Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω παντως μονο για το παιχνιδι της naughty dog που εμοιαζε στο destiny ξερω οτι ακυρώθηκε,

για κατι αλλο δεν γνωριζω κ μαλλον θα παραμεινει ''insider'' η...αλήθεια. ? :P

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω παντως μονο για το παιχνιδι της naughty dog που εμοιαζε στο destiny ξερω οτι ακυρώθηκε,

για κατι αλλο δεν γνωριζω κ μαλλον θα παραμεινει ''insider'' η...αλήθεια. ? :P

Της Santa Monica εννοείς. Ωστόσο, αυτή η πληροφορία δεν ξέρω αν αναβαθμίστηκε ποτέ από το βαθμό της φήμης.

Δημοσ.

Ναι σωστα μπερδεψα τα studios, εγω το ειχα διαβασει κ σε 1-2 γνωστα sites, τωρα περισσοτερα για το τι ειναι αληθεια κ τι οχι  δεν γνωριζω

Δημοσ.

τι μαλακια ειναι η τριτη power πανω που την ειχα καταβρει με το neon πρεπει τωρα να παιζω με τα αγγελακια :P

Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος αν στο Playstation 4 γίνεται τα Screenshots ή τα videos να τα αποθηκεύσω σε κάποιον δίσκο και από εκεί να τα έχω στον υπολογιστή μου;

Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος αν στο Playstation 4 γίνεται τα Screenshots ή τα videos να τα αποθηκεύσω σε κάποιον δίσκο και από εκεί να τα έχω στον υπολογιστή μου;

προς το παρον οχι στο επομενο firmware update ειπανε οτι θα μπορεις να συνδεσεις stickακι (η usb σκληρο i don't see why not) και να τα κανεις "export" εκει

αυτη τι στιγμη το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να τα ποσταρεις στο facebook και να τα κατεβασεις απο εκει μετα (οτι κανουμε και εμεις δηλαδη) αλλα κανει τρομερη συμπιεση και στης photos και ειδικα στα video (180mb video μου το εκανε 22 σε "hd" το facebook) για να περνεις μια ιδεα

• Like 1
Δημοσ.

σήμερα δοκίμασα το Infamous .... πωπωπωπω , γραφικάρες, για το scale που έχει το παιχνίδι κιόλας απορώ με το τι θα έρθει παρακάτω. 

ένα Uncharted 4- last of us 2-quantic game δλδ πως θα φαίνονται χαχαχα. 

αδύναμο σχετικά το Ps4 αλλα έχει να δώσει πολλά για 400ε.

Δημοσ.

σήμερα δοκίμασα το Infamous .... πωπωπωπω , γραφικάρες, για το scale που έχει το παιχνίδι κιόλας απορώ με το τι θα έρθει παρακάτω. 

ένα Uncharted 4- last of us 2-quantic game δλδ πως θα φαίνονται χαχαχα. 

αδύναμο σχετικά το Ps4 αλλα έχει να δώσει πολλά για 400ε.

Καθολου αδυναμο!!!μιας και μιλαμε για κονσολα.Παμε παρακατω. :)

Δημοσ.

Αραγε να ήξεραν κάτι παραπάνω αυτοί που έλεγαν πρόσφατα ότι το Morpheus είναι η καλύτερη ελπίδα για VR αυτή τη στιγμή;

Link.png Site: Facebook Just Bought Oculus VR

"Mobile is the platform of today, and now we're also getting ready for the platforms of tomorrow," Facebook founder and CEO Mark Zuckerberg said in the company's official press statement. "Oculus has the chance to create the most social platform ever, and change the way we work, play and communicate."

"We are excited to work with Mark and the Facebook team to deliver the very best virtual reality platform in the world," said Brendan Iribe, co-founder and CEO of Oculus VR. "We believe virtual reality will be heavily defined by social experiences that connect people in magical, new ways. It is a transformative and disruptive technology, that enables the world to experience the impossible, and it's only just the beginning."

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...