Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το είπαν 9 μήνες νωρίτερα, τουλάχιστον, και ξεκάθαρα. Οχι 5 μέρες πριν την κυκλοφορία, σαν κάτι άλλους.

Ας αργήσουν όσο χρειαστεί, ξέρουμε ότι θα παίξουμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της νέας γενιάς. Αν το παίξουμε 3 μήνες αργότερα δεν έγινε και τίποτα. 

Μάνο, αν μιλάς για το 1.61, εγώ δεν έχω παρατηρήσει τίποτα. Σε επίπεδο συστήματος, δηλαδή, γιατί BF 4 δεν έχω.

Δημοσ.

Με το τελευταίο patch έχει κανείς παρατηρήσει προβλήματα? Κάτι freezes μου έχουν τύχει τελευταία, το internet connection για κάποιο λόγο έχει γίνει broken (πχ σταματάει να κάνει download το dead nation χωρίς λόγο) ή πάω στην friendlist και μέχρι να ανοίξει κάνει 800 χρόνια, όλα αυτά πριν το patch δεν υπήρχαν...

Επίσης ακόμα και το τελευταίο patch του Battlefield 4 κάνει Broken το ίδιο το παιχνίδι και δεν μιλάω για ψευτοlags είναι σε φάση που δεν γίνεται να κουνηθώ καν απο την θέση μου, 100 ευρώ έδωσα στο μπουρδέλο για να μου βγάλει καρκίνο...

Κανένα πρόβλημα σε μένα. Μάλλον σαν πρόβλημα του ISP μου φαίνεται. (Wind έχεις ?)

Στο Bf4 ειδικά χθες που έπαιξα λίγο είχα ασυνήθιστα ψηλό K/D ratio και απολύτως κανένα lag, freeze κλπ.

Το Cod Ghosts κάνει αραιά και πού ένα hick-up (αν και βελτιώθηκε αρκετά με το τελευταίο patch) αλλά πιστεύω είναι θέμα κώδικα.

Download, streaming οκ.

Τη Δευτέρα είχε maintenance το PSN αλλά τώρα όλα ΟΚ.

Upd

Διαβάστε αυτό : http://www.dualshockers.com/2014/03/11/naughty-dog-explains-ps4s-cpu-memory-and-more-in-detail-and-how-they-can-make-them-run-really-fast/

Μου έκανε εντύπωση :

"Gregory also explains that the GPU is “more powerful than it’s necessary to render graphics at 1080p at 60 hz” and that the idea of the designers of the PS4 was to give the console extra GPU resources because it’s “incredibly good at doing massive amounts of parallel processing” and they envisioned that game designers are going to take advance of that processing to do physics, cloth simulation, fluids and more on the GPU."

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω πως εταιρειες οπως η Occulus και προσφατα η valve ασχολουνται με το VR τοσο καιρο και παρὀλα αυτα της sony ειναι "gaming's greatest hope" ειχε τοσο χρημα να ριξει για RnD?? Γιατι φανταζομαι αυτα τα μαραφετια δεν ειναι φτηνα ουτε να τα αγορασεις ουτε να τα φτιαξεις απο το 0..

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω πως εταιρειες οπως η Occulus και προσφατα η valve ασχολουνται με το VR τοσο καιρο και παρὀλα αυτα της sony ειναι "gaming's greatest hope" ειχε τοσο χρημα να ριξει για RnD?? Γιατι φανταζομαι αυτα τα μαραφετια δεν ειναι φτηνα ουτε να τα αγορασεις ουτε να τα φτιαξεις απο το 0..

Οπως το ειπες!!κολλησε το προτζεκτ στην χρηματοδοτηση(απλα η σονυ τους προλαβε στο νημα)
Δημοσ.

Γιατί ξέρεις πότε ξεκίνησε η sony να ασχολείται επάνω στο VR; Η occulus δεν υπήρχε καν σαν εταιρία πριν από το kickstart ή κάνω λάθος; Αυτή η οπαδική αντιμετώπιση...  

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο ρωταω ποτε ξεκινησε να ασχολείται και πως προέκυψε και γιατι συγκεκριμενα το δικο της ειναι greatest hope.. Ας μη μιλαμε για οπαδικη αντιμετωπιση στο ps4 topic καλυτερα.. :P

Δημοσ.

Αυτο ρωταω ποτε ξεκινησε να ασχολείται και πως προέκυψε και γιατι συγκεκριμενα το δικο της ειναι greatest hope.. Ας μη μιλαμε για οπαδικη αντιμετωπιση στο ps4 topic καλυτερα.. :P

Ναι οκ είσαι αμερόληπτος...

Αυτοί που υποτίθεται το είδαν έτσι λένε, μένει να το δούμε και εμείς και να κρίνουμε. Εάν ισχύει καλό θα είναι για εμάς που ασχολούμαστε με games.

Δημοσ.

Γουάτ;! Σκιές και κόσμος;;; Με γελούν τα μάτια μου, νόμιζα ότι μια από τις υπερδυνάμεις του ήταν να έχει αόρατη σκιά κι ότι κάποιος ιός είχε εξαφανίσει τον κόσμο της πόλης....  :wacko:

Οσο όμορφο φαίνεται, εν τω μεταξύ, άλλο τόσο δεν μπορώ να ψηθώ γι' αυτό, όσο κι αν προσπαθώ. Πιο αδιάφορο και βαρετό σενάριο δε θα μπορούσε να έχει αυτή η σειρά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...