Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο πλαίσιο στα mall που πήγα τις προάλλες να δω το ps4 από κοντά είχε φαγωθεί το λάστιχο από τον αριστερό αναλογικό και στα δυο ds4 που είχε εκεί . Καλά τόσο εύκολα φθείρεται . Έλεος δηλαδή 

Δημοσ.

Το τελευταιο γιατι το λες??λογω Hardware?

Με καλυψε 100% ο vole παρακατω:)

Δημοσ.

Παιδια μετα απο 20 μερες εφυγε το πλαστικο απο τον αριστερο μοχλο του ds4 παιζοντας απλα fifa14 κι οχι εντονα.

Ολα πρεπει να εχουν προβλημα απο οτι διαβαζω.Η τα περισσοτερα.

Απαραδεκτο.

Κριμα και το χειριστηριο μου φανηκε γαματο.

Δημοσ.

Εγω ξενερωσα που ριξανε την αυτονομια στο ds4.Απο περιπου 25-30ωρες που ειχε το ds3, μου την πηγανε 7-8ωρες. Απλα ελεος  :-(

Δημοσ.

Η αυτονομία είναι ένα ζήτημα. Κάθε δυο μέρες χρειάζεται φόρτιση. 

Οσο για τα sticks, προς το παρόν δεν έχω παρατηρήσει κάτι αρνητικό στα δικά μου. Το αντίθετο, θα έλεγα. Αυτή η αρχική ολισθηρότητα έχει φύγει πλέον, μετά από κάμποσες ώρες χρήσης, και κάθονται κάπως καλύτερα στο δάχτυλο. Ισως και να τα συνηθίζω απλώς, δεν ξέρω. 

Δημοσ.

Εγω ξενερωσα που ριξανε την αυτονομια στο ds4.Απο περιπου 25-30ωρες που ειχε το ds3, μου την πηγανε 7-8ωρες. Απλα ελεος  :-(

To πιο τραγικό. Και να υποστηρίζεται στο PC, χίλιες φορές θα διάλεγα του X1 για την αυτονομία και μόνο.

Δημοσ.

Ούτε εγώ έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα σχετικά με τους μοχλούς. Μήπως πρόκειται για τίποτα ελλατωματικές παρτίδες?

Η αυτονομία πάντως, όντως θα μπορούσε να είναι καλύτερη.

Δημοσ.

Με βαση το επισημο Forum της Nintendo το αντιστοιχο ασυρματο controller για Wii U εχει αυτονομια που φτανει τις 80ωρες παρακαλω.

http://www.nintendo.com/consumer/systems/wiiu/en_na/system_wiiu_pro_controller.jsp?menu=power_and_battery&submenu=wup-pro-ht-charge .Ημουν μεγαλος οπαδος των DS controllers της Sony Κυριως για την αντοχη που ειχαν στον χρονο και της αυτονομιας του DS3 ,που ακομα χρησιμοποιω. Το να βλεπω ομως την εταιρια αντι να το βελτιωνει αυτο σε σχεση με τον ανταγωνισμο,να το μειωνει δεν με χαροποιεί καθολου .Ελπιζω στο μελλον να το αλλαξουν :).

Δημοσ.

Βέβαια, πρακτικά αυτά τα παιχνίδια που λες βγαίνουν τον επόμενο μήνα από αυτούς που λένε/λες. Ολα την τελευταία μέρα του μήνα κυκλοφορούν όσα είναι Ιανουάριο και Φεβρουάριο (τα μεγάλα, δηλαδή, TR, Thief και Driveclub). Και τα άλλα είναι στο τελευταίο τέταρτο του Μαρτίου, αν δεν κάνω λάθος. 

Λεπτομέρεια, απλώς λέω :P

11 μαρτιου φιλε μου το titanfall. δεν το λες και τελος μηνα.. :)

και αυτο ειναι το μονο πραγματικα μεγαλο. ολα τα αλλα ειναι σαφεστατα μικροτερα.

οσο για τα μοχλουδακια του ps4... μην την ψαχνετε.. ετσι κανουν τα περισσοτερα. αμα τα πολυ-παιξεις, ξεφτανε. και το αυτακι κολλαει επισης.

• Like 1
Δημοσ.

Η αυτονομία είναι ένα ζήτημα. Κάθε δυο μέρες χρειάζεται φόρτιση.

Εγω που το wii u pad το φορτιζω καθε τετραωρο τι να πω;
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...