Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ μένω Αγγλία , και είχα πάρει και έξτρα εγγύηση που προβλέπει άμεση αντικατάσταση, οποτε χωρίς κουβέντα μου τα αλλάζουν. Και στην Ελλάδα πουλάνε τέτοιες εγγυήσεις, τις προτείνω ανεπιφύλακτα. Η Sony πάντως γνωρίζει το πρόβλημα και για να μη της χαλάσει το όνομα τα αλλάζει ούτως ή άλλως.

Δημοσ.

Στην Ελλάδα, βέβαια, ό,τι ιστορίες έχω διαβάσει/ακούσει από όσους επιχείρησαν να χρησιμοποιήσουν τέτοια επέκταση εγγύησης στην πράξη (επειδή ωραία είναι στη θεωρία) μόνο ενθαρρυντικές δεν είναι. Δε θα πρότεινα υπηρεσίες σε κάποιον στην Ελλάδα βασιζόμενος στο customer support της Βρετανίας :P

Δημοσ.

δεν ηθελα να περιμενω αλλο και χτυπησα τον travelstar 1.5tb τον περιμενω να ερθει. ξερουμε το PS4 τι Sata Controller εχει?

• Moderators
Δημοσ.

Θα μπορούσαν. Θα μπορούσαν να βάλουν και Titan επάνω αν ήθελαν. Καταλαβαίνεις πιστεύω γιατί δεν έβαλαν όμως, ναι;

Κάτι -αναμενόμενο μεν, εντυπωσιακό δε- που παρατήρησα μόλις για το PS4. Το PS4 ξεπέρασε σε πωλήσεις το Wii U. Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι οι σύγκριση των πωλήσεων του S/W μεταξύ των δύο κόνσολών η οποία προδίδει στοιχεία για τη δημογραφία των PS4 αγοραστών. Αν δούμε τα Top 10 παιχνίδια για τα δύο συστήματα, το PS4 έχει δύο exclusives, το Knack και το ΚΖ τα οποία έχουν πουλήσει πολύ λιγότερο από το καλύτερο exclusive του Wii U, το Super Mario Bros U. Αφενός διερρωτόμαι γιατί κατηγορείται η Ν για casual gaming, όταν εν τέλει «κάζουαλ» τίτλοι όπως το Ghosts και το FIFA, παίρνουν για άλλη μια φορά πρωτιές στο PS4 και αφετέρου εντυπωσιάζομαι από τον τρόπο που αντιμετωπίζει ο πολύς κόσμος το core gaming, που είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που έχω εγώ στο μυαλό μου. Εγώ π.χ. θα αγόραζα PS4 λόγω του Rime, που στο τέλος μετά βίας θα πουλήσει 1 m κομμάτια. Oh, well.

• Like 4
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eνταξει το killzone και το Knack δεν ειναι στα καλυτερα παιχνιδια του ομως.

Like για το Rime.

Τετοια παιχνιδια θελουμε.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Στην Ελλάδα, βέβαια, ό,τι ιστορίες έχω διαβάσει/ακούσει από όσους επιχείρησαν να χρησιμοποιήσουν τέτοια επέκταση εγγύησης στην πράξη (επειδή ωραία είναι στη θεωρία) μόνο ενθαρρυντικές δεν είναι. Δε θα πρότεινα υπηρεσίες σε κάποιον στην Ελλάδα βασιζόμενος στο customer support της Βρετανίας :P

Ο Κοτσοβολος ειναι μελος του Βρετανικου Dixons group.

Δημοσ.

Ο Κοτσοβολος ειναι μελος του Βρετανικου Dixons group.

Είναι, αλλά κι αυτά στα οποία αναφέρθηκα πριν τον συγκεκριμένο αφορούν κυρίως. 

Τα Fifa/CoD κλπ είναι παιχνίδια που απευθύνονται σε συγκεκριμένο κοινό, που δε θεωρώ ότι συγκαταλέγεται στους casual gamers. Αν παίζεις 20-30 ώρες τη βδομάδα Fifa ή CoD (ή οποιοδήποτε παιχνίδι, αλλά μόνο αυτό και τίποτα άλλο) μόνο "περιστασιακός" δεν είσαι, αλλά δεν είσαι κι αυτό που εννοούμε "gamer". Φυσικά, υπάρχουν κι εξαιρέσεις σε αυτό που λέω, αλλά αυτό έχω παρατηρήσει γενικότερα. Οπότε, όταν έχεις 2 μέτρια exclusives και αυτά, λογικό είναι αυτά να βλέπεις στα charts κυρίως (από αυτούς που θέλουν να παίζουν κι online, επειδή οι υπόλοιποι τα νοικιάζουν 2 μέρες και τα παίζουν, υποθέτω). 

Δημοσ.

casual τιτλος το FIFA; που παιζω 200 απο τις 365 μερες του χρονου;

Ας σοβαρευτουμε λιγακι

Να το παω αλλιως. Θα παιξεις το καθ ολα καλυτερο σαν τιτλο Mario 3D. Ποσο θα το παιξεις; 5-10-15-20 μερες. Παραπανω αποκλειεται.

Τι ειναι τελικα casual τιτλος;

Casual ειναι ολες οι παπαριες στυλ WiiFit, Wiifit plus κλπ που εμφανιστηκαν για να αγορασουν καμποσοι και καμποσες wii και εκτοτε ειναι στα ραφια. Αυτο δε προβληματιζει στα charts των παιχνιδιων με τις μεγαλυτερες πωλησεις;

Το ΦΙΦΑ απο τοτε που το θυμαμαι μια ζωη πουλαει ειτε με τα καλα του ειτε με τα κακα του.

• Like 2
Δημοσ.

Μόλις είδα το trailer από το Rime που αναφέρατε. Φοβερό παιχνιδάκι φαίνεται. Δεν έχουν ανακοινώσει release date απ' ότι βλέπω...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...