναι για μια περιηγηση μονο.Μια βολτιτσα και κλειστο.
vfragos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Ρε παιδιά εγώ έχω την εντύπωση ότι μια χαρά dynamic lighting βλέπω, κάνω λάθος; Πάντως δηλώνω εντυπωσιασμένος, πανέμορφο, παίζει πολύ ομαλά και παρόλο που το φοβόμουν σαν gameplay έχω κολλήσει. 1
spacecowboy Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 βρε αφηστε τον ανθρωπο να κανει τι δουλεια του..μη του τι χαλατε
papeipa Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 5-6 μηνες αγριο Κράξιμο σε forza/ryse/Dr3/tf και τώρα στον πρωτο σοβαρό τιτλο για ps4 αν αναφερθεί κάτι αρνητικό τρελενοσαστε.... Μακάρι να βγαίνουν ωραίοι τίτλοι ανεξαρτήτως κονσόλας... Ωραίο review έκανε ο adam Sessler ..... 1
Vole Maulder Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 αξιζει να το νοικιασεις vole. ειδικα τωρα που εισαι ps only. για μια περιηγηση ειναι πολυ καλο. στο plus θα καταληξει σιγουρα, αλλα δε νομιζω και τοσο γρηγορα... Εχω μπόλικο πράγμα ακόμα στο PS3, οπότε δεν καίγομαι. Σε 2+κάτι βδομάδες, άλλωστε, κυκλοφορεί Trials, κι ακόμα δεν έχω δει πώς θα είναι το Titanfall στο 360 2
p3tran Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) βρε αφηστε τον ανθρωπο να κανει τι δουλεια του..μη του τι χαλατε παραδειγμα: οταν θα βγει το watch dogs σε λιγο στο playstation, και θα παιξεις και θα συγκρινεις τοσο τι παει να πει "open world" με πραγματα να κανεις, οσο και τι παει να πει "πετυχημενη αντιγραφη της μηχανικης του capture the outpost" απο το far cry 3, που ειναι και η βασικη μηχανικη του infamous (σε αλλαλουμ εκδοση), τοτε τα λεμε παλι. και μιλαμε για cross-gen και οχι exclusive. μεχρι τοτε, ξαναλεω η γνωμη μου ειναι οτι το Infamous εχει μερικα πολυ ομορφα set pieces γραφικων (πχ αντε μπες στο μεγαλο τουνελ να χαζεψεις πλακακια) αξιζει να τα δει κανεις, αλλα βαση gameplay και βαση ποσο κραταει σαν single player only που ειναι και οπως ειναι, προτεινω να το νοικιασει κανεις πρωτα. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2014 από p3tran 1
Donacgreece Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Αυτό το πράγμα να ζητάμε από όλα τα παιχνίδια multi-player δε το καταλαβαίνω. Να κάτσω να παίξω κανένα cod κανένα Battlefield κανένα Titanfall. Αλλά να κάτσω να παίξω tomb raider η Assassin για παράδειγμα δε παίζει. Το gameplay είναι καθαρά θέμα γούστου. Εμένα μου αρέσει το gameplay του cod σε άλλον αρέσει του Battlefield. Σε εμένα αρέσει το forza σε άλλον το gran tourismo. Οπότε από τη στιγμή που το gameplay του δεν έχει προβλήματα η κάποια σοβαρά bugs δεν υπάρχει λόγος αναφοράς γιατί είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις