Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αφου ετσι διαφημιζεται το ps4 1080p 60fps αυτο βλεπω συνεχεια...το μηχανημα υποτιθεται οτι ειναι 50% δυνατοτερο απο το one.

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν διαφημιζεται καταρχην ως 1080p60.Και για το ξεκαθαρισουμε απο τωρα 1080p30 θα ειναι στα περισσοτερα.

αφου ετσι διαφημιζεται το ps4 1080p 60fps αυτο βλεπω συνεχεια...το μηχανημα υποτιθεται οτι ειναι 50% δυνατοτερο απο το one και ακομη να δω την διαφορα.

Μολις βγηκαν ,δυσκολα θα την δεις τωρα.

Δημοσ.

αφου ετσι διαφημιζεται το ps4 1080p 60fps αυτο βλεπω συνεχεια...το μηχανημα υποτιθεται οτι ειναι 50% δυνατοτερο απο το one.

Και για το PS3 τα ίδια έλεγαν, και αν δεν κάνω λάθος και για το Χ360, τώρα θα κολλήσουμε?

Απ' οτι φαίνεται τελευταία, είναι δυνατότερο, και δεν έμεινε μόνο στα χαρτιά αυτό.

υγ : και μόνο που δεν τρέχουν (πάλι) στα 720p τα παιχνίδια, αρκεί

• Like 2
Δημοσ.

Δεν διαφημιζεται καταρχην ως 1080p60.Και για το ξεκαθαρισουμε απο τωρα 1080p30 θα ειναι στα περισσοτερα.

Μολις βγηκαν ,δυσκολα θα την δεις τωρα.

ΩΧ-ΩΧ-ΩΧ!!

Καποιος δε διαβασε το memo...

το <<the order 1886>> ΔΕΝ ειναι 1080p φιλε μου ;)

ειναι κοντα στη γειτονια του ryse, 800p ;p

Δημοσ.

Το "στα περισσότερα" μόνο εγώ το βλέπω; :P

δε ξερω ρε συ vole... πιανουμε και κοροϊδευουμε το dead rising, με αφορμη και αντιπαλο δεος το ...800p του 1886....

και ξαναλεω, να το κανανε rescale δε θα με ενοιαζε.. αλλα ειναι x800 με μαυρες μπαρες. και εχω plasma....

και καλα το single, παει στα κομματια.. αν τυχον το multi λεει και θες να παιξεις?

Δημοσ.

δε ξερω ρε συ vole... πιανουμε και κοροϊδευουμε το dead rising, με αφορμη και αντιπαλο δεος το ...800p του 1886....

Δεν το κοροιδεψα και δεν το ανεφερα χωρις λογο απο το πουθενα.

Δημοσ.

Αν η plasma σου δεν είναι αρχαίο μοντέλο δε νομίζω να έχεις πρόβλημα, πάντως, αν αυτό είναι που σε απασχολεί. 

Το αν λειτουργεί ως καλλιτεχνική επιλογή δεν μπορώ να το κρίνω χωρίς hands on εμπειρία. Η κυνική πλευρά μέσα μου λέει ότι είναι απλώς τρικ για να μαρκετάρουν ότι τρέχει σε 1080, ναι. 

Αλλά, πρώτα απ' όλα, από ό,τι έχω δει από το Order είναι άλλη κατηγορία οπτικά από το DR 3. Δεύτερον, το πώς τρέχει από άποψη frames θα το δούμε όταν βγει και το παίξουμε. Το DR 3 το σχολιάζουμε επειδή, πέρα από το τεράστιο πλήθος ζόμπι, τα γραφικά του θυμίζουν remastered παιχνίδι του 360, τρέχει σε 720 και τρέχει και με το ζόρι σε σημεία (κι ας λυνόταν, σύμφωνα με τα λεγόμενά σου με μία γραμμή κώδικα). Το Ryse, από την άλλη, δεν είδα να το κοροϊδεύει κανείς σοβαρά, και μια χαρά το υπερασπίζεσαι κι εσύ κι όλοι όσοι σας αρέσει, και δικαίως (στο οπτικό κομμάτι, στο υπόλοιπο εγώ επιμένω πως παραείναι φτωχό στο τι προσφέρει, όσο καλό βασικό combat και να έχει).

Ασ' το να βγει το Order και το κρίνουμε τότε κι αυτό αφού το παίξουμε.

• Like 2
Δημοσ.

και ξαναλεω, να το κανανε rescale δε θα με ενοιαζε.. αλλα ειναι x800 με μαυρες μπαρες. και εχω plasma....

και καλα το single, παει στα κομματια.. αν τυχον το multi λεει και θες να παιξεις?

για να ξεκαθαρισουμε λιγο τα πραγματα αν ηπαρχει δηλαδη αυτο που λες (οι μαυρες μπαρες)

τοτε θα ειναι ποσο ειπες? 800p? οκ

θα ειναι 1920x800 η αναλυση (μιας και θα εχει μπαρες πανω κατω και οχι αριστερα και δεξια οπως βλεπουμε στης photo)

σου φαινεται εσενα ιδιο το 1920χ800 η θες να το κανουμε 720p? ας το κανουμε σου φαινεται λοιπον ιδιο το 1280χ720 του dead rising

3 me to 1920x720 του order και εκανες της αναλυσεις ισες και ομοιες? η μηπος θελει την ιδια "δυναμη" για να γινει render? τεσπα δεν καταλαβαινω προς τι ολη αυτη η επιθεση και το μενος προς το ps4?ας μη τα τσουβαλιαζουμε ολα...στο dr3 δεν ειδα να σε πειραζει ουτε η αναλυση ουτε και το framerate και γενικα βλεπω πως πολλα πραγματα που δεν σε πειραζουν στο xbox σε πειραζουν στο ps4 τωρα γιατι?εσυ ξερεις ;)

Δημοσ.

DR3 πεφτει 14, αλλα δεν θα αρχισω κοντρες για αυτο.Απλα μου κανει εντυπωση η αντιδραση σας για τα 30 που θα ειναι στανταρ και για τις 2 κονσολες(περισσοτερο απο οτι φαινεται για το One).

Aν σταματησεις να εισαι fanboy και τα δεις απο αλλη οτπικη γωνια τα πραγματα θα εισαι πολυ καλυτερα και θα εχεις και ευθυκρισια..Τις κονσολες δεν τις ανακαλυψες εσυ και ηρθαμε οι αλλοι απο πισω ,ουτε το να περιμενει καποιος 60αρια απο την πολυδιαφημισμενη κονσολα της sony σημαινει οτι ζει σε αλλο κοσμο, ισα ισα το αντιθετο .Για το dr3  εσυ δεν ησουν που ελεγες για smooth gaming στα 30fps και οτι δεν υπαρχει αναγκη να παιζουν τα παιχνιδια στα 60 ? Γιατι λοιπον το κοροιδευεις ? Αντιδραση υπαρχει απο εμενα τουλαχιστον γιατι ακριβως περιμενω πιο δυνατο το ps4 σε καποια σημεια τουλαχιστον απο το one οχι για κανενα αλλο λογο ..Ουτε πρεπει ολοι να εχουν τις ιδιες απαιτησεις με σενα ,και μην νομιζεις οτι τις εχουν γιατι ειναι πολλοι εκεινοι που αγορασαν το ps4 με την προοπτικη του 1080p60 .Φυσικα δεν σημαινει οτι δεν περιμενα και 30αρια games ,απλα μην κανεις τον συνηγορο κανενος χωρις να υπαρχει λογος .Το τι ειχες προβλεψει εσυ ή με τι βολευεσαι εσυ τελος παντων ειναι προσωπικη σου επιλογη και δεν σημαινει οτι πρεπει να την υιοθετησουν ολοι .

Δημοσ.

καθολου "αρχαια" δεν ειναι η πλασμα μου! και ειπα οτι απο αναλυση ειναι στη γειτονια του ryse, οχι του dead rising.

το 1886 εχει πολυ περισσοτερα να πετυχει απο το να ητανε σε φουλ αναλυση ή σε 60 καρε... ομως οι μπαρες ειναι μαλακισμενη επιλογη.

• Like 2
Δημοσ.

1920χ800 θα ειναι!!!πουθενα δεν υπαρχει το 800π.Επιπλεον αυτο με το 60 και το 30αρι κατανταει κουραστικο πιστευω.Εγω χιλιες φορες θα προτιμησω την καλυτερη αναλυση παρα τα περισσοτερα φρειμς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...