Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχεις μπερδευτεί και νομίζεις ότι οι υπέρμαχοι του PS4 εδώ μέσα έχουν αγοράσει την κονσόλα :-D ...ε λοιπόν δεν την έχουν πάρει απλά λένε για να λένε...ρώτα τους "XBOX fans" καλύτερα, οι περισσότεροι το έχουν αγοράσει

το παιχνίδι έχει τρελή ατμόσφαιρα χτικιού και έχεις δίκιο για το ΑΙ...δεν είναι ότι καλύτερο και δεν αλλάζει αυτό στο hard παρά μόνο το πόσο ξύλο αντέχεις...αλλά όντως το γεγονός που δεν έχει όπλα είναι και ο λόγος που ξεφεύγεις πιο εύκολα

ετσι ειναι. και καλα ειναι οσοι εχετε και μεγαλη γλωσσα, να μας βαζετε απο κατω και τα nextgen gamertag σας!

αντε κλωσσοπουλα!! :D

• Like 1
  • Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν ξερω που αναφερεσαι και εμενα υπερμαχο του ps4 πορεις να με πεις μιας και ηταν η επιλογη μου και το πηρα (day one κιολας)

τωρα καλος κακος ο χρονος θα δειξει οπος και με τα παντα, παντος δεν το εχω μετανιωσει

και οπος ακριβος και ο πετραν πχ δεν θα κατσει να δινει λογο ως προς το γιατι πηρε xbox και το χαιρεται (και καλα κανει)

ετσι δεν θα δωσω και εγω σιγουρα η αρχη δεν ηταν η καλυτερη αλλα και ηδη εχω περασει αρκετες ομορφες ωρες με το ps4 μου και περιμενω ομορφα πραγματα στο μελλον και δεν πιστευω οτι θα με απογοητευσει

θα το δουμε (για το outlast) πως θα εξελιχθει στην αρχη ειμαι ακομη αλλα εχω κλασει μεντες :P

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι απαγορευεται να εχουνε αποψη?Και ειδικα οταν αυτη ειναι οτι ''δεν με ενδιαφερει η κονσολα(ps4) γιατι αυτη την στιγμη δεν αξιζει'', μονο υπερμαχοι της δεν ειναι σε αυτη τη φαση. :P

Βρισκω σαφως χειροτερους αυτους που αγοραζουν μια κονσολα που δεν τους κανει και μετα μπαινουν στα φορουμς για να πουν ,''μα εχω και τις 2 κονσολες,αραααα ειμαι αντικειμενικος,ακουστε με!'' :P:P

Οι πρωτοι ακολουθουν πραγματικα αυτο που θελουν και εχουν πραγματικη αναγκη τουλαχιστον.

Δημοσ.

Για να αγοράσεις μια κονσολα σημαίνει οτι τη θες και περιμένεις πράγματα απο αυτη εκτος αν εισαι reviewer και την πήρες τζαμπα η εχεις τοσα πολλα λεφτα για πεταμα που την αγοραζεις απλα για να τη λες στο insomnia ως και καλα αντικειμενικος. Τωρα αν η κονσολα που αγορασες δεν σε καλυψε και θεωρεις οτι στην τελικη εκανες κακη αγορα αυτοματα δεν γινεσαι xbot και hater ξερεις, εκτος αν εισαι προφητης εσυ και εχεις ολο το μελλοντικο line up του ps4 στο μυαλο σου.

Και εγω θα αγορασω PS4 καποια στιγμη και περιμένω πραγματα απο αυτο, περισσοτερο απο την πλευρα των indies και console exclusives(οχι sony exclusives) αυτο βεβαια δεν θα με σταματήσει απο το να λεω τα αρνητικά του σε καθε ευκαιρια και οπου θεωρω οτι ειναι δικαιο.

• Like 2
Δημοσ.

ADHD καποια πραγματα φαινονται.Και ειδικα οταν επαναλαμβανονται απο γενια σε γενια.

Για αυτο και απο πριν ξερουμε ποιους δεν θα καλυψει μια κονσολα.

Δικαιωμα του καθενος ειναι να χαλαει οπου θελει τα χρηματα του βεβαια.Απλα μου ακουγεται πιο λογικο να φαω το αγαπημενο μου φαγητο το μεσημερι, απο το να φαω και το μισητο φαγητο μου για να εχω αποψη και για τα 2.Την αποψη την εχω ήδη διαμορφωμενη λογο της επιλογης μου που ήδη εχει γινει(ξερουμε που θα βαδισουν οι κονσολες).

Δημοσ.

Γιατι απαγορευεται να εχουνε αποψη?Και ειδικα οταν αυτη ειναι οτι ''δεν με ενδιαφερει η κονσολα(ps4) γιατι αυτη την στιγμη δεν αξιζει'', μονο υπερμαχοι της δεν ειναι σε αυτη τη φαση. :P

Βρισκω σαφως χειροτερους αυτους που αγοραζουν μια κονσολα που δεν τους κανει και μετα μπαινουν στα φορουμς για να πουν ,''μα εχω και τις 2 κονσολες,αραααα ειμαι αντικειμενικος,ακουστε με!'' :P:P

Οι πρωτοι ακολουθουν πραγματικα αυτο που θελουν και εχουν πραγματικη αναγκη τουλαχιστον.

Σαφως και επιτρεπετε!

Εχουμε 4 ειδη αγοραστων

1) το fanboy

2) Αυτον που θα αγορασει μια κονσολα και θα υπερασπιστει με μενος την αγορα του καθαρα απο θεμα εγωισμου και μονο και θα ενοχλει τους υπολοιπους με αρνητικες ειδησεις του ανταγωνισμου,,,,,(εδω κολλαει και το fanboy)

3) Αυτον που αγοραζει και τον ανταγωνισμο και κρινει αντικειμενικα. Εστω την μια αλλα εχει το θαρρος να πει και μια αληθεια για την αγορα του

4) Αυτον που αγοραζει αυτο που γουσταρει γραφει εκει που ξερει φορουμ και site και απλα ζει την ζωη του παιζοντας....

Μην περιμενεις οτι οσοι γραφουν εδω μεσα και ειναι κατοχοι μιας κονσολας αυτοματα πρεπει να την επαινουν και να την θαυμαζουν,,, Εσυ δικαιωμα σου να εισαι φανατικος του ps αλλα αυτοματα καποιος αλλος εδω μεσα κατοχος μπορει να απογοητευτηκε ενω εσυ πες αγορασεις την κονσολα αυριο μεθαυριο να εισαι σουπερ ευχαριστιμενος... παραδειγμα εγω ειμαι super ευχαριστημενος με το windows phone μου ενω καποιος αλλος εδω μεσα δεν ειναι τι θα πρεπει να κανω να του αρχισω τα μπινελικια γιατι δεν τον βολεψε ηταν κατι αλλο απο αυτο που περιμενε?

Ειναι απολυτο αυτο που λες αγοραζουν μια κονσολα και μετα κραζουν δικαιωμα τους ειναι αγορασανε ενα προιον που δεν ικανοποιησε της αναγκες τους και ετσι πεφτει η κριτικη δεν το βρισκω παραλογο μπορει να μην ειναι αντικειμενικος αλλα τουλαχιστον εχει πληρωσει οποτε εχει το δικαιωμα του......οπως ολοι εχουμε το δικαιωμα...

Εκει που ξεφευγει ο συγκεκριμενος ειναι οτι αν απογοητευτει τοσο πολυ αρχιζει και θαβει τα παντα γυρω απο την κονσολα.....αλλα αυτος εχει το δικαιωμα εδωσε τα ταδε ευρω γιατι πιστεψε το μπλα μπλα της καθε εταιριας ενω καποιος αλλος που δεν εχει αγγιξει τον ανταγωνισμο ποτε θα επρεπε να ειναι ποιο συγκρατημενος εφοσον δεν γνωριζει τι παιζει αλλα αυτο ευτυχως η δυστηχως δεν αναιρει το δικαιωμα του να εχει αποψη στο ιντερνετ...

Δημοσ.

Αυτο που ξερεις που θα βαδίσουν και τι μεγαλα πραγματα θα δουμε στο μελλον πραγματικα δεν το καταλαβαίνω αλλα anyway, ειναι σαν να πας να προβλέψεις την τιμη μιας μετοχης με βαση past performance και μονο, ναι μπορει να πεσεις μεσα μπορει και οχι ομως γιατι η αγορα αλλαζει με γρήγορους ρυθμούς και υπάρχουν και αστάθμητοι παράγοντες..

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ναι το PS4 μπορει να παει τελεια και να βγαλει βιβλιοθήκη επιπεδου PS2, μπορει και ομως με διαφορες λαθος αποφασεις να μη γινει και να απογοητεύσει αρκετους(εκτος και αν το παιρνεις για ενα uncharted και ενα GoW ξερω γω που ειναι σιγουρα οτι θα βγουν). Στην δευτερη περίπτωση δεν φταιει ο αλλος που το πηρε αν βγει και κραζει τις λαθος επιλογες, δεν σημαινει οοτι το ηξερε απο πριν και το εκανε σκοπιμα απλα για να κραξει. Σταματα να βλεπεις φαντασματα οτι αγοραζουμε PS4 μονο και μονο για να το μειώσουμε, απλα δεν ειμαστε ολοι fanboys.. :P

Δημοσ.

lepaterious δεν διαφωνω σε αυτα που λες, απλα ο καθενας εχει την κριση(αν την εχει και οσο την εχει) να ξεχωριζει αυτους που πραγματικα αγοραζουν ενα συστημα με διαθεση να μην απογοητευτουν και απογοητευονται(πραγματικα) και αυτους που θα απογοητευτουν ''σιγουρα'' και 20 GOTY να παιξουν μονο εκει, γιατι απλα μισουν μια εταιρια και αγοραζουν το συστημα της για οποιους λογους το αγοραζουν.Φαινονται αυτα.

ADHD.Πως δεν μπορεις να ξερεις, οταν ξερεις ποια ειναι τα studios και τα παιχνιδια μια εταιριας,οταν δεν σε απογοητευει ποτε,οταν εχεις δοκιμασει τον ανταγωνισμο και σε εχει απογοητευσει,οταν γνωριζεις την πολιτικη της και σου κανει .πχ δυνατη υποστηριξη μεχρι τελους(.Αυτο το τελευταιο,το 2006 θα το δεις ως λογο επιλογης του ps3 σε posts μου και αυτο γινεται τελικα).
Καποια πραγματα τα βλεπεις.

Απο το να παρω μια κονσολα και να κλαιγομαι οτι δεν μου αρεσει στα φορουμς,προτιμω να μην την παρω.

Δημοσ.

ADHD.Πως δεν μπορεις να ξερεις, οταν ξερεις ποια ειναι τα studios και τα παιχνιδια μια εταιριας,οταν δεν σε απογοητευει ποτε,οταν εχεις δοκιμασει τον ανταγωνισμο και σε εχει απογοητευσει,οταν γνωριζεις την πολιτικη της και σου κανει .πχ δυνατη υποστηριξη μεχρι τελους(.Αυτο το τελευταιο,το 2006 θα το δεις ως λογο επιλογης του ps3 σε posts μου και αυτο γινεται τελικα).

Απο το να παρω μια κονσολα και να κλαιγομαι οτι δεν μου αρεσει στα φορουμς,προτιμω να μην την παρω.

Αμα εισαι τοσο βαμενος playstesionakias παω πασο ξερεις ακριβως οτι θα σου αρεσει και οτι ολα τα υπολοιπα δεν σου αρέσουν. Αν εισαι περισσότερο αντικειμενικος εχεις μια ιδεα για τα exclusives αλλα περιμένεις και αλλα πράγματα γιατι προφανώς δεν αγόρασες ps4 μονο για το uncharted αλλα και για τα νεα IP που ελπίζεις να ειναι ποιοτικα και να σε ενδιαφέρουν.

Τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω, δεν μου αρεσει να αγοραζω κονσολα και να ξερω ακριβως ποια παιχνιδια θα παιξω.

Δημοσ.

1ον αν ηταν το πρωτο σου ποστ εδω θα ελεγα οκ απλα εχει απαιτησεις απο το ps4, αλλα δεν ηταν και ξερουμε ο καθενας που βρισκεται εδω μεσα, τι υποστηριζει,που δειχνει ''ευαισθησιες'' κτλ.Τα fanboy ας τα αφησουμε στην ακρη λοιπον.

2ον ΝΑΙ ΖΕΙ σε αλλο κοσμο οποιος περιμενε 60αρια στο infamous και στο καθε Infamous. 

3ον Οχι δεν με πειραξε το frame rate του DR3,οτι θες καταλαβαινεις(το ανεφερα γιατι μια χαρα απολαμβανετε last gen games στο one στα 20 fps και σε πειραξε το infamous).Ελεγα και λεω το αυτονοητο οτι τα 30fps θα ειναι ο κανονας και σε αυτες τις κονσολες.Τελικα εγινε το αυτονοητο.Αυτο γραφω στο ποστ μου που εκανες quote.Εσυ εβγαλες δικα σου συμπερασματα και εδω ταιριαζει καλυτερα το:

Aν σταματησεις να εισαι fanboy και τα δεις απο αλλη οτπικη γωνια τα πραγματα θα εισαι πολυ καλυτερα και θα εχεις και ευθυκρισια..

Η προσωπικες επιλογες ειναι σεβαστες, θα ξαναπω ομως για να μην πεσεις απο τα συννεφα παλι,οτι τα περισσοτερα exclusives του Ps4 στα 30 fps θα ειναι.

Δεν υπαρχει κανενα αυτονοητο ,εδω μιλαμε και συζηταμε για το τι περιμενει ο καθενας απο το ps4 ,αν δεν μπορεις αυτο το απλο πραγμα να καταλαβεις δεν εχει νοημα η κουβεντα.Η συζητηση ολη εγινε πανω σε τι θα ηταν καλυτερο να βγαλει τους τιτλους η sony ,σε 1080p60 ή σε 1080p30 .Εσυ τωρα ερχεσαι και κρινεις κατι εκ του αποτελεσματος και λες οτι το ειχες προβλεψει λες και δεν θα βγουν games σε 1080p60 ή δεν εχει βγαλει ηδη ..Τελος παντων ..Εγω δεν εχω προβλημα προσωπικα να ασχοληθω με games στα 30 fps αλλα οπως σου ειπα ο εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο ..Απλα σου απανταω επειδη εσυ πρωτος βιαστηκες να γραψεις προχθες κατω απο το post μου οτι ανακαλυψαμε την Αμερικη και διαφορα αλλα τετοια δικα σου .

Επισης η διαφορα 30fps με 60fps ή 20fps δεν ειναι θεμα ματιου αλλα αποκρισης του παιχνιδιου γιατι βλεπω καποιοι εχουν μπερδεψει τις ταινιες με τα παιχνιδια .Αλλο πραγμα προσφερουν τα fps στις ταινιες και αλλο στο gaming ...

Δημοσ.

ναι ρε pds, αλλα οταν υπερασπιζεσαι μια κονσολα την οποια εσυ ο ιδιος δεν κρινεις ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ, εναντιων αλλων προϊοντων, τα οποια επισης δεν κατεχεις,

καποια στιγμη, ειναι ωρα να μη γραφεις...

ειδικα αμα ξαναγραψεις τιποτα για το (last gen @ 20fps) dead rising, εεε θα σε ξυλισω πια!!! :D

Δημοσ.

Τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω, δεν μου αρεσει να αγοραζω κονσολα και να ξερω ακριβως ποια παιχνιδια θα παιξω.

Σαφως αν δω ενδιαφεροντα πραγματα απο αλλου, θα κανω κινηση δεν εχω θεμα.Ολα αλλαζουν και ολα γινονται.Απλα στην αρχη κανεις την επιλογη με βαση οτι ξερεις μεχρι τοτε.

Δεν υπαρχει κανενα αυτονοητο ,εδω μιλαμε και συζηταμε για το τι περιμενει ο καθενας απο το ps4

Δεκτο αυτο που λες, απλα  αυτο που εκανα ειναι να ποσταρω με την σειρα μου την αποψη μου και εγω οτι κακως περιμενεις κατι που δεν θα γινει(κατα την γνωμη μου).Στα multiplatform θα πρεπει να υπαρχει σημαντικη διαφορα μεταξυ των 2 συστηματων για να το δεις αυτο,Που δεν γνωριζω αν υπαρχει τοση,ουτε μπορει να φανει απο το TR...Πρεπει να περιμενουμε.

Θα πω παλι το ιδιο και ας μην γινεται κατανοητο απο καποιους.Οτι απαιτησεις και αν εχεις ,και 2Χ δυνατοτερο να ηταν το ps4 30fps θα επελεγαν για να δωσουν αλλου βαση.

Αν σε ενοχλει αυτη η επιλογη τους ειναι απολυτα κατανοητο.

ναι ρε pds, αλλα οταν υπερασπιζεσαι μια κονσολα την οποια εσυ ο ιδιος δεν κρινεις ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ, εναντιων αλλων προϊοντων, τα οποια επισης δεν κατεχεις,

καποια στιγμη, ειναι ωρα να μη γραφεις...

ειδικα αμα ξαναγραψεις τιποτα για το (last gen @ 20fps) dead rising, εεε θα σε ξυλισω πια!!! :D

Δεν εκανα αυτο που περιγραφεις ομως.

Eμενα δεν με ενοχλουν τα frames του DR και ποτε δεν εγραψα κατι τετοιο, ειτε μιλαμε για παιχνιδι του Ps3 ,ειτε του Ps4 ειτε του One.Καποιους σας ενοχλουν επιλεκτικα οι μικροτερες αναλυσεις και τα frames.Αναλογα αν γραφει sony ή MS το συστημα πανω. :P

E αυτο σχολιαζω.

Γενικα πολυ κολοτουμπα σε αυτην την γενια οπως αναμενοταν.

Δημοσ.

Δεν εκανα αυτο που περιγραφεις ομως.

Eμενα δεν με ενοχλουν τα frames του DR και ποτε δεν εγραψα κατι τετοιο

...

Γενικα πολυ κολοτουμπα σε αυτην την γενια οπως αναμενοταν.Καποιοι ομως παραμενουν σταθεροι πως να το κανουμε.

εμ' πως δεν το κανες? η συνεχης αναφορα σου στο ps4 topic σε "lastgen games 20fps" ητανε που με βιδωσε....

και ΠΩΣ να σε ενοχλει το framerate του dead rising ρε παιδακι μου στην τελικη? αφου δεν το εχεις καν!!

οσο για την κωλοτουμπα και την σταθεροτητα... αυτο εδω που γραφεις ειναι η διαθηκη σου οτι θα παραμεινεις σταθερος playstationακιας μεχρι την στερνη στιγμη? :D ή εννοεις κατι αλλο?

εμενα εγραψα ακριβως τι με ενοχλει... οι "αφ'υψηλου" (του ΚΩΛΟΥ) κριτικες απο τους Playstationακηδες για καποια παιχνιδια του xbox,

ενω οταν οι ιδιοι κλινονται να ...λουστουν ...τα ιδια, ΑΒΑΒΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

αυτο, ναι, ειναι ενοχλητικο.

και οταν προερχεται μονιμα απο μη κατοχους ειτε του ενος ειτε του αλλουνου, ε καποια στιγμη ξεχειλωνει το βαρελι...

τρια (3)!!! μονο γαμημενα games θα βγαλει η sony φετος.. το ενα σχεδον ενα χρονο καθυστερημενο, τα αλλα δυο δεν εχουν καν multiplayer, το ενα ειναι σε αναλυση ryse. και ολα ειναι μεχρι 30 frames.

ε, βγαλτε τη σκουφια σας και βαρατε το xbox oι "ανωτεροι" playstationακηδες... τι αλλο να πει κανεις...

και για ...first party highlight φετος, αγοραστε και παιχτε τα third person shooters (τα δυο απο τα τρια games της sony) XΩΡΙΣ multiplayer, και καντε και παρτυ απο πανω.

τη συνδρομη για online games την πληρωσαμε για τη pc-σαβουρα που τρωμε, και γαι τα multiplatforms που παιζουνε καλυτερα και ...δωρεαν στα pcια..

ολα καλα.

απλα μη λετε οτι οποιος παραπονιεται για αυτα που γινονται, και για τη γκρινια για το xbox, εχει αδικο.

• Like 1
Δημοσ.

Αν μου βρεις ενα ποστ που εγω ξεκιναω,ΞΕΚΙΝΑΩ και κραζω τα frames του DR τοτε θα εχεις δικιο.Σου εξηγησα το γιατι αναφερθηκα σε αυτο,ειναι πολυ συγκεκριμενος o λογος και εχει να κανει με 2 μετρα και 2 σταθμα.Σε ολες τις φασεις που αναφερθηκα σε αυτο, το εκανα για τον ιδιο λογο.

Δεν θα με ενοχλουσαν ιδιαιτερα τα frames,οχι δεν με ενοχλουν.Εκει κολλησες τωρα?

Για τις κολοτουμπες ας μην αναφερθω. :P

Αν και δεν εκανα κριτικη επαναλαμβανω στο DR3 ,εεε...δεν μπορεις να μιλας για κριτικη και θαψιμο βρε πετραν. :P

Για το τελος.Δεν κατηγορησα κανενα xbox,λες πραγματα που δεν εχω πει.Σε αλλον παει μαλλον.

ΥΓ.Αυτο με τα quote μονο σε μενα φαινεται αηδια?Εννοω σου κανουν την ζωη δυσκολη..

Δημοσ.

δεν θα κατσω να βρω αν "ξεκινας" οπως λες, αλλα θυμαμαι παρα πολυ καλα καμια 50αρια (και ΛΙΓΕΣ λεω) αναφορες σου τοσο σε ryse οσο και dead rising, παντα υποτιμητικα.

ε, το να γραφεις "δευτερος" και οχι "πρωτος", δεν νομιζω οτι σε απαλλασει απο αυτο που εγραψα ρε pds.

οκ, χομπι ειναι, πλακα κανουμε, I understand. αλλα και παλι.....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...