Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επαίνεσα το game ότι δείχνει πολύ καλύτερο από βαρυά games στο PC, που να το πρόσβαλα κιόλας :P

Βασικα ειναι οτι αρτιοτερο εχει υπαρξει ποτε στη βιομηχανια των video games και το λεω σοβαρα για να μη λετε οτι τρολαρω.Αυριο παω να παρω ps4 για να το απολαυσω.Θα βαλω 200 δοσεις μιας και ειμαι αφραγκος αλλα θα το παρω.Χθες εβαλα crysis 3 ολα ultra στο pc και πραγματικα δε φτουραγε μια μπροστα σε αυτο το παιχνιδι.Εχω σοκαριστει απο ολες τις αποψεις.Δε κανω πλακα.

Δημοσ.

Επαίνεσα το game ότι δείχνει πολύ καλύτερο από βαρυά games στο PC, που να το πρόσβαλα κιόλας :P

Χεχ.Δεν έχει σημασία,μην αναφέρεις το pc  :P

Δημοσ.

Βασικα ειναι οτι αρτιοτερο εχει υπαρξει ποτε στη βιομηχανια των video games και το λεω σοβαρα για να μη λετε οτι τρολαρω.Αυριο παω να παρω ps4 για να το απολαυσω.Θα βαλω 200 δοσεις μιας και ειμαι αφραγκος αλλα θα το παρω.Χθες εβαλα crysis 3 ολα ultra στο pc και πραγματικα δε φτουραγε μια μπροστα σε αυτο το παιχνιδι.Εχω σοκαριστει απο ολες τις αποψεις.Δε κανω πλακα.

που το επαιξες-ειδες? εγω μονο μεσα απο το youtube το εχω δει και μου φαινεται οτι θα φαινεται καλυτερα "real" λογικο κιολας

προς το παρον βεβαια δεν εχω φραγκα να το παρω μετα απο την αγορα του dark souls δεν παιζει μια :P αρχες απριλη τωρα απλα λεω να μην το νοικιασω κιολας αν ειναι να το παρω

ps. μεγαλη μαλακια της sony αυτο με τα demo βγαλτετα τετοια παιχνιδια και σε demo  ρε φουστιδες κυριολεκτικα το psn store δεν εχει πανω απο 6-7 demos και απο αυτα τα περισοτερα ειναι απο indies...

Δημοσ.

Σε εναν φιλο το ειδα.Τελικα καλα μου λεγανε οτι εχει καλυτερο hardware και απο το πιο τουμπανο PC και εγω τους εκραζα.

Δημοσ.

Σε εναν φιλο το ειδα.Τελικα καλα μου λεγανε οτι εχει καλυτερο hardware και απο το πιο τουμπανο PC και εγω τους εκραζα.

ποιος σου ελεγε οτι εχει καλυτερο hardware απο το pc? δεν ξερει τι του γινεται να του πεις... απο την αλλη με 400 ευρο hardware pc του σημερα "port" του secont son και του καθε "second son" δεν παιζεις που να χτυπας τον κωλο σου στο πατωμα ;) lol

αλλα ρε παιδια μην το κανουμε vs το τοπικ please... πσ4 τοπικ ειναι εδω ας μην το ποδοπαταμε :)

Δημοσ.

Καλυτερο hardware προφανως και δε θα ειχε λογο τιμης αλλα οταν βγαζει παιχνιδι σα το infamous να το χεσω το ακριβοτερο Hardware.Εννοω σε οπτικο αποτελεσμα γιατι ως gameplay με αφηνει αδιαφορο.

Δημοσ.

εγω παλι εμαθα οτι η σονυ εκλεισε για απογραφες και ανοιγει 10-15 απριλιου...οποτε bundle infamous δεν θα δουμε ευκολα εντος ελλαδας. αρα κανω υπομονη και το τσιμπαω αργοτερα. το παιχνιδι παντως για μενα ειναι απο τα αγαπημενα μου, μ αρεσει ολη η φαση. Οποτε θα το τιμησω.

