Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γουάτ;! Σκιές και κόσμος;;; Με γελούν τα μάτια μου

προφανως σε γελουν!

εγω γιατι βλεπω οτι στα πολυ ωραια backgrounds οι πηγες φωτος ειναι απλα διακοσμητικες, και δεν κανουν cast ουτε lighting ουτε shadows?

δες τους ανθρωπους, δες τον dalsin οταν πηδαει στην αρχη πανω στη λαμπα (που ειναι ο δυναμικος φωτισμος?) ενω δεν προσεξα τωρα, αλλα σε ολα τα προηγουμενα video ουτε τα φωτα των αυτοκινητων δημιουργουσαν φωτισμο, ουτε οι περισσοτερες πηγες φωτος που βρισκονται στο παιχνιδι.

καρα-fixed lighting, και τα βρεμενα και γυαλιστερα πεζοδρομια δε βοηθουν στο οπτικο υπερμεγαλοθεαμα οταν επανω τους τρεχουν οι χαρακτηρες που δε συμμετεχουν στη φωτοσκιαση, αλλα εχουν στην καλυτερη περιπτωση μια "δικη" τους σκια, που δεν ξερω απο που βγαινει αλλα σιγουρα δεν βγαινει απο τις πηγες φωτος που μας εχουνε ζωγραφισμενες στην πιστα...

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γουάτ;! Σκιές και κόσμος;;; Με γελούν τα μάτια μου, νόμιζα ότι μια από τις υπερδυνάμεις του ήταν να έχει αόρατη σκιά κι ότι κάποιος ιός είχε εξαφανίσει τον κόσμο της πόλης....  :wacko:

Οσο όμορφο φαίνεται, εν τω μεταξύ, άλλο τόσο δεν μπορώ να ψηθώ γι' αυτό, όσο κι αν προσπαθώ. Πιο αδιάφορο και βαρετό σενάριο δε θα μπορούσε να έχει αυτή η σειρά.

Kαλα τι ψαχνεις να βρεις και εσυ.

''Sony exclusive'' ειναι η απαντηση.

Εδω βγαινει sandbox game με τετοια γραφικα και ψαχνουν να βρουν για να μειωσουν.

Τα εφε οι εκρηξεις, καταστροφες δεν μετρανε ,μονο το οτι δεν εχει κοσμο γηπεδου 4 η ωρα το πρωι.

Ακρη δεν βγαζεις so μην ασχολεισαι.Ειναι sony ''κακο'',''ντα ντα''. :P

Δημοσ.

Την αληθεια λεω και δε ψαχνω να μειωσω τιποτα.Δε θα κερδισω και κατι.Το παιχνιδι μου ειναι παντελως αδιαφορο gameplayκα και το τελευταιο που θα κοιταγα αν μου αρεσε θα ηταν τα γραφικα.Οταν μου μιλατε για απιστευτα γραφικα σε εναν τιτλο που για να πετυχουν περισσοτερο οπτικο θεαμα εβαλαν 10 κατοικους να γυρνανε σε μια μεγαλουπολη τοτε δε μπορω να το προσπερασω ετσι.Βαλε και το 30αρακι fps και η next genιλα ολοκληρωθηκε.

Δημοσ.

ρε συ pds, εχει δυναμικο φωτισμο-δυναμικες σκιες το παιχνιδι? κανω μηπως λαθος στην παρατρηση μου?

το οτι εχει πολυ ωραιο texturework το ειπα και το εχω πει καιρο, αλλα εχουμε δει και παιχνιδια που εχουν ΚΑΙ ωραια textures, και καλυτερο φωτισμο.... αυτα που δε σου αρεσουνε, ξερεις εσυ... ;)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πρωτων το εχουμε ξαναπει.60 fps δεν σημανει ''νεα γενια''.Τελος.

Τα fact τα προσπερνατε λες και αγορασατε κονσολα πρωτη φορα.

Δευτερον με τοσα εφε,εκρηξεις ,καταστροφη ,εσυ κοιτας αν το βραδυ δεν εχουν γεμισει οι δρομοι με κοσμο.

Που και παλι πολλοι ειναι.(φυσικα δεν εχεις παιξει τα παλια Infamous για να εχεις αποψη και να ξερεις ποσο κοσμο θα εχει αυτο και ποτε θα τον εχει).

Τελος ενημερωσου και για αλλες αποψεις κοσμου για τα γραφικα, εκτος απο το αντιsony παραδοσιακα insomnia και τετοια φορουμς, για να διαπιστωσεις τι αποψη εχει ο κοσμος για αυτα τα γραφικα.Μια σφαιρικη αποψη βρε αδερφε.

Το αν σου ειναι αδιαφορο το παιχνιδι ειναι αλλη κουβεντα και καλα κανει και σου ειναι.Αλλος ενας λογος να μην σε ενδιαφερει να το σχολιαζεις(κατι που κανεις βεβαια).

ρε συ pds, εχει δυναμικο φωτισμο-δυναμικες σκιες το παιχνιδι? κανω μηπως λαθος στην παρατρηση μου?

το οτι εχει πολυ ωραιο texturework το ειπα και το εχω πει καιρο, αλλα εχουμε δει και παιχνιδια που εχουν ΚΑΙ ωραια textures, και καλυτερο φωτισμο.... αυτα που δε σου αρεσουνε, ξερεις εσυ... ;)

petran κοιταω το αποτελεσμα το συνολικο.

Εσενα σου αρεσει να ψηριζεις sony exclusives και να αποθεωνεις ms exclusives.

Την ιδια μερα κανεις ενα ποστ μεσα στο παθος :P για να υποστηριξεις το ryse την ωρα που ψηριζεις αυτο το παιχνιδι ή οποιδηποτε sony game.

Αυτο κανει μπαμ και φαινεται.

Κρατα λιγο στο κεντρο ρε παιδι μου και εσυ :P

(τουλαχιστον δεν θα ασχοληθω με αυτα που δεν μου αρεσουν, αν και το ryse το αποθεωσα απειρες φορες).

Δημοσ.

Δοξα τω Θεο στομα εχω για να μιλαω και χερια για να γραφω οποτε θα σχολιαζω για οσο μπορω.Απλα μια παρατηρηση εκανα σε ενα παιχνιδι που το βαφτισατε υπερθεαμα και εγω εχω τις αντιρρησεις μου.

Δημοσ.

παντως τα γραφικα του infamus και σε εμενα δεν μου πολυ αρεσουν ουτε το gameplay του λογικα ενα μετριο παιχνιδι θα ειναι

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δοξα τω Θεο στομα εχω για να μιλαω και χερια για να γραφω οποτε θα σχολιαζω για οσο μπορω.Απλα μια παρατηρηση εκανα σε ενα παιχνιδι που το βαφτισατε υπερθεαμα και εγω εχω τις αντιρρησεις μου.

Καλες οι αντιρρησεις αλλα να εχουν και μια στοιχειωδη λογικη.Εσενα δεν εχουν καμια.

Δλδ σε ποιο παιχνιδι του ειδους βλεπεις καλυτερα γραφικα με περισσοτερο κοσμο.Και αυτο θα μου απαντησεις οταν το παιξεις και δεις ποσο κοσμο εχει.

Επισης οταν προσπερνας τον χαμο που γινεται απο εκρηξεις κτλ και μενεις στο οτι δεν βλεπεις πανω απο 100 ατομα στο τετραγωνικο μετρο τα μεσανυχτα με βροχη,δεν μπορει να σε παρει κανεις στα σοβαρα.

Αν δεν σε ενδιαφερει το παιχνιδι,γιατι να σε ποναει αν βγει το παιχνιδι με τα καλυτερα γραφικα της χρονιας?Που θα ειναι σιγουρα υποψηφιο.

Τεσπα.Τις ευαισθησιες στο επιλεκτικο θαψιμο δεν μπορω να τις ακολουθησω.

Δημοσ.

ε, μα το ryse κανει στα γραφικα πραγματα που αυτο εδω δεν ονειρευεται... το infamous ειναι neon particle effects και textures πολης.

περα απο αυτο, δυσκολευομαι να βρω πραγματα να μου αρεσουνε ιδιεταιρα.

και μην ξεχναμε, αυτο ειναι το βασικο παιχνιδι της sony απο το δεκεμβριο μεχρι και το ...καλοκαιρι?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλα δεν το περιμενα petran:P

Εδω το ryse δεν ειναι σωληνας και το αλλο δεν ειναι ανοιχτο.

Αυτο που γραφω οτι παιρνετε ενα αρνητικο και το κανετε σημαια,ταμπελα του παιχνιδιου μονο στα sony exclusives,ενω υπαρχουν τετοια ασχημα σε καθε genre(μακαρι να ειχαν απεριοριστες δυνατοτητες οι devs),ειναι γεγονος.Απλα να ξερεις οτι φαινεται.

Τεσπα παμε παρακατω.

Δημοσ.

Καλα δεν το περιμενα petran:P

Εδω το ryse δεν ειναι σωληνας και το αλλο δεν ειναι ανοιχτο(ενω τα γραφικα ειναι σχεδον ισαξια)

δεν ειναι open world το infamous, τουλαχιστον οπως "world" εννοουμε σε gta κλπ.πιστες εχει, οχι εννιαιο game world.

και στα γραφικα, δεν το εχω δει απο κοντα το infamous, αλλα οτι εχω δει, ε, δεν ειναι επιπεδου ryse τωρα και μην τρελαθουμε.;)

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν ειναι open world σαν το GTA?

Μαλλον δεν εχεις παιξει κανενα infamous.

Tεσπα 2 μετρα και 2 σταθμα.

Για να μην παμε πισω και θυμηθω αντιμετωπιση για Heavenly sword σε συγκριση με το ryse κτλ.

Λιγη μαμημενη σταθεροτητα στο πως κρινουμε τα παιχνιδια δεν βλαπτει.

Τεσπα sony exclusive ειπαμε,μαπα θα ειναι. :P

Δημοσ.

Δεν ειναι open world σαν το GTA?

Μαλλον δεν εχεις παιξει κανενα infamous.

Tεσπα 2 μετρα και 2 σταθμα.

Για να μην παμε πισω και θυμηθω αντιμετωπιση για Heavenly sword σε συγκριση με το ryse κτλ.

Λιγη μαμημενη σταθεροτητα στο πως κρινουμε τα παιχνιδια δεν βλαπτει.

Τεσπα sony exclusive ειπαμε,μαπα θα ειναι. :P

εχω προσπαθησει να παιξω infamous στο ps3, η αληθεια ειναι οτι δεν μου κανανε κουκου.

και αυτο το καινουργιο ομως θα το προσπαθησω, τι να κανω...? :)

περα απο το ποσο εχω παιξει ομως, διαβασα πριν κανα μηνα κατι σχολια αυτουνου που φτιαχνει τα γραφικα στο Infamous, και ειδα (με 100% σιγουρια) οτι απουσιαζει ο δυναμικος κυκλος ημερας-νυχτας, και οτι το παιχνιδι ειναι χωρισμενο σε πιστες, οι οποιες πιστες εχουν prebaked φωτισμο, ειτε αυτος ειναι μερα, ειτε νυχτα. "8 περιβαλλοντα" ή κατι τετοιο ηταν το πεδιο αναφορας των φωτισμων (αρα και του texturework)

επισης απο διαφορα βιντεο διαπιστωσα οτι δεν υπαρχει δυναμικος φωτισμος, και οτι οι πηγες φωτος στο παιχνιδι ειναι απλα διακοσμητικες, ή τουλαχιστον 9 στις 10 πηγες ειναι διακοσμητικες αφου δεν κανουν cast ουτε light ουτε shadow.

επι τουτου, εχεις να μου δειξεις που κανω λαθος? ειλικρινα θα χαρω αν το παιχνιδι ειναι πιο σενιο απο οσο νομιζω, μιας και τα γραφικα φαινεται οτι ειναι το κυριο ατου του....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...