kostiger Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Ποιος σου ειπε οτι δεν εχω παιξει infamous?Ειδες να γραφω κατι τετοιο.?Βγαζεις πραγματα απο το μυαλο σου και κανεις κουβεντα με τον εαυτο σου και βγαζεις και συμπερασμα οτι κανω κωλοτουμπες?Το infamous ως παιχνιδι ειναι ο ορισμος της μετριατζας απλα επειδη δεν υπαρχει τιποτα αλλο στον οριζοντα τα sony fanboys το βαφτιζουν game of the year οπως βαφτιζαν και κατι lair στο ps3 επειδη δεν ειχαν να την πουν στην αντιπερα οχθη.Εγω κριτικαρω τα γραφικα μεσω βιντεο που εχουμε δει και λεω την αποψη μου.Gameplayκα ειναι το γνωστο κωλοβαρτζιδικο παιχνιδι που δε κανεις πραγματικα τιποτα.Το εχω παιξει και το βρηκα μετριοτατο.Δειξε μου και το ποστ που γραφω οτι δε το εχω παιξει ετσι για να με βγαλεις τρελο ρε παιδι μου. Aπο που προκυπτει ακριβως οτι το επερχομενο Infamous θα ειναι μετριατζα. Επειδη τα 2 πρωτα θεωρηθηκαν απο πολλους βαρετα και αν θελεις ΚΑΙ κατα τη γνωμη μου ειναι ,τουλαχιστον το πρωτο το οποιο το εχω παρατησει λιγο πριν το τελικο μπος λογω βαρεμαρας, σημαινει οτι πρεπει να ειναι και το Second Son απαραιτητως τετοιο; Επισης, πανθομολογομουνως το launch του ps4 ειναι φτωχο σε exclusives. NAI φυσικα ειναι. Δεν ισχυει πανω-κατω το ιδιο με το αντιστοιχο του ΟΝΕ, επειδη εχει το RYSE , το FORZA και το DEAD RISING; Κατα τη γνωμη μου του ΟΝΕ ειναι καλυτερο, ομως οχι αρκετα καλυτερο ωστε να μην χαρακτηριστει επισης φτωχο. Αρα καλυτερα θα ηταν να μην βιαζομαστε κατα την εξαγωγη συμπερασματων και να αφησουμε τις κονσολες να παρουν μπροστα... 2
gkalas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Συγνωμη,ως σειρα ειναι μετριοτητα τοτε αν και πιστευω οτι ο καθενας καταλαβε τι εννοουσα.Μακαρι να το αλλαξει το second son αυτο αλλα απο τα βιντεο δειχνει να πηγαινει στα ιδια βαρετα μονοπατια.
kostiger Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δεκτο, για τα launch line-ups, συμφωνεις ή διαφωνεις;
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Το infamous ως παιχνιδι ειναι ο ορισμος της μετριατζας απλα επειδη δεν υπαρχει τιποτα αλλο στον οριζοντα τα sony fanboys το βαφτιζουν game of the year οπως βαφτιζαν και κατι lair στο ps3 επειδη δεν ειχαν να την πουν στην αντιπερα οχθη. inFamous 85% σε 98 reviews. inFamous 2 83% σε 90 reviews. Γενικα εξαιρετικα παιχνιδια,εισαι λαθος. Για το επομενο βλεπουμε. Για το lair εχεις μονο δικιο. Υπηρχαν fanboys που το βαφτιζαν πολυ καλο. Hταν κακο παιχνιδι.Το 5 στο metacritic ειναι δικαιο. Μην τα βαζουμε στο ιδιο τσουβαλι με το lair ομως.Τα infamous εχουν πολλους fans και οχι επειδη δεν υπηρχε κατι αλλο οταν βγηκαν.
