Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι για τα χερότερα γραφικά εννούσα χρόνο με το χρόνο

οκ, αλλα τι προτείνης σαν value for moeny pc or ps4;

Στο pc θα παιζεις πολυ καλυτερα τα multiplatforms και φθηνοτερα παιχνιδια.Αν θες το μεγιστο στην ποιοτητα πας PC.Τα παιχνιδια ειναι φθηνοτερα,το online τσαμπα και αν θες τα παιζεις και πλαγιως.Στο ps4 θα απολαυσεις τα δικα του αποκλειστικα οταν τα βγαλει.Value for money εννοειται οτι ειναι το pc αναλογως βεβαια και ποσα φραγκα θες να σκασεις.

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το να απανταω σε μια ερωτηση που εκανε ενα ατομο,κανει το τοπικ vs οταν αυτη η ερωτηση περιλαμβανει και το pc και το ps4?

Φιλε Χρηστο στειλε σε pm οτι αλλο θες να ρωτησεις.Σε αυτο το τοπικ απαγορευεται να ρωτας κατι και η απαντηση να μην ειναι αυτη που γουσταρουν οι κατοχοι της κονσολας.

Δημοσ.

Υπήρχε θέμα γι' αυτή τη συζήτηση συγκεκριμένα και μόνο συζήτηση δε γινόταν. Δεν έχει να κάνει με το ποιες απαντήσεις γουστάρουμε και ποιες όχι, έχει να κάνει με το να μην καταστραφεί κι αυτό το topic για ανοησίες. 

• Like 1
Δημοσ.

Σε σχεση με το pc ειναι ηδη κατωτερο.Σε δυο χρονια απλα θα δειχνει τελειως ξεπερασμενο παντα σε σχεση με pc.

Εδω εισαι λαθος φιλε μου!!!θα δεις οτι οσο περναει ο καιρος τοσο και πιο πιο βελτιωμενα παιχνιδια θα βλεπουμε στις κονσολες νεας γενιας. :) Σορρυ για το οφτοπικ παιδες.

Δημοσ.

Ενα συνεχως εξελισσόμενο hardware ΔΕΝ θα ειναι καλυτερο απο ενα στατικο 3ετων το οποιο ειναι ηδη ξεπερασμενο..

Μαλιστα..

Δημοσ.

αν ειναι δυνατον...θα πρεπει να τους δωσουν τα λεφτα τους πισω και να τους αφησουν οτι κατεβασε το μηχανημα για ψυχικη ωδυνη...τι αλλο θα ακουσουμε...

Δημοσ.

Performance analysis: inFamous: Second Son

Ίσως και να ξαναμπήκε αν και δεν το δα κάπου.

ελα ρε συ αυτο δειχνει πολυ ωραιο! και δεν μιλαω για γραφικα αυτα τα ξεραμε οτι θα ειναι μπομπα

αλλα μου αρεσε και το story στο βιντεο πως κυλαγε το game...πως περνει την πρωτη power οι ομιλιες με τον αδελφο κτλ

μου φαινεται παει για αγορα εκει που δεν πολυψηνομουν

Δημοσ.

Έπαιξα μερικές ώρες χτες. Τα γραφικά του είναι από ότι καλύτερο έχω δει ακόμα και σε PC, προφανώς θα έτρεχε άνετα σε midrange PC, απλά το generation leap στον τρόπο σχεδιασμού των γραφικών είναι προφανές.

Δημοσ.

Ας το πουμε αλλη μια φορα:

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ PC ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ!!!!! Τα κουβαδακια σας και σε αλλο τοπικ. Ελεος πια...

Δημοσ.

Έπαιξα μερικές ώρες χτες. Τα γραφικά του είναι από ότι καλύτερο έχω δει ακόμα και σε PC, προφανώς θα έτρεχε άνετα σε midrange PC αν δεν ειχε απο πανω 150 layer api drivers ect και ειχε γινει optimise στο hardware, απλά το generation leap στον τρόπο σχεδιασμού των γραφικών είναι προφανές.

fixed :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...