Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω?Αν εννοεις εμενα γιατι ξεφτιλιζομαι?

Και βεβαια για σενα το λεω.Εχεις περασει σε αλλο επιπεδο με αυτα που λες πλεον και στην υπογραφη σου.Μετα μας λες οτι δεν τρολλαρεις κιολας.Οτι ειναι για σενα καποιοι στο θεμα του Wii U εισαι εσυ για το ps4 αλλα δεν το εχεις καταλαβει.

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Το θέμα με το patch του infamous το υπερεξαντλήσατε. 

Μπορείτε να μιλήσετε αν θέλετε για τις βελτιώσεις που προσφέρει ειδικά αν έχετε υλικό να το στηρίξετε, αλλά να μας λείπουν οι έμμεσες ή ανοιχτές επιθέσεις σε χρήστες του forum που κατά τη γνώμη σας τρολάρουν ή κάνουν κωλοτούμπες. 

Δημοσ.

παραγγειλα και εγω επιτελους το πσ4, ειχα μια δωροεπιταγη στα χερια μου απο κωτσοβολο εδω και 3 μηνες και εκανα υπομονη να βγει κανα παιχνιδι και να μετριαστει η ελλειψη στοκ. Παρολα αυτα ο κωτσος θελει μου πε καμια 10 μερες να ρθει το πακετακι (με infamous).  Εχω ενα προβλημα ομως, δεν εχω 1080π τιβι! Οι επιλογες μου ειναι, 32ρα hd ready τοσιμπα τιβι, προτζεκτορας infocus 720 p και οθονη υπολογιστη hp lp2475w, 24ρα δηλαδη με 1080π και 5ms response time. Στην αρχη ελεγα να το εχω στον προτζεκτορα, εχω και πανι στο δωματιο, καμια 70ρια ιντσες, θα ναι γαματο. Μηπως το ξεχειλωνο?? Αλλα θελω να δω και τα παιχνιδια σε φουλ μεγαλεια, αρα η μονη επιλογη ειναι η οθονη του πισι! Το αλλο θεμα ειναι απο που θα βγαζω ηχο, διοτι εαν δεν εχει ξεχωριστη εξοδο ηχου, η οθονη δεν εχει ηχεια. Θελω να βγαζω ηχο απο τα λοτζιτεκ 5,1, γινεται?

Κατι αλλο, νομιζω το φιφα εχει ντεμο, ξερει κανεις τι σε αφηνει να κανεις?? παιζει διπλο σε φουλ αγωνα?

Επισης θελω να καβατζωσο το dead nation, το infamous pack εχει 14 μερες δωρο ps plus? Αν ο κωτσος μου το φερει αρχες απριλη το χανω το παιχνιδι. Αν παρω τωρα συνδρομη ενα χρονο και την φτιαξω μεσω πισι, μπορω να βαλω τις 14 μερες δωρο μετα? Ααααα με το resogun τι γινεται, δεν ειναι free με το Plus πλεον?

Δημοσ.

Το αλλο θεμα ειναι απο που θα βγαζω ηχο, διοτι εαν δεν εχει ξεχωριστη εξοδο ηχου, η οθονη δεν εχει ηχεια. Θελω να βγαζω ηχο απο τα λοτζιτεκ 5,1, γινεται?

Κατι αλλο, νομιζω το φιφα εχει ντεμο, ξερει κανεις τι σε αφηνει να κανεις?? παιζει διπλο σε φουλ αγωνα?

Επισης θελω να καβατζωσο το dead nation, το infamous pack εχει 14 μερες δωρο ps plus? Αν ο κωτσος μου το φερει αρχες απριλη το χανω το παιχνιδι. Αν παρω τωρα συνδρομη ενα χρονο και την φτιαξω μεσω πισι, μπορω να βαλω τις 14 μερες δωρο μετα? Ααααα με το resogun τι γινεται, δεν ειναι free με το Plus πλεον?

Για ήχο μπορείς με οπτική ίνα να έχεις ήχο 5.1.

Στο ντέμο του φίφα μπορείς να παίζεις φουλ παιχνίδια των 3 λεπτών. Και διπλά εννοείται. 

Για το θέμα του plus τώρα. Είναι η πρώτη φορά που θα βάλεις plus ή είχες ξανά στο παρελθόν? Εγώ για παράδειγμα πριν 1 μήνα που πήρα το ps4 έκανα το εξής: Επειδή ήθελα το Outlast, έφτιαξα ένα 14 trial από το site της sony και απόκτησα έτσι το παιχνίδι δωρεάν. Το ps4 μου ήρθε 2 μέρες αφού είχε λήξει η προσφορά αλλά το είχα ήδη καβατζώσει και έτσι απλά το έκανα download στο ps4.

Πάντως αν βάλεις 1 χρόνο τώρα, δεν μπορείς να προσθέσεις τις 14 μέρες. Τις χάνεις. Τις 14 μέρες στις δίνει για να δοκιμάσεις το plus από τη στιγμή που δεν έχεις. Αν βάλεις χάνεις αυτή τη δυνατότητα. Αλλά σου ξαναλέω. Μπορείς να πάρεις τις 14 μέρες και από το pc σου, από τη στιγμή που δεν ήσουν ποτέ συνδρομητής plus. 

Καλορίζικο κιόλας :)

Δημοσ.

δεν ημουν συνδρομητης ποτε. Ερχομαι απο ps1 και wii λολ!! Το πακετο infamous/ps4 δεν το εχω ακομα για να δω τον κωδικο (φανταζομαι) για τις 14 μερες τζαμπα. Αλλα νομιζω οτι λες οτι αυτο το προσφερει η σονυ σε ολους (νεους plus users) απο το σαιτ τους? Αρα μπορω να κανω λογαριασμο χωρις να περιμενω τον κωτσοβολο και χωρις να αγορασω ετησια? Το ηξερα οτι θα τον ανοιξω απο το πισι, απλα νομιζα οτι περιμενω τον κωδικο στο κουτι του πσ4.

Δημοσ.

Η 720άρα τηλεόραση που έχεις σε τι απόσταση βρίσκεται από το σημείο όπου θα κάθεσαι; 

Με τα logitech, εκτός κι αν έχουν είσοδο οπτικής ίνας, δεν κάνεις δουλειά για surround δυστυχώς. 

Κάνε λογαριασμό πριν σου έρθει η κονσόλα, ναι.

Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχουν Playstation 4 που να γράφουν, "made in Japan";

Το Playstation 1 που έχω, γράφει "made in Japan" και απ' ότι ξέρω τότε δεν φτιάχνονταν όλα στη Κίνα. Το σκηνικό άλλαξε από το Playstation 2 και μετά αν δεν κάνω λάθος.

Ρωτάω γιατί κάποιος φίλος, μου είπε πως έχει δει Playstation 3 "made in japan" και έτσι σκέφτηκα αν υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν ακόμα και Playstation 4.

Δημοσ.

Η 720άρα τηλεόραση που έχεις σε τι απόσταση βρίσκεται από το σημείο όπου θα κάθεσαι; 

Με τα logitech, εκτός κι αν έχουν είσοδο οπτικής ίνας, δεν κάνεις δουλειά για surround δυστυχώς. 

Κάνε λογαριασμό πριν σου έρθει η κονσόλα, ναι.

η τηλεοραση ειναι περιπου 3,5 μετρα, η οθονη 1,5-2 μετρα (αυτη την βαζω οπου θελω). Τα ηχεια εχουν spdif και optical. Οποτε μαλλον για Hdmi στην οθονη πισι και οπτικη για ηχο.

Δημοσ.

ΟΙ 14 μερες δωρο ειναι για οσους φτιαχνουν πρωτη φορα λογαριασμο στο PS4 μεσα απο το ΠΣ4.

Αν βαλεις τωρα PSPlus μεσω PC δεν θα ισχυουν οι 14 μερες δωρο ουτε θα μπορεις να τις χρησιμοποιησεις.

Το resogun παει το εχασες. Μονο αγορα πλεον.

Οσον αφορα τωρα το Plus. Χτυπα αμεσα αυτο εδω

http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/playstation-3/periferiaka-ps3/131522-sony-card-playstation-plus-365days?cmicc=skroutz

Δεν χρειαζεται να το ενεργοποιησεις τωρα. Το βαζεις οποτε θες. Απλα ειναι σε σουπερ τιμη (και δεν υπαρχει αλλου αυτη τη στιγμη) και μπορεις να το βαλεις μετα απο 1-2-3 μηνες οποτε εσυ γουσταρεις.

Επειδη θες το dead nation. Περιμενε 10 μερες που αλλαζουν τα παιχνιδια και αν τυχει και προλαβεις εχει καλως με  το 14 ημερες. Αλλιως αν το θες τοσο πολυ ενεργοποιεις την ετησια καρτα και το παιρνεις.

Το μονο σιγουρο παντως ειναι οτι εφοσον θες Plus αγοραζεις τωρα την ετησια σε αυτη τη τιμη πριν αυξηθει η τιμη της.

Υπαρχουν ναι. Τα περισσοτερα ειναι απο παρτιδα που εχει φερει το Πλαισιο στο launch. 

Εκτοτε δεν ξερω τι γινεται.

Γενικα δυσκολο να πετυχεις made in Japan PS4

Δημοσ.

η τηλεοραση ειναι περιπου 3,5 μετρα, η οθονη 1,5-2 μετρα (αυτη την βαζω οπου θελω). Τα ηχεια εχουν spdif και optical. Οποτε μαλλον για Hdmi στην οθονη πισι και οπτικη για ηχο.

Πλησιαζεις στην οθονη στα 80 cm οταν παιζεις, συνδεεις και στην οπτικαλ για τον ηχο και εισαι παραπανω απο καλα. Αυτο νομιζω οτι ειναι το καλυτερο δυνατο set-up...

Δημοσ.

Υπαρχουν ναι. Τα περισσοτερα ειναι απο παρτιδα που εχει φερει το Πλαισιο στο launch. 

Εκτοτε δεν ξερω τι γινεται.

Γενικα δυσκολο να πετυχεις made in Japan PS4

Πως γίνεται αυτό; Δεν λέμε ότι όλα φτιάχνονται πλέον στη Foxconn;

Δημοσ.

Εμένα το δικό μου είναι "China"

ΟΙ 14 μερες δωρο ειναι για οσους φτιαχνουν πρωτη φορα λογαριασμο στο PS4 μεσα απο το ΠΣ4.

Αν βαλεις τωρα PSPlus μεσω PC δεν θα ισχυουν οι 14 μερες δωρο ουτε θα μπορεις να τις χρησιμοποιησεις.

Δεν είναι μόνο μέσα από το PS4. Γίνεται και από τον browser του PC. Κι εγώ δεν είχα κάνει ποτέ plus και έκανα 14 free μέσω PC και έτσι πήρα και το outlast δωρεάν. Το PS4 ήρθε 2 μέρες αφού είχε λήξει η προσφορά του outlast αλλά μπόρεσα και το κατέβασα κανονικά. 

Οπότε φίλε μου αν και για σένα είναι πρώτη φορά plus, δοκίμασε να κάνεις έναν λογαριασμό 1-2 μέρες πριν λήξει η προσφορά για το Dead Nation.

Δημοσ.

Σε τέτοια απόσταση και τέτοιο μέγεθος δε χάνεις τίποτα που δεν είναι 1080άρα η τηλεόραση. Αν σε βολεύει αυτό το set up μια χαρά αποδεκτό είναι. Δε θα έβλεπες διαφορά και 1080άρα να ήταν. Εφόσον τα ηχεία τα έχεις στο PC και παίρνουν και οπτική ίνα, βέβαια, ίσως αυτό να είναι προτιμότερο. Εσύ ξέρεις ;)

Δημοσ.

tzine ο,τι τηλεοραση και να εχεις, δεν ειναι και οτι το ps4 θα γινει ps3. προχωρα μην ανησυχεις.

ερωτηση:

υπαρχει κανεις που να εχει κανει αμερικανικο προφιλ για να αγοραζει σε δολλαρια, και να εχει αγορασει και game και το dlc του?

πχ να εχει παρει digitally απο usa το BF4, και να εχει παρει και dlc για το bf4 απο το ιδιο μερος (πχ το second assault)?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...