privateer Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 http://www.dailymotion.com/video/x1gmwh8_unpopular_fun#from=embediframe
kostiger Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Φιλε pds με ολο το σεβασμο, συμφωνω αλλωστε με παρα πολλα ποστ σου, το metascore θα ελεγα οτι αποτελει περισσοτερο ενα καλο εργαλειο εξαγωγης συμπερασματων για την ποιοτητα των κρινομενων τιτλων, αλλά σιγουρα οχι θεσφατο. To πρωτο Iνφαμους (επαναλαμβανω δεν εχω προλαβει να ασχοληθω με το 2ο) , αν και ειχε αρκετες αρετες σαν open world τιτλος, ιδιως με γνωμονα οτι αποτελει πλεον τιτλο πενταετιας, νομιζω οτι απεχει παρα πολυ απο τα χαρακτηριστει ενας εξαιρετικος τιτλος, παρα το πολυ υψηλο metascore του. Και σιγουρα ολοι μας θα μπορουσαμε να θυμηθουμε περιπτωσεις εξαιρετικων παιχνιδιων, τα οποια για διαφορους λογους δεν συγκεντρωσαν αντιστοιχα υψηλες βαθμολογιες απο τη διεθνη κριτικη...
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Φιλε pds με ολο το σεβασμο, συμφωνω αλλωστε με παρα πολλα ποστ σου, το metascore θα ελεγα οτι αποτελει περισσοτερο ενα καλο εργαλειο εξαγωγης συμπερασματων για την ποιοτητα των κρινομενων τιτλων, αλλά σιγουρα οχι θεσφατο. To πρωτο Iνφαμους (επαναλαμβανω δεν εχω προλαβει να ασχοληθω με το 2ο) , αν και ειχε αρκετες αρετες σαν open world τιτλος, ιδιως με γνωμονα οτι αποτελει πλεον τιτλο πενταετιας, νομιζω οτι απεχει παρα πολυ απο τα χαρακτηριστει ενας εξαιρετικος τιτλος, παρα το πολυ υψηλο metascore του. Και σιγουρα ολοι μας θα μπορουσαμε να θυμηθουμε περιπτωσεις εξαιρετικων παιχνιδιων, τα οποια για διαφορους λογους δεν συγκεντρωσαν αντιστοιχα υψηλες βαθμολογιες απο τη διεθνη κριτικη... Ειναι αποψεις φιλε kostiger. Πολλοι θεωρουν εξαιρετικο το πρωτο, αναμεσα τους και εγω.Δεν ειναι επιπεδου GOTY αν πιστευεις οτι εννοω αυτο με το ''εξαιρετικο'', αλλα ειναι πολυ καλο παιχνιδι. Τωρα για τις βαθμολογιες πιστευω οτι +- πεφτουν πολυ μεσα οταν μιλαμε για πολλα reviews. Δεν πιανομαι απο εκει βεβαια για να τα θεωρησω εξαιρετικα ,ουτε απο την καθαρα δικη μου αποψη.Ειναι ολα μαζι.Βαθμολογιες,η αποψη αυτων που ειδα εγω απο το παιχνιδι, αποψεις πολλων αλλων ανθρωπων.Οι πολλοι fans της σειρας, γενικα αποψεις απο ατομα που δεν ειναι κολλημενοι ,reviews που εμπιστευομαι κτλ κτλ. Καπως ετσι δημιουργειται μια εικονα. Σε πολλους αρεσε το 2 περισσοτερο απο το ενα.Και με διαφορα κιολας.Ο καθενας οπως το βλεπει.
gkalas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Εν τω μεταξυ το βιντεακι που ποσταρε ο φιλος πιο πανω δειχνει πολυ καλο
spartan29gr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Εν τω μεταξυ το βιντεακι που ποσταρε ο φιλος πιο πανω δειχνει πολυ καλο Εν τω μεταξυ το βιντεακι που ποσταρε ο φιλος πιο πανω δειχνει πολυ καλο Τωρα που το βλεπω απο το dailymotion!!!καταλαβα μια και καλη!!ποσο ασχημα φαινονται τα παιχνιδια στο φολοtube της google. 1
metallica 13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Ποιος σου ειπε οτι δεν εχω παιξει infamous?Ειδες να γραφω κατι τετοιο.?Βγαζεις πραγματα απο το μυαλο σου και κανεις κουβεντα με τον εαυτο σου και βγαζεις και συμπερασμα οτι κανω κωλοτουμπες?Το infamous ως παιχνιδι ειναι ο ορισμος της μετριατζας απλα επειδη δεν υπαρχει τιποτα αλλο στον οριζοντα τα sony fanboys το βαφτιζουν game of the year οπως βαφτιζαν και κατι lair στο ps3 επειδη δεν ειχαν να την πουν στην αντιπερα οχθη.Εγω κριτικαρω τα γραφικα μεσω βιντεο που εχουμε δει και λεω την αποψη μου.Gameplayκα ειναι το γνωστο κωλοβαρτζιδικο παιχνιδι που δε κανεις πραγματικα τιποτα.Το εχω παιξει και το βρηκα μετριοτατο.Δειξε μου και το ποστ που γραφω οτι δε το εχω παιξει ετσι για να με βγαλεις τρελο ρε παιδι μου. κανεις κριτικη σε παιχνιδι και το χαρακτηριζεις σαν μετριοτητα πριν καν βγει..?κανεις..οταν εκαναν το ιδιο για το zombie u ειχες την ιδια απαντηση για ολους?την ειχες..παιξτε και μετα μιληστε...ωραια παιξτο το νεο infamous και μετα μιλα...επισης οταν δεν σου αρεσει ενα παιχνιδι δεν το παιζεις..εκτος αν εισαι μαζοχας και παιζεις παιχνιδια που δεν σου αρεσουν....εκτος και αν εχεις παιξει καμια ωρα και απο τα δυο και θες να παρουμε την αποψη σου στα σοβαρα..
HarryGrey Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 κι ότι κάποιος ιός είχε εξαφανίσει τον κόσμο της πόλης.... Είμαστε σίγουροι ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο; Αν παρατηρήσεις ο περισσότερος κόσμος είναι "κρυμμένος" στο τούνελ. Φως στο τούνελ κατάντησε το θέμα για να δούμε λίγο κόσμο. Αν αυτός είναι κόσμος τότε στο Prototype γίνεται παρέλαση. Αν με αυτό τον τρόπο βγαίνουν τα 1080p ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω. Αλλά απ ότι φαίνεται στον κόσμο αρέσουν οι "αριθμοί" οπότε μια χαρά θα πουλήσει και αυτό το παιχνίδι. Σχολιάζουμε με αυτά που βλέπουμε μέχρι τώρα, τώρα αν το παιχνίδι βγει αύριο και είναι καλό και εντυπωσιακό(με την έννοια να γίνεται μεγαλύτερος συνωστισμός) γιατί μέχρι στιγμής μου φαίνεται "φτωχό" θα είναι κάτι πολύ ευχάριστο και γιατί όχι θα πάει και για μελλοντική αγορά.
Vole Maulder Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Το περιεργο ειναι (εκτος αν εγω δεν το ξερω) οτι απο την Ε3 και μετα δεν εχουν δειξει βιντεο με μερα μονο νυχτα και μονο συγκεκριμενα πραγματα. Τα παλια πως ηταν ειχαν καποιο point system και ξεκλειδωνες δυναμεις?Δεν το θυμαμαι καθολου το ειχα παιξει για πολυ λιγο Επισης κατι που παρατηρησα ειναι οτι οταν ριχνεις φωτιες - καπνους και τετοια δεν αφηνει σημαδια σε τοιχους κτλ Εχουν δείξει βίντεο κι από μέρα. Δες κι αυτό που πόσταρε ο Privateer (δεν είναι το μόνο). Είμαστε σίγουροι ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο; Αν παρατηρήσεις ο περισσότερος κόσμος είναι "κρυμμένος" στο τούνελ. Φως στο τούνελ κατάντησε το θέμα για να δούμε λίγο κόσμο. Αν αυτός είναι κόσμος τότε στο Prototype γίνεται παρέλαση. Αν με αυτό τον τρόπο βγαίνουν τα 1080p ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω. Αλλά απ ότι φαίνεται στον κόσμο αρέσουν οι "αριθμοί" οπότε μια χαρά θα πουλήσει και αυτό το παιχνίδι. Σχολιάζουμε με αυτά που βλέπουμε μέχρι τώρα, τώρα αν το παιχνίδι βγει αύριο και είναι καλό και εντυπωσιακό(με την έννοια να γίνεται μεγαλύτερος συνωστισμός) γιατί μέχρι στιγμής μου φαίνεται "φτωχό" θα είναι κάτι πολύ ευχάριστο και γιατί όχι θα πάει και για μελλοντική αγορά. Εχεις παίξει κανένα από τα προηγούμενα; Εχεις εικόνα καθόλου περί του πού έχει κόσμο και σε τι φάσεις; Επειδή όλα τα σχόλια κριτικής εδώ πέρα ακούγονται σαν να είναι από άτομα που είτε δεν έχουν αγγίξει ξανά Infamous στη ζωή τους είτε έχουν παίξει μία ώρα μόνο. Επίσης, κι εγώ βρίσκω μέτρια τα προηγούμενα, αλλά όταν έχουν τόσο κόσμο να τα γουστάρει, ε κάτι κάνουν σωστά για αυτούς που δεν κάνουν για μένα. Ασε που προτιμώ κιόλας το 2 από το 1 To Second Son πάντως φαίνεται ένα δυο κλικ πιο διασκεδαστικό από τα προηγούμενα, και είναι κι ο μόνος λόγος που το κοιτάω με λίγο παραπάνω ενδιαφέρον (και λίγο επειδή αν απορρίψω κι αυτό το PS4 μου θα γίνει Trials machine μέχρι να βγει το Destiny )
gkalas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Ποιος σου ειπε οτι δεν εχω παιξει infamous?Ειδες να γραφω κατι τετοιο.?Βγαζεις πραγματα απο το μυαλο σου και κανεις κουβεντα με τον εαυτο σου και βγαζεις και συμπερασμα οτι κανω κωλοτουμπες?Το infamous ως παιχνιδι ειναι ο ορισμος της μετριατζας απλα επειδη δεν υπαρχει τιποτα αλλο στον οριζοντα τα sony fanboys το βαφτιζουν game of the year οπως βαφτιζαν και κατι lair στο ps3 επειδη δεν ειχαν να την πουν στην αντιπερα οχθη.Εγω κριτικαρω τα γραφικα μεσω βιντεο που εχουμε δει και λεω την αποψη μου.Gameplayκα ειναι το γνωστο κωλοβαρτζιδικο παιχνιδι που δε κανεις πραγματικα τιποτα.Το εχω παιξει και το βρηκα μετριοτατο.Δειξε μου και το ποστ που γραφω οτι δε το εχω παιξει ετσι για να με βγαλεις τρελο ρε παιδι μου. κανεις κριτικη σε παιχνιδι και το χαρακτηριζεις σαν μετριοτητα πριν καν βγει..?κανεις..οταν εκαναν το ιδιο για το zombie u ειχες την ιδια απαντηση για ολους?την ειχες..παιξτε και μετα μιληστε...ωραια παιξτο το νεο infamous και μετα μιλα...επισης οταν δεν σου αρεσει ενα παιχνιδι δεν το παιζεις..εκτος αν εισαι μαζοχας και παιζεις παιχνιδια που δεν σου αρεσουν....εκτος και αν εχεις παιξει καμια ωρα και απο τα δυο και θες να παρουμε την αποψη σου στα σοβαρα.. Μετριοτητα εχω χαρακτηρισει τη σειρα και εχουν βγει ηδη 2 παιχνιδια.Παμε παρακατω.Στο infamous 2 παρατηρω οτι εχει 10 ατομα ολα κι ολα στην οθονη και εκρινα τα γραφικα μεσω του βιντεο. ΥΓ.Στο παραπανω σου ποστ ακομα δε μπορω να βρω που αναφερω οτι δεν εχω παιξει ποτε infamous.
HarryGrey Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Εχεις παίξει κανένα από τα προηγούμενα; Εχεις εικόνα καθόλου περί του πού έχει κόσμο και σε τι φάσεις; Επειδή όλα τα σχόλια κριτικής εδώ πέρα ακούγονται σαν να είναι από άτομα που είτε δεν έχουν αγγίξει ξανά Infamous στη ζωή τους είτε έχουν παίξει μία ώρα μόνο. Δεν είπα πουθενά ότι το παιχνίδι δεν είναι καλό, ίσα ίσα είπα μακάρι να βγει καλό. Απλά σχολίασα το βίντεο που είδα(που το ίδιο είδες κι εσύ) ότι μου φαίνεται φτωχό, θα ήθελα μεγαλύτερο συνωστισμό, και ότι ο περισσότερος κόσμος ήταν 'κρυμμένος" μέσα στο τούνελ. Συγγνώμη δεν ήξερα ότι πρέπει να παίξω πρώτα ένα παιχνίδι για να σχολιάσω ένα βίντεο που βλέπω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις