Vole Maulder Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Ουτως ή αλλως παιχνιδια μεχρι το Infamous/Witcher 3,δηλαδη τον Μαρτιο, δεν προκειται να βγουν αρα και να περιμενεις λιγο δεν τρεχει τιποτα. Πώς; Τι; Πού; Πότε; Ποιος; 1
Fulgore1 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Ναι το Witcher 3 Wild Hunt θα ειναι διαθεσιμο και για ps4.Ενα απο τα καλυτερα exclusives για 360 και Pc,πλεον γινεται και αυτο Multiplat Για την ημερομηνια πηγαινε για το Infamous κυριως,απλα εκανα μετα Edit οτι θα βγει του χρονου και το Witcher 3 Το διορθωσα και παραπανω.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Ναι το Witcher 3 Wild Hunt θα ειναι διαθεσιμο και για ps4.Ενα απο τα καλυτερα exclusives για 360 και Pc,πλεον γινεται και αυτο Multiplat Για την ημερομηνια πηγαινε για το Infamous κυριως,απλα εκανα μετα Edit οτι θα βγει του χρονου και το Witcher 3 Το διορθωσα και παραπανω. Οποιος εχει καλο pc και παιξει το Witcher σε κονσολα ειναι αξιοθρηνητος τουλαχιστον...
Vole Maulder Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Ναι το Witcher 3 Wild Hunt θα ειναι διαθεσιμο και για ps4.Ενα απο τα καλυτερα exclusives για 360 και Pc,πλεον γινεται και αυτο Multiplat Για την ημερομηνια πηγαινε για το Infamous κυριως,απλα εκανα μετα Edit οτι θα βγει του χρονου και το Witcher 3 Το διορθωσα και παραπανω. Μωρέ, ότι θα βγει το ξέρω, νόμισα ότι εννοούσες ότι θα βγει Μάρτιο, γι' αυτό αντέδρασα έτσι
nyne Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Τελικά το battlefield είναι τιγκα στα bugs...σήμερα είχα 3 αποτυχημένα boot και ένα όπου κόλλησε στο lobby,τελικά κάποια στιγμή έπαιξα,οπότε αν σας κάνει προβλήματα μην μασατε και απολαύστε το beta testing... 2
metallica 13 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Πρωτο δυνατο crash test για το ps4...απο παρασκευη εχει δουλεψει αρκετες ωρες...δεν ειχα κανενα error μεχρι τωρα...οι πρωτες εντυπωσεις αρκετα θετικες..τα μονα αρνητικα που εντοπισα ειναι το drive σε μερικα παιχνιδια στο πρωτο install εκανε λιγο θορυβο για κανα λεπτο στο 2k ειχα σπασιματα στον ηχο και τελευταιο το wooble που νομιζω οτι το εχουν ολα...ειναι καθαρο σχεδιαστικο λαθος...βεβαια πρεπει να βαλω δυναμη για να το κανει..στο επιπλο καθεται ευθεια..
Atlas1988 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Λοιπον... προσωπικα ειμαι κατοχος ps4.Ειμαι αρκετα ενθουσιασμενος για την πορεια της κονσολας με την εννοια οτι πχ ειχα παρει και ps3 τη πρωτη ημερα και η συγκριση ειναι μερα-νυχτα.Τοτε δεν ειχαμε ουτε 1 σωστο παιχνιδι να παιξουμε τωρα ομως δεν ισχυει αυτο καθοτι 2-3 τιτλοι θα σε καλυψουνε. Ομως η ουσια ειναι η εξης : σαν ΑΓΟΡΑ αυτη καθ΄ αυτη με την εννοια οτι θα σου προσφερει κατι εντελως νεο και επαναστατικο ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ.Η κονσολα ειναι μολις 1.5 μηνων περιπου , δεν εχει τα απαραιτητα παιχνιδια εννοειται , και θελει ακομη δρομο.Σαν επενδυση ομως αξιζει.Η τιμη της σε σχεση με οσα (θα) προσφερει ειναι χαμηλη , εχει πολυ καλες προοπτικες , και δεν ειναι τυχαιο οτι εχει κανει τεραστια επιτυχια. Η αποφαση βρισκεται σε εσενα , εφοσον διαθετεις τα περιπου 400 Ευρω αγορας και βεβαιως βρεις καποιο κομματι διαθεσιμο.Δεν αξιζει με την εννοια οτι θα δεις κατι νεο , αξιζει ομως ως επενδυση γιατι εχει πολυ καλο δρομο μπροστα. Οσο για το one και την Microsoft ο χρονος θα δειξει.Αυτη τη στιγμη οι κονσολες ειναι πολυ κοντα , ομως 2 ειναι τα βασικα δεδομενα που κανεις δεν μπορει να αμφισβητησει : Α) Το ps4 ειναι ισχυροτερο σε hardware (αν και σπανια παιζει ρολο αυτο) Β) Σε θεματα πωλησεων μη βιαζεται κανεις , η Sony ακομη δεν εριξε τη κονσολα της στην Ιαπωνια εκει οπου το μονο σιγουρο ειναι οτι θα κανει παταγο ενω το xbox one ζητημα εαν πουλησει μερικες εκατονταδες χιλιαδες σε ολη την διαρκεια ζωης του. Η ουσια ομως ειναι αλλη : παρτε την κονσολα που πιστευετε οτι θα σας καλυψει περισσοτερο.Εγω προσωπικα δεν προκειτε να δωσω 100 ευρω επιπλεον στην Μicrosoft ΟΤΑΝ αποφασισει να στειλει και σε εμας τους φτωχους συγγενεις την κονσολα της καπου στα μεσα του 2014 , ομως θα αγορασω το xbox one στη πρωτη μειωση τιμης του. Ημουν πολυ ευχαριστημενος απο το 360 το οποιο διαθετω καθως και απο το πρωτο xbox αλλα σε αυτη τη γενια δεν κρυβω τον εκνευρισμο και την απογοητευση μου με την microsoft.Ευτυχως δηλαδη δεν εκανε και την ΠΑΤΑΤΑ με τα ΜΤΧ παιχνιδια....
nekrik Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 τι μαυραγοριτες ειναι αυτοι στις αγγελιες ρε παιδια?? ουτε στην κατοχη τετοια αισχροκερδεια...ενα 50ρικο σχεδον πανω??? Ασε ασε Ελληναρες παντού άλλοι πήραν δυο ,τρια να τα πουλήσουν όταν θα υπάρχει έλλειψη !!!! ΧαΧαχαχαααχα Αλλά μεγαλύτερα νούμερα ειναι αυτοί που θα το πάρουν σε αυτήν την τιμή ειδικά τα made in China του Κωτσόβολου !!!! P.s και δεν ειναι ενα 50άρικο αλλά φτάνει και το 100ρικο . Αλλά έτσι είναι ελεύθερη μαύρη αγορά δεν έχουμε ;
skar1983 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Γιατι εσυ τι εχεις , made in japan ? Εμενα μου εκατσε made in Greece.
szam Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Παιδια μολις ανοιξα το ps4 bundle με KZ:SF αλλα δεν βλεπω κωδικο για psn trial οπως σε κατι αλλους γενικα στο Internet. Μηπως ψαχνω τζαπα και δεν υπαρχει κωδικος για τις κονσολες στην ελλαδα?
Fotis13 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Ασε ασε Ελληναρες παντού άλλοι πήραν δυο ,τρια να τα πουλήσουν όταν θα υπάρχει έλλειψη !!!! ΧαΧαχαχαααχα Αλλά μεγαλύτερα νούμερα ειναι αυτοί που θα το πάρουν σε αυτήν την τιμή ειδικά τα made in China του Κωτσόβολου !!!! P.s και δεν ειναι ενα 50άρικο αλλά φτάνει και το 100ρικο . Αλλά έτσι είναι ελεύθερη μαύρη αγορά δεν έχουμε ; Εγω εχω made in switzerland μαλλον θα ειμαι απο τους τυχερους!
HolyMan Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Παιδια μολις ανοιξα το ps4 bundle με KZ:SF αλλα δεν βλεπω κωδικο για psn trial οπως σε κατι αλλους γενικα στο Internet. Μηπως ψαχνω τζαπα και δεν υπαρχει κωδικος για τις κονσολες στην ελλαδα? λογικα οταν θα φτιαξεις account θα σου βγαλει για τις 14 μερες.
spacecowboy Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Παιδια μολις ανοιξα το ps4 bundle με KZ:SF αλλα δεν βλεπω κωδικο για psn trial οπως σε κατι αλλους γενικα στο Internet. Μηπως ψαχνω τζαπα και δεν υπαρχει κωδικος για τις κονσολες στην ελλαδα? στην αμερικη εχει 1 μηνα που γινεται add στον ηδη υπαρχον λογαριασμο που εχεις στην ελλαδα και ευρωπη γενικα δεν... ειναι μονο για νεο λογαριασμο και 2 βδομαδες αν αυτο προσπαθεις να κανεις ομως μπες στο psn και εχει εκει για να πατισεις να παρεις το trial
Atlas1988 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Εμενα ειναι made in trinidad and tobago special edition 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις