lak10 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 δεν ηθελα να περιμενω αλλο και χτυπησα τον travelstar 1.5tb τον περιμενω να ερθει. ξερουμε το PS4 τι Sata Controller εχει? καμια κινηση στο τοπικ σχετικα με το FF 14 και την beta του που τρεχει atm ας πω εγω της εντυπωσεις μου λοιπον το παιχνιδακι ως γραφικα δεν μπορω να πω οτι τα σπαει κιολας αλλα ως art design ειναι πολυ ομορφο και σε τραβαει στον κοσμο του απο εκει και περα ως mmo μου αρεσε πολυ (και δεν το περιμενα καθολου) η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα ακουσει και τα καλυτερα για το FF11 online (το προηγουμενο δηλαδη mmo απο το 14) αλλα αυτο σκεφτομαι σοβαρα να το αρχισω μιας και τρεχει beta free atm να πω οτι αξιζει μια δοκιμη...αυτα και καλημερες παω να παιξω FF14 ααα επισης και αυτο εχει βγει στο japan psn (εκανα λογαριασμο) ολα βεβαια ειναι σε japanise text και δεν καταλαβαινα τιποτα αλλα μου θυμησε αρκετα το Shenmue του dreamcast (το θυματε κανεις αραγε?) φυσικα αλλωστε στο Yakuza δουλευουν πολοι απο την ομαδα του shenume 1
spacecowboy Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 φυσικα αλλωστε στο Yakuza δουλευουν πολοι απο την ομαδα του shenume ναι ε? δεν το γνωριζα αυτο αλλα το ολο υφος μου το θυμησε αρκετα
subnigur0th Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 ναι ε? δεν το γνωριζα αυτο αλλα το ολο υφος μου το θυμησε αρκετα ο χειρισμος πως ειναι, γιατι του shenmue ηταν λιγο αθλιος.
Millennium Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Infamous Second Son goes gold Upcoming PS4 exclusive Infamous Second Son has officially gone gold, meaning development is finished. The news was confirmed by Sucker Punch Productions co-founder Brian Fleming, who tweeted: "#InfamousSecondSon has gone GOLD! Big day here at SPP!" και Dead Nation: Apocalypse Edition confirmed for PS4 Dead Nation: Apocalypse Edition has been revealed to be in the works for PlayStation 4. The game popped up on Sony Computer Entertainment Asia's PlayStation Blog (viaNeoGAF) as one of four games that form March's PlayStation Plus offering.
Millennium Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Νέο footage inFAMOUS Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2014 από Millennium 1
D.Luffy Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Πωωω Πωωωω downgrade!!!! Πλάκα κάνω!! 1
papeipa Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Πωωω Πωωωω downgrade!!!! Πλάκα κάνω!! Δεν κοβεις και φλεβα και χωρις να θελω να γινω κακος 2-3 ερωτηματα.... Στην πολη του infamous δεν κατοικει κανεις?τους μαζεψανε ολους?Τι σκατα open world οταν στην οθονη σου το πολυ βρισκονται ταυτοχρονα 3 αυτοκινητα και το παλουκαρι.......αντε στην καλυτεροι και 3-4 τυποι με τα "κιτρινα" Σκιες????? Φωτισμος????? Multiplayer υπαρχει???? Προσωπικα δεν με παραμυθιαζει η Sucker Punch γιατι πολυ απλα εχω παιξει τον βασηλια των open world GtaV,πολλα καρβελιααααααα ακομα......
Millennium Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2014 από Millennium
costa69 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Παντως το χνειρηστηριο αποδυκνειεται πολυ προβληματικο.Καθε μηνα θελω καινουριο,ειμαι ηδη στο τριτο. Στο μαγαζι ειπαν πως καθε μερα αλλαζουν τουλαχιστον ενα. 1
polakis21 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Παντως το χνειρηστηριο αποδυκνειεται πολυ προβληματικο.Καθε μηνα θελω καινουριο,ειμαι ηδη στο τριτο. Στο μαγαζι ειπαν πως καθε μερα αλλαζουν τουλαχιστον ενα. Κι εγω εχω αλλαξει ηδη 2! Απαραδεκτη η Sony σε αυτον τον τομέα. Και η πλακα ειναι οτι μας δινουν ιδιας ποιοτητας που ξαναχαλανε τα καουτσουκ. Δεν υπάρχει νεα φουρνια ds4 1
broxopios Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Παντως το χνειρηστηριο αποδυκνειεται πολυ προβληματικο.Καθε μηνα θελω καινουριο,ειμαι ηδη στο τριτο. Στο μαγαζι ειπαν πως καθε μερα αλλαζουν τουλαχιστον ενα. Άσχημο αυτό. Περιμένω πως και πως να βγει ανταπτοράκι για μοχλό του 360.
costa69 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Παντως και με τα δυο τα προβληματα ειχαν να κανουν με κουμπια και σκανδαλες.Κανενα προβλημα με τα αναλογικα στικ
Vole Maulder Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Παντως και με τα δυο τα προβληματα ειχαν να κανουν με κουμπια και σκανδαλες.Κανενα προβλημα με τα αναλογικα στικ Τι πρόβλημα παρουσίασαν; Κι εγώ στους μοχλούς νόμισα ότι αναφερόσουν κι ερχόμουν να γράψω για τα "καποτάκια" που έχουν πάρει άλλοι, μέχρι που είδα αυτό το ποστ σου.
Millennium Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Killzone Shadow Fall Free Multiplayer Access Week To celebrate the imminent release of our first Free Map DLC on March 4th, we are making the acclaimed KILLZONE SHADOW FALL multiplayer available for FREE to all Playstation® 4 players for a week, starting 3rd of March 5PM PST. Best of all, you will not require PS PLUS to play the Free Access client this week!*
costa69 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Τι πρόβλημα παρουσίασαν; Κι εγώ στους μοχλούς νόμισα ότι αναφερόσουν κι ερχόμουν να γράψω για τα "καποτάκια" που έχουν πάρει άλλοι, μέχρι που είδα αυτό το ποστ σου. Το πρωτο ολα τα κουμπια τραλαθηκαν...πατιοντουσαν μονα τους. Το δευτερο η δεξια σκανδαλη σταματησε να εχει επαναφορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις