Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Dark Souls 2 και δαγκωτό για PS3. To Deep Down μου φαίνεται παντελώς κλώνος/αδιάφορο.

δεν το λες και αδιαφορο, αλλα μια και μιλαμε για f2p, το θεμα ειναι πως θα ειναι το pvp, ποσσο p2w θα ειναι, γιατι σιγουρα δειχνει ομορφο. 

με το dragons dogma φαινεται να μοιαζει το battle system του(και τωρα που το εφερε η κουβεντα μου μοιαζει καλη επιλογη να ασχοληθω με το dragons dogma μεχρι να βγει το dark souls) 

Δημοσ.

Οπως λένε και στο link που έδωσες, μάλλον fake είναι. (Το πλαίσιο γύρω από την τιμή είναι περίεργο, η τιμή είναι ξέμπαρκη τελείως, ο αστερίσκος δεν αναφέρεται κάπου, τα εξώφυλλα των παιχνιδιών είναι διαφορετικά, τα παιχνίδια έχουν ήδη κυκλοφορήσει και είναι rated, οπότε το "rating pending" σηματάκι κάτω δε στέκει, συν ότι δεν υπάρχει πηγή :P )

Δημοσ.

πακετο κονσολα με infamous εχει ανακοινωθει επισημα? Στο αμαζον το εχω δει παντος. Δεν θα πρεπει 1 μηνα και κατι ψιλα πριν την κυκλοφορια να υπαρχει επιλογη στα δικα μας καταστηματα για προπαραγγελεια? Δεν κινειται φυλλο, νεα πακετα δεν βγαζουν, για το driveclub εχει πεσει σιγη τελευταια, το deep down απο 22 φλεβαρη παει μετα το καλοκαιρι, ονο για το order βγαινουν νεα. Μηπως περιμενουν ολοι να περασει το japan launch στις 22, για να δουνε τι θα περισεψει για τους υπολοιπους?

Δημοσ.

@tzinos έχει φύγει τόσο μπροστά το Ps4 που πιστεύω ότι απλά η $ony κατέβασε ταχύτητα μιας και βρέθηκε να "τρέχει" μόνης της.

Πολλά νέα στο "αντίπαλο" στρατόπεδο :-D

Δημοσ.

καινουργιο id γιατι δεν υπηρχε τροπος να μεταφερω το παλιο εφ'οσον δε θυμομουνα καποια στοιχεια.

anyway, σου'στειλα (για resogun και μπλα μπλα) :)

Δημοσ.

μερικα ενδιαφεροντα στατιστικα στοιχεια:

*  ~60% των κατοχων ps4, εχουνε και ps vita

*   ενας στους τρεις κατοχους vita, εχει ηδη αγορασει ps4

*  ~50% των πωλησεων games στο vita, ειναι αποκλειστικα digital downloads. (ο ανταγωνιστης, το 3ds εχει ποσοστο ~10% digital downloads)

*   απο ολους τους κατοχους ps4 + vita, μονο ~10% εχει δοκιμασει τη μεταξυ τους συνδεση

http://www.gamasutra.com/view/news/210521/Around_60_of_PS4_owners_also_have_a_PS_Vita.php?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+GamasutraNews+%28Gamasutra+News%29

• Like 1
Δημοσ.

Τι περίεργο το τελευταίο. Δεκτό, ούτε πολλά παιχνίδια υπάρχουν ούτε ιδιαίτερη ανάγκη να το κάνεις, αλλά το 90% δεν είχε ούτε καν την περιέργεια να το δει να δουλεύει; 

Δημοσ.

Αυτό λέω, δεν υπάρχει και κανένας λόγος να το κάνεις, εκτός κι αν το χρησιμοποιεί έξυπνα το παιχνίδι σε κάτι ή αν σου έχουν πιάσει την τηλεόραση και θες ντε και καλά να παίξεις. Αλλά ούτε μια περιέργεια να το δεις να δουλεύει; Εγώ αν είχα Vita μία φορά έστω θα το είχα δοκιμάσει :P

• Like 1
Δημοσ.

καινουργιο id γιατι δεν υπηρχε τροπος να μεταφερω το παλιο εφ'οσον δε θυμομουνα καποια στοιχεια.

anyway, σου'στειλα (για resogun και μπλα μπλα) :)

LOL Resogun δεν εχω ασχοληθει καν βεβαια. Μπες για κανα φιφα να σου μαθω! Χεχε! Τα λεμε στο psn για μπλα μπλα...

• Like 2
Δημοσ.

fifa το'χω στο xbone ρε συ. οχι οτι παιζω πολυ ποδοσφαιρακι κι εκει φυσικα.. :)

αφου εισαι καλος σε αυτα, θα αναλαβεις την αμυνα στο resogun lolol

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...