Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το συνεννοηθηκαμε ηταν ως προς το αν σου εδωσα να καταλαβεις τι εννοουσα ειδικα ως πρoς το day one και τα 400 ευρο 

δεν σου εδωσα γιατι το ξανα αναφερεις αυτο ειναι εμφανες

τεσπα δεν το συνεχιζω οπως και να εχει εγω εγραψα οτι ηταν να γραψω εσυ εγραψες οτι ηταν να γραψεις και ας βγαλει οποιος τα διαβασει τα συμπερασματα του B)

Δημοσ.

Επιασα το χειριστήριο σημερα, πολυ καλο ηταν, βελτιωση σε ολους τους τομεις, ψηθηκα να το παρω για pc για τα platforms αλλα ας περιμενω καλυτερη υποστηριξη.. :P Τα face buttons μου φανηκαν λιγο "mushy" βεβαια αλλα τα αναλογικα το dpad και τα triggers ηταν μια χαρα..

Δημοσ.

made in china και εμενα...το πηρα πρωτη φορα ever περνω κατι day one

ειχα παρει και το ps2 ετσι αλλα τον πρωτο μηνα οχι ακριβος day one

καλοριζικο σε ολους μας :D y7ga.JPG

5q5n.jpgmc7x.jpg

Τα καλοριφέρ βλέπω έχουν καταντήσει ράφια με την κρίση.

Λεφτά για ps4 υπάρχουν πάντως....

Δημοσ.

τοσος ντορος για το resogun (ακουσον ακουσον 9.0 στο ign) αλλα αυτο που αξιζει πραγματικα ειναι το contrast.

Μην τρελαίνεσαι, ρε συ, απλώς δεν είναι του γούστου σου το είδος του Resogun :P

Δημοσ.

Ξερει κανεις αν το install του παιχνιδιου συνεχιζει οταν ειναι στο μενου της κονσολας η πρεπει να εισαι μεσα στο παιχνδι..μιλαω για το πρωτο μεγαλο install που κανει οταν πρωτοβαζεις παιχνιδι...

Δημοσ.

Δεν είδα κάποιο game να έχει πολύ ώρα install (απο blu ray) αλλα είμαι αρκετά σίγουρος οτι όλα γίνονται και στο bkground.

Ρε παιδια....Μη τρελαθουμε κιολας.Η κονσολα επισημα κυκλοφορησε σχεδον 25-30 ημερες πριν σε Β Αμερικη και προ ολιγων ημερων ΕΕ και Ελλαδα.Μη ξεχναμε οτι επι της ουσιας μιλαμε για ενα -σχεδον- ταυτοχρονο παγκοσμιο λανσαρισμα που η Sony δεν ειχε κανει αλλη φορα...

Μην εχουμε τρελες απαιτησεις για τα μενου κτλ.Εγω ειχα παρει το ps3 με προπαραγγελια , σε πολυ υψηλοτερη τιμη , με ανυπαρκτα παιχνιδια τοτε (τωρα με ενα killzone , AC , BF , Fifa κατι κανουμε) και σε εποχη οπου το online -ακομη- ηταν σε νηπιακο επιπεδο σε κονσολες....

Τωρα εχουμε εδω ενα πολυ δυνατο μηχανημα με ωραιο bundle , σε ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ για τα δεδομενα του , με 3-4 αξιολογους τιτλους οπου μπορουν να μας κρατησουν εως Φεβρουαριο - Μαρτιο οποτε ερχονται νεα παιχνιδια και με ικανοποιητικες λειτουργιες.

Ολα θα φτιαξουνε σε λιγο καιρο και στο μενου και σε ολα.

Για ποιο λόγο πρέπει να είμαστε σε denial δηλαδή; Τι πάει να πει να μην έχουμε απαιτήσεις;

Να μην έχει pause στα downloads? Κονσόλα που με το καλημέρα έχει 5-6 πράγματα να κατέβουν; Το 2013; Seriously;

Που έψαχνα να αλλάξω user και δεν υπήρχε πουθενά παρα μόνο αν κάνω logout? Δεν είπε κανείς να βάλουν VR και να κάνει καφέ. Πράγματα που υπήρχαν στο ps3 απλά να τα μεταφέρουν. Δεν θέλουμε να βάλουν features. Να μη βγάζουν θέλουμε. Θέλω ας πούμε να κατεβάσω το dv universe που ειναι 30!!gb. Ε δε το βάζω γιατί ξέρω οτι θα τα πίνει το σύμπαν όποτε αποφασίωσω να παίξω κάτι με online feature και δεν έχω τρόπο να το σταματήσω προσωρινά.

Και τι πάει να πεί οτι το launch του ps3 ήταν fail? Και του psx είχε το toshiden άρα ντάξει να λέμε και ευχαριστώ. Πάνε 10 χρόνια σχεδόν. Δε μπορούμε να συγκρίνουμε πλέον με launch και δεδομένα δεκαετίας. Δεν θα έπρεπε τουλάχιστον.

Also ποιον φεβρουάριο και μάρτιο; Αν κάποιος παίζει με μέτριους ρυθμούς και δε νοιάζεται για το online, ΟΛΟ το περιεχόμενο καλύπτει max ένα μήνα+ και αυτό χαριστικά μαζί με trine και ότι διάολο υπάρχει στο πάνμικρο ps store.

Μαζί σας γιούχου χαρά τριαλαλα ναι ps4 hype δείτε κόσμε αλλα μη γινόμαστε έρμαια της κάθε κωλοεταιρίας για να δικαιολογούμε τα αδικαιολόγητα. Έχει βαλθεί κόσμος να λέει απο δω και απο κεί οτι είναι το καλύτερο launch της υφηλίου. Ο άλλος σε ένα άλλο φόρουμ έλεγε 10/10 would buy again δε μπορούσαν καλύτερα. Ένα έλεος δηλαδή καταλαβαίνουμε το fanboισμό ή την ανάγκη να δικαιολογηθεί η σπασμωδική αγορά της πρώτης ημέρας αλλα πρέπει να έχει και κάποια όρια.

Αν δεχόμαστε την κάθε μαλακία χωρίς καν να το συζητάμε εδώ, καλά θα κάνουν να βάζουν όλο και λιγότερα και να μας πηδάνε όλο και περισσότερο.

• Like 13
Δημοσ.

Δεν είδα κάποιο game να έχει πολύ ώρα install (απο blu ray) αλλα είμαι αρκετά σίγουρος οτι όλα γίνονται και στο bkground.

Για ποιο λόγο πρέπει να είμαστε σε denial δηλαδή; Τι πάει να πει να μην έχουμε απαιτήσεις;

Να μην έχει pause στα downloads? Κονσόλα που με το καλημέρα έχει 5-6 πράγματα να κατέβουν; Το 2013; Seriously;

Που έψαχνα να αλλάξω user και δεν υπήρχε πουθενά παρα μόνο αν κάνω logout? Δεν είπε κανείς να βάλουν VR και να κάνει καφέ. Πράγματα που υπήρχαν στο ps3 απλά να τα μεταφέρουν. Δεν θέλουμε να βάλουν features. Να μη βγάζουν θέλουμε. Θέλω ας πούμε να κατεβάσω το dv universe που ειναι 30!!gb. Ε δε το βάζω γιατί ξέρω οτι θα τα πίνει το σύμπαν όποτε αποφασίωσω να παίξω κάτι με online feature και δεν έχω τρόπο να το σταματήσω προσωρινά.

Και τι πάει να πεί οτι το launch του ps3 ήταν fail? Και του psx είχε το toshiden άρα ντάξει να λέμε και ευχαριστώ. Πάνε 10 χρόνια σχεδόν. Δε μπορούμε να συγκρίνουμε πλέον με launch και δεδομένα δεκαετίας. Δεν θα έπρεπε τουλάχιστον.

Also ποιον φεβρουάριο και μάρτιο; Αν κάποιος παίζει με μέτριους ρυθμούς και δε νοιάζεται για το online, ΟΛΟ το περιεχόμενο καλύπτει max ένα μήνα+ και αυτό χαριστικά μαζί με trine και ότι διάολο υπάρχει στο πάνμικρο ps store.

Μαζί σας γιούχου χαρά τριαλαλα ναι ps4 hype δείτε κόσμε αλλα μη γινόμαστε έρμαια της κάθε κωλοεταιρίας για να δικαιολογούμε τα αδικαιολόγητα. Έχει βαλθεί κόσμος να λέει απο δω και απο κεί οτι είναι το καλύτερο launch της υφηλίου. Ο άλλος σε ένα άλλο φόρουμ έλεγε 10/10 would buy again δε μπορούσαν καλύτερα. Ένα έλεος δηλαδή καταλαβαίνουμε το fanboισμό ή την ανάγκη να δικαιολογηθεί η σπασμωδική αγορά της πρώτης ημέρας αλλα πρέπει να έχει και κάποια όρια.

Αν δεχόμαστε την κάθε μαλακία χωρίς καν να το συζητάμε εδώ, καλά θα κάνουν να βάζουν όλο και λιγότερα και να μας πηδάνε όλο και περισσότερο.

για να είμαστε δίκαιοι αρκετές ελλείψεις έχει και το ΟΝΕ. Νομίζω ας τους δώσουμε λίγο χρόνο και θα τα φτιάξουν.

• Like 1
Δημοσ.

Σε καμία περίπτωση δε λέω οτι ΟΝΕ είναι καλύτερο. Μην παρεξηγηθώ. Εγώ απλά λέω τι μου αρέσει και τι όχι απο το ps4 που πλέον μπορώ να έχω άποψη. Σίγουρα με το χρόνο θα φτιάξουν αλλα αυτό δε σημαίνει οτι δε θα συζητάμε κιόλας τι θετικό και τι αρνητικό βλέπουμε.

• Like 5
Δημοσ.

Γιατι φιλε μου ειναι η καινουρια μοδα....να μπαινεις σε καποιο thread να σχολιαζεις κατι αρνητικο παντα για σενα και αμεσως οι υπερμαχοι της καθε εταιρειας να σου βαζουν χερι γιατι εθιξες τον ερωτα της ζωης τους.

Που να παει το μυαλουδακι τους πως μονο αμα εχεις απαιτησεις θα γινονται καλυτερα τα πραγματα για σενα και ολους τους υπολοιπους χρηστες της κονσολας...

• Like 6
Δημοσ.

Μην τρελαίνεσαι, ρε συ, απλώς δεν είναι του γούστου σου το είδος του Resogun :P

To vanguard το θυμασαι;

Μια απο τα ιδια αλλα παει και απο την αναποδη :) Σωζεις και ανθρωπους. Κερδιζεις και trophies αν δεν το ξερεις και αυτο :P

Ε Λ Ε Ο Σ

2014 next gen gaming αναβαθμιση Atari 2600

Δημοσ.

Ξέρω τι είναι, απλώς λέω ότι αυτό δεν το κάνει μούφα και τους βαθμούς αδικαιολόγητους. Το έκριναν γι' αυτό που είναι, και γι' αυτό που είναι φαίνεται πολύ καλό.

Ας πούμε, εμένα το Spelunky δε μου αρέσει καθόλου, του κολλητού μου είναι το αγαπημένο του παιχνίδι και αυτό στο οποίο έχει χώσει τις περισσότερες ώρες στο 360 του μετά το Dark Souls. Είναι τελείως περί ορέξεως. Εγώ δε θα έδινα ούτε ένα ευρώ για το Spelunky, αλλά καταλαβαίνω ότι για το είδος του είναι άψογο ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...