Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλλου εγκειται το point μου Vole

Καλως η κακως μας εχει καλομαθει με το Plus η Sony

Δε μπορεις να δινεις ενα ιντυ που δεν εκφραζει το Next gen gaming απο αποψης τιτλου για launch κονσολας που στο κατω κατω θες να δειξεις μερικες απο τις δυνατοτητες του μηχανηματος.

Ειχες υποσχεθει driveclub δε σου εκατσε η φαση και βαζεις αντικαταστατη το Contrast. Δε λεω ωραιο adventure style indie (ειναι του γουστου μου αυτο) αλλα και παλι δεν ειναι αυτο που θα δεις τη δυναμικη του μηχανηματος.

Κανε οτι εκανε η MS με το Fifa στη τελικη, δωσε ενα 3rd party καλο. Με την Ubi εχει καλες σχεσεις. Πουλησε καλα το AC4 στο PS3 δωστο στο PS4 για launch.

Eye Candy θελουμε στο κατω κατω για αρχη να δουμε ποσα απιδια μαζευει ο σακος, οχι κατι εξεζητημενο

Δυσκολο θα πεις το ξερω αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα.

Αυτα που ξερουμε με το plus παντως στο PS3 πιστευω οτι θα αργησουμε να τα δουμε στο PS4

Δημοσ.

Παιδες μια ερωτησουλα...Αν παρω paysafe απο το περιπτερο μπορω να αγορασω παιχνιδι απο το playstore για το playstation 4?

οχι, δεν δεχεται paysafe απο περιπτερο

Προπληρωμενη πιστωτικη δεχεται

Δημοσ.

Ξέρεις κανεις πως ενεργοποιώ το trial 14 days? τελικά θα βγει κανενα προγράμμα να παιζει τα games του 3;

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Εμένα μου καθεται που πρέπει να δωσεις 50ευρο/year για να παιζεις online.

Εμεις που διναμε 7-8 χρονια τοσα λεφτα στο xbox live το εχουμε συνηθισει. Σας καλομαθε η σονυ στο τζαμπα...

Δημοσ.

Αλλου εγκειται το point μου Vole

Καλως η κακως μας εχει καλομαθει με το Plus η Sony

Δε μπορεις να δινεις ενα ιντυ που δεν εκφραζει το Next gen gaming απο αποψης τιτλου για launch κονσολας που στο κατω κατω θες να δειξεις μερικες απο τις δυνατοτητες του μηχανηματος.

Ειχες υποσχεθει driveclub δε σου εκατσε η φαση και βαζεις αντικαταστατη το Contrast. Δε λεω ωραιο adventure style indie (ειναι του γουστου μου αυτο) αλλα και παλι δεν ειναι αυτο που θα δεις τη δυναμικη του μηχανηματος.

Κανε οτι εκανε η MS με το Fifa στη τελικη, δωσε ενα 3rd party καλο. Με την Ubi εχει καλες σχεσεις. Πουλησε καλα το AC4 στο PS3 δωστο στο PS4 για launch.

Eye Candy θελουμε στο κατω κατω για αρχη να δουμε ποσα απιδια μαζευει ο σακος, οχι κατι εξεζητημενο

Δυσκολο θα πεις το ξερω αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα.

Αυτα που ξερουμε με το plus παντως στο PS3 πιστευω οτι θα αργησουμε να τα δουμε στο PS4

Δεκτό, αν και από πλευράς particles είναι λίγο show off το Resogun, ενώ το Contrast δεν έχει να δείξει τίποτα, απ' όσο το έχω δει. Σίγουρα όταν το παίξω στην τηλεόρασή μου θα φαίνεται καλύτερο, αλλά και πάλι. Ωστόσο, μπορεί να μην έκανε αυτό που έκανε η MS, αλλά ακριβώς επειδή έχουν πουλήσει αυτά τα παιχνίδια στο PS3 δίνει τη δυνατότητα να τα κάνεις upgrade με 10 ευρώ. Κάτι που, γενικά, σου έρχεται αρκετά φθηνότερα από το να τα πάρεις για PS4. Δεν είναι το ίδιο με το να σου δώσει το AC 4 δωρεάν, αλλά δεν είναι και τίποτα. 

Οτι θα αργήσουμε να δούμε ανάλογες παροχές του 3 στο 4 λογικό είναι. Σε κάνα 6μηνο το νωρίτερο, σε κάνα χρόνο το αργότερο περιμένω εγώ να δω μεγάλο παιχνίδι. Ισως δώσουν γύρω στο 6μηνο το Tomb Raider, γιατί αμφιβάλλω πως θα πουλήσει ιδιαίτερα, ας πούμε. 

Εμένα μου καθεται που πρέπει να δωσεις 50ευρο/year για να παιζεις online.

Δεν είναι μόνο για online, σου δίνει και παιχνίδια. Και όλες οι υπόλοιπες υπηρεσίες είναι εκτός Plus. Ειδικά για όσους έρχονται/ερχόμαστε από Χμποχ μεριά, στη σύγκριση βγαίνει από πάνω το Plus σε value for money και σε λογική υλοποίηση. Κι όπως λέει κι ο HolyMan, οι απαιτήσεις έχουν ανέβει πολύ πλέον.

• Like 1
Δημοσ.

Ahahaha καλό gaming.

Εγώ μόλις το έκλεισα απο νεύρα. Είχα σκοπό να τερματίσω το campaign του bf4 μέχρι το πρωί αλλα η κονσόλα είχε άλλη άποψη. 4 fatal errors μέχρι τώρα.Το πρώτο μου το είχε βγάλει το πρωί στο warframe και τα άλλα 3 στο bf τώρα. Not cool.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...