Typhonios Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δεν ξερω ρε παιδια εγω θελω να σπρωχνουν τα γραφικα οσο μπορουν και ας ειναι 240p@10fps.. Eάν παίζεις με 10fps χαιρέτα τα μάτια σου κυριολεκτικά θα γκαβωθείς. Θα κουράζεσαι (οφθαλμολογικά πάντα) που θα χρειάζεσαι break κάθε 10 λεπτά .
Vole Maulder Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 καθολου "αρχαια" δεν ειναι η πλασμα μου! και ειπα οτι απο αναλυση ειναι στη γειτονια του ryse, οχι του dead rising. το 1886 εχει πολυ περισσοτερα να πετυχει απο το να ητανε σε φουλ αναλυση ή σε 60 καρε... ομως οι μπαρες ειναι μαλακισμενη επιλογη. Είναι σίγουρα περίεργη επιλογή, ειδικά αν πρόκειται (έτσι δεν είναι; ) να τις έχουν μονίμως σε όλο το gameplay. Δε μιλάμε για παιχνίδι του Cage, δηλαδή. Τέλος πάντων, αυτό θα το κρίνουμε καλύτερα όταν το παίξουμε, τώρα μόνο ως ιδέα μπορούμε να το συζητάμε. Απ' όσο είχα κοιτάξει πέρυσι, οι πλάσμα πλέον δεν είναι σχεδόν καθόλου επίφοβες, εκτός αν κάνεις ακρότητες. Στρωμένη πλάσμα που δεν είναι κι αρχαία δε νομίζω να πάθει τίποτα και τη μισή μέρα να παίζεις The Order, που λέει ο λόγος.
polakis21 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δεν βαρεθηκατε να τσακωνεστε για τα καρε σε καθε τοπικ; Παιξτε τα παιχνιδακια σας και χαρειτε! Μια ζωη την εχουμε...Λες και το ματι καταλαβαινει απο καποια frames και πανω την διαφορα...
JohnVani18 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δεν βαρεθήκατε ακόμη να πιστεύετε οτι το μάτι δεν πιάνει τα παραπάνω frame? 1
p3tran Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 1920χ800 θα ειναι!!!πουθενα δεν υπαρχει το 800π.Επιπλεον αυτο με το 60 και το 30αρι κατανταει κουραστικο πιστευω.Εγω χιλιες φορες θα προτιμησω την καλυτερη αναλυση παρα τα περισσοτερα φρειμς. ναι φιλε μου, 1920Χ800 ειναι, με κατι μαυρες μπαρες πανω-κατω, ΝΑ!! δε το εχεις δει πως ειναι? ε, ΑΠΟΛΑΥΣΕ το fullHD σου λοιπον: ---------------------------------------------------------- βλεπω οτι μερικοι εδω μεσα, πασχιζουν να το παιξουν "κραταω ισες αποστασεις", αλλα η πραγματικοτητα που και που τους κατεβαζει τα παντελονια δηλαδη, "δεν ειστε psfans", αλλα τη microsoft την κραζουμε για περιπου 5 μηνες, που εβαλε την νουμερο 1 εταιρεια στα γραφικα, την Crytek, και εσπασε να φτιαξει exclusive που να εχει γραφικαρες, και το πετυχε, και με multiplayer, και την πρωτη μερα! ε, αυτα ειναι "μετρια πραγματα" και "η αναλυση του ryse ειναι για τον πουτσο καβαλα" "μονο 30frames που πεφτουν στα 5" κλπ. ετσι δε λεμε εδω μεσα απο το καλοκαιρι? ετσι λεμε... και εχουμε απο την αλλη, ενα ...project απο μια εταιρια των 20 ατομων, η οποια το μονο που εχει κανει μεχρι τωρα ειναι ...port σε ...psp, η sony το εδειξε σαν κατι βασικο της απο την αρχικη παρουσιαση περσι, και θα βγει τον ερχομενο χειμωνα, και επειδη η sony μην εχοντας τιποτα αλλο μεγαλυτερο-καλυτερο να δειξει, εδειξε αυτο, ξαφνικα αρκετοι απο εσας του θεσατε και στατους ...παιχνιδαρας.. λοιπον, ας το κανουμε πιο λιανα και το ...cinematic full HD: - 1080P 1920Χ1080 = 2.073.600 πιξελς σε καθε οθονη. - ryse (κουτσο αλογο, μουφα αναλυση, κλπ) 1600X900 = 1.440.000 πιξελς σε καθε οθονη. - order 1886 (το γαματο, το απιθανο, το ανεπαναληπτο) 1920Χ800 = 1.536.600 πιξελς σε καθε οθονη. ΜΕ μαυρες μπαρες επιπλεον. Εμπρος λοιπον "ισες αποστασεις μου"!! κοροϊδεψτε το ryse, και αποθεωστε το 1886...! α, και κατι αλλο που μαλλον δεν ξερατε κι εσεις, οπως δεν ηξερα κι εγω.. βεβαια απο αυτους που ξερω οτι διαβαζουν gaf, δεν ειδα κανεναν να το γραψει ηδη.. δεν πειραζει, εγω κι αυτο: η παιχνιδαρα του μελλοντος, το καλυτερο exclusive, η μεγαλη υπερπαραγωγη της sony για τον ερχομενο χειμωνα, το "βαπτιζμενο" first party, το cinematic fullHD υπερ-game, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝ MULTIPLAYER ελα, παμε κι εδω οπως στο gaf, "το καλυτερο νεο που εχω ακουσει", "αρα το single player θα ειναι τρομερο", κλπ κλπ ισες αποστασεις, οχι παιζουμε....! 1
spacecowboy Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 παραληρεις πετραν... εκτος αυτου δεν ειμαι εγω που καθομαι και κανω συγκρισεις μεταξυ (ps4 xbox one) παιχνιδιων αναλυσεων και frames αλλα εσυ (τουλαχιστον σε αυτο εδω το φορουμ) εχω μια υποψια οτι διαβαζεις καποιο (καποια?) αλλα φορουμ που πεφτει πολυ χωσιμο στο one και νιωθεις οτι πρεπει να το υπερασπιστεις αλλα ξερεις τι?σε αυτο εδω το φορουμ το αντιθετο συμβαινει ειστε 3-4 οι οποιοι επιτιθεσται στο ps4 με μενος και με την πρωτη ευκαιρια και καποιοι απαντανε δεν βλεπω το αντιθετο... in any case δεν μου απαντησες στο σημαντικοτερο γιατι η αναλυση και το frame rate στο dr3 στο ryse (και σε αλλα αρκετα παιχνιδακια του one) δεν σε ενοχλησε και παρολα αυτα βρησκεις αποκρουστικα σε τετοιο βαθμο τα 30 fps και τα 800p του order?μην απαντας σε εμενα στον εαυτο σου απαντησε το βγαλε λοιπον την χολη στα φορουμ που οντος λεγονται αυτα που γραφεις και οχι εδω προσπαθοντας να μας πεισεις οτι στο one ειναι ολα μαγικα και στο ps4 ειναι ολα μια ψευτια - μας δουλευει η sony κτλ κτλ...λιγο ηρεμια αδελφε edit: ειδα οτι στον σπαρταν απαντας σου εχω γραψει και γω στην προηγουμενη σελιδα μαλλον σου διεφυγε οπος και ναχει λαθος μου νομισα απαντουσες σε εμενα
p3tran Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 in any case δεν μου απαντησες στο σημαντικοτερο γιατι η αναλυση και το frame rate στο dr3 στο ryse (και σε αλλα αρκετα παιχνιδακια του one) δεν σε ενοχλησε και παρολα αυτα βρησκεις αποκρουστικα σε τετοιο βαθμο τα 30 fps και τα 800p του order?μην απαντας σε εμενα στον εαυτο σου απαντησε το βγαλε λοιπον την χολη στα φορουμ που οντος λεγονται αυτα που γραφεις και οχι εδω προσπαθοντας να μας πεισεις οτι στο one ειναι ολα μαγικα και στο ps4 ειναι ολα μια ψευτια - μας δουλευει η sony κτλ κτλ...λιγο ηρεμια αδελφε αποκρουστικο βρισκω το να καθεται καποιος και να κανει ακριβως αυτο που εγραψα πιο πανω. να κοροϊδευει πχ το ryse και το dead rising, τα οποια ειναι αντικειμενικα αρκετα καλα games, και exclusive, και πρωτης μερας, και με καποια nextgen χαρακτηρστικα το καθενα, οταν το αντιπαλο ...δεος εχει να πει ..knack και pc σαβουρα με το κιλο, απο blacklight retribution και warframe, μεχρι φλιπερακι και outlast. επιασα ολη τη γκαμα, ή μου ξεφυγε κατι? αυτο ειναι το ενοχλητικο φιλε μου cowboy... και αυτες οι κουβεντες εγιναν ΕΔΩ, οχι αλλου, και ο λογος που εγραψα ειναι γιατι εσκασε σαν παραδειγμα ...κατωτεροτητας του ...1886, το dead rising 3. ΕΔΩ, οχι αλλου... οσο για το θεμα της αναλυσης, αλλα και της δυναμης, λεω απο το καλοκαιρι οτι αυτη τη γενια μας πουλησανε ...τρια wii!! και υπο αυτο το πρισμα, ειναι τουλαχιστον αστειο να βλεπω playstationακηδες να καβαλανε και το αλογο της ...δυναμης, ειδικα με ολη αυτη την ανομβρια που παιζει απο sony μερια.... 1
spacecowboy Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 τσεκαρω το τοπικ του xbox one και δεν βρισκω "playstationακιδες" τουλαχιστον στης τελευταιες 5 σελιδες που τσεκαρισα (στα γρηγορα) να ριχνουν λασπες...τωρα κοιτα της τελευταιες 5 σελιδες εδω...τουλαχιστον ρε πετραν γραψτα στο vs τοπικ ρε γμτ γιατι να χαλατε το τοπικ με αυτα τα "ομορφα"?εισαι ευχαριστιμενος με το xbox one σου? εισαι ειναι προφανες τι σε νοιαζει τοτε τι λενε?ευχαριστισουτο και μην ακους κανενα ποιος ο λογος για ολη αυτι τι χολη? τεσπα εγω δεν ξανα απανταω ουτε και ξανατρωω ban γιατι ακρη δεν βγαινει επιδη ομως αυτο εδω το τοπικ το νοιωθω σαν "δικο μου" οντας κατοχος ps4 οταν βλεπω post σαν του holyman της ειρωνιες της χθεσινες θα κανω report over and out from me
Narayan Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Η διαφορά είναι πως στο XBONE topic ελάχιστοι ασχολούνται με συγκρίσεις με PS4. Εδώ προφανώς υπάρχει περισσότερο ανταγωνιστικό πνεύμα και προκατάληψη (κατάλοιπο από την προηγούμενη γενιά; συμφέροντα λόγω ενασχόλησης με "επίσημα" ελληνικά φόρουμ; idk). Το καλύτερο θα ήταν φυσικά να ασχολείται ο καθένας με την κονσόλα του αλλά όταν υπάρχουν άκυρες συγκρίσεις και παραπληροφόρηση ο καθένας έχει δικαίωμα να απαντά όπως νιώθει πως είναι αρμόζων.
p3tran Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 ποιος ο λογος για ολη αυτι τι χολη? τεσπα εγω δεν ξανα απανταω ουτε και ξανατρωω ban γιατι ακρη δεν βγαινει επιδη ομως αυτο εδω το τοπικ το νοιωθω σαν "δικο μου" οντας κατοχος ps4 οταν βλεπω post σαν του holyman της ειρωνιες της χθεσινες θα κανω report over and out from me αν δεν το εχεις καταλαβει, εχω κι εγω ps4. και αν δεν το εχεις κατλαβει, δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενος απο το πως πανε τα πραγματα. το driveclub του αγιου τσουτσου ανημερα, και μεχρι τοτε τι? pc-σαβουρα και πληρωτα indies της τελευταιας στιγμης? εσυ πχ σαν "ps4 κατοχος" που λες, πως αισθανεσαι που το καλυτερο (time) "exclusive" που θα παιξεις μεχρι ...του χρονου στην κονσολα που μολις αγορασες, θα ειναι κατα πασα πιθανοτητα το ...indy the witness? και καλα μεχρι εκει... το να πιανουμε ομως (στο διπλανο θεμα, οχι σε αυτο) και να ξεφτιλιζουμε οτιδηποτε υπαρχει και δεν ειναι ...sony, και μετα να λεμε "μα σε αυτο εδω το τοπικ, δε λεει κανεις τιποτα", δεν μου στεκει εμενα σαν επιχειρημα. και ξαναλεω, η αναφορα μου (γιατι αναφορα εκανα, σε αναλυση και framerate και μεγεθος στουντιο) εγινε απλα γιατι μου τη βιδωσε στιγμιαια η αναφορα στο "lastgen 720p 14fps", σε αυτο εδω το τοπικ. η πραγματικοτητα ξερεις ποια ειναι? ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ GAME δεν εχει το ps4 σαν το dr3! -κατοχος ps4
stavros88 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 και εχουμε απο την αλλη, ενα ...project απο μια εταιρια των 20 ατομων, η οποια το μονο που εχει κανει μεχρι τωρα ειναι ...port σε ...psp, η sony το εδειξε σαν κατι βασικο της απο την αρχικη παρουσιαση περσι, και θα βγει τον ερχομενο χειμωνα, και επειδη η sony μην εχοντας τιποτα αλλο μεγαλυτερο-καλυτερο να δειξει, εδειξε αυτο, ξαφνικα αρκετοι απο εσας του θεσατε και στατους ...παιχνιδαρας.. η παιχνιδαρα του μελλοντος, το καλυτερο exclusive, η μεγαλη υπερπαραγωγη της sony για τον ερχομενο χειμωνα, το "βαπτιζμενο" first party, το cinematic fullHD υπερ-game, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝ MULTIPLAYER Οταν μιλαμε για double standards... Δηλαδη κραζεις μια εταιρεια που εχει βγαλει δυο απο τα καλυτερα games για psp λες και το psp ξαφνικα δεν ειναι πλατφορμα και μαλιστα εχει την βοηθεια απο την sony santa monica και απο την αλλη αποθεωνεις την black tusk studios που ενω δουλευαν τοσο καιρο σε νεο stealth ip της φορτωνουν το gears of war.Για θυμισε μου ποια παιχνιδια εχει βγαλει σαν στουντιο η black tusk?ΚΑΝΕΝΑ. Οποτε καλο ειναι να δουμε τα παιχνιδια πρωτα γιατι χωρις να το καταλαβεις εχεις γινει ιδιος και χειροτερος απο αυτους που κατηγορεις.Oh the irony δηλαδη. 1
p3tran Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Οταν μιλαμε για double standards... Δηλαδη κραζεις μια εταιρεια που εχει βγαλει δυο απο τα καλυτερα games για psp λες και το psp ξαφνικα δεν ειναι πλατφορμα και μαλιστα εχει την βοηθεια απο την sony santa monica και απο την αλλη αποθεωνεις την black tusk studios που ενω δουλευαν τοσο καιρο σε νεο stealth ip της φορτωνουν το gears of war.Για θυμισε μου ποια παιχνιδια εχει βγαλει σαν στουντιο η black tusk?ΚΑΝΕΝΑ. Οποτε καλο ειναι να δουμε τα παιχνιδια πρωτα γιατι χωρις να το καταλαβεις εχεις γινει ιδιος και χειροτερος απο αυτους που κατηγορεις.Oh the irony δηλαδη. σε βρισκω ψιλο-αδιαβαστο.. η Black tusk ειναι η πρωην ...microsoft Vancouver, η οποια πηρε ενισχυσεις και στοχους πριν αρκετο καιρο. ειχε τοσο κοσμο ωστε να δουλευει πανω σε 4 projects, και πλεον ανακοινωθηκε οτι οοοοολος αυτος ο κοσμος, <<φορτωθηκε>>? οπως λες εσυ, ή ανελαβε με περηφανεια οπως σκεφτομαι εγω, το εργο του να συνεχισει ενα απο τα πιο πετυχημενα παιχνιδια της γενιας που τελειωσε. να φερει σε περας δηλαδη μια υπερπαραγωγη, ενα απο τα 2-3 μεγαλα franchises της κονσολας. τρελο "φορτωμα" ε? αγγαρεια μιλαμε.... απο την αλλη, εχουμε ενα μικρο στουντιακι, το οποιο ανελαβε να φτιαξει κατι με γραφικα που να φερνει σε gears επειδη η sony εχει τα δυο καλα της studio να φτιαχνουνε games ακομα για ps3, μπας και μαζεψουν κανα φραγκο, το <<βαφτισε>> και first party απο πανω, βαζοντας τη ssm σε ρολο ...νονου και director. και εχω εγω ..double standards επειδη βλεπω αυτα τα πραγματα ..οπως ειναι?
stavros88 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Φιλικη συμβουλη.Οταν διαβαζεις neogaf πρωτα ηρεμησε και μετα ελα να γραψεις εδω μεσα.Μου φαινεται οτι σου αναβουν τα λαμπακια με αυτα που διαβαζεις εκει περα και ξεσπας εδω μεσα. Για μενα ναι φορτωμα ειναι οταν δουλευουν σε αλλο παιχνιδι με θεματολογια που αρεσει σε μενα περισσοτερο και ξαφνικα μας λενε για demo και λοιπες δικαιολογιες.Μαλλον το stealth παιχνιδι δεν θα ειχε multiplayer και θα το εκραζαν καποιοι σαν και σενα. Και παλι ποιο παιχνιδι εχει βγαλει η microsoft vancouver?Δεν αμφιβαλλω οτι θα βγαλουν καλα παιχνιδια ουτε οτι ειναι μεγαλο στουντιο αλλλα κανει μπαμ οτι προσπαθεις να μειωσεις την ready at dawn που εχει βγαλει παιχνιδιδαρες για το psp και απο την αλλη αποθεωνεις ενα στουντιο που δεν εχει βγαλει ουτε ενα screenshot απο τα παιχνιδια της. Οποτε εκει παει το double standards.
ADHD Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Για μενα ναι φορτωμα ειναι οταν δουλευουν σε αλλο παιχνιδι με θεματολογια που αρεσει σε μενα περισσοτερο και ξαφνικα μας λενε για demo και λοιπες δικαιολογιες.Μαλλον το stealth παιχνιδι δεν θα ειχε multiplayer και θα το εκραζαν καποιοι σαν και σενα. Are you on the development team??
p3tran Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Φιλικη συμβουλη.Οταν διαβαζεις neogaf πρωτα ηρεμησε και μετα ελα να γραψεις εδω μεσα.Μου φαινεται οτι σου αναβουν τα λαμπακια με αυτα που διαβαζεις εκει περα και ξεσπας εδω μεσα. Για μενα ναι φορτωμα ειναι οταν δουλευουν σε αλλο παιχνιδι με θεματολογια που αρεσει σε μενα περισσοτερο και ξαφνικα μας λενε για demo και λοιπες δικαιολογιες.Μαλλον το stealth παιχνιδι δεν θα ειχε multiplayer και θα το εκραζαν καποιοι σαν και σενα. Και παλι ποιο παιχνιδι εχει βγαλει η microsoft vancouver?Δεν αμφιβαλλω οτι θα βγαλουν καλα παιχνιδια ουτε οτι ειναι μεγαλο στουντιο αλλλα κανιε μπαμ οτι προσπαθεις να μειωσεις την ready at sawn που εχει βγαλει παιχνιδιδαρες για το psp και απο την αλλη αποθεωνεις ενα στουντιο που δεν εχει βγαλει ουτε ενα screenshot απο τα παιχνιδια της. Οποτε εκει παει το double standards. sorry αλλα κατ'αρχην στο gaf με σεβονται και δεν με κατηγορει κανεις, επειτα οταν εχω λογο να γραψω κριτικα στο gaf, το κανω και με το παραπανω, και μαλιστα εκει δεν βλεπω τις αντιδρασεις που βλεπω εδω. τελευταιο παραδειγμα -για να μιλαμε και με αποδειξεις- ειναι το γενικο κραξιμο που εκανα ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ στο gaf σχετικα με το forza 5, οπου καποιοι το ειχανε παραξηλωσει πλεον. αποτελεσμα? μοκο απαντες! γιατι? γιατι πολυ απλα εχω δικιο. κουφο ε? τωρα, θες εσυ να πουμε οτι η μικρη εταιριουλα rad, ξαφνικα εγινε μεγαλος παιχτης που θα βγαλει το νο1 exclusive του ps4 για το 2014? (ενα κακεκτυπο του gears απο μια συγκριτικα πολυ μικρη εταιρια) και οτι ταυτοχρονα εχουμε λογο και νοημα στο να κριτικαρουμε αρνητικα που η black tusk θα ριξει βαρος στο ..next gen gears of war? χαχα οοοοκέι
Προτεινόμενες αναρτήσεις