Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γκανιοτα θα παιρνει το μαγαζι απο τα στοιχηματα;

Ο Ολυμπιακος και το Αιγαλεω να κερδανε.... ολοι οι αλλοι να πα να............

:)

Και εδω ο ολυμπιακος σας φταει ρε π@$#@^ :P

Δημοσ.

Όσε φορές και να το διαβάσω η ουσία παραμένει.

Δεν έχεις κάτι να πεις.

Ο petran δεν έχει να πει;

Αυτός που γράφει ένα μήνυμα ανά λεπτό σε 100 topic, ενώ ταυτόχρονα παίζει και ότι παιχνίδι υπάρχει;

Αυτός που έχει θυσιάσει την προσωπική του ζωή στο βωμό της ενημέρωσης μας;

Αυτός δεν έχει κάτι να πει;

Δημοσ.

Οπου να ναι θα πάω να παραλάβω και το δικό μου, μια ερώτηση και να μου απαντήσετε όσο πιο σύντομα γίνεται παρακαλώ.

Το hdmi καλώδιο που έχει μέσα είναι κομπλέ? ή καλύτερα να αγοράσω κάτι άλλο καλύτερο, και αν ναι τι μου προτείνετε? ευχαριστώ!

Δημοσ.

το hdmi ειναι οκ δεν ειχα καποιο προβλημα μαζι του γενικα τετοια καλοδια η παιζουν η οχι αν παιζουν θα παιζουν οπως πρεπει ομως δεν ειναι αναλογικα να ανεβαινει η ποιοτιτα (της εικονας) οσο ποιο ακριβο ειναι

το tomb raider δεν δειχνει ασχημο παντος μια χαρα παιζει το ευχαριστιεμαι αρκετα (αν και το εχω ξαναπαιξει στο pc) 

pkb6.jpg

4v8h.jpg

fcoy.jpg

Δημοσ.

σιγα μην εδινα 60ρικο :P

νοικιαρικο απο τα seven ετσι για να κοζαρουμε τα γραφικα

ωραια παιζει παντος οχι οτι εχει αλλαξει τιποτα το ιδιο παιχνιδι που ειχαμε παιξει ειναι

αλλα δειχνει ωραια παρατηρισα κατι ψηλοκοληματακια τυπου loading freeze (για κανα sec δηλαδη) σε καποιες περιοχες (οταν μπαινεις σε tombs κτλ) αλλα τα παιξηματα του frame rate που λενε 40-50-60 το δικο μου το ματι δεν τα επιασε δεν με ενοχλησε ουτε και καταλαβα κατι smooth μου φανηκε

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.θελω να αγορασω το nba 2k14 απο playasia και τα japan και asian version κοστιζουν πολυ φθηνοτερα.ξερει κανεις αν αγορασω καποιο απο τα δυο αν θα εχω προβλημα να παιξω online με το european acount μου?

Δημοσ.

Αν είναι region free οι εκδόσεις κι έχουν κι αγγλική γλώσσα νομίζω πως θα είσαι ΟΚ. Το πρόβλημα θα το έχεις αν θελήσεις να αγοράσεις DLC, που δεν ξέρω αν βγαίνουν για το NBA, ούτως ή άλλως.

Δημοσ.

Δεν ψήνεται το Public να φέρει το Tomb Raider.. Μου έρχεται να το πάρω απο το PSN.. Αλλα κρίμα ειναι να μη παρω και το artbook..

Δημοσ.

Δεν ψήνεται το Public να φέρει το Tomb Raider.. Μου έρχεται να το πάρω απο το PSN.. Αλλα κρίμα ειναι να μη παρω και το artbook..

εγώ γιατί το σάββατο το είχα στα χέρια μου από το public στο cosmos > . < 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...