Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χεστηκαμε για τα γραφικα.................Απλα σχολιαζουμε τον οπτικο τομεα του παιχνιδιου.

Ακριβως αυτο !!!!!!!! η μηπως τα γραφικα δεν ειναι οπτικος τομεας; Κατι αλλο που μπορει να ειναι οπτικος τομεας περαν των γραφικων υπαρχει;

Μαλλον αυτοαναιρεισαι η βρισκεσαι σε συγχιση επειδη δεν ξερεις τι ακριβως να τρολλαρεις και πως θα το κανεις σωστα επειδη κατι πρεπει να βρεις να τρολλαρεις :)

Εως οτου αποφασισεις τι τελικα σχολιαζεις εχεις να προτεινεις καποιο με καλυτερο οπτικο τομεα απο οσα εχουμε δει εως τωρα στις Next Gen; Κατι που να μου ξεφυγε;

Γιατι εγω ψαχνω και δεν μπορω να βρω. Ισως το Ryse

• Like 1
Δημοσ.

1.Eριξαν το frame rate στα 30 λεει ,λες και ηταν ποτε στα 60 στα infamous ή το στανταρ σε console games γενικοτερα.Facepalm.

2.Λεει για λιγο κοσμο στο παιχνιδι,ενω εχει δει βιντεακια απο βραδυ(παρ'ολα αυτα εχει περισσοτερους απ'οσο θα επρεπε).Facepalm.

3.Λεει ως ορισμο της μετριοτητας παιχνιδια που εχουν ειναι στο 85% στο μετακριτικ.Facepalm.

4.Τον χαλανε αυτα τα γραφικα σε open world game(μια ολοκληρη πολη οπου μπορεις να πας σε ΚΑΘΕ σημειο της δεν την βλεπει) .Facepalm.

5.Συνεχιζει να τρολλαρει λες και η SP παιρνει γραφικα απο το wii του και τα δινει στο infamous.

Συμπερασμα.Αλλος ενα πονεμενος απο την σονυ.Περαστικα σου φιλε και συνεχισε το trolling, εχει πλακα

:D

Στις 5 σελιδες καιγεσαι ομως :P

1)Λαθος λεξη ρε συ.Ηθελα να πω οτι αντι να το εχουν στα 60 οπως οφειλει να ειναι καθε παιχνιδι νεας γενιας ειδικα με ενα hardware που η Sony εχει πεισει οτι ειναι κτηνωδες.Με ταπωσες αλλα θα προσπαθησω να συνελθω και να γραψω.

2)Τι ωρα ακριβως στο Seattle εχει 5 ατομα στον δρομο?

3)Υποκειμενικο καθαρα.Το εχω γραψει και σε προηγουμενο ποστ.

4)Δε με χαλανε τα γραφικα.Εχω γραψει και πιο πανω οτι ειναι πολυ ωραια αλλα για να τα πετυχουν εχουν 30fps (αδιανοητο για παιχνιδι νεας γενιας)Επισης εχουν πολυ λιγα ατομα onscreen αλλα οντως στο seattle μετα τις 9 εχει απαγορευση κυκλοφοριας.Ριξε γερο facepalm στη μαπα σου μπας και καταλαβεις τι γραφεις.

Με ποναει τοσο πολυ η sony που εχω ολες τις κονσολες της εκτος του 4 που θα παρθει πρωτα ο Θεος τα Χριστουγεννα.Μεχρι που φτανει αραγε το iq των sony fanboys ρε γαμωτο.

Ακριβως αυτο !!!!!!!! η μηπως τα γραφικα δεν ειναι οπτικος τομεας; Κατι αλλο που μπορει να ειναι οπτικος τομεας περαν των γραφικων υπαρχει;

Μαλλον αυτοαναιρεισαι η βρισκεσαι σε συγχιση επειδη δεν ξερεις τι ακριβως να τρολλαρεις και πως θα το κανεις σωστα επειδη κατι πρεπει να βρεις να τρολλαρεις :)

Εως οτου αποφασισεις τι τελικα σχολιαζεις εχεις να προτεινεις καποιο με καλυτερο οπτικο τομεα απο οσα εχουμε δει εως τωρα στις Next Gen; Κατι που να μου ξεφυγε;

Γιατι εγω ψαχνω και δεν μπορω να βρω. Ισως το Ryse

Το οτι δεν ειναι το πρωτο μου μελημα τα γραφικα σημαινει οτι δε μπορω να τα σχολιαζω?Που αυτοαναιρουμαι ακριβως?Τρολλαρω επειδη βλεπω 5 πραγματα που εσεις τα fanboys δε μπορειτε να δειτε?Συνελθετε ρε,δε σας πληρωνει η Sony.

Δημοσ.

Αν ο κοσμος ειναι τοσο μεγαλος οπως στην δευτερη φωτογραφια που ανεβασε ο πετραν!!!τι να πω ρε παιδες!!εχω μεινει μακακας με την απιστευτη δουλεια που εγινε πανω σε αυτον τον τομεα.

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι κράζετε το Infamoys?

Δε μπορώ να καταλάβω..

Για μένα είναι το πρώτο παιχνίδι που βγαίνει σε ps4 και είναι άξιο λόγου (τα Knack, Killzone ψιλο-απογοήτευση), ειδικά το Knack) και σίγουρα είναι όμορφο παιχνίδι. Επίσης το art style του είναι πολύ ωραίο. Το θέμα όμως είναι το gameplay και εκεί αναφέρομαι όταν λέω άξιο λόγου.

Οπότε σταματήστε να κράζετε, αυτό που θέλουμε είναι να έρχονται παιχνίδια για όλες τις κονσόλες και αυτή τη στιγμή το ps4 χρειάζεται καλά παιχνίδια. Τώρα το αν είναι 30fps και χωρίς κόσμο στο τεραίν, ΟΚ είναι σχεδιαστική επιλογή.

Εγώ πάντως θα προτιμούσα μία ανάλυση 792p ή 900p + 60fps παρά μία ανάλυση 1080p και 30fps.

Εξάλλου μέχρι τώρα τελικώς στο ps4 δεν έχουμε δει σχεδόν κανένα παιχνίδι στα 1080p και 60fps κολλημένα και δε βρίσκω κανένα λόγο γιατί επιμένουν τόσο σε αυτή την ανάλυση, αφού στα frames δεν τους βγαίνει ...

• Like 3
Δημοσ.

Δεν ειναι θεμα κραξιματος αδερφε.Καθαρα υποκειμενικα εγω ειπα οτι δε μου αρεσε η σειρα και τονισα 2 πραγματα για τα γραφικα και τι θυσιες εγιναν για να επιτευχθουν.

mod edited

Δημοσ.

παντως για να δικαιολογησουν την απουσια κοσμου στο παιχνιδι, στο πρωτο σκηνικο ακους τα μεγαφωνα που λενε: all civillians go home or we will open fire

lol

• Like 2
Δημοσ.

Εξάλλου μέχρι τώρα τελικώς στο ps4 δεν έχουμε δει σχεδόν κανένα παιχνίδι στα 1080p και 60fps κολλημένα και δε βρίσκω κανένα λόγο γιατί επιμένουν τόσο σε αυτή την ανάλυση, αφού στα frames δεν τους βγαίνει ...

Για το hype και και για να δειξουν οτι και καλα αυτοι ειναι καλυτεροι απο το xbox αφου πολλοι κοιτανε μονο αυτα τα νουμερα και ετσι κανουν αγορα....

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν ειναι θεμα κραξιματος αδερφε.Καθαρα υποκειμενικα εγω ειπα οτι δε μου αρεσε η σειρα και τονισα 2 πραγματα για τα γραφικα και τι θυσιες εγιναν για να επιτευχθουν.

O αλλος παει να διαβασει το thread και ''μενει'' με τον αγωνα που κανεις να μειωσεις τα γραφικα του παιχνιδιου.

Εχεις κολλησει με τα 30 fps.Χωνεψε το οτι τα περισσοτερα παιχνιδια θα ειναι παλι 30.Και για να μην πεσεις απο τα συννεφα και στο Playstation 5 30 fps θα εχουν τα περισσοτερα.

Προσπαθεις να θαψεις λοιπον ενα παιχνιδι με αστειοτατα επιχειρηματα,ενω μιλαμε για open world game που μονο απο αυτο το γεγονος εχει απειρα ελαφρυντικα για να δωσει πολυ χειροτερα γραφικα απο αυτα που τελικα δινει(και θα ειναι παραδοξως απο τα καλυτερα τις χρονιας).

Δεν χρειαζεται να ξαναγραφω τα ιδια πραγματα.Ετσι και αλλιως τα προσπερνας για να πεις αυτο που θα ηθελες να ισχυει.

Δημοσ.

Το οτι δεν ειναι το πρωτο μου μελημα τα γραφικα σημαινει οτι δε μπορω να τα σχολιαζω?Που αυτοαναιρουμαι ακριβως?

Αυτοαναιρεισαι διοτι στο ιδιο ποστ μας λες οτι δε σε νοιαζουν τα γραφικα και δυο προτασεις μετα λες θα τα σχολιασω. Δηλαδη γιατι τα σχολιαζεις αφου δε σε νοιαζουν.

Και θα το ξαναπω για ακομη μια φορα. Ειδες εσυ καλυτερα γραφικα σε παιχνιδι νεας γεννιας;

Αν ναι που..... δειξτο μου

Για το hype και και για να δειξουν οτι και καλα αυτοι ειναι καλυτεροι απο το xbox αφου πολλοι κοιτανε μονο αυτα τα νουμερα και ετσι κανουν αγορα....

ξεχασες τι εγινε με το Ryse; Που γεμισε το ιντερνετ τζιφακια και εικονες;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τώρα που το σκέφτομαι ούτε το Gears of War έχει κόσμο αν και λαμβάνει μέρος μέσα σε πόλεις. 

Ύποπτο.  :mellow:

Και ειναι και σωληνας αυτο.

Απλα δεν ειναι sony exclusive καλως η κακως.

Ειπαμε στα sony exclusives ψαχνουν να βρουν κατι αρνητικο(που δεν ειναι κιολας τις περισσοτερες φορες) για να το κανουν σημαια τους ,παραβλεποντας ολα τα υπολοιπα.

Στο GTA εντωμεταξυ παιζει να εχει και λιγοτερο κοσμο που εκει δεν υπαρχει λογος κιολας να μην κυκλοφορουν.

Δημοσ.

Τώρα που το σκέφτομαι ούτε το Gears of War έχει κόσμο αν και λαμβάνει μέρος μέσα σε πόλεις. 

Ύποπτο.  :mellow:

μωρε αμα ειχε εστω τα μισα features του gears of war, τοτε ολοι θα ητανε χαρουμενοι...

και οσο και αν μοιαζει αστοχη η συγκριση, ομολογω οτι κι εγω αυτο βλεπω.. ενα third person shooter εναντιον bots με κιτρινες στολες, που λαμβανει χωρα σε μεγαλες πιστες.

εαν ειναι το infamous να ειναι μονο αυτο, τοτε καλα θα ειναι να παιζει τουλαχιστον καλα (καλα, το να παιζει τοσο καλα οσο το gears, αστο.. τα βιντεο ειναι ενδεικτικα της αποστασης...)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Οχι απλα οταν μπορει ενα παιχνιδι να το τρεξει σε παραπανω αναλυση το κανει.Πχ στα multiplatform.

Λιγο θελει στο ινσομνια να μαθουμε οτι και η μεγαλυτερη αναλυση ειναι αρνητικο τελικα και αυτο.Θα τα εχουμε δει ολα.

Δημοσ.

Και ειναι και σωληνας αυτο.

Απλα δεν ειναι sony exclusive καλως η κακως.

Ειπαμε στα sony exclusives ψαχνουν να βρουν κατι αρνητικο(που δεν ειναι κιολας τις περισσοτερες φορες) για να το κανουν σημαια τους ,παραβλεποντας ολα τα υπολοιπα.

Στο GTA εντωμεταξυ παιζει να εχει και λιγοτερο κοσμο που εκει δεν υπαρχει λογος κιολας να μην κυκλοφορουν.

Χμμμ για μπες λιγο στο ign στο review του titanfall να δεις τι γινεται απο fanboys τις sony γιατι πολυ απλα δεν βγηκε σε ps4 και τους ειναι λιγο το 8,9 που πηρε το παιχνιδι και μετα ελα απο εδω να συνεχισουμε,,,

Αν το infamous φαει καμια φολα τωρα στα review και εχει χαλια βαθμολογιες δεν θα φταιει κανεις αλλα θα αποδειχτει οτι το game δεν αξιζει τοσο οσο το Hype του και οι περισσοτεροι θα πεσετε να το υπερασπιστειτε (οχι εσυ απαραιτητα) με κλασσικα επειχηρηματα η ms λαδωσε και αλλα...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...