spacecowboy Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 πραγματι τωρα φαινεται καλυτερο! κανενα αγχος ουτε μισος... παντως τωρα που αναφερεις και την ιαπωνια χλιαρες πωλησεις το PS4. της χλιαρες πωλησεις θα της δουμε συνολικα στο τελος του μηνα εκει που ελεγε 48κ το xbox και 141κ το ps4? ε εκει ετoιμασου να δεις τι χλιαρη κατασταση εχουμε να δουμε για το μηνα μαρτη περαν του trolling παντος οντος με ενδιαφερει να δω πως τα πηγε αν και χλομο να υπαρχουν απο την πρωτη μερα...κανενα link με τα info να τα δουμε?
HolyMan Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 της χλιαρες πωλησεις θα της δουμε συνολικα στο τελος του μηνα εκει που ελεγε 48κ το xbox και 141κ το ps4? ε εκει ετoιμασου να δεις τι χλιαρη κατασταση εχουμε να δουμε για το μηνα μαρτη περαν του trolling παντος οντος με ενδιαφερει να δω πως τα πηγε αν και χλομο να υπαρχουν απο την πρωτη μερα...κανενα link με τα info να τα δουμε? μιλαμε για ιαπωνια μαλλον εχεις μπερδευτει... νουμερα λογικα δευτερα θα εχουμε. Παρατηρησε κανεις οτι απουσιαζουν οι σκιες?Δεν πιστευω να αρχισουν τα κοψιματα για να "τρεχει" στα 1080p? το παιχνιδι εχει φαει τρελο downgrade ωστε να ειναι 1080p!
konstantinos77 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 της χλιαρες πωλησεις θα της δουμε συνολικα στο τελος του μηνα εκει που ελεγε 48κ το xbox και 141κ το ps4? ε εκει ετoιμασου να δεις τι χλιαρη κατασταση εχουμε να δουμε για το μηνα μαρτη περαν του trolling παντος οντος με ενδιαφερει να δω πως τα πηγε αν και χλομο να υπαρχουν απο την πρωτη μερα...κανενα link με τα info να τα δουμε? Αν δεν δωσεις παιχνιδια φιλε space με πωλησεις δεν χορταινει η κονσολα ,ουτε εσυ ,ουτε εγω ...Μονο μην μου λετε μετα σαν τον αλλο οτι εριξαν τα details στο παιχνιδι επειδη ετσι ηθελε η sony και οχι επειδη δεν γινονταν αλλιως...
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Παρατηρησε κανεις οτι απουσιαζουν οι σκιες?Δεν πιστευω να αρχισουν τα κοψιματα για να "τρεχει" στα 1080p? το παιχνιδι εχει φαει τρελο downgrade ωστε να ειναι 1080p! Στην αρχη νομιζα οτι παιζει καποια πλακα, αλλα φαινεται να τα πιστευετε αυτα που λετε... ΠΩΣ γινεται να εχει τις ιδιες σκιες η νυχτα με την μερα? Που το βλεπετε το downgrade...?τρελο κιολας... Ισα ισα το παιχνιδι δειχνει καλυτερο πλεον.
spacecowboy Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Αν δεν δωσεις παιχνιδια φιλε space με πωλησεις δεν χορταινει η κονσολα ,ουτε εσυ ,ουτε εγω ...Μονο μην μου λετε μετα σαν τον αλλο οτι εριξαν τα details στο παιχνιδι επειδη ετσι ηθελε η sony και οχι επειδη δεν γινονταν αλλιως... με της πωλησεις ερχοντε τα παιχνιδια και τα studio θελουν κομματι της μεριδας anyway εγω αρχισα να βλεπω κινηση αρκετη εν οψει του launch στην ιαπωνια και ειμαι σιγουρος οτι the only way from now on is up δεν διαφωνω παντος καθε αλλο συμφωνω με αυτο που λες απλα δεν πιστευω οτι θα μηνει χωρις παιχνιδια το ps4 ναι ειχε slow start αλλα αρχισαν να ξυπνανε πλεον η τουλαχιστον ετσι μου φαινεται
konstantinos77 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 με της πωλησεις ερχοντε τα παιχνιδια και τα studio θελουν κομματι της μεριδας anyway εγω αρχισα να βλεπω κινηση αρκετη εν οψει του launch στην ιαπωνια και ειμαι σιγουρος οτι the only way from now on is up δεν διαφωνω παντος καθε αλλο συμφωνω με αυτο που λες απλα δεν πιστευω οτι θα μηνει χωρις παιχνιδια το ps4 ναι ειχε slow start αλλα αρχισαν να ξυπνανε πλεον η τουλαχιστον ετσι μου φαινεται Καλα δεν ειπα εγω οτι θα μεινει χωρις παιχνιδια το ps4 , καταλαβες τι εννοω ...Οι καλοι τιτλοι που περιμενουμε μεσα στο 14 δεν ειναι δα και 30 ...Το infamous το εχω παρει ζεστα ,ελπιζω μονο να μην φαμε καμια κρυα χυλοπιτα γιατι πολυ trailer βλεπω και cinematics και εμενα αυτα δεν μου αρεσουν .Βλεπει πχ ο αλλος το προσωπο με τα details πανω τωρα και χαιρεται και αναλυουμε τωρα αν ειναι μερα ή νυχτα ,ελεος...Επισης μια χαρα σκιασεις στα προσωπα γινονται και την "νυχτα" στα games μην ανησυχειτε για αυτο .. 1
lepaterious Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Παντως στο infamous αυτο το σπαθι απο νεον που εχει, μου θυμιζει εντονα το soul reaver. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Το infamous το εχω παρει ζεστα ,ελπιζω μονο να μην φαμε καμια κρυα χυλοπιτα γιατι πολυ trailer βλεπω και cinematics και εμενα αυτα δεν μου αρεσουν .Βλεπει πχ ο αλλος το προσωπο με τα details πανω τωρα και χαιρεται και αναλυουμε τωρα αν ειναι μερα ή νυχτα ,ελεος...Επισης μια χαρα σκιασεις στα προσωπα γινονται και την "νυχτα" στα games μην ανησυχειτε για αυτο .. Εκτος απο το γεγονος οτι εχουν ξεσκιστει να δειχνουν gameplay στο infamous , ειναι αξιοπεριεργο που πρεπει να συζηταμε για το αν μια φωτο που ειναι βραδυ εχει τις ιδιες σκιες με μια φωτο που ειναι μερα. Δεν ειπε κανεις οτι δεν υπαρχουν σκιες το βραδυ οταν υπαρχει καποιο φως, αλλα σιγουρα ειναι διαφορετικες αυτες απο την ημερα. Παρε μια φωτο του εαυτου σου στην ταρατσα(πιο ψηλα ειναι ο ηρωας) το βραδυ και παρε μια την ημερα και μετα κανε συγκριση σκιων και γραψε οτι σου λειπουν σκιες το βραδυ και εφαγες downgrade.Το ιδιο χαζο θα ειναι με την παραπανω συγκριση. Ασε που η μια ειναι direct feed και η αλλη offscreen. Δεν ειναι κακο να κανει καποιος συγκριση του πριν με το μετα, αλλα τουλαχιστον να ειναι σωστη(μερα και direct feed και οι 2 εικονες)Η παραπανω συγκριση ειναι για γελια...
HolyMan Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Εκτος απο το γεγονος οτι εχουν ξεσκιστει να δειχνουν gameplay στο infamous , ειναι αξιοπεριεργο που πρεπει να συζηταμε για το αν μια φωτο που ειναι βραδυ εχει τις ιδιες σκιες με μια φωτο που ειναι μερα. Δεν ειπε κανεις οτι δεν υπαρχουν σκιες το βραδυ οταν υπαρχει καποιο φως, αλλα σιγουρα ειναι διαφορετικες αυτες απο την ημερα. Παρε μια φωτο του εαυτου σου στην ταρατσα(πιο ψηλα ειναι ο ηρωας) το βραδυ και παρε μια την ημερα και μετα κανε συγκριση σκιων και γραψε οτι σου λειπουν σκιες το βραδυ και εφαγες downgrade.Το ιδιο χαζο θα ειναι με την παραπανω συγκριση. Ασε που η μια ειναι direct feed και η αλλη offscreen. Δεν ειναι κακο να κανει καποιος συγκριση του πριν με το μετα, αλλα τουλαχιστον να ειναι σωστη(μερα και direct feed και οι 2 εικονες)Η παραπανω συγκριση ειναι για γελια... το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχουν καθολου στο βιντεο...και πραγματι αυτο που ειχαν δειξει E3 με το τωρινο ειναι η μερα με τη νυχτα! θελει θυσιες το 1080p δυστυχως.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχουν καθολου στο βιντεο...και πραγματι αυτο που ειχαν δειξει E3 με το τωρινο ειναι η μερα με τη νυχτα! θελει θυσιες το 1080p δυστυχως. Nαι συμφωνω ειναι πολυ καλυτερο το τωρινο και μαλιστα ακουγεται οτι αυξησαν και τα frames πανω απο 30. Γενικα φαινεται σημαντικη η βελτιωση, ενω παραμενουν τα 1080p. Καμια θυσια λοιπον.Moνο βελτιωση. Τωρα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ενοχλει καποιους αυτο και πρεπει ντε και καλα να το μειωσουν.
konstantinos77 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Εκτος απο το γεγονος οτι εχουν ξεσκιστει να δειχνουν gameplay στο infamous , ειναι αξιοπεριεργο που πρεπει να συζηταμε για το αν μια φωτο που ειναι βραδυ εχει τις ιδιες σκιες με μια φωτο που ειναι μερα. Δεν ειπε κανεις οτι δεν υπαρχουν σκιες το βραδυ οταν υπαρχει καποιο φως, αλλα σιγουρα ειναι διαφορετικες αυτες απο την ημερα. Παρε μια φωτο του εαυτου σου στην ταρατσα(πιο ψηλα ειναι ο ηρωας) το βραδυ και παρε μια την ημερα και μετα κανε συγκριση σκιων και γραψε οτι σου λειπουν σκιες το βραδυ και εφαγες downgrade.Το ιδιο χαζο θα ειναι με την παραπανω συγκριση. Ασε που η μια ειναι direct feed και η αλλη offscreen. Δεν ειναι κακο να κανει καποιος συγκριση του πριν με το μετα, αλλα τουλαχιστον να ειναι σωστη(μερα και direct feed και οι 2 εικονες)Η παραπανω συγκριση ειναι για γελια... Mα το οτι οι σκιες δεν ειναι ιδιες την μερα με το βραδυ δεν εχει να κανει με το οτι το κανανε επιτηδες απαραιτητα .Καταρχην δεν υπαρχουν σκιες και ξεσκιες υπαρχουν details ,ξεχνα αν ειναι βραδυ ή μερα .Στην δευτερη screen φαινεται καθαρα οτι τα details δεν ειναι ιδια με την πανω και αυτο δεν εχει να κανει με το οτι ειναι νυχτα και το κανανε επιτηδες αφου εξαλλου βλεπεις κιολας οτι παρολο που ειναι νυχτα οπως λες πεφτει φως πανω στο προσωπο επομενως οχι μονο θα μπορουσαν να κανουν ιδιες αλλα εγω σου λεω θα μπορουσαν και καλυτερες σκιασεις γιατι το φως της μερας ειναι πολυ πιο δυσκολο να αποτυπωθει με τις σκιασεις σωστα εκ του φυσικου .Τελος παντων εμενα το θεμα μου δεν ειναι εκει ...Οπως ειπα τα cinematics ειναι φατε ματια ψαρια ...Μακαρι να βγει καλο το game .
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Μα πως θα ειναι ιδια τα details οταν ειναι θολουρα off screen εικονα η δευτερη?Ετσι δεν φαινεται καν αν εχει τις οποιες σκιες θα μπορουσε να εχει ,που ουτως η αλλως δεν θα ηταν ιδιες με τις ημερας. Δεν καταλαβαινω την συγκριση και επισης δεν καταλαβαινω γιατι δεν γινεται κατανοητο οτι ειναι της πλακας απο οπου και να την πιασεις. Τεσπα δεν θα επιμεινω αλλο.Ακομα και να εχει οντως downgrade το παιχνιδι,δεν θα το δουμε σε τετοιες αστειες συγκρισεις.
vfragos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) λoιπον?τοσοι κατοχοι ps4 ουτε ενας δεν μιλησε για την beta του FF14 online που ξεκινησε σημερα πως σας φανηκε?εντυπωσεις? εγω επαιξα λιγακι αλλα δεν πολυκαταλαβα και πολλα τα texture σε καποιες φασεις ειναι χαλια αλλα γενικα τα γραφικα εχουν ωραιο feeling το είχα ξεχάσει τελείως οτι η beta θα ήταν αυτό το σαββατοκύριακο. Έπαιζα την pc έκδοση , το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο σκέφτομαι να το παίξω και στο PS4. Διαλέγεις Server που θα παίξεις ή έχει ένα Server μόνο; Το έβαλα να κατεβαίνει, άντε μήπως παίξουμε και παρέα. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2014 από vfragos 1
spartan29gr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Από το καλό στο καλύτερο.... Video: http://lenta.ru/features/infamous/city/ Πρεπει αυτο το στουντιο να βγαλει ενα παιχνιδι με πρωταγωνιστη τον flash(DC)οπιος παρατηρησει το πρωτο τζιφακι μεσα απο το σποιλερ του DJ Taurus!!θα καταλαβει γιατι το λεω. μιλαμε για ιαπωνια μαλλον εχεις μπερδευτει... νουμερα λογικα δευτερα θα εχουμε. το παιχνιδι εχει φαει τρελο downgrade ωστε να ειναι 1080p! Στα πιο τρελα σου ονειρα σιγουρα!!!!!!! το συγκριτικο απο που το ψαρεψες?διοτι ειναι απλα για γελια.
HolyMan Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 καλημερα...δεν ειπε κανεις οτι δεν ειναι τουμπανο το παιχνιδι ισα ισα βγαζει ματια αλλα κανει μπαμ οτι εχουν γινει καποιες υποχωρησεις ωστε να ειναι σταθερο στα 1080p.
Προτεινόμενες αναρτήσεις