mtzs Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ συνεχίζω να πιστεύω πως launch title θα είναι το The Last Guardian γιατί έτσι οντως το ειχα ξεχασει αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Έχουν πει τίποτα για live streaming; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 αυριο ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Έχουν πει τίποτα για live streaming; Ναι το είπαν σήμερα στο fb. Θα υπάρξει live αναμετάδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 http://kotaku.com/5985356/source-the-ps4-will-be-out-this-november-and-youll-be-able-to-control-it-with-your-phone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nkarafo Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Ποιά ώρα είναι το live streaming και που; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Today is the ''Day''.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savakis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Today is the ''Day''.. έχεις κονσόλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Είχα το Ps3 το οποίο Ylod-αρε στα 3.5 χρόνια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savakis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Είχα το Ps3 το οποίο Ylod-αρε στα 3.5 χρόνια.. εγώ έχω slim εδώ και ένα χρόνο δεν το είχα χρησιμοποιήσει πολύ μέχρι που πήρα 3D tv. τώρα έχω αρχίσει να βολεύομαι άσχημα στον καναπέ με το χειριστήριο και το απροβλημάτιστο 2d & 3d gaming... κοιτάζω τις νέες κονσόλες με αρκετό ενδιαφέρον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 σε 7 ώρες και 21 λεπτά απο τώρα το streaming στο gametrailers, ίσως κάνουν 1 ώρα εισαγωγή μόνοι τους γιατί το άλλο λινκ που έχω λέει 8 ώρες και 21 λεπτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Ανακοίνωση νέου God of War Η αγωνία περί της αποκάλυψης του PlayStation 4 θα φτάσει στο τέλος της σε λίγες ώρες, παρέα φυσικά με μια σειρά ανακοινώσεων νέων τίτλων. Θα δούμε μήπως το νέο God of War, πριν καν από την κυκλοφορία του Ascension; Η Sony Santa Monica Studio έριξε και το δικό της υπονοούμενο στον χορό των Twitter hype posts, κάτι που μας οδηγεί σε σκέψεις σαν κι αυτή. «Τι μας επιφυλάσσει το μέλλον για αύριο;» αναγράφεται στο post, «ακούσαμε πως ίσως ανοίξουν το κουτί της Πανδώρας και πάλι, θα ήταν ΦΟΒΕΡΟ!». Αναμένουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Αμα βγαλουν GOW launch στο ΠΣ4 θα σκασω !!!!! Υ.Γ Σημερα δεν ανακοινωσε specs κανα site η περιοδικο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 ^Tα τελευταία που "διέρρευσαν" είναι στην προηγούμενη σελίδα, 2ο ποστ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 nop... 1 το βράδυ.... εάν βγάλουν κανά gow με το launch βλέπω να χέζονται στο τάλιρο ναούμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις