ADHD Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Aυτα ειναι καλα για αρχη δε λεω.Στην πορεια θα δουμε πως θα παει. Τι καλα, το ryse και το crimson dragon ειναι μετριοτατα(με βαση τα review δεν τα εχω παιξει), το quantum break θα αργησει παρα πολυ, το sunset overdrive εχει απαισιο art και το titanfall πρεπει να το δουμε στην πραξη πως παιζει. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Το Titanfall θα παιχτεί στο PC οπότε βγαίνει από την εξίσωση.Από τα υπόλοιπα μόνο το Quantum Break είναι άξιο λόγου.
spartan29gr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μην σας μπερδευουν οι εικονες!!!δεν θα εναι καθαρα κλωνος αλλα gears of war!!θα εχει και πολλα κομματια εξερευνησεις μεσα στο παιχνιδι.Αυτο στανταρ να το περιμενετε προς φθινοπωρο 2014λογικα το νεο uncharted παει για 2015)
Vole Maulder Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Βρε, δεν κρίνουμε το παιχνίδι στο σύνολό του. Μιλάμε για συγκεκριμένα στοιχεία που φαίνονται από τις εικόνες. Μπορεί να βγει και τελικά τα μόνα του κοινά με το Gears να είναι ό,τι κοινό είχε και το Gears με το Resi 4.
Vole Maulder Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 God of War dev Sony Santa Monica moving, expanding 270-person team relocating to space "4 or 5 times the size". Sony Santa Monica, creator of God of War, is leaving Santa Monica, and expanding. A new office "four or five times the size" has been picked out in the media-company-ballooning Playa Vista neighbourhood down near Los Angeles airport (LAX), reported Variety. There's room for a motion capture studio, more conference rooms and an improved sound bay. There's also room to house - incubate - more independent teams such as Giant Sparrow (Unfinished Swan), thatgamecompany (Journey, flOw and Flower) and SuperBot (PlayStation All-Stars Battle Royale). Και κάτι σχετικό και σημαντικό για το παιχνίδι που συζητούσαμε πριν από λίγο και ίσως παραβλέπουμε: Sony Santa Monica ... is collaborating on PS4 game The Order: 1886 with developer Ready at Dawn. Δεν το φτιάχνουν μόνοι τους στη Ready at Dawn, και με ό,τι έχει καταπιαστεί το στούντιο της Santa Monica είναι τουλάχιστον αξιόλογο. http://www.eurogamer.net/articles/2014-01-29-god-of-war-dev-sony-santa-monica-moving-expanding
RedPanda Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Rip-off του Gears μου θυμίζει το Order. Και αν αναλογιστούμε οτι δεν έρχεται απο κανα μεγάλο studio, δεν ξέρω. Τα Gears πάντως ήταν μια κατηγορία απο μόνα τους. Όσο το gears ήταν rip off του RE 4.
p3tran Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Και κάτι σχετικό και σημαντικό για το παιχνίδι που συζητούσαμε πριν από λίγο και ίσως παραβλέπουμε: Δεν το φτιάχνουν μόνοι τους στη Ready at Dawn, και με ό,τι έχει καταπιαστεί το στούντιο της Santa Monica είναι τουλάχιστον αξιόλογο. http://www.eurogamer.net/articles/2014-01-29-god-of-war-dev-sony-santa-monica-moving-expanding φυσικα και δεν το φτιαχνουν μονοι τους. πως θα μπορουσαν αλλωστε? ακομα και τωρα, αμα κανεις μια τσαρκα απο τα site που εχουνε job listings που αφορουν τον ..κλαδο, θα διαπιστωσεις οτι και τωρα που μιλαμε ζητανε κοσμο για παμπολλες θεσεις. οσο για την μεταφορα της ssm... για αυτα που αφηνει να εννοηθουν το αρθρο, κρατα λιγο μικρο καλαθι.. το λεω γιατι πχ μολις πριν λιγες μερες η sony πουλησε το SONY USA HeadQuarters, τον πρωην πυργο της AT&T στο μανχαταν. ενω οι φημες την θελουν να ψαχνει να πουλησει το αλλο μεγαλο κτηριο που εχει, αυτο στο Τοκυο, ενω καποιες αλλες φημες την θελουν να ψαχνει να πουλησει και ολοκληρο το κομματι με τις μπαταριες που εχει..... βαλε και τα αλλα που εγραψα προχτες......
NickTG Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 pro tip: να προτιμησεις το original, οχι το copycat Το τερμάτισες? Πως σου φάνηκε? 1
p3tran Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Πως σου φάνηκε? ειρωνια ή δεν καταλαβα σωστα? εν παση περιπτωση, και μονο εαν καταλαβα σωστα, μου φανηκε ακριβως οπως θα σου φαινοτανε εσενα, αν μαθαινες οτι προσελαβα την ομαδα που φτιαχνει ραλακια σε κινητα android για να μου παραξουν τον gran turismo beater στο nextgen pc/xbox. καπως ετσι περιπου αν με καταλαβαινεις....
NickTG Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Όχι δεν σε καταλαβαίνω. Το τερμάτισες? Το έπαιξες καν?
stavros88 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μπορει να ειδε κανενα βιντεακι στο twitch!!!
p3tran Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 δεν εχουν δειξει τιποτα νεοτερο Σταυρε. και για την ακριβεια, ακομα και για αυτες τις εικονες που "διερρευσαν" προσφατα, αυτες που ποσταρα, ειπανε "ποιες? α, αυτες? παλιατζουρες.." κλπ και Νικ, δεν εχω κατι αλλο να πω, διαβασε αυτο που εγραψα πιο πανω.
RedPanda Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Το Titanfall θα παιχτεί στο PC οπότε βγαίνει από την εξίσωση.Από τα υπόλοιπα μόνο το Quantum Break είναι άξιο λόγου. Βρε και αυτό σε PC θα παιχτεί.
NickTG Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 δεν εχουν δειξει τιποτα νεοτερο Σταυρε. και για την ακριβεια, ακομα και για αυτες τις εικονες που "διερρευσαν" προσφατα, ειπανε "ποιες? α, αυτες? παλιατζουρες.." κλπ και Νικ, δεν εχω κατι αλλο να πω, διαβασε αυτο που εγραψα πιο πανω. Όσε φορές και να το διαβάσω η ουσία παραμένει. Δεν έχεις κάτι να πεις.
p3tran Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 τι να πω? αν τερματισα ενα game που δεν εχει καν φτιαχτει και δεν εχει ημερομηνια κυκλοφοριας? παντως ετσι κι αλλιως, με βλεπω να το παιζω πριν απο σενα anyway. αυτα που ειπα, περι copycat και πως ξεκινησε κλπ ισχυουν, αν θες ψαξε και νομιζω θα τα βρεις. τωρα, αν θες να πουμε οτι δεν παιζει κανενα ρολο το μεγεθος και η εμπειρια ενος στουντιο που αναλαμβανει να παραξει το ενα απο τα τρια first party games της χρονιας, το οποιο μαλιστα θα παιξει τον πολυ δυσκολο αντι-gears of war ρολο, τοτε τι να σου πω... μαλλον δεν εχω τι αλλο να πω πανω σε αυτο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις