Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

petran νομιζω οτι και απο τη μουσικη κερδιζει πολλα η σονι, ενω και στο σινεμα χωρις να εχουν κανα σουπερχιτ, ολο και κανα spiderman θα βγαζουν για να παιρνουν κατι και απο εκει...

το προβλημα της σονι ειναι οτι οι κορετατες(samsung-lg) τους πηραν φαλαγκι τοσσο στις τηλεορασεις, οσο και στα κινητα...στα κινητα πανε να ορθοποδησουν τελευταια γιατι xperia ψιλοπουλανε...αλλα εδω θα τους φανε ολους οι κινεζοι τα επομενα χρονια...

τα λαπτοπ εχουν πεσει αρκετα με τη διαδοση των tablet και τα vaio ηταν υπερκοστολογημενα....

οποτε οντως εχει πεσει αρκετο focus στο ps4 και αυτο ειναι καλο για εμας...

Δημοσ.

Απορώ γιατί κάνετε την κουβέντα οικονομικών. Ακόμα και αν η σονυ πάει για φούντο κάποιος άλλος θα την πάρει και θα συνεχίσει το ps4. καλος η κακος οπως δείχνουν τα πράγματα οι πωλήσεις του ps4 είναι πολύ μακριά απο του αντιπάλου του οπότε ολες οι εταιρείες θα προσπαθήσουν να βγάλουν καλο πράγμα. Και οσο το χ1 ειναι 100 ευρω πανω η διαφορά θα μεγαλώνει. Και μην λετε το ενα έχει κινετικ κλπ γτ και το αλλο εχει dr5 κλπ.

• Like 2
Δημοσ.

Ακριβως αυτο που ειπε ο φακιρης.

Τη δεδομενη χρονικη στιγμη ακυρη η συζητηση για τα οικονομικα.

Καλως η κακως το brandname Playstation αποτελει ΣΗΜΕΡΑ (δε ξερω για αυριο) το μεγαλυτερο κατεστημενο και ταυτοχρονα σημειο αναφορας στην gaming κοινοτητα. Ποδοσφαιρο παιζει η Μπαρτσα και ολοι λενε οτι παιζει Playstation δε λενε παιζει Fifa ή PES ή XBOX ή Νιντεντο.

Μπορει η Sony να πουλησει οχι 1 ή 2 πυργους αλλα 10 πυργους ομως το τελευταιο που θα κλεισει ειναι το gaming κομματι

Επομενως τον οποιονδηποτε gamer ποσως τον απασχολει το συγκεκριμενο θεμα οσον αφορα την υποστηριξη της κονσολας PS4

Τα παιχιδια που ειναι για να βγουνε θα βγουνε και το ξερουν αυτο και οι πετρες (ετσι πετραν; B) )

Οσον αφορα τους  3rd parties αυτοι θα θελουν να βγαλουν τα παιχνιδια τους στο PS4 γιατι ξερουν οτι εκει θα πουλησουν περισσοτερο απο αλλου οσον αφορα τις κονσολες.

Απλα ειναι τα πραγματα χωρις ειδικες και περισσοτερες χρηματο-οικονομικες αναλυσεις.

Οταν βγει PS5 πρωτα ο θεος γεροι να ειμαστε βλεπουμε τι θα γινει.

• Like 3
Δημοσ.

btw σάρωσε τα dice awards το the last of us, και το αναφέρω εδώ γιατί φέτος λογικά θα έχουμε Uncharted 4, μια απο τις αγαπημένες μου σειρές το Uncharted αλλα δεν θα με χαλάσει και the last of us 2 ,το αφήσανε σε πολύ καλό σημείο στον τερματισμό ,με την ιστορία να πηγαίνει αρκετά παρακάτω αν θέλουν.

τόσα χρόνια gaming, πάντα είχα αγαπημένο studio, παλιότερα την squaresoft(μέχρι το merge με την enix),πριν την square την camelot με τα shining force, πλέον η Naughty dog έχει ξεφύγει πάρα πολύ, το last of us πέρασε και το gtav σε πολλά awards και αυτό για μένα λέει πολλά καθώς και το gtav ήταν έπος (το καλύτερο gta για μένα), και στο Pc είχα την Blizzard για φοβερούς devs αλλα μετά το burning crusade ότι έχει βγάλει ήταν άκυρο (ίσως εκτός το starcraft2,στα άκυρα βάζω και το diablo 3)

γενικά αυτό που θέλω να πω είναι οτι η Naughty dog έχει προχωρήσει το story telling σε τέτοιο επίπεδο που τα παιχνίδια της είναι παραπάνω απο παιχνίδια,ούτε remedy ούτε quantic dreams ούτε κανένας δεν πλησίασε το σωστό balance (που θέλω εγώ προσωπικά για gameplay/story)

τέσπα η νέα γενιά για μένα ξεκινάει απο το πρώτο παιχνίδι της naughty dog ,τυχαίνει να είναι το Uncharted 4 , ούτε το demo του kojima δεν φέρνει την νέα γενιά ,ούτε το order ένα παιχνίδι απο 3rd rated studio ,ούτε για το infamous 3 έχω πολλές ελπίδες απότι βλέπω.χαίρομαι πάντως που υπάρχει η naughty dog σαν exclusive studio, και είναι το καλύτερο studio για μένα και λόγος αγοράς κονσόλας.

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω αν έχει ήδη αναφερθεί αλλά αν κάποιος ψάχνει Ps4 στο πρώτο καλό πακέτο και ετοιμοπαράδοτο θα το βρει εδώ

Sony Playstation 4 Console Black 500GB με Plus Card 90 Ημερών

http://www.sevenspot.gr/gr/GamesInner/86f39f4946848e7146e03fd290b2a40a/11-38067.html

... και προλαβαίνετε και το outlast :fear:

• Like 1
Δημοσ.

Τα παιχιδια που ειναι για να βγουνε θα βγουνε και το ξερουν αυτο και οι πετρες

Αυτό είναι που φοβάμαι, ελπίζω να δούμε σύντομα κανένα σοβαρό exclusive multiplayer game.

Επίσης, p3tran, θυμάσαι που έλεγα ότι το PS ήταν ανέκαθεν και παραμένει πιο single player orientated κονσόλα

Ελπίζω να μην συνεχιστεί αυτό και στο 4, αν και...

Link.png Site: The Order: 1886 will be single-player only

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό είναι που φοβάμαι, ελπίζω να δούμε σύντομα κανένα σοβαρό exclusive multiplayer game.

Ελπίζω να μην συνεχιστεί αυτό και στο 4, αν και...

Link.png Site: The Order: 1886 will be single-player only

Καλά, κοίτα, αυτό που είπα στον p3tran ήταν λόγω άλλης συζήτησης παλιότερα. Το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχει MP πιθανότατα λόγω μεγέθους στούντιο, πόρων και χρόνου. Εκτός κι αν το παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με την εντύπωση που έχουμε σχηματίσει από τις εικόνες και τα βίντεο που έχουμε δει ώς τώρα και όταν το δούμε κανονικά ξαφνικά βγάλει νόημα η έλλειψη. Τότε που είχα πει ότι είχα πει - στο οποίο και αναφέρθηκα τώρα όχι με τελείως σοβαρό ύφος - είχα στο μυαλό μου story-driven games και jrpgs, που, μεταξύ των δύο μεγάλων κονσολών, είναι περισσότερα στο PS.

Από Naughty Dog σίγουρα θα δεις multiplayer. Εδώ το έκαναν - και το έκαναν και καλά - σε παιχνίδι όπου κανείς δεν περίμενε ότι θα έστεκε (Last of Us). Τώρα, το πότε θα το δεις από τη ND είναι ένα ζήτημα. Πριν το '15 δε νομίζω. 

Δημοσ.

Δεν είδα αν μπήκε κάτι σχετικό τελευταία,όχι οτι είχαν πει κάτι άλλο νομίζω.

Deep Down Delayed After the Summer: Will Use the PS4′s Full Power; Won’t Be a Game that Could Be on PS3

About Deep Down, I think we’ll give full fledged information to everyone after the summer, so you may have to wait for a little while beyond the launch [of PS4] on February 22nd.

Since we don’t want to risk to be told “This could have been done on PS3!” we want to finish a game that fully uses the PS4 hardware specs.

Δημοσ.

Δεν είδα αν μπήκε κάτι σχετικό τελευταία,όχι οτι είχαν πει κάτι άλλο νομίζω.

Deep Down Delayed After the Summer: Will Use the PS4′s Full Power; Won’t Be a Game that Could Be on PS3

Dark Souls 2 και δαγκωτό για PS3. To Deep Down μου φαίνεται παντελώς κλώνος/αδιάφορο.

• Like 1
Δημοσ.

Παντως το καλωδιο hdmi που εχει το ps4 ειναι απλα απαραδεκτο...εχω την κονσολα 2 μηνες τουλαχιστον 4 φορες αρχισε να μου κανει παρασιτα στον ηχο την διαρκεια του παιχνιδιου και τον εκανα τραμπα με ενα που ειχα στο media player για ταινιες και το εχω παρει κανα 35 ευρω...ολα μια χαρα πλεον στην κονσολα...απο την ημερα που εβαλα το καλωδιο του ps4 στο media player αρχισαν τα παρασιτα στις ταινιες...

• Like 2
Δημοσ.

μπορεί να μην κάνει καλή επαφή το καλώδιο με την tv ή με το ps4. παράσιτα = ψηφιακά χιόνια = είτε η tv δεν υποστηρίζει το 1080p/i σου ή το καλώδιο μπορεί να τα έφτυσε / πήρε υγρασία. με 4€ παίρνεις ένα 1 1/2 μέτρο new και είσαι gg 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...