JohnVani18 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Report: Sony's Next Generation Console Specs Leaked Sony’s next gen console specifications, controller details and account system have reportedly been leaked from a 90-page PDF Sony document with development kits.According to the documents, PS4 will support Sixaxis and DualShock 3 controllers, but there’s a new controller in development for next gen console.The new controller features four face buttons, two analogue sticks and shoulder triggers, as well as vibration and improved motion-sensing, it also features a touch pad on the back of the controller similar to Vita’s rear touch screen. There is also a ‘Share’ button, the purpose of which is unclear at this time.The next gen console (PS4) specs*: 8GB system memory 2.2 GB video memory 4x Dual-Core AMD64 “Bulldozer” (8x cores) CPU AMD R10xx GPU 4x USB 3.0 and 2x Ethernet ports Blu-Ray drive 160GB HDD HDMI & Optical, 2.0, 5.1 & 7.1 channels Audio Output*Specs may change for the retail release.PS4 will support ”multi-user simultaneous logins”, allowing more than one user to log into accounts simultaneously on a single console.
The_Sheep Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 ξερουμε ωρα Ελλαδας για την ανακοινωση αυριο;
skanjos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 http://www.timeanddate.com/countdown/generic?iso=20130220T18&p0=179&msg=PlayStation+Meeting+2013&csz=1 countdown νέες φήμες μιλάνε για το final fantasy versus xiii να έχει κάνει πόδια για το ps4 εδώ και καιρό, για να δούμε μεθάυριο χαράματα θα σκάσει η μεγάλη βόμβα ή όχι? day 1 για μένα αν πάει εκεί. δάνειο θα πάρω!!!
privateer Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Report: Sony's Next Generation Console Specs Leaked Δεν ισχύουν αυτά τα specs.
Bourdoulas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ δεν την ξαναπατάω με καμία κονσόλα. Ποτέ day 1 κονσόλα, ούτε καν παιχνίδι!
mtzs Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Εγω παλι ειμαι περιεργος να δω αν θα ανακοινωσουν launch exclusive τιτλο για την κονσολα (Santa Monica, Naughty Dog) Δεδομενου οτι οι 2 εταιριες δουλευουν ακομη σε αλλα projects (Last Of US, GOWA) αναρρωτιεμαι αν κρατανε κατι κρυφο
ilias_97 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Υπομονή τώρα σε λίγο θα ξέρουμε. Θα γίνεται streaming το event;
skanjos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 naughty dog έχουμε confirmation οτι δουλέυουν σε 2 τίτλους,μετά απο το uncharted 2 πρόσθεσαν αρκετούς devs και τώρα λογικά κάτι ετοιμάζουν για το ps4, santa monica το ascention δεν νομίζω να το δούλεψαν πολύ, πολύ πρόχειρο φαίνεται,ίδια engine,αλλα για day1 δεν νομίζω να έχουν κάτι,αυτό που έγραψα btw άρχισαν και άλλες φήμες για το versus,καθώς πέταξε για new york ο ceo/εκπρόσωπος dunno της square , οπότε μάλλον κάτι έχουν να μας δείξουν,ελπίζω εκτός απο το versus(που το θεωρώ στανταράκι) να δούμε και ενα ps4 final fantasy vii έτσι για να στρώσουμε χαχαχα. το event Θα γίνει Streamed απο όλα τα μεγάλα site
The_Sheep Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 η sony εχει την ευκαιρια να κανει αισθηση αυριο με την "νεα" γενια της. αν ομως δεν δειξουν παλι live footage απο παιχνιδια και αρχισουν τα βιντεακια με το "πως θα δειχνουν στο PS4" και δεν ανακοινωσουν κανα 2-3 γερους τιτλους για launch , θα παει χαμενη η ευκαιρια τους.
mtzs Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 παντως το Uncharted 4 κανονικα θα ειχε σειρα για φετος (2007-2009-2011). δεν εχει ακουστει τιποτα μεχρι στιγμης οποτε λεω μηπως ειναι κρυφο χαρτι για launch title. το 5pm EST ειναι 12 το βραδυ ωρα ελλαδας;
naruto14 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 1 ξημερώματα πέμπτης είναι το event παίδες. Αύριο το βράδυ έχει ξενύχτι. Εγώ συνεχίζω να πιστεύω πως launch title θα είναι το The Last Guardian γιατί έτσι
Προτεινόμενες αναρτήσεις