D.Luffy Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Οχι φιλε μου αυτο το ελεγαν κατι haters σαν εμενα.Επειδη ειναι haters ομως και αυτοι που εφτιαξαν το παιχνιδι αποφασισαν να βγαλουν ενα patch για να διορθωθει το φιασκο που εδω μεσα καποιοι αρνουνταν πεισματικα κοροιδευοντας οποιον εβλεπε το αυτονοητο.Βεβαια εξαφανιστηκαν τωρα και δεν εχουν πει τιποτα για το patch.Και εγω εξαφανισμενος θα ημουν μετα απο τετοια φαπα. Φιάσκο εννοούσα από πλευράς προγραμματιστών. Φυσικά και οι δρόμοι έδειχναν εντελώς άδειοι από τα βίντεο που βλέπαμε πριν βγει το παιχνίδι. Τουλάχιστον εγώ έκανα τουμπεκί μέχρι να βγει και δεν προσπαθούσα να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα. Υπήρχε θέμα αυτό είναι σίγουρο. Αλλά και οι haters (όπως λες) που έβγαιναν για να κοροιδέψουν σχετικά με ιούς και άλλες ηλιθιότητες δεν ήταν και καλύτεροι από τους άλλους σωστά? Ούτε οι α κράτησαν μια πισινή μέχρι να βγει ούτε οι β. 2
xavier Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 τα βαριεμαι πολυ τα open world...δεν ειναι για εμενα το infamous
Vole Maulder Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Το θέμα είναι πως την έλλειψη κόσμου την είχαν καλύψει έξυπνα στ promotion δείχνοντας αποσπάσματα από σημεία όπου όποιος είχε παίξει τα προηγούμενα μπορούσε πολύ εύκολα να δικαιολογήσει όπως δικαιολογούσαμε, κι εγώ και κάποιοι άλλοι, την έλλειψη, και λέγαμε να μην κρίνουμε το παιχνίδι προτού να βγει. Εφόσον βγήκε και ήταν έτσι γενικότερα και χρειάστηκε patch για να προσθέσουν κόσμο, τότε, ναι, όντως υπήρχε θέμα γενικό. Αλλά, όπως λέει κι ο D.Luffy, άμα λες ακρότητες και κοροϊδεύεις κι αφορίζεις, ακόμα και δίκιο να έχεις το χάνεις.
HarryGrey Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Φιάσκο εννοούσα από πλευράς προγραμματιστών. Φυσικά και οι δρόμοι έδειχναν εντελώς άδειοι από τα βίντεο που βλέπαμε πριν βγει το παιχνίδι. Τουλάχιστον εγώ έκανα τουμπεκί μέχρι να βγει και δεν προσπαθούσα να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα. Υπήρχε θέμα αυτό είναι σίγουρο. Αλλά και οι haters (όπως λες) που έβγαιναν για να κοροιδέψουν σχετικά με ιούς και άλλες ηλιθιότητες δεν ήταν και καλύτεροι από τους άλλους σωστά? Ούτε οι α κράτησαν μια πισινή μέχρι να βγει ούτε οι β. Επειδή εγώ αναφέρθηκα σε ιό θα σε παρακαλούσα πολύ να μιλάς καλύτερα. Το να σχολιάζεις ένα βίντεο με χιούμορ χωρίς όμως να το κάνεις μόνο και μόνο για να τρολάρεις αλλά να τονίζεις ένα σοβαρό θέμα που φαινονταν να είχε το παιχνίδι, και μετά από μέρες να επιβεβαιώνεσαι με το patch που έρχεται απ την ίδια την εταιρεία μόνο ηλιθιότητα δεν είναι. Όπως ξανά είπα σχολιάζουμε αυτά που βλέπουμε, και στη συγκεκριμένη περίπτωση τα videos που βλέπαμε έδειχναν ακριβώς αυτό το πράγμα.
D.Luffy Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Sorry για την παρεξήγηση αλλά ο γραπτός λόγος θα είναι πάντα έτσι. Διαφορετικός από τον προφορικό. Εγώ αυτά που έγραψες τα πήρα ως κοροιδία και γι αυτό η απάντηση μου ήταν ανάλογη. Δεν το έπιασα το χιούμορ σου... Εμένα και οι δυο πλευρές μου φάνηκαν κάπως ακραίες. Γι αυτό κι εγώ ανταποκρίθηκα έτσι.
konpat Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Kαι να φανταστείτε ότι εγώ είχα την εντύπωση ότι κάποιοι χλέβαζαν τις δυνατότητες του ps4 και όχι τον προγραμματισμό του infamous.Ντροπή μου!
gkalas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Το θέμα είναι πως την έλλειψη κόσμου την είχαν καλύψει έξυπνα στ promotion δείχνοντας αποσπάσματα από σημεία όπου όποιος είχε παίξει τα προηγούμενα μπορούσε πολύ εύκολα να δικαιολογήσει όπως δικαιολογούσαμε, κι εγώ και κάποιοι άλλοι, την έλλειψη, και λέγαμε να μην κρίνουμε το παιχνίδι προτού να βγει. Εφόσον βγήκε και ήταν έτσι γενικότερα και χρειάστηκε patch για να προσθέσουν κόσμο, τότε, ναι, όντως υπήρχε θέμα γενικό. Αλλά, όπως λέει κι ο D.Luffy, άμα λες ακρότητες και κοροϊδεύεις κι αφορίζεις, ακόμα και δίκιο να έχεις το χάνεις. Eμεις το κριναμε απο βιντεακια που ειχαν βγει μερικες μερες και εσυ μου λες οτι περιμενατε να βγει πρωτα για να κρινετε λες και σας δειχναμε βιντεακια και φωτογραφιες 2 ετων πριν?Δηλαδη σε 5 μερες μεσα θα γεμιζε η πολη απο κατοικους?Η απαντηση καποιων στην ελλειψη κοσμου ηταν οτι ειναι νυχτα στην πολη (Seattle για να μη ξεχνιομαστε).Οταν δειχναμε βιντεο με ημερα που και παλι ελειπε ο κοσμος τρωγαμε χλευασμο ολη την ωρα γιατι μεχρι εκει φτανατε.Τωρα που βγαλαν Patch μπας και διορθωθει αυτο το αστειο με την αδεια πολη (δε ξερω ποσο διορθωθηκε) ολοι εξαφανιστηκαν και καλα εκαναν βεβαια.Την επομενη φορα που θα κριτικαρουμε εναν τιτλο του PS4 θα ειμαστε πιο προσεχτικοι βεβαια γιατι πεφτουν και ban.
spacecowboy Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 δεν εχεις τιποτα καλυτερο στη ζωη σου να κανεις βρε αδελφε απο το να εισαι ολη μερα στο τοπικ του ps4 και να τρολαρεις?αν δεν το γουσταρεις γουστο καπελο και καμαρι σου...do the decent thing και αδιαφορησε,αλλα ολο εδω τριγυρω σε βλεπω και ξερεις τι λενε ε?το μισος με τον ερωτα δεν απεχουν και παρα πολυ food for thought...
gkalas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Τρολαρω οταν λεω αυτα που βλεπω?Ετσι το λενε στα μερη σας?Επισης ειμαι σε ολα τα τοπικ γιατι σε αντιθεση με καποιους απο σας εχω και χαιρομαι τα παντα και δε το λεω για να το παιξω φραγκατος αλλα για να δειξω οτι ασχολουμαι γενικα με το gaming και οχι με καποια συγκεκριμενη κονσολα.Στο ειπα και στο παραπανω ποστ οτι μετα τα γραφικα που ειδα στο infamous πηρα τηλεφωνο το παληκαρι που μου εφτιαξε το pc και τον εβριζα.Πιστευω οτι κατι παραπανω απο το infamous δεν εχει να δειξει η βιομηχανια.Να χεσω και τα 60fps και ολα.Master race ειναι το ps4.Καταλαβαινεις οτι αγαπαω αυτη την κονσολα και δε τρολαρω.
Vole Maulder Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Gkalas, τα περισσότερα βίντεο που είχαν γίνει τροφή για ειρωνίες και κράξιμο ήταν σε checkpoints με εχθρούς και, ναι, και νύχτα. Τώρα, αν σου φαίνεται, πρώτον, λογικό να είναι γεμάτο κόσμο σε αυτά τα σημεία, και δεύτερον, παράλογο το να λες "κρίνε το αφού βγει" και όχι παράλογο το να κρίνεις ένα παιχνίδι από promotional βίντεο στο youtube - ειδικά όταν οι περισσότεροι χλευασμοί ήταν από άτομα που έκαναν το αντίστροφο με παιχνίδια του Χ1 - δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω στην κουβέντα, μόνο κύκλους θα κάνουμε. Αν όντως σου άρεσε το παιχνίδι και αυτά που λες δεν είναι τρολάρισμα - να είμαι ειλικρινής, δεν έχω καταλάβει ακόμα το ύφος, καταραμμένος γραπτός λόγος - ίσως να μπορείς και να καταλάβεις σε ένα βαθμό το λόγο της αντίδρασης ορισμένων φαν του παιχνιδιού όταν κάποιοι το έβγαζαν μετριότητα (φάση, είναι που είναι χάλια το παιχνίδι, είναι κι άδειες οι πόλεις) επειδή είδαν δυο βίντεο. Για του λόγου το αληθές, έχει βρει κανείς κάνα βίντεο που να συγκρίνει πριν/μετά το patch, να δούμε αν/τι διαφορές υπάρχουν;
gkalas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Για του λόγου το αληθές, έχει βρει κανείς κάνα βίντεο που να συγκρίνει πριν/μετά το patch, να δούμε αν/τι διαφορές υπάρχουν; Δε ξερω αν υπαρχει αλλα το οτι βγηκε Patch που διορθωνει το θεμα ειναι σιγουρο.Το κατα ποσο το διορθωνει δε ξερω.Ενας φιλος πιο πανω ειπε οτι πλεον παιζει κοσμος σα το gta που αν ειναι ετσι τοτε ειναι μεγαλη η βελτιωση.
metallica 13 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Ποσο πονεσε το patch...?παει και το παραμυθακι με τον κοσμο να δουμε τι θα βρειτε τωρα...ειδικοι... 1
gkalas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Eχεις κανα βιντεο Metallica να δουμε πως ειναι μετα το patch ή μπηκες για να τρολαρεις μονο?Κατι πρεπει να γινει με τα trolls σε αυτο το τοπικ.
HolyMan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Ποσο πονεσε το patch...?παει και το παραμυθακι με τον κοσμο να δουμε τι θα βρειτε τωρα...ειδικοι... like γιατι εχεις γουστο και φαινεται απο την φωτο σου!
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Να δω ποτε θα σταματησετε να ταιζετε το troll μπας και επιστρεψει το thread σε κανονικους ρυθμους....ελεος δηλαδη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις