giorgos147 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 τo ps4 μολις σκοτωσε το wii-u Όχι, όχι. Τώρα μόλις το σκότωσε που είπε για την αλληλεπίδραση Vita-PS4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Ρε παιδιά έδειξαν πώς είναι το ps4 ή όχι;Γιατί τώρα έβαλα να δώ και όλο για share και facebook και social media βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Ρε παιδιά έδειξαν πώς είναι το ps4 ή 'οχι;Γιατί τώρα έβαλα να δώ και όλο για share και facebook και social media βλέπω. Όχι, δεν έδειξαν και ούτε βλέπω να δείχνουν. Αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 ρε παιδια εσείς βλέπετα κανονικά? μόνο εγω? να κάνω ρεσταρτ μοντεμ ? Δοκίμασε refresh τη σελίδα, έχουν πεθάνει τα server με τόσους viewers . Eλα ? Σαν των laptops? Κάπως έτσι, ναί. τo ps4 μολις σκοτωσε το wii-u Εφ'όσον όλα αυτά τα online features είναι και παραμένουν προαιρετικά και όχι always-on. Όμορφο πάντως το Vita cross-play... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Oχι θα δειξουν του πουστη ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxairas7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 δειτε απογιουτουμπ ειναι καπως καλυτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δε θα τα δείξουν όλα σήμερα.Υπάρχει και η E3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Μας πρήξανε τοση ώρα με το κολο playstation network , δώστε στον λαο την κονσόλα , τεχνικά χαρακτηριστικά και παιχνιδάκια να δουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Toυλαχιστον παραδεχτηκε εμμεσως οτι ειχαν σκατα network.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Κάποια estimated price θα'ταν ωραία αν λέγανε βασικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solarsoul Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Και γω που είμαι atisocial και θέλω μόνο να παίζω; μας πρήξανε με τα φιλαράκια. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 μεχρι στιγμης δεν εχουν δειξει τιποτα. μονο σαλτσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naturegodtm Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 το λινκ που έβγαλε το insomnia έχει πεθάνει , ρε παιδια λέτε να μην ξέρω το refresh? ημαρτον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxairas7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=noRJ15T4qb4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 το λινκ που έβγαλε το insomnia έχει πεθάνει , ρε παιδια λέτε να μην ξέρω το refresh? ημαρτον To δευτερο βαλε απο αυτα που ποσταρε ο φιλος πριν . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις