Vole Maulder Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μήπως να το βάλω στην ντουλάπα, να μην πιάνει χώρο; Αντε, να δούμε και τι θα λέει και το Outlast σε 5 μέρες. 2
spartan29gr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 γκανιοτα θα παιρνει το μαγαζι απο τα στοιχηματα; Ο Ολυμπιακος και το Αιγαλεω να κερδανε.... ολοι οι αλλοι να πα να............ Και εδω ο ολυμπιακος σας φταει ρε π@$#@^
Millennium Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 PS4 Exclusive inFAMOUS: Second Son Gets Some Amazing Character Artwork: Shows Heroes and Villains
marios_geo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Όσε φορές και να το διαβάσω η ουσία παραμένει. Δεν έχεις κάτι να πεις. Ο petran δεν έχει να πει; Αυτός που γράφει ένα μήνυμα ανά λεπτό σε 100 topic, ενώ ταυτόχρονα παίζει και ότι παιχνίδι υπάρχει; Αυτός που έχει θυσιάσει την προσωπική του ζωή στο βωμό της ενημέρωσης μας; Αυτός δεν έχει κάτι να πει;
Manos112 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Οπου να ναι θα πάω να παραλάβω και το δικό μου, μια ερώτηση και να μου απαντήσετε όσο πιο σύντομα γίνεται παρακαλώ. Το hdmi καλώδιο που έχει μέσα είναι κομπλέ? ή καλύτερα να αγοράσω κάτι άλλο καλύτερο, και αν ναι τι μου προτείνετε? ευχαριστώ!
spacecowboy Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 το hdmi ειναι οκ δεν ειχα καποιο προβλημα μαζι του γενικα τετοια καλοδια η παιζουν η οχι αν παιζουν θα παιζουν οπως πρεπει ομως δεν ειναι αναλογικα να ανεβαινει η ποιοτιτα (της εικονας) οσο ποιο ακριβο ειναι το tomb raider δεν δειχνει ασχημο παντος μια χαρα παιζει το ευχαριστιεμαι αρκετα (αν και το εχω ξαναπαιξει στο pc)
HolyMan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 το πηρες βγηκες κιολας? για πες εντυπωσεις...
spacecowboy Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 σιγα μην εδινα 60ρικο νοικιαρικο απο τα seven ετσι για να κοζαρουμε τα γραφικα ωραια παιζει παντος οχι οτι εχει αλλαξει τιποτα το ιδιο παιχνιδι που ειχαμε παιξει ειναι αλλα δειχνει ωραια παρατηρισα κατι ψηλοκοληματακια τυπου loading freeze (για κανα sec δηλαδη) σε καποιες περιοχες (οταν μπαινεις σε tombs κτλ) αλλα τα παιξηματα του frame rate που λενε 40-50-60 το δικο μου το ματι δεν τα επιασε δεν με ενοχλησε ουτε και καταλαβα κατι smooth μου φανηκε 1
billeiros Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπερα παιδια.θελω να αγορασω το nba 2k14 απο playasia και τα japan και asian version κοστιζουν πολυ φθηνοτερα.ξερει κανεις αν αγορασω καποιο απο τα δυο αν θα εχω προβλημα να παιξω online με το european acount μου?
Vole Maulder Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Αν είναι region free οι εκδόσεις κι έχουν κι αγγλική γλώσσα νομίζω πως θα είσαι ΟΚ. Το πρόβλημα θα το έχεις αν θελήσεις να αγοράσεις DLC, που δεν ξέρω αν βγαίνουν για το NBA, ούτως ή άλλως.
mythoc Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δεν ψήνεται το Public να φέρει το Tomb Raider.. Μου έρχεται να το πάρω απο το PSN.. Αλλα κρίμα ειναι να μη παρω και το artbook..
Vole Maulder Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Υπάρχει και το Amazon (ή το Game.co.uk, για λιγότερα μεταφορικά)
paularas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δεν ψήνεται το Public να φέρει το Tomb Raider.. Μου έρχεται να το πάρω απο το PSN.. Αλλα κρίμα ειναι να μη παρω και το artbook.. εγώ γιατί το σάββατο το είχα στα χέρια μου από το public στο cosmos > . <
Προτεινόμενες αναρτήσεις