Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Τι Animation είναι αυτό ; Μάμησε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Aντε πια θα το τερματισει το παιχνιδι ? Παρομοια με launch τιτλους του ps3 ,το resistance και needforspeed .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 permanent connected social lives..... τί διάολο πάθανε όλοι με ta social media; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 μαπα το killzone. εδω εχει καλο stream: http://www.gametrailers.com/netstorage/psmeeting/live.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Ο τύπος του Drive Club πάντως αν μη τι άλλο είναι ενθουσιώδης για το παιχνίδι τους... Μου θύμισε Peter Molyneux κατά κάποιο τρόπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigran Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Εχει κατακορεστει ο χωρος του console gaming. Τα ιδια και τα ιδια με πολυ σαλτσα και τιποτα ιδιαιτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naturegodtm Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 δεν μπορούσαν απλά να κάνουν άλλο μοχλό στο ps3 με share button? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 μαπα το killzone. Μια φορά το Animation που είδα, δεν το είδα ούτε στο Samaritan.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Ενταξει καλο ηταν για κονσολα εως πολυ καλο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 καποιος κλεβει το Myst... Ενταξει καλο ηταν για κονσολα εως πολυ καλο ... για next next gen console, μαπα ηταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Τα γραφικά σαν γραφικά δεν λέγαν τίποτα, το Animation των χαρακτήρων ήταν ότι καλύτερο έχω δει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Eνταξει και τα γραφικα οντως δεν φαινοντουσαν κατι το ιδιαιτερο αλλα τωρα δεν μπορουμε να καταλαβουμε πολλα πραγματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 impressive ο γερος. θεε μου, τι βλεπουν τα ματακια μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 impressive ο γερος. θεε μου, τι βλεπουν τα ματακια μου.. Ε πάλι καλά που είδαμε tech demo σε κονσόλα παρόμοιο με κάτι του 2007 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 αμαν παλι τον γκει γιαπωνεζο φερανε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις