Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δεν ειπε οτι ειναι χωρισμενο σε πιστες ,εκτος αν αλλαξαν genre.Αυτο που ειπε και ισως το μετεφρασες ''πιστες'' ειναι οτι δεν εχει κυκλο μερας,νυχτας αλλα εχει ''ετοιμο'' το απογευμα,βραδυ,μεσημερι κτλ.Αυτο δεν ειναι πιστες,αλλα ετοιμος φωτισμος εκεινης της ωρας. Και ανεφερε και το γιατι,το οποιο με καλυπτει. Προτιμω αυτη την επιλογη τους γιατι ο φωτισμος μερα και νυχτα δειχνει καταπληκτικος και αυτο ειναι που μετραει. Τωρα σαν παιχνιδι εγω λατρεψα το πρωτο και δεν μου αρεσε το δευτερο.Γενικα θεωρουνται πολυ καλα παιχνιδια και εχουν πολλους οπαδους. Το τελευταιο της σειρας θα το δουμε.Δεν εχω θεμα να το κραξω αν δεν μου αρεσει.Οπως και το δευτερο για παραδειγμα δεν μου εκανε αισθηση και το ελεγα.
ADHD Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Τα γραφικα καλα φαινονται, απλα το παιχνιδι δειχνει boring και uninspired.. Εχω προσπαθησει και εγω να παιξω το πρωτο αλλα δεν τα καταφερα το παρατησα πολυ γρηγορα. Οσο για το αν ειναι sandbox σαν το gta δεν ξερω αλλα δεν μου εχει δωσει αυτη την εντυπωση, περισσοτερο open world πιστες θα το ελεγα. Απο την αλλη δεν εχω ασχοληθει και πολυ για να το πω με σιγουρια.
p3tran Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δεν ειπε οτι ειναι χωρισμενο σε πιστες ,εκτος αν αλλαξαν genre.Αυτο που ειπε και ισως το μετεφρασες ''πιστες'' ειναι οτι δεν εχει κυκλο μερας,νυχτας αλλα εχει ''ετοιμο'' το απογευμα,βραδυ,μεσημερι κτλ.Αυτο δεν ειναι πιστες,αλλα ετοιμος φωτισμος εκεινης της ωρας. Και ανεφερε και το γιατι,το οποιο με καλυπτει. Προτιμω αυτη την επιλογη τους γιατι ο φωτισμος μερα και νυχτα δειχνει καταπληκτικος και αυτο ειναι που μετραει. Τωρα σαν παιχνιδι εγω λατρεψα το πρωτο και δεν μου αρεσε το δευτερο.Γενικα θεωρουνται πολυ καλα παιχνιδια και εχουν πολλους οπαδους. Το τελευταιο της σειρας θα το δουμε.Δεν εχω θεμα να το κραξω αν δεν μου αρεσει.Οπως και το δευτερο για παραδειγμα δεν μου εκανε αισθηση και το ελεγα. βρε! ΕΧΕΙ δυναμικο φωτισμο και day-night cycle ή δεν εχει? τι πα να πει "ετοιμος φωτισμος εκεινης της ωρας"? pre-baked? οπως κοροϊδευανε πχ το ..forza μερικοι-μερικοι? λεω εγω τωρα...
metallica 13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 εν το μεταξυ ολοι που κραζεται δεν εχετε ακουμπησει κανενα infamous να δειτε τι παιζει...οταν petran στην ελεγαν για το ryse φωναζες παιξτε το πρωτα για να εχετε αποψη...οταν gkalas που το παιζεις και αντικοιμενικος στην λεγαν για το zombie u ελεγες με ατομα που δεν το εχουν παιξει δεν μπαινω καν στην διαδικασια συζητησης..κωλοτουμπες... 2
p3tran Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 metalica εγω μιλαω για το θεμα το οπτικο, και το τι περιλαμβανει και το τι οχι. σαν gameplay δεν εκρυψα οτι τα προηγουμενα δεν με συγκινησαν καθολου.
metallica 13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 το οπτικο φιλε μου δεν κρινεται απο βιντεακια στο youtube..βαλτο να τρεξει στην κονσολα σου και εδω θα ειμαστε να του κανεις κριτικη..
p3tran Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 σορρυ αλλα η συμπιεση του youtube δεν αντικαθιστα το δυναμικο φωτισμο με hardcoded. αυτο δεν αλλαζει με το compression. οπως και το αν εχει dynamic day-night κλπ. τελος παντων..
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 βρε! ΕΧΕΙ δυναμικο φωτισμο και day-night cycle ή δεν εχει? τι πα να πει "ετοιμος φωτισμος εκεινης της ωρας"? pre-baked? οπως κοροϊδευανε πχ το ..forza μερικοι-μερικοι? λεω εγω τωρα... Οταν το παιξω θα σου πω τι συμβαινει, αν και δεν θα κατσω να το ψηρισω. Εγω δεν κοροιδευα κανενα φορζα. Μαλλον εσυ δεν τα βλεπεις στο φορζα απο οτι φαινεται αλλα μονο στο infamous:P Καλα που το ανεφερες
metallica 13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 αλλα λογια να αγαπιομαστε...μετα petran να μην μου παραπονιεσε για την sony οτι δν βγαζει παιχνιδια και οτι κοιματε γιατι τωρα που παει να βγαλει καθεσε και αναλωνεσε σε σαχλαμαρες...
p3tran Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 τι εννοεις "τωρα που παει να βγαλει"? καινουργιο ειναι το infamous? εδω και ποσο καιρο το περιμενουμε ρε συ..... σαχλαμαρες τωρα, αν ειναι σαχλαμαρες τα σχολια αυτουνου που εφτιαξε τα γραφικα του infamous, ε τοτε καμια φορα ασχολουμαι και με σαχλαμαρες, τι να κανω...
metallica 13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 παλιο ειναι το infamous?καινουργιο παιχνιδι δεν ειναι?τωρα δεν βγαινει?συγνωμη αλλα εσυ δεν ασχολησε με αυτα που ειπε ο ανθρωπος αλλα με αυτα που δεν ειπε...οι πιστες και τα λοιπα ειναι δικες σου δημιουργιες...σε ειχα για εναν ανθρωπο αντικοιμενικο αλλα τελικα οτι ειναι sony σε χαλαει... 1
p3tran Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 παλιο ειναι το infamous?καινουργιο παιχνιδι δεν ειναι?τωρα δεν βγαινει?συγνωμη αλλα εσυ δεν ασχολησε με αυτα που ειπε ο ανθρωπος αλλα με αυτα που δεν ειπε...οι πιστες και τα λοιπα ειναι δικες σου δημιουργιες...σε ειχα για εναν ανθρωπο αντικοιμενικο αλλα τελικα οτι ειναι sony σε χαλαει... το Infamous η sony το εχει δειξει εδω και αρκετο καιρο, δεν ειναι το πρωτο βιντεο που ειδαμε το χτεσινο........! οσο για το αλλο που λες, στο εκανα και bold, το σημειωνω και εδω θα ειμαστε οταν τελικα κυκλοφορησει, να δουμε τι εστι πραγματικοτητα και τι εστι "δικια μου δημιουργια" και βασικα καπου εδω σταματαω με το infamous, και πολυ ασχοληθηκα μπορω να πω.
metallica 13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 αρκει να κατσεις να το παιξεις petran..και να το παιξεις οχι αρνητικα προκατελειμενος ψαχνοντας να βρεις αρνητικα για το κραξεις...
lepaterious Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Το περιεργο ειναι (εκτος αν εγω δεν το ξερω) οτι απο την Ε3 και μετα δεν εχουν δειξει βιντεο με μερα μονο νυχτα και μονο συγκεκριμενα πραγματα. Τα παλια πως ηταν ειχαν καποιο point system και ξεκλειδωνες δυναμεις?Δεν το θυμαμαι καθολου το ειχα παιξει για πολυ λιγο Επισης κατι που παρατηρησα ειναι οτι οταν ριχνεις φωτιες - καπνους και τετοια δεν αφηνει σημαδια σε τοιχους κτλ
gkalas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 εν το μεταξυ ολοι που κραζεται δεν εχετε ακουμπησει κανενα infamous να δειτε τι παιζει...οταν petran στην ελεγαν για το ryse φωναζες παιξτε το πρωτα για να εχετε αποψη...οταν gkalas που το παιζεις και αντικοιμενικος στην λεγαν για το zombie u ελεγες με ατομα που δεν το εχουν παιξει δεν μπαινω καν στην διαδικασια συζητησης..κωλοτουμπες.. Ποιος σου ειπε οτι δεν εχω παιξει infamous?Ειδες να γραφω κατι τετοιο.?Βγαζεις πραγματα απο το μυαλο σου και κανεις κουβεντα με τον εαυτο σου και βγαζεις και συμπερασμα οτι κανω κωλοτουμπες?Το infamous ως παιχνιδι ειναι ο ορισμος της μετριατζας απλα επειδη δεν υπαρχει τιποτα αλλο στον οριζοντα τα sony fanboys το βαφτιζουν game of the year οπως βαφτιζαν και κατι lair στο ps3 επειδη δεν ειχαν να την πουν στην αντιπερα οχθη.Εγω κριτικαρω τα γραφικα μεσω βιντεο που εχουμε δει και λεω την αποψη μου.Gameplayκα ειναι το γνωστο κωλοβαρτζιδικο παιχνιδι που δε κανεις πραγματικα τιποτα.Το εχω παιξει και το βρηκα μετριοτατο.Δειξε μου και το ποστ που γραφω οτι δε το εχω παιξει ετσι για να με βγαλεις τρελο ρε παιδι μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις