spacecowboy Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 εχετε δοκιμασει αυτο? πλακα εχει lol για να δουμε τι ειναι το trine http://el.twitch.tv/djfunkadelic80 ps. καλη μαλακια(το trine)
myst77 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 ρε παιδιά, το είδε κανείς κάπου στημένο σαν demo με το NBA 2K14 σε κάποιο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη για να το δούμε;
Raikkonen86 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 <p>ρε παιδιά,</p> <p> </p> <p>το είδε κανείς κάπου στημένο σαν demo με το NBA 2K14 σε κάποιο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη για να το δούμε;</p> Εγώ έπαιξα στο ps4 φιφα 14 στο public στις Τσιμισκή... Αλλά συνήθως έχει 4-5 άτομα που περιμένουν να παίξουν...
klainmaingr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 2K14 δε βρήκα κάπου. Μερικά demo έχει στα public και το mediamarkt πυλαία. Κατα τα άλλα ήρθε και το πρώτο πλήρες console freeze και αναγκαστικό βγάλσιμο πρίζας. Δεν έκανε τίποτα για 1-2 λεπτά (δεν αποκρινόταν), λειτούργησε μετά απο 1-2 βάλε βγάλε του power, μπήκε με safe mode όταν άνοιξε και η ζωή είναι ωραία. Ευτυχώς τερματίστηκε το bf4 οπότε τώρα θα δώ και με το assasins. Μισή φορά να το κάνει και με άλλο game και έφυγα πίσω. Oh well...
Αδιαφορος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 @klain δοκιμασες να κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων; υπαρχει ενα firmware αρχειο γυρω στα 800ΜΒ (official) Δεν εχω διαβασει αλλα ισως το περνας μπαινοντας στο Recovery menu (Πατωντας το On/off για 7 δευετρολεπτα) εχει εκει μια επιλογη για factory default settings. για δοκιμασε το αφου το ψαξεις και διαβασεις Οπως και να εχει ακουγεται να εχεις προβλημα. το πολυ πολυ να το μπρικαρεις να το πας για DOA οσο προλαβαινεις Δε νομιζω να ειναι θεμα hardware fault αλλα ισως κατι δε παει καλα με τις ρυθμισεις Θα το ψαξω και γω το βραδυ Και να κατεβασει αλλους drivers (μπηχτη για οσους κοροιδευαν)
metallica 13 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 <p>2K14 δε βρήκα κάπου. Μερικά demo έχει στα public και το mediamarkt πυλαία.</p> <p> </p> <p>Κατα τα άλλα ήρθε και το πρώτο πλήρες console freeze και αναγκαστικό βγάλσιμο πρίζας. Δεν έκανε τίποτα για 1-2 λεπτά (δεν αποκρινόταν), λειτούργησε μετά απο 1-2 βάλε βγάλε του power, μπήκε με safe mode όταν άνοιξε και η ζωή είναι ωραία.</p> <p>Ευτυχώς τερματίστηκε το bf4 οπότε τώρα θα δώ και με το assasins. Μισή φορά να το κάνει και με άλλο game και έφυγα πίσω. Oh well...</p> Πηγαινε το πισω φιλε μου...μην σκας!αν και πιστευω οτι μπορει να ειναι και το παιχνιδι...θα δοκιμασω και εγω το warframe να δω αν θα μιυ κολλησει οπωε σε σενα..
klainmaingr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Α δε σκάω. Και γω απο το battlefield νομίζω οτι είναι. Η ΕΑ πρέπει να έκανε το θαύμα της. Λίγο beta testing ακόμα και ότι γίνει έγινε.
Atlas1988 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Σιγουρα δεν ειναι απο το μηχανημα ?Κατι εχω διαβασει οτι οταν τα ps4 αρχιζουν και κολανε κτλ , υπαρχει περιπτωση να σου βγαλει αυτο το γαλαζιο φως που αναβει και σβηνει που σημαινει οτι.. πεθανε.
mtzs Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Και να κατεβασει αλλους drivers (μπηχτη για οσους κοροιδευαν) καταρχας μας ειναι παντελως ΑΔΙΑΦΟΡΑ τα drivers μιας και δεν υπαρχουν τετοια για κονσολες. βαζεις παιζεις χωρις drivers (αν παιζει και δε φρειζαρει ) Επι του θεματος, το εψαξα λιγακι @ klain Μπαινεις Safe mode πατωντας το on/off για 7 δευτερολεπτα http://www.ps3news.com/playstation-4-ps4-news/playstation-4-ps4-in-factory-service-mode-fsm-rumors-surface/ Επιλεγεις το 7 και ακολουθεις τις οδηγιες απο εδω για να κανεις system initialization αφου κατεβαζεις το μεγαλο firmware (800+ MB) http://gr.playstation.com/home/news/articles/detail/item663748/ Εννοειται πως θα διαγραφουν ολα τα data + users οτι και να παθει δεν εχεις θεμα μιας και ακολουθεις πιστα οδηγιες που περιγραφονται στο επισημο playstation 4 manual + support. Τις παραπανω οδηγιες τις εδωσε η Σονυ στην αρχη σε οσους ειχαν θεματα με το PS4 στην Αμερικη οταν ειχε γινει ο ντορος περι faulty συσκευων https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/5044 http://community.us.playstation.com/t5/PlayStation-4-Support/INFO-Blinking-Blue-Light-PS4-Issues/m-p/42154071#U42154071 Προσεξε μονο μην κατεβασεις απο αλλου το firmware παρα μονο απο το λινκ που σου δωσα παραπανω (επισημη δικτυακη τοποθεσια). Αλλο firmware υπαρχει για τις αμερικανικες κονσολες και αλλο για τις ευρωπαϊκες άσχετα με το region free. 2
SOCRATIS1000 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Οποιος δεν την θελει την κονσολα του[klainmain]εδω εγω ειμαι διαθεσιμος σε μια καη τιμουλα.... :cool:
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Οποιος δεν την θελει την κονσολα του[klainmain]εδω εγω ειμαι διαθεσιμος σε μια καη τιμουλα.... :cool: Ελα ρε αληθεια;Εισαι πολυ μεγαλοψυχος! Ποσο σκοντο θες να σου κανει το παλικαρι για να καταδεχτεις να τον απαλλαξεις απο τη κονσολα του;
SOCRATIS1000 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Εχεις προβληματα φιλε?Η απλα κομπλεξισμος?Ουτε καν μιλησα για τιμη,απλα ειπε οτι θελει να την δωσει οποτε ενδιαφερομαι.Αλλα μαλλον εχεις κομπλεξ,δεν πειραζει ,θα σου περασει.Ναι και οταν λεω για καλη τιμουλα ,μιλαω για κανονικη τιμουλα,οχι 450-550 που ζητανε μερικοι. Οχι δεν ειμναι απο αυτους που ζητανε την κονσολα 250-300 ευρω,για αυτο καλυτερα πριν ειρωνευτειες καποιον ,σκεψου.Δεν ειμαστε ολοι ιδιοι.
nyne Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Καλώς σας βρήκα.Οποιος θέλει για κανένα Bf4 ας με κάνει add,MephistoNyne. Α δε σκάω. Και γω απο το battlefield νομίζω οτι είναι. Η ΕΑ πρέπει να έκανε το θαύμα της. Λίγο beta testing ακόμα και ότι γίνει έγινε. Εμένα Κάποια στιγμή στο bf την ώρα που έπαιζα online ,άρχισε να κάνει slow down εικόνα κ ήχος μαζί σε φάση τώρα κολλάω αλλά μετά ξαναπήρε το πάνω του.πραγματικα ήταν σαν βυνιλιο που το σταμάταγες κ μετά ξανά έπαιρνε στροφές. 1
HolyMan Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 εχουν γενικως προβληματα τα παιχνιδια της EA στις καινουριες κονσολες...ειπαν οτι θα τα διορθωσουν.
gamer73 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Ξέρει κανεις πως ενεργοποιώ της 14 μέρες trial playstation plus? μου βγάζει no system memory ! Sent from my iPad using Insomnia Ξέρει κανεις πως ενεργοποιώ της 14 μέρες trial playstation plus? μου βγάζει no system memory ! Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις