Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το είχα ξεχάσει τελείως οτι η beta θα ήταν αυτό το σαββατοκύριακο. Έπαιζα την κρίση έκδοση , το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο σκέφτομαι να το παίξω και στο PS4. Διαλέγεις Server που θα παίξεις ή έχει ένα Server μόνο; Το έβαλα να κατεβαίνει, άντε μήπως παίξουμε και παρέα.

καλημερα! 7 server εχει δεν θυμαμε πως τους ονομαζει αν θυμαμε καλα ps4 beta1 beta2 κοκ στον 2 ξεκινησα εγω, να παιζουμε αμε δεν το ειχα παιζει στο pc ποτε ειναι η αληθεια αλλα φαινεται ενδιαφερον,επισης απο οτι ειδα υποστηριζει keybord και mouse εκτος απο το ds4

add me djfunkadelic80 η δωσε μου το δικο σου να σε κανω add

Δημοσ.

καλημερα! 7 server εχει δεν θυμαμε πως τους ονομαζει αν θυμαμε καλα ps4 beta1 beta2 κοκ στον 2 ξεκινησα εγω, να παιζουμε αμε δεν το ειχα παιζει στο pc ποτε ειναι η αληθεια αλλα φαινεται ενδιαφερον,επισης απο οτι ειδα υποστηριζει keybord και mouse εκτος απο το ds4

add me djfunkadelic80 η δωσε μου το δικο σου να σε κανω add

Είμαστε ήδη φιλαράκια, ο flyawaygr είμαι!
  • Like 1
Δημοσ.

ααα ;) δοκιμασα να μπω τωρα και κατι μου ειπε οτι για wierd activity λεει ο λογοριασμος μου ειναι προσωρινα απενεργοποιημενος...wierd shit...κατεβηκε εσενα? πως σου φανηκε?

Δημοσ.

τώρα αυτό πιστεύω είναι και λόγος για ps4... 

ασε με τι μουφα του λειπουν και σκιες σαν σκατα ειναι (συγχωρατε με κιολας) :P

Δημοσ.

φήμες λένε ότι κάνανε την νύχτα μέρα για να μην έχει σκιές και να παίζει 60 fps στα 1080p, φήμες επίσης λένε ότι στο rome έπεσε γαστρεντερίτηδα και δεν έχει τόσα άτομα on screen γιατί είναι σπίτι με πυρετό και έτσι θα παίζει και αυτό 60 fps στα 900p 

Δημοσ.

Link.png Site: Thief PS4′s Low Framerate is Proof that 1080p isn’t Always the Answer

A lot of gamers are caught up in what has been dubbed 'Resolution-Gate'. The PS4 is a monster machine for $399, and the Xbox One is toast. Yadda yadda. But are gamers getting too caught up in numbers? After playing Thief I'd argue the answer is a resounding 'YES'.

Playing through Thief on PS4 and Xbox One over the past week I'm not so sure 1080p on consoles is a standard that should be set for next-gen. The PS4 version struggles needlessly to try to maintain a 30 frames per second presentation, regularly dipping into the 15-20 range during gameplay. At several points in the journey, it even edges toward the single digits. That isn't even something I remember dealing with on the PlayStation 3 or Xbox 360.

What makes this particularly controversial is the Xbox One version does a much better job of maintaining a steady framerate. I'd go as far as to say because of this, the Xbox One version is a lot better.

So how is it that Thief on Xbox One is able to do this? Well, the short answer is 900p. It's displayed at a lower resolution, requiring roughly 660,000 fewer pixels per image to be rendered. However, the visual clarity would make you think the six-digit figure is in no way accurate. The truth is that's due to diminishing returns. Between 900p and 1080p the images don't look nearly as different as going from the standard definition output of 480i up to 720p. Surprisingly, the pixel difference is the same.

Numbers are a big thing right now, and I understand that it's an important factor for most gamers. After all, paying $100 more for a console that has less processing power is a tough sell.

As much as the Xbox One has been beaten up and called names all over the internet, it's more powerful than gamers are giving it credit for. More importantly, developers feel less pressure to adhere to the 1080p standard which compromises texture quality, effects, physics, and in the case of Thief, framerate.

Δημοσ.

Μήπως να παίζουμε και σε 480p γιατί οι αριθμοί δεν είναι το παν; Άστο ας μείνουμε σε Xbox360/PS3 τότε.

Ο κύριος δεν θυμάμαι παρόμοιες περιπτώσεις στην προηγούμενη γενιά, αλλά υπήρχαν....

Δημοσ.

μακάρι το XBOX να σταθεροποιηθεί σε αναλύσεις 900p και 1080p στην επόμενη φουρνιά παιχνιδιών, φυσικά με σταθερό framerate.  

Δημοσ.

To 900p με το 1080p πραγματι δεν εχει διαφορες που διακρινονται με το ματι ειναι η αληθεια ..Ουσιαστικη διαφορα δεν υπαρχει ..Μπορει ευκολα να το διαπιστωσει καποιος πχ και στο 1080p -1200p σαν κατι παρεμφερες..

Δημοσ.

Τρέχει όντως τόσο χάλια όσο λέει (15-20 fps); Οσα βίντεο έχω δει από το παιχνίδι πρόσφατα - όλα στο PS4 - ομαλά ήταν. Και τα 15 πρέπει να είσαι τυφλός για να μην τα πιάσεις. Οπότε ή υπερβάλλει (παρόμοια με το ότι το DR 3 τρέχει με 14 fps) ή ό,τι έχουν δείξει ήταν "πειραγμένο". 

Δημοσ.

καμια κινηση στο τοπικ σχετικα με το FF 14 και την beta του που τρεχει atm

ας πω εγω της εντυπωσεις μου λοιπον το παιχνιδακι ως γραφικα δεν μπορω να πω οτι τα σπαει κιολας αλλα ως art design ειναι πολυ ομορφο και σε τραβαει στον κοσμο του απο εκει και περα ως mmo μου αρεσε πολυ (και δεν το περιμενα καθολου) η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα ακουσει και τα καλυτερα για το FF11 online (το προηγουμενο δηλαδη mmo απο το 14) αλλα αυτο σκεφτομαι σοβαρα να το αρχισω

μιας και τρεχει beta free atm να πω οτι αξιζει μια δοκιμη...αυτα και καλημερες παω να παιξω FF14 :P

ff14_beta2.jpgff14_beta.jpg

ααα επισης και αυτο εχει βγει στο japan psn (εκανα λογαριασμο) ολα βεβαια ειναι σε japanise text και δεν καταλαβαινα τιποτα αλλα μου θυμησε αρκετα το Shenmue του dreamcast (το θυματε κανεις αραγε?)

image.jpg

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...