konstantinos77 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 δεν υπαρχει θεμα εγγυησης. η sony ...κωφευει, ενω το προβλημα ειναι υπαρκτο και σαφεστατο. μην περιμενετε κατι να αλλαξει στη σταση της, οσοι δεν θυμαστε καλα να σας θυμισω τα προβληματα με το αρχικο χειριστηριο στο playstation 3, το οποιο, στα καλα καθουμενα και οποτε γουσταρε,ΕΧΑΝΕ την ασυρματη συνδεση του. το προβλημα το ειχανε ΟΛΟΙ, και η sony ΟΥΔΕΠΟΤΕ ανεφερε το θεμα, απλα σιωπηρα κυκλοφορησε την επομενη revision χωρις να βγαλει κιχ... Eννοεις το πρωτο που ειχε βγαλει χωρις την δονηση ?Εμενα δεν ειχε ποτε προβλημα παντως .
costa69 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Τι προβλημα εχει το χειρηστηριο? Δωστε κανα link. Εγω παντως εχω παιξει απο πριν τα Χριστουγεννα πολλες ωρες, δεν εχω κανενα προβλημα.
polakis21 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 μπορείς να μου δώσεις link ποια ακριβώς thumb sticksπήρες γιατί μου βγάζει διάφορα στο google .Είχα κοιτάξει προχτές και βρήκα Site: http://www.speedlink.com/?p=2&cat=43140&pid=33399&paus=1">αυτά και δεν μου πολύ αρέσουν . πάντως αυτή δεν είναι λύση ρε γαμώτο .δηλαδή έλεος . Δεν το καλύπτει η εγγύηση ; Έχω φάει ξενερα τώρα . Γραψε orb thumb sticks ps4 και θα το βρεις 1
nikosspeed Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Τι προβλημα εχει το χειρηστηριο? Δωστε κανα link. Εγω παντως εχω παιξει απο πριν τα Χριστουγεννα πολλες ωρες, δεν εχω κανενα προβλημα. Site:
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) πότε θα γινει η νεα παραδοση ; Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2014 από BLuE_PaNtHeR
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Eννοεις το πρωτο που ειχε βγαλει χωρις την δονηση ?Εμενα δεν ειχε ποτε προβλημα παντως . Ούτε εγώ είχα, παρόλα αυτά το controller του Xbox είναι καλύτερο, πως δεν θα ταν άλλωστε αφού είναι σχεδιασμένο με βάση το υπερχειρiστήριο του Gamecube.
polakis21 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μόλις παρέλαβα τα νέα orb thumb grips για τα dualshock4. Άψογη εφαρμογή! Πάρτε τα άφοβα!
Phoenix7 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 βλέπω τελικά, πρέπει να παραγγείλω και εγώ(πριν καν παραλάβω το PS4) για το μοχλό , grips βρήκα αυτά εδώ , 4, στο 1,5 ευρώ, υπάρχει καλύτερη προσφορά κάπου; http://www.ebay.com/itm/4x-Universal-Performance-Thumb-Grips-For-Sony-Play-Station-4-PS4-Xbox-One-/380816984173?pt=US_Video_Game_Cases_Bags&hash=item58aa76086d
polakis21 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Απο που τα πηρες ? Απο ebay. Βαλε orb thumb sticks και θα τα βρεις
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Αυτα ειναι!Να παιρνεις ολοκαινουρια κονσολα με 400 ευρω και να ψαχνεις στο ebay για θηκες για να μην ξεφτυζουν τα στικακια!!! Μπραβο $ony!!! 1
Vole Maulder Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Εσείς που έχετε αυτό το θέμα με τους μοχλούς, μετά από πόσες ώρες θα λέγατε ότι άρχισε να φαίνεται το πρόβλημα; ΥΓ: Και καλά, πες ότι η τιμή της κονσόλας δεν είναι ενδεικτική. Τα χειριστήρια σκέτα όμως έχουν 60 ευρώ, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο. Ας ελπίσουμε να ήταν καμιά προβληματική παρτίδα, κι όχι γενικό θέμα.
polakis21 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Εσείς που έχετε αυτό το θέμα με τους μοχλούς, μετά από πόσες ώρες θα λέγατε ότι άρχισε να φαίνεται το πρόβλημα; ΥΓ: Και καλά, πες ότι η τιμή της κονσόλας δεν είναι ενδεικτική. Τα χειριστήρια σκέτα όμως έχουν 60 ευρώ, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο. Ας ελπίσουμε να ήταν καμιά προβληματική παρτίδα, κι όχι γενικό θέμα. Μετα απο δυο εβδομαδες περιπου αλλα οχι με καθημερινη χρηση. Και χρηση ημερας 2-3 ωρες
Phoenix7 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Απο που τα πηρες ?Απο ebay. Βαλε orb thumb sticks και θα τα βρειςΕνα λινκ φιλε?Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App
Vole Maulder Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μετα απο δυο εβδομαδες περιπου αλλα οχι με καθημερινη χρηση. Και χρηση ημερας 2-3 ωρες Χμ... Πάνε 3 βδομάδες που το έχω το PS4 και 2 βδομάδες έλιωσε στη χρήση, κι από μένα κι από φίλους που έρχονταν να τσεκάρουν παιχνίδια. Τώρα την τελευταία βδομάδα δεν το πολυχρησιμοποιώ, αλλά, απ' ό,τι λες, πάνω κάτω ίδιες ώρες έχει βγάλει το χειριστήριο με το δικό σου όταν έβγαλε το πρόβλημα, και δε διαφαίνεται κάποιο πρόβλημα. Εχει φύγει λίγο η αρχική "γυαλάδα" μόνο, αλλά αυτό εγώ ως καλό το βλέπω, γιατί στην αρχή γλίστραγε πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις