Millennium Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 List of Future PS4 Reveals Leaked: The Last Guardian, Gran Turismo 7 Prologue and More Industry Insider Ahsan Rasheed, also known as Thuway, is on a roll today, and had a second serving of juicy leaks from his sources to share, focused on Sony’s future reveals that we can look forward to in the upcoming months leading to E3: "Whatever is happening behind the scenes, it’s got people excited. Things to look forward to: Drive Club updated footage PS4 VR + SSM [sony Santa Monica] New IP UC 4 [uncharted 4] Guerilla new IP UC4 The Last Guardian And yes, UC4 was posted twice on purpose. The future for PS4oh so good. GT7 Prologue was left out intentionally. OK I’m gonna get angry pms now , but thats all I’ll say." 2
Vole Maulder Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Αμα δε δείξουν Last Guardian κανονικά θα τους στείλω πίτσες για φάρσα εκεί στη Sony! Γεράσαμε κι ακόμα αυτό περιμένουμε! Τώρα αυτό τι να σημαίνει; And yes, UC4 was posted twice on purpose.
spacecowboy Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Απο τι να εντυπωσιαστεις βρε spacecowboy απο ενα τυπο που που πηδαει απο το ενα κτηριο στο αλλο?δεν ηταν ο σκοπος αυτος..σκοπος του βιντεο ηταν να δειξει την εναλλαγη απο gameplay σε cutscene.. οπως και να εχει εμενα δεν με hypeαρε αυτο που ειδα αυτο ειπα και αυτο εγραψα...αυτο που μου εχουνε δειξει so far δεν με κανει να θελω να παω να το αγορασω εγω ο ιδιος εγραψα οτι πρεπει να το δουμε πως παιζει ποιο πριν γιατι δεν αρκει αυτο που εχουμε δει so far απο εκει και περα δεν καταλαβαινω την ειρωνια σου δηλαδη τι?ντε και καλα θα επρεπε να μαρεσει η να εχουμε ιδιες αποψεις?ε δεν ειναι ετσι τα πραγματα πως να το κανουμε δηλαδη καθενας με της αποψεις του 1
metallica 13 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Απο τι να εντυπωσιαστεις βρε spacecowboy απο ενα τυπο που που πηδαει απο το ενα κτηριο στο αλλο?δεν ηταν ο σκοπος αυτος..σκοπος του βιντεο ηταν να δειξει την εναλλαγη απο gameplay σε cutscene.. οπως και να εχει εμενα δεν με hypeαρε αυτο που ειδα αυτο ειπα και αυτο εγραψα...αυτο που μου εχουνε δειξει so far δεν με κανει να θελω να παω να το αγορασω εγω ο ιδιος εγραψα οτι πρεπει να το δουμε πως παιζει ποιο πριν γιατι δεν αρκει αυτο που εχουμε δει so farαπο εκει και περα δεν καταλαβαινω την ειρωνια σου δηλαδη τι?ντε και καλα θα επρεπε να μαρεσει η να εχουμε ιδιες αποψεις?ε δεν ειναι ετσι τα πραγματα πως να το κανουμε δηλαδη καθενας με της αποψεις του Μην αρπαζεσαι ρε δεν σε ειρωνευτικα.. 1
spartan29gr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 το 2 uc4 τι ειναι? κανα unreal? Οχι το καινουργιο uncharted ενοουν ετσι.
Vole Maulder Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Το θέμα είναι αν το έχει γράψει δύο φορές και καλά για hype ή επειδή μαγιρεύεται κάποια περίεργη έκπληξη. Ο,τι και να είναι, στη λίστα υπάρχει Last Guardian. Ολα τα άλλα είναι δευτερεύουσας σημασίας 2
Millennium Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Helldivers: 5 Things You Need to Know
telegamesvg Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Ιt has begun !! Προβλεπω μεγαλεια για το PS4 . Iσως σε μερικα χρονια να μιλαμε για την καλυτερη κονσολα της Sony και μια απο τις καλυτερες ολων των εποχων . 1
spacecowboy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Yakuza Ishin 1080p trailer ο χριστος και η μανα του ποιος διαλεξε τι μουσικη για το trailer? αρχαια ιαπωνια και mainstream teenpop χαζοαμερικανια rock...(με vocals κιολας να μπερδευονται με τους διαλογους του παιχνιδιου)οτι ναναι...! ωραιο φαινεται παντος(αν και αρκετο alissing πηρε το ματι μου( οτι και να ειναι (αν κλεισεις τον ηχο τουλαχιστον)
metallica 13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Οντως...αν το εδεναν με παραδοσιακη ιαπωνικη μουσικη πιστευω θα εκανε μεγαλυτερη αισθηση..εχουν υπεροχη μουσικη.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις