Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Αν το infamous φαει καμια φολα τωρα στα review και εχει χαλια βαθμολογιες δεν θα φταιει κανεις αλλα θα αποδειχτει οτι το game δεν αξιζει τοσο οσο το Hype του και οι περισσοτεροι θα πεσετε να το υπερασπιστειτε (οχι εσυ απαραιτητα) με κλασσικα επειχηρηματα η ms λαδωσε και αλλα... Αν παρει χαμηλες βαθμολογιες δεν θα το υπερασπιστω.Θα περιμενω να το παιξω να δω αν μου αρεσει εμενα, αλλα θα καταλαβω/αποδεχτω οτι προκειται για μετριο τιτλο.΄ Σιγουρα δεν θα κανω αυτο που βλεπουμε με το ryse απο φιλους του one. Τωρα για αλλους δεν μπορω να σου απαντησω. Το μονο σιγουρο οτι τα γραφικα του ειναι αριστα και εχει καλο παρελθον.Αυτα.
lepaterious Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Οχι απλα οταν μπορει ενα παιχνιδι να το τρεξει σε παραπανω αναλυση το κανει.Πχ στα multiplatform. Λιγο θελει στο ινσομνια να μαθουμε οτι και η μεγαλυτερη αναλυση ειναι αρνητικο τελικα και αυτο.Θα τα εχουμε δει ολα. Οκ δεκτο το πρωτο για το δευτερο εγω δεν μιλησα ποτε για την αναλυση ειπα οτι για καποιους μετραει το 1080/60 παρα η ποιοτητα του τιτλου.... Δηλ ας ειναι γιαπι το παιχνιδι αρκει να εχει 1080 f... logic ενα πραγμα
gkalas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 O αλλος παει να διαβασει το thread και ''μενει'' με τον αγωνα που κανεις να μειωσεις τα γραφικα του παιχνιδιου. Εχεις κολλησει με τα 30 fps.Χωνεψε το οτι τα περισσοτερα παιχνιδια θα ειναι παλι 30.Και για να μην πεσεις απο τα συννεφα και στο Playstation 5 30 fps θα εχουν τα περισσοτερα. Ειπα οτι εχει πολυ ωραια γραφικα αλλα για να τα πετυχουν θυσιασαν το frame rate (ανεπιτρεπτο) και βαλαν μερικα ατομα να κινουνται στην οθονη σε ενα open world παιχνιδι που βρισκεται σε αληθινη πολη.Αν εσυ βολευεσαι με τα 30 τοτε οκ. Ο περισσοτερος κοσμος θελει 60 για να απολαμβανει το gameplay.Αλλωστε στις αρχες κραζανε καποιοι το one που δε πετυχαινε 60αρια.Τωρα που ουτε το "κτηνος" μπορει να τα πιασει με φανταχτερα γραφικα δε σας νοιαζει. Αυτοαναιρεισαι διοτι στο ιδιο ποστ μας λες οτι δε σε νοιαζουν τα γραφικα και δυο προτασεις μετα λες θα τα σχολιασω. Δηλαδη γιατι τα σχολιαζεις αφου δε σε νοιαζουν. Και θα το ξαναπω για ακομη μια φορα. Ειδες εσυ καλυτερα γραφικα σε παιχνιδι νεας γεννιας; Αν ναι που..... δειξτο μου ξεχασες τι εγινε με το Ryse; Που γεμισε το ιντερνετ τζιφακια και εικονες; Ειπα οτι δεν ειναι το πρωτο μου μελημα σε ενα game.Αυτο με κανει να μη μπορω να σχολιασω? mod edited
lepaterious Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Αν παρει χαμηλες βαθμολογιες δεν θα το υπερασπιστω.Θα περιμενω να το παιξω να δω αν μου αρεσει εμενα, αλλα θα καταλαβω/αποδεχτω οτι προκειται για μετριο τιτλο.΄ Σιγουρα δεν θα κανω αυτο που βλεπουμε με το ryse απο φιλους του one. Τωρα για αλλους δεν μπορω να σου απαντησω. Το μονο σιγουρο οτι τα γραφικα του ειναι αριστα και εχει καλο παρελθον.Αυτα. Και συμφωνω μαζι σου και εγω το Knack το βρισκω συμπαθητικο παιχνιδακι αλλο οτι εφαγε μεγαλο ακυρο οταν το παιξω θα το κρινω αντικειμενικα αλλα δεν μου λες ποσσοι απο αυτους που κραζουν το titanfall το ryse το εχουν παιξει και αλλο τοσο ποσοι απο αυτους που υπερασπιζονται το killzone η το infamous που δεν εχει βγει ακομα το εχουν παιξει, θελω να πω οτι καποιοι επιλεγουν καποιες πλευρες και εθελοτυφλουν.
NickTG Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 μωρε αμα ειχε εστω τα μισα features του gears of war, τοτε ολοι θα ητανε χαρουμενοι... και οσο και αν μοιαζει αστοχη η συγκριση, ομολογω οτι κι εγω αυτο βλεπω.. ενα third person shooter εναντιον bots με κιτρινες στολες, που λαμβανει χωρα σε μεγαλες πιστες. εαν ειναι το infamous να ειναι μονο αυτο, τοτε καλα θα ειναι να παιζει τουλαχιστον καλα (καλα, το να παιζει τοσο καλα οσο το gears, αστο.. τα βιντεο ειναι ενδεικτικα της αποστασης...) Το έπαιξες και δεν σου άρεσαν αυτά που έχει? Για κάποιον που κατηγορείς τόσο έντονα άλλους όταν δεν έχουν παίξει κάποιο παιχνίδι (τυχαίο παράδειγμα το Ryse) κρίνεις τρομακτικά εύκολα κάτι που δεν έχεις ακουμπήσει. Έτσι όπως σε διαβάζω πάντως πάνω από μισάωρο δεν πρέπει να έχεις παίξει ούτε τα προηγούμενα.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Ειπα οτι εχει πολυ ωραια γραφικα αλλα για να τα πετυχουν θυσιασαν το frame rate (ανεπιτρεπτο) και βαλαν μερικα ατομα να κινουνται στην οθονη σε ενα open world παιχνιδι που βρισκεται σε αληθινη πολη.Αν εσυ βολευεσαι με τα 30 τοτε οκ.Μεχρι εκει εισαι.Ο περισσοτερος κοσμος θελει 60 για να απολαμβανει το gameplay. λιωνω με wii gamers που μπηκαν master race. Δεν εχω τπτ με τους πρωτους(ειδικα οταν οι θεσεις τους για τα γραφικα ειναι σταθερες), αλλα η υποκρισια των νυν νεοελιτιστων,πρωην SD players με γονατιζει.
euxoulhs Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 ειδα το φιφα 14 στο ps4.. απορω γιατι τετοιο κολλημα; δεν ειδα κατι που να πω αυτα ειναι! γραφικα ιδια με του ps3,και αντε 1,2 κινησεις παραπανω τιποτε αλλο... τα επομενα παιχνιδια ετσι θαναι δηλαδη;
lepaterious Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 ειδα το φιφα 14 στο ps4.. απορω γιατι τετοιο κολλημα; δεν ειδα κατι που να πω αυτα ειναι! γραφικα ιδια με του ps3,και αντε 1,2 κινησεις παραπανω τιποτε αλλο... τα επομενα παιχνιδια ετσι θαναι δηλαδη; Βασικα ειναι ακομα αρχη και οι devs δεν εχουν εξοικειωθεί με τα μηχανηματα ποιο μετα θα δουμε καλυτερα αποτελεσματα 1
gkalas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 λιωνω με wii gamers που μπηκαν master race. Δεν εχω τπτ με τους πρωτους(ειδικα οταν οι θεσεις τους για τα γραφικα ειναι σταθερες), αλλα η υποκρισια των νυν νεοελιτιστων,πρωην SD players με γονατιζει. Και xbox 360 εχω και και ps3 και wii οποτε αυτα για πρωην sd players ειναι ακυρα οπως και τα περισσοτερα ποστ που κανεις.Το θεμα ειναι οτι παιρνοντας ενα pc καταλαβα πως πρεπει να ειναι ενα παιχνιδι και μιλαω για 60αρια fps.Ναι δε με πειραζαν τα 30αρια αλλα τα παιχνιδια θελουν 60.Δυστυχως το ¨κτηνος" δε μπορει να τα εχει και τα δυο δηλαδη γραφικα επιπεδου infamous και 60fps οποτε επιλεγουν τα καθρεφτακια για τους ιθαγενεις παρα την ουσια.Οταν παιξεις παιχνιδι 60αρι ελα πες μου.Μεχρι τοτε βολεψου με κανα ps3 και βαρα παλαμακια.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Οταν παιξεις παιχνιδι 60αρι ελα πες μου.Μεχρι τοτε βολεψου με κανα ps3 και βαρα παλαμακια. Eχμ... Αμφιβαλλω οτι εχεις Ps3 , γιατι εχει ήδη 60αρια.Μιλας λες και ανακαλυψες το μεγαλο μυστικο του gaming.Τα 60fps...oυαου. Λες και εκτος ps3 δεν εχουμε παιξει Battlefield 3 στο τερμα. Last gen ps360 games μπορουν να παιζουν και οι νεες κονσολες στα 60 fps αν θελουν,οπως το pc σου.Σιγα το κατορθωμα.Tα Next gen games σαφως και θα παιζουν στα 30 απο δω και περα(τα περισσοτερα).Για αυτο καλυτερα ειναι να μην αγορασεις κονσολα.
ADHD Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Ποια 60fps ρε παιδια ημαρτον δεν εχουμε 2007, εδω δεν αγοραζω titanfall ακομα γιατι εχει cap στα 60.. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Τοτε τι θες εδω Mε δεδομενο οτι ποτε δεν θα ειναι αλμα για τις κονσολες τα frames.
gkalas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Eχμ... Αμφιβαλλω οτι εχεις Ps3 , γιατι εχει ήδη 60αρια.Μιλας λες και ανακαλυψες το μεγαλο μυστικο του gaming.Τα 60fps...oυαου. Λες και εκτος ps3 δεν εχουμε παιξει Battlefield 3 στο τερμα. Last gen ps360 games μπορουν να παιζουν και οι νεες κονσολες στα 60 fps αν θελουν,οπως το pc σου.Σιγα το κατορθωμα.Tα Next gen games σαφως και θα παιζουν στα 30 απο δω και περα(τα περισσοτερα).Για αυτο καλυτερα ειναι να μην αγορασεις κονσολα. Που τα ειδες τα 60αρια?Στα racing και στα αθλητικα.Τεραστιο κατορθωμα.Πες μου ενα απαιτητικο game που ειδες 60αρι. Αμα βαλω φωτογραφια με τις κονσολες που εχω θα παρατησεις το gaming.Αυτα πες τα σε κανα fanboy απο αυτα που συναναστρεφεσαι.Εχω οτι κονσολα υπαρχει και καποιες απο αυτες αν στις πω θα νομιζεις οτι δεν υπαρχουν. ΥΓ.Ειδα ποσο μπορει να παιξει στα 60 fps last gen παιχνιδι το ps4Το tomb raider definitive θυμιζε ασανσερ με την πτωση των frames.
NickTG Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Πρώτη φορά παίζεις παιχνίδια σε 60fps? Υπάρχουν από παλιά πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις