Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

-Που τα ειδες τα 60αρια?Στα racing και στα αθλητικα.Τεραστιο κατορθωμα.Πες μου ενα απαιτητικο game που ειδες 60αρι.

-Αμα βαλω φωτογραφια με τις κονσολες που εχω θα παρατησεις το gaming.Εχω οτι κονσολα υπαρχει και καποιες απο αυτες αν στις πω θα νομιζεις οτι δεν υπαρχουν.

ΥΓ.Ειδα ποσο μπορει να παιξει στα 60 fps last gen παιχνιδι το ps4Το tomb raider definitive θυμιζε ασανσερ με την πτωση των frames.

-60αρι μου ειπες αν εχω δει,τωρα το αλλαζεις?Και εκτος απο Ps3 σου ανεφερα και game  απαιτητικο,παλι το ιδιο με ρωτας?Πηγαινε πισω στο ποστ να ξαναδιαβασεις.

-Σου ειπα οτι μπορει να παιξει οχι οτι παιζει τωρα(ακομα δεν ξερουν τι τους γινεται με τα καινουρια games, αλλα αν εσυ πιστευεις οτι δεν μπορουν μαλλον τσαμπα τις ειχες τις τοσες κονσολες,κριση με βαση την εμπειρια=0),Το TR εχει διαφορα extra που εβαλαν για παραδειγμα που δεν εχουν αλλες εκδοσεις.Aν δεν τα ειχε αυτα θα ηταν σταθερα 60.

Αυτα.

Να δω ποσο θα το τραβηξεις και περιμενω και ενα θετικο να γραψεις καποια στιγμη για το Ps4 με αγωνια.

mod edited

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρώτη φορά παίζεις παιχνίδια σε 60fps?

Υπάρχουν από παλιά πάντως. 

To γνωριζω και θεωρω απαραδεκτο να δινεται βαση στα γραφικα και οχι πρωτα απ'ολα στα frames.Τα παιχνιδια με το που αρχισαν τα φανταχτερα τρισδιαστατα γραφικα σταματησαν και να δινουν 60αρια.Απο τη στιγμη που δε μπορεις να τα εχεις και τα δυο λογο αδυναμου hardware τοτε καλο ειναι να δινεις πρωτα απ'ολα fps και μετα καλογυαλισμενα γραφικα.

PDS καλο θα γραψω οταν δω κατι καλο.Εχω γραψει τα καλυτερα για το nba2k14 οπως και για τα γραφικα του Killzone.Την κονσολα θα την αποκτησω γιατι ειμαι πρωτα απ'ολα gamer. Πρωτα βεβαια θα αποκτηθει το one γιατι το ζητουμενο ειναι τα παιχνιδια και εκει η υπερκονσολα των 5 ηπειρων χωλαινει χοντρα.Οταν το ps4 βγαλει κανα παιχνιδι που με ενδιαφερει θα αποκτηθει αμεσα.Μεχρι τοτε multiplatforms εκει που πρεπει και οχι σε κουτσουρεμενες εκδοσεις.Για το tomb raider δε σχολιαζω.Εδειξε τα δοντια του το ps4 αλλα δεν ηταν και πολυ κοφτερα.

mod edited

• Like 1
Δημοσ.

Παλια δεν υπηρχε το fraps

Ναι αλλα και τοτε μη νομιζεις οτι δεν ξεραμε τις διαφορες εμεις οι ας το πουμε elitists/performance whores της αποδοσης, για παραδειγμα θυμαμαι παντα να ζηταω NTSC version στο modded ps2 λογο 60hz τις περισσοτερες φορες. Και ναι εκανε μεγαλη διαφορα ειδικα στο DMC 3 οπως θυμαμαι ηταν αλλο παιχνιδι..

Τοτε τι θες εδω  :P

Mε δεδομενο οτι ποτε δεν θα ειναι αλμα για τις κονσολες τα frames.

Παιζει face control στο topic? :P

Επισκέπτης
Δημοσ.

Για το tomb raider δε σχολιαζω.Εδειξε τα δοντια του το ps4 αλλα δεν ηταν και πολυ κοφτερα.

Τι να σχολιασεις για το TR αφου δεν ξερεις τι να πεις(για ενα παιχνιδι που το ετοιμασαν στο μπαμ ετσι?).Οπως επισης για το γεγονος οτι μπορουν να τρεξουν ολα τα παλια παιχνιδια οι νεες κονσολες 60 fps αν θελουν.Αυτο ειναι fact.Σιγα το κατορθωμα σε παιχνιδια τεχνολογιας 2005.

πρωτα απ'ολα gamer 

Ειπα περιμενω με αγωνια κατι θετικο.Μακαρι να κανω εγω λαθος,αλλα με το Infamous το τραβηξες απο τα μαλλια.

• Moderators
Δημοσ.

Παρακαλώ, on-topic και σε πιο φιλικό τόνο η συζήτηση.

Και να μην επαναληφθεί ο χαρακτηρισμός "fanboy" προς άλλα μέλη. Δεν έχει ποτέ θετικό αποτέλεσμα σε συζήτηση.

Δημοσ.

Το έπαιξες και δεν σου άρεσαν αυτά που έχει?

Για κάποιον που κατηγορείς τόσο έντονα άλλους όταν δεν έχουν παίξει κάποιο παιχνίδι (τυχαίο παράδειγμα το Ryse) κρίνεις τρομακτικά εύκολα κάτι που δεν έχεις ακουμπήσει. 

θα το παιξω, και σιγουρα θα ειναι πιο ενδιαφερον απο τα υπολοιπα console exclusives που μου εχει προσφερει η sony, οπως resogun-contrast-dont starve-dead nation, αλλα ειλικρινα δεν καταλαβαινω απο που και εως που πρεπει πρωτα να εχω παιξει κατι, για να εκφερω αποψη για τα features του, δηλ. την παντελη ελλειψη co-op/multi/horde/competitive, και το ποσο στερημενο ειναι σε σχεση με αυτο.

αλλωστε, και για να μην ξεχνιομαστε, εσυ εφερες το gears of war στην κουβεντα, ισως σαν προσπαθεια να δικαιολογησεις αυτα που λενε τα παιδια πιο πανω οτι δεν υπαρχει κινηση ζωη και κοσμος στο infamous. ιδου:

NickTG, on 15 Mar 2014 - 4:19 PM, said:snapback.png

Τώρα που το σκέφτομαι ούτε το Gears of War έχει κόσμο αν και λαμβάνει μέρος μέσα σε πόλεις. 

Ύποπτο.  :mellow:

αν και εφ'οσον λοιπον συγκρινουμε το gears με το infamous ps4 οσον αφορα τη μηχανικη του third person shooter (μιας και το gears δεν πλασαριστηκε ποτε σαν ...open world) , φυσικα δεν χρειαζεσαι να εισαι ο μαντης καλχας, παρα μονο να εχεις ενα ματι που να μισοβλεπει ωστε να διαπιστωσεις τις διαφορες στα tps shooter gameplay mechanics μεταξυ τους.

• Like 2
Δημοσ.

Είπα εγώ πως δεν το έφερα στην κουβέντα ή το ξέχασε κανείς?

Φυσικά το έφερα για συγκεκριμένο φανερό λόγο που πρέπει να προσπαθήσεις για να ΜΗΝ τον καταλάβεις. 

Θα βοηθήσω λέγοντας πως ο λόγος δεν ήταν για να γίνει σύγκριση στο shooting κομμάτι μιας και είναι διαφορετικά είδη.

Εν τω μεταξύ έβλεπα τώρα ένα βίντεο από το Arkham City και ούτε εκεί βλέπω πολύ κόσμο να κυκλοφορεί στην πόλη.

Απορώ τι ηλίθια δικαιολογία θα έχουν σκεφτεί για αυτό. 

Δημοσ.

Αν το infamous φαει καμια φολα τωρα στα review και εχει χαλια βαθμολογιες δεν θα φταιει κανεις αλλα θα αποδειχτει οτι το game δεν αξιζει τοσο οσο το Hype του και οι περισσοτεροι θα πεσετε να το υπερασπιστειτε (οχι εσυ απαραιτητα) με κλασσικα επειχηρηματα η ms λαδωσε και αλλα...

Ακριβως οπως κανανε οι ΧΒΟΧ fans με το Ryse που πηρε Εξαροεφταρια;

Δηλαδη να υποθεσω οτι το Ryse δεν αξιζει τοσο οσο το Hype του;

ειδα το φιφα 14 στο ps4..

απορω γιατι τετοιο κολλημα;

δεν ειδα κατι που να πω αυτα ειναι!

γραφικα ιδια με του ps3,και αντε 1,2 κινησεις παραπανω τιποτε αλλο...

τα επομενα παιχνιδια ετσι θαναι δηλαδη;

Συγνωμη φιλος αλλα αν εσυ ειδες αυτο που λες ιδια γραφικα και ιδιο gameplay με το PS3 τοτε εγω σηκωνω ψηλα τα χερια !!!!!

Επισκέπτης
Δημοσ.

HolyMan την προηγουμενη φορα μας εκανες μαθημα για την διαφορα νυχτας με ημερα.
Το σημερινο μαθημα ειναι ''διαφορα απογευματος με μεσημερι''.
Κανε και κανα διαλειμμα.Το ριμαδοκουδουνο δεν χτυπαει? :D

“Definitely no visual downgrade of graphics since then! We put that particular area in sunset instead of sunny time of day so that it matches the mood of narrative better.”

http://www.vg247.com/2014/03/14/infamous-second-son-no-visual-downgrade-since-e3-reveal-claims-sucker-punch/

Δημοσ.

Και να 'λεγα ότι δεν έχετε παιχνίδια να παίξεται ,θα  δικαιολογούσα το να κάθεστε και να ασχολείστε με το πσ4 και να βάζετε είκόνες πριν και τώρα "βρείτε τις διαφορές".Πρέπει να πονάει πολύ πάντως...

Δημοσ.

παντως για να δικαιολογησουν την απουσια κοσμου στο παιχνιδι, στο πρωτο σκηνικο ακους τα μεγαφωνα που λενε: all civillians go home or we will open fire

lol

Όταν έλεγα εγώ που πήγαν όλοι και μιλούσα χαριτολογώντας για ιό με κορόιδευαν. Δεν πειράζει παιδιά λουστείτε το τώρα  :P

Κι ας προσέχουμε λίγο τι λέμε για το GOW. Θα πέσει καμιά φωτιά και θα κάψει τα pc και τις κονσόλες μας μαζί! Αμαρτία!  :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...