• Like 1
Δημοσ.

δεν ξερω για σενα εγω παντος για το order μικρο καλαθι κραταω...μακαρι να με εκπληξει ευχαριστα κατσε να βγει πρωτα και βλεπουμε...απο την αλλη ουτε απο το second son περιμενα πολλα αλλα φαινεται μπομπα...για να δουμε...οπως και ναχει το dark souls2 δυσκολα θα σταματησω να το παιζω πριν περασει κανενας μηνας ακομη (μολις ξεκινισα mage build) οποτε δεν βιαζομαι ιδιαιτερα

Δημοσ.

Καλυτερο hardware προφανως και δε θα ειχε λογο τιμης αλλα οταν βγαζει παιχνιδι σα το infamous να το χεσω το ακριβοτερο Hardware.Εννοω σε οπτικο αποτελεσμα γιατι ως gameplay με αφηνει αδιαφορο.

Gkalas με έχεις μπερδέψει για τα καλά... Τώρα αυτά που λες τα εννοείς ή απλά τρολλάρεις?  :P

Το Infamous μου ήρθε εχθές και έχω λιώσει.. Δεν το περίμενα να με τραβήξει και σε θέμα gameplay γιατί ποτέ δεν ήμουν fan της σειράς.

Από ποιότητα γραφικών για μένα είναι στο ίδιο μήκος με το Ryse με τους χαρακτήρες να είναι δυο σκαλιά πιο κάτω. Αλλά με true 1080p και φυσικά open world με τεράστιο draw distance και... καλύτερο average framerate!! Σαν σύνολο γραφικών με άφησε πιο ικανοποιημένο από το Ryse και αυτό είναι μόνο η αρχή..  

Μειονεκτήματα είναι ότι το framerate είναι ξεκλείδωτο, υπάρχει ελαφρό pop-in όταν τρέχεις και ταυτόχρονα το παιχνίδι φορτώνει κομμάτια της πόλης (που συνοδεύεται και από σύντομη απότομη πτώση fps) και κάποιες πηγές φωτός που είναι pre-baked και δεν δημιουργούν σκιές.

Κάτι που λείπει επίσης είναι και η αντανάκλαση του ιδιου του χαρακτήρα επάνω σε επιφάνειες (αν και αυτό λείπει στην συντριπτική πλειοψηφία των παιχνιδιών). Όλα τα υπόλοιπα είναι άψογα. Ειδικά οι υφές έχουν τρομερή λεπτομέρια και σου δίνεται η αίσθηση ότι ο κόσμος δεν είναι επαναλαμβανόμενος. Ίσως αυτό να με τράβηξε και σε θέμα gameplay. Καταφέρνει δηλαδή να σε πείσει ότι βρίσκεσαι σε πραγματική πόλη.

Όσο αναφορά το φιάσκο με τον αριθμό χαρακτήρων μάλλον διορθώθηκε με το πρώτο patch γιατί εγώ βλέπω κόσμο στα επίπεδα gta. Δεν γίνεται ο χαμός αλλά τουλάχιστον πείθει. 

• Like 1
Δημοσ.

Όσο αναφορά το φιάσκο με τον αριθμό χαρακτήρων μάλλον διορθώθηκε με το πρώτο patch γιατί εγώ βλέπω κόσμο στα επίπεδα gta. Δεν γίνεται ο χαμός αλλά τουλάχιστον πείθει. 

Οχι φιλε μου αυτο το ελεγαν κατι haters σαν εμενα.Επειδη ειναι haters ομως και αυτοι που εφτιαξαν το παιχνιδι αποφασισαν να βγαλουν ενα patch για να διορθωθει το φιασκο που εδω μεσα καποιοι αρνουνταν πεισματικα κοροιδευοντας οποιον εβλεπε το αυτονοητο.Βεβαια εξαφανιστηκαν τωρα και δεν εχουν πει τιποτα για το patch.Και εγω εξαφανισμενος θα ημουν μετα απο τετοια φαπα.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...