skanjos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 χαχαχα ε τον cerny κλαίω πραγματικά χαχαχα 8gb !!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 τελικα Ps4 θα λεγεται ... Πως σας φαινεται το νεο dualshock? Πωω Unreal engine 4 demo.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 εμφανισιακά μου αρέσει, αρκετά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Aυτο στην μεση θα ειναι οθονουλα δεν καταλαβα .. Ξεχωριστο chip για download -upload ενω παιζεις ? χμμμ Με τι συνδεσεις ρε πουστη μου .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Aυτο στην μεση θα ειναι οθονουλα δεν καταλαβα .. Όχι. Track pad. Το ίδιο που έχει και το Vita στο πίσω μέρος του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Πάντως, απο marketing-speak σκίζουν... "Social", "Simple", "Integrated", "Personalized"... Edit: Τι λέει, θα κατεβάζει χωρίς να ρωτάει παιχνίδια που ΙΣΩΣ ενδιαφέρουν τον χρήστη (βάσει των προηγούμενων του προτιμήσεων); Ε ρε Big Brother που την είδατε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Όχι. Track pad. Το ίδιο που έχει και το Vita στο πίσω μέρος του. Eλα ? Σαν των laptops? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 lol τώρα θα το σκεφτέσαι διπλά με την οθόνη να σπάσεις το χειρηστήριο στο pro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naturegodtm Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 έχει πέσει? η μου φένεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Το νέο #ps4 είναι PC. Γυρίστε σε ό,τι κάνατε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naturegodtm Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 ρε παιδια εσείς βλέπετα κανονικά? μόνο εγω? να κάνω ρεσταρτ μοντεμ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 τo ps4 μολις σκοτωσε το wii-u Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 ρε παιδια εσείς βλέπετα κανονικά? μόνο εγω? να κάνω ρεσταρτ μοντεμ ? refresh ... Αssist στο παιχνιδι απο φιλο διαδικτυακα ? niiiiiicceeeeee Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Βλέπουμε...απλά κολλάει καμμιά φορά. Δε φαίνεται άσχημο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titanomaxos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Ανεκδοτο η παρουσιαση!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις