Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν πιστεύω στα μάτια μου με την κουβέντα που κάνετε πιο πάνω. Χθες το βράδυ με έπιασε νευρικό γέλιο με αυτά που διάβαζα.

Δηλαδή αυτό που θα κρίνει το παιχνίδι ως καλό ή ως κακό θα είναι το αν θα έχει πολύ κόσμο στις πλατείες ή αν στις πίστες που είναι μέρα θα φαίνεται το dynamic lightning στην μύξα του πρωταγωνιστή; Ρε έχετε ξεφύγει τελείως; Μου αρέσει που μετά κατηγορείτε τους πίσι γκέιμερς ότι «ασχολούμαστε με νούμερα και χάνουμε το παιχνίδι». Μετά δεν είναι να απορώ που τα πρωτεία τα κατέχουν τα απολύτως generic πίπες του τύπου Ghosts και FIFA (mtzs μην θιχτείς πάλι πλζ :P). Γι' αυτό το gaming έχει καταντήσει έτσι.

Αντί να σας ενδιαφέρει πρωτίστως το gameplay και σε δεύτερη φάση το σενάριο, η πλοκή και η ανάπτυξη χαρακτήρων, σας ενδιαφέρει το αν θα έχει κόσμο στους δρόμους και το πόσα διαφορετικά πρόσωπα θα έχουν οι npc's.  Δεν έχω παίξει κανένα Infamous και δεν ξέρω τι λένε σαν γκέιμς. Αλλά και χωρίς να έχω παίξει κανένα, η κριτική που κάνετε είναι τραγικότατη. Σοβαρευτείτε.

Τουλάχιστον όσοι είστε πάνω από 13 χρονών, οι άλλοι δικαιολογήστε να εντυπωσιάζεστε από γραφικά. :P

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 15
Δημοσ.

Και στο gameplay αναφερομαστε και στον οπτικο τομεα.Σα σειρα για μενα ειναι τρομερα αδιαφορη και απλα τονισα οτι δε μπορεις να μιλας για next gen υπερθεαμα οταν για να πετυχεις καλα γραφικα εχεις 30 fps και 10 ατομα ολα κι ολα στην οθονη.Τι δε καταλαβαινεις απο αυτο?

Δημοσ.

Δηλαδή αυτό που θα κρίνει το παιχνίδι ως καλό ή ως κακό θα είναι το αν θα έχει πολύ κόσμο στις πλατείες ή αν στις πίστες που είναι μέρα θα φαίνεται το dynamic lightning στην μύξα του πρωταγωνιστή;

Αντί να σας ενδιαφέρει πρωτίστως το gameplay και σε δεύτερη φάση το σενάριο, η πλοκή και η ανάπτυξη χαρακτήρων, σας ενδιαφέρει το αν θα έχει κόσμο στους δρόμους και το πόσα διαφορετικά πρόσωπα θα έχουν οι npc's.

Πρώτον προσωπικά (όπως έγραψα και στο προηγούμενο ποστ) δεν μίλησα για καλό ή κακό παιχνίδι, απλά σχολιάζω αυτά που βλέπω στο βίντεο.

Δεύτερον αν νομίζεις ότι ο κόσμος(ο αριθμός του κόσμου στην συγκεκριμένη περίπτωση) σε τέτοιου είδους παιχνίδια δεν επηρεάζει το gameplay τότε πρέπει να επανεξετάσεις τις θεωρίες-απόψεις σου πάνω στο gaming, και εσύ αλλά και οι άλλοι που σου έκαναν like από κάτω.

• Moderators
Δημοσ.

Και στο gameplay αναφερομαστε και στον οπτικο τομεα.Σα σειρα για μενα ειναι τρομερα αδιαφορη και απλα τονισα οτι δε μπορεις να μιλας για next gen υπερθεαμα οταν για να πετυχεις καλα γραφικα εχεις 30 fps και 10 ατομα ολα κι ολα στην οθονη.Τι δε καταλαβαινεις απο αυτο?

Αν όταν λες «next-gen» εννοείς εκρήξεις, αίματα, σπέρματα και δε συμμαζεύεται, ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω. Θα βάλω να ξαναπαίξω Mario Galaxy και Shadow of the Colossus για το γαμάτο gameplay, θα βάλω να ξαναπαίξω Baldur's Gate Trilogy για το τέλειο σενάριο και την θεϊκή πλοκή, θα βάλω να ξαναπαίξω Deus Ex: HR και FFX για την εξαιρετική ανάπτυξη χαρακτήρα.

Αν εσύ προτιμάς να θυσιάζονται τα σημαντικά points για να έχεις κόσμο στις πλατείες, τι να πω άποψή σου και άποψή μου. Κι εγώ θέλω 60 fps, αλλά προτιμώ να δίνω βάση σε άλλους τομείς.

Και να ξέρεις είναι ελαφρώς ειρωνικό ο τύπος με την 780 να παραπονιέται για το wow factor του PS4.

Δημοσ.

Μου αρέσει που μετά κατηγορείτε τους πίσι γκέιμερς ότι «ασχολούμαστε με νούμερα και χάνουμε το παιχνίδι». Μετά δεν είναι να απορώ που τα πρωτεία τα κατέχουν τα απολύτως generic πίπες του τύπου Ghosts και FIFA (mtzs μην θιχτείς πάλι πλζ :P). Γι' αυτό το gaming έχει καταντήσει έτσι.

Καθολα αξιολογο το ποστ χωρις να θιγομαι με μια ενσταση μονο :)

Αν παρατηρησες το ποιοι ξεκινησαν το θεμα με τα νουμερα, shadings, downgrade κλπ ειναι pc gamers :) κατα κυριο λογο και ενιοτε του δογματος PC για μουλτις + Ν για exclusives :). Και φυσικα σιγονταραν μερικοι ΧΒΟΧ fans.

• Like 1
Δημοσ.

Mathador του gameplay είμαι και εγώ και χεστηκα για τον wow factor του Ps4 γιατι ξέρω οτι σε θεμα γραφικών wow δε θα πω με το Ps4.Απλα σχολιάζω κατι κείμενα περί απιστευτων γραφικών σε ενα παιχνίδι που τρεχει στα 30 και έχουν βάλει 10 άτομα να γυρνοβολανε σε μια ολόκληρη πόλη. Εχω δικαίωμα να έχω άποψη ή χαλάει το συννεφάκι των sony fanboys η άποψη μου;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Mathador του gameplay είμαι και εγώ και χεστηκα για τον wow factor του Ps4 γιατι ξέρω οτι σε θεμα γραφικών wow δε θα πω με το Ps4.Απλα σχολιάζω κατι κείμενα περί απιστευτων γραφικών σε ενα παιχνίδι που τρεχει στα 30 και έχουν βάλει 10 άτομα να γυρνοβολανε σε μια ολόκληρη πόλη. Εχω δικαίωμα να έχω άποψη ή χαλάει το συννεφάκι των sony fanboys η άποψη μου;

τα 5 εγιναν χωριο,τωρα εγιναν παλι 10?

Αποφασισε.

Οσο σχολιαζεις με τετοια αστεια επιχειρηματα(βαζοντας στην ακρη τον χαμο που γινεται στην οθονη ας πουμε) το καλυτερο οπτικα sandbox game μεχρι σημερα, το fanboy εισαι μονο εσυ.

Και προφανως το οτι καιγεσαι τοσο πολυ να μειωσεις ενα παιχνιδι ή σε ποναει που καποιος μιλαει για τα πολυ καλα γραφικα του, επιβεβαιωνει το παραπανω.Ασε να το χαρουν τουλαχιστον αυτοι που βλεπουν την πραγματικοτητα ή την δικη τους πραγματικοτητα τεσπα.Μην τρολλαρεις.

Και ξαναγραφω, μετα σε πειραζε ο Κυριακος...

Δημοσ.

Ποιος χαμος γίνεται στην οθονη; Πλακα μας κάνεις τώρα;Χαμος γίνεται στο dead rising και οχι στο infamous.Βγαλτε τα γυαλιά επιτέλους.Με το ζόρι να το βαφτισετε υπερθέαμα δε γίνεται.Μεταξυ σας τα λέτε και χαίρεστε μου φαίνεται.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Οτι πεις φιλε.Για σενα αν δεν γεμιζουν με ζομπι το setting του infamous,δεν γινεται χαμος.Οτι να ναι.Λες και σε μια πολη τα μεσανυχτα εχει περισσοτερο κοσμο απο αυτο που βλεπουμε στα videos.Ημαρτον...
Απλα σταματα να τρολλαρεις επιτελους.Και περιμενε τις κριτικες απο ειδικοτερους εστω ή τα βραβεια για τα καλυτερα γραφικα της χρονιας ή απλα μην ασχολεισαι.
Το κουρασαμε.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εχει κοσμο.Ενα αυτο.

Να το μειωσαν σε συγκριση με τα παλιοτερα δεν το βλεπω,τουλαχιστον στα βιντεακια(ουτε καν το παρατηρησα δλδ αν δεν το ελεγες).Οποτε ειναι στα ιδια επιπεδα ολων των sandbox games.Μαλιστα πρεπει να ειναι το μοναδικο που εχει τοσα διαφορετικα προσωπα(διαφορετικους ανθρωπους) συμφωνα με ενα αρθρο που ειχα διαβασει.

Η εξηγηση του γιατι δεν εχει πολυ κοσμο παρα μονο εχθρους σε καποιες φασεις, ειναι γιατι υπαρχουν μαχες οπου γινονται εκρηξεις,καταστροφες κτλ.Ε φανταζομαι ο κοσμος δεν νομιζω να πηγαινει στον χαμο που γινεται.

Απο κει και περα το μονο βιντεο που εχουν δειξει μερα ,ειναι το πρωτο που ηταν ενα χρονο πριν ανετοιμο.Με πολλα προβληματα.

Εμενα προσωπικα μου φαινεται υπεραρκετος ο κοσμος στα τελευταια βιντεο με βαση τα παραπανω δεδομενα με βαση το παρελθον των infamous.Τωρα αν αλλαξει κατι θα το δουμε.Προς το παρον δειχνουν ολα καλα.

Δημοσ.

οκτωβριο 2014 λεει το αμαζον για το driveclub....

fH3nvUB.jpg

Νεο παιχνιδι θα δουμε πετραν!!!ελπιζω να εχει γινει καλη δουλεια και να το ευχαριστηθουν οι κατοχοι(ps4)Μεχρι τοτε παιζει να το εχω παρει και εγω.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...