Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δουλευουν τα ανεμιστηρια και σε standby ναι χαμηλα βεβαια αλλα δεν εχει προβλημα δεν ζεσταινεται σε standby

broadcast σε twitch δοκιμασε κανεις? πλακα εχει περιμενα πολλα cuts αλλα το 1 mbit αρκει φαινεται για broadcast στο high quality 

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδες τη γνωμη σας για το μηχανημα τι κανουμε το περνουμε τωρα η θα πεσει και αλλο  η  τιμη του το φεβρουαριο????

Η τιμη του δε προκειται να πεσει πριν περασει ενας-εναμισης χρονος (ισως λεω και λιγο, στη διετια το κοβω)

Αν το βγαλει καποιο καταστημα σε προσφορα ειναι αλλο θεμα.

Παντως μην εχεις αυταπατες οτι το Φεβρουαριο θα εχει price drop. Πουλαει σαν τρελο το μηχανημα, δε προκειται να δεις κατι τετοιο

Δημοσ.

πολυ χλωμο του χρονου τα χριστουγεννα και αν...

τωρα για καμια προσφορα τυπου 10-50 κομματια στα 350 ξερω γω μεσα σε τιποτα εκπτωσεις δεν το αποκλειω σιγουρα οχι ομως στης εκπτωσεις του ιανουαριου αυτου (σε αυτου περιμενε τρελα deal σε ps3 - xbox360)

Δημοσ.

Εγω το ειχα παραγγειλει απο σεπτεμβριο το πηρα επιτελους χθες στα 399 χωρις τα δεκα ευρω παραπανω που θα εχουν οι κονσολες χωρις τη προπαραγγελια. Δυστυχως αυριο θα παρω το πρωτο παιχνιδι δεν ειχα αλλα χρηματα. Η κοπελα στα public με πιεζε για αλλα 39 ευρω καλυψη που δεν καταλαβα τι ακριβως ειναι. Ενας χρονος εγγυηση εχει που κατα τη γνωμη μου ειναι λιγο. Τουλαχιστον εξασφαλισα τη κονσολα νομιζω θα ειναι δυσκολο να τη βρει κανεις αυτες τις μερες. Πολυ καλη κατασκευη αυτη φορα. Δεν ειναι καθου φθηνοφτιαγμενο σαν το ps3 slim. Καθολου θορυβο δεν κανει και πολυ καλη λυση το πισω μερος με τους αερογωγους για καλυτερη ψυξη.

Δημοσ.

So το ανοίγω σήμερα μετά απο το fatal που μου έβγαλε χθές το βράδυ και βάζω το battlefield.

Πατάω start, αργεί περίεργα πολύ, σκάει η οθόνη του logo κομμένη σαν να έχει artifacts και μετά πατάω το Χ και αρχίζουν να αναβοσβήνουν τα πάντα. Χέζομαι λίγο πάνω μου, close application, close console, start game ξανα τα ίδια.

Βάζω fifa παίζει κανονικά. Ξαναβάζω battlefield και παίζει μέχρι τώρα κανονικά. Δεν είμαι σίγουρος αν ήταν game related ή τι διάολο όλο αυτό, αλλα τα χρειάστηκα. Απο ότι βλέπω το bf είναι γενικά buggy as hell (και αν κρίνω και απο τα χθεσινά errors που μου πετούσε) και πολλοί έχουν πρόβλημα και με corrupted saves.

Μακάρι αν είναι να βγάλει πρόβλημα να το βγάλει τώρα να φύγει DOA.

Δημοσ.

Αν δεν το έχεις παίξει/πάρει σε ps3/360 ναι σίγουρα να το πάρεις.

Δεν έχει χαοτικές διαφορές στα γραφικά αλλα σίγουρα φαίνεται πολύ πιο όμορφο.

Το παιχνίδι είναι ίδιο κατα τα άλλα όσον αφορά το περιεχόμενο.

Επίσης έχει και την φάση με το upgrade που δεν είμαι σίγουρος τι και πώς οπότε παίζει να σε συμφέρει να το πάρεις ps3 και να κάνεις upgrade σε ps4. Δεν είμαι σίγουρος.

http://www.youtube.com/watch?v=seCR6eifk4E

Δημοσ.

So το ανοίγω σήμερα μετά απο το fatal που μου έβγαλε χθές το βράδυ και βάζω το battlefield.

Πατάω start, αργεί περίεργα πολύ, σκάει η οθόνη του logo κομμένη σαν να έχει artifacts και μετά πατάω το Χ και αρχίζουν να αναβοσβήνουν τα πάντα. Χέζομαι λίγο πάνω μου, close application, close console, start game ξανα τα ίδια.

Βάζω fifa παίζει κανονικά. Ξαναβάζω battlefield και παίζει μέχρι τώρα κανονικά. Δεν είμαι σίγουρος αν ήταν game related ή τι διάολο όλο αυτό, αλλα τα χρειάστηκα. Απο ότι βλέπω το bf είναι γενικά buggy as hell (και αν κρίνω και απο τα χθεσινά errors που μου πετούσε) και πολλοί έχουν πρόβλημα και με corrupted saves.

Μακάρι αν είναι να βγάλει πρόβλημα να το βγάλει τώρα να φύγει DOA.

δεδομενου οτι και οι δυο κονσολες χρησιμοποιουν notebook tech, φανταζομαι οτι δεν θα αυτοπυρακτωνονται οπως οι μπαμπαδες τους.

πιο πολυ software θεματακια φανταζομαι θα εχουν (game αλλα και system) παρα hardware.

με δυο λογια, μη φοβασαι. θα πρεπει να εισαι πολυ γκαντεμης για να σου καει :D

Δημοσ.

@klain δοκιμασες να κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων;

υπαρχει ενα firmware αρχειο γυρω στα 800ΜΒ (official) Δεν εχω διαβασει αλλα ισως το περνας μπαινοντας στο Recovery menu (Πατωντας το On/off για 7 δευετρολεπτα) εχει εκει μια επιλογη για factory default settings.

για δοκιμασε το αφου το ψαξεις και διαβασεις

Οπως και να εχει ακουγεται να εχεις προβλημα.

το πολυ πολυ να το μπρικαρεις να το πας για DOA οσο προλαβαινεις :)

Δε νομιζω να ειναι θεμα hardware fault αλλα ισως κατι δε παει καλα με τις ρυθμισεις

Θα το ψαξω και γω το βραδυ

Δημοσ.

Προς το παρόν παίζει καλά. Θα δώ και σήμερα μετά απο μερικές ώρες σάπισμα πως θα πάει και ανάλογα θα πράξω. Λέω να μη μπώ κάν στον κόπο για recovery menu κτλ μη γίνει καμια βλακεία απο πλευράς μου στην τελική.

Και γώ πιστεύω system/software θέμα είναι αλλα you never know. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...