costa69 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Εδω Αγγλια δε μπορει να παιξει κανεις τιποτα.Ουτε απο το PC δε μπορω να κανω log in.
Mitsos175 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα παιδιά. Σχετικά με αγορά ps4. Για πείτε, αξίζει να πάρω τώρα ή να περιμένω? Εχουν εμφανίσει κανένα πρόβλημα ή τσουκ ? Με το σπάσιμο τι παίζει ?
Vole Maulder Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Να περιμένεις μερικούς μήνες, να βγουν περισσότερα παιχνίδια και να πέσουν λίγο οι τιμές στα ήδη υπάρχοντα. Τα όποια προβλήματα - εκτός από την αδικαιολόγητη φθορά στο πλαστικό των αναλογικών μοχλών, που "λύνεται" με κάτι καλύμματα που βρίσκεις στο ebay - είναι εντός αποδεκτών και λογικών επιπέδων. Αυτό με το σπάσιμο δεν το καταλαβαίνω. Χάνεις εγγύηση, χάνεις όλο το online για να κερδίσεις τι ακριβώς; Και μετά έρχεσαι - όχι εσύ συγκεκριμένα - να παραπονεθείς για DLC, season passes και online only παιχνίδια. Οχι, τσάμπα θα δουλεύουν για να παίζεις εσύ τα στούντιο... Τέλος πάντων, αν θες τσάμπα στήσε ένα PC και άσε τις κονσόλες. 4
p3tran Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Sony’s Gone ‘Back to the Drawing Board’ to Make Driveclub ‘Great’ So, I think that at PlayStation, perhaps more than at other places, we’re willing to kinda eat that [cost], and go back to the drawing board and make sure the game is great before we ship it. And that’s what’s going on right now with that game. http://uk.ign.com/articles/2014/03/10/sonyas-gone-aback-to-the-drawing-boarda-to-make-driveclub-agreata "πισω στο μαυροπινακα το driveclub" (!!) λεει ετσι απλα σημερα, 10 μαρτιου 2014(!!), αυτος ο scott rohle που απο οτι διαβαζω ειναι απο τους αρχηγους στα first party και εκει τριγυρω.. περα ομως απο την ενημερωση οτι το ...ξαναφτιαχνουν απ΄την αρχη, δεν μας δινει κανενα κλου για το πότε ισως να ειναι ετοιμο...?? ειναι ο ιδιος τυπος που ειπε για τη φυγη της συγγραφεα του uncharted το "things change".. http://www.playstationlifestyle.net/2014/03/07/sonys-scott-rohde-on-hennig-leaving-naughty-dog-things-change/ σταζει μελι το στομα του, και ολο ωραιες ανακοινωσεις μας κανει.........
Vole Maulder Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δεν είπε πουθενά ότι τώρα ξεκινούν να το ξαναφτιάχνουν. Για ποιο λόγο έφαγε delay και δεν το έβγαλαν τότε που έλεγαν αρχικά είπε. Οπως κι αυτό περί ανάληψης του κόστους για χάρη της ποιότητας αφορά τη γενικότερη νοοτροπία, στο πλαίσιο της οποίας καθυστέρησαν το παιχνίδι.
p3tran Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 καποιος απο τους δυο μας δεν το κατεχει το αγγλικο, και ειμαι σχετικα σιγουρος για τα δικα μου... η συνεντευξη ειναι για το σημερινο στατους του παιχνιδιου. τωρα, περι "αναληψης κοστους για χαρη της ποιοτητας", ας μη πω τιποτα ακομψο. ας μην ειχε απεναντι του το forza, να δεις τι ωραια που θα ειχε βγει απο την πρωτη μερα.... ας μην κοροϊδευομαστε μεταξυ μας.. τεσπα, εγω προσωπικα το driveclub περιμενα πιο πολυ απο τα υπολοιπα. και απο οτι φαινεται συμφωνα με το παραπανω, δεν βλεπω να το παιρνουμε (καθολου) συντομα. εσυ τι λες?
xavier Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 πριν λιγο καιρο ειχα διαβασει οτι μπορει και να περιμενουν το vr gadget της sony για το driveclub
Vole Maulder Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μια χαρά το κατέχω το αγγλικό. Το bias του καθενός είναι το ζήτημα Η συνέντευξη υποτίθεται ότι είναι γι' αυτό που λες, αλλά αυτός άλλα απαντάει. Ο λόγος είναι κάτι για το οποίο εμείς μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε. Η δική μου εκτίμηση είναι πως η Σόνι έχει δει ότι τραβάει χαλαρά στις πωλήσεις και δεν έχει λόγο να πιέσει τα πράγματα. Με άλλα λόγια, η ζημιά είναι μικρότερη αν καθυστερήσουν τα παιχνίδια απ' ό,τι υπολογίζουν ότι θα ήταν αν έβγαιναν rushed. Ούτε κι εγώ το βλέπω για το '14 πάντως. Μία πίστα πρέπει να είχαν φτιάξει μόνο για το demo και τίποτα άλλο. Δε φτάνει κανείς 1 μήνα πριν την κυκλοφορία, που το παιχνίδι θα έπρεπε να είναι gold πλέον, και αποφασίζει ξαφνικά να κάνει "μερικές βελτιώσεις". Εκτός αν ισχύει αυτό που λέει ο xavier. 1
p3tran Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 τελος παντων, εσυ βλεπεις οτι το παιχνιδι απο βασικο launch game παει για 2015 οπως λες, επειδη εκτιμας πως "τραβαει χαλαρα στις πωλησεις και δεν εχει λογο να ..πιεσει τα πραγματα", ενω ταυτοχρονα, και στο ιδιο ποστ λες για ...bias
Vole Maulder Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Ολοι μας ένα bias το έχουμε, δε βγάζω την ουρά μου απ' έξω Οτι η απάντηση που έδωσε ο τύπος στη συνέντευξη δεν έλεγε αυτό που είπες εσύ, ασχέτως αν αυτό είναι βάσιμη γνώμη, είναι γεγονός. Εγώ αυτό επεσήμανα μόνο αρχικά. Οσο για το θέμα της χαλαρότητας, νομίζεις ότι αν οι πωλήσεις δεν ήταν σε ανώτερα από τα επιθυμητά επίπεδα ή αν το Χ1 είχε μεγαλύτερη φόρα δε θα πίεζε να βγουν αυτά τα παιχνίδια; (Βέβαια, εδώ δεν πίεσε για άλλα κι άλλα στην εποχή του PS3, τώρα θα πιέσει; ) Τέλος πάντων, ορισμένοι δεν το έχουν καθόλου τον τελευταίο καιρό. Από τη μία η ΕΑ βγάζει παιχνίδια που δε δουλεύουν σωστά μήνες μετά την κυκλοφορία, από την άλλη η Ubi καθυστερεί παιχνίδια κι αυτά αντί να γίνονται καλύτερα πάνε μια γενιά πίσω, τώρα ετούτοι με το DriveClub δεν έχω ιδέα τι κάνουν και τι είχαν κάνει. Καλά έχουμε ξεκινήσει, δεν μπορώ να πω.
spartan29gr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Sony’s Gone ‘Back to the Drawing Board’ to Make Driveclub ‘Great’ "πισω στο μαυροπινακα το driveclub" (!!) λεει ετσι απλα σημερα, 10 μαρτιου 2014(!!), αυτος ο scott rohle που απο οτι διαβαζω ειναι απο τους αρχηγους στα first party και εκει τριγυρω.. περα ομως απο την ενημερωση οτι το ...ξαναφτιαχνουν απ΄την αρχη, δεν μας δινει κανενα κλου για το πότε ισως να ειναι ετοιμο...?? ειναι ο ιδιος τυπος που ειπε για τη φυγη της συγγραφεα του uncharted το "things change".. http://www.playstationlifestyle.net/2014/03/07/sonys-scott-rohde-on-hennig-leaving-naughty-dog-things-change/ σταζει μελι το στομα του, και ολο ωραιες ανακοινωσεις μας κανει......... Update Update from Colin Moriarty "Questions about the Driveclub article seem to be missing a key sentence: "And that’s what’s going on right now with that game." https://twitter.com/notaxat... The process has been on ongoing since the delay not starting now.
D.Luffy Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 The process has been on ongoing since the delay not starting now. Ευτυχώς... 1
Manos112 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Με το τελευταίο patch έχει κανείς παρατηρήσει προβλήματα? Κάτι freezes μου έχουν τύχει τελευταία, το internet connection για κάποιο λόγο έχει γίνει broken (πχ σταματάει να κάνει download το dead nation χωρίς λόγο) ή πάω στην friendlist και μέχρι να ανοίξει κάνει 800 χρόνια, όλα αυτά πριν το patch δεν υπήρχαν... Επίσης ακόμα και το τελευταίο patch του Battlefield 4 κάνει Broken το ίδιο το παιχνίδι και δεν μιλάω για ψευτοlags είναι σε φάση που δεν γίνεται να κουνηθώ καν απο την θέση μου, 100 ευρώ έδωσα στο μπουρδέλο για να μου βγάλει καρκίνο